Dodaj do ulubionych

Jak się macie???Już nowy dzień.......

16.03.07, 09:27
Pomyślałyśmy z Delwą ze pora odswieżyć powitalny wątek-tamten ma już bardzo
dużo wpisów,aż sie przelewa.Mario,wybacz że najpierw nie zapytałam ciebie o
zdanie-w końcu ty tu rzadzisz ale mam nadzieję że nie będziesz miała nic
przeciwko temu?No więc witam was wszystkie w nowym dniu i pędzę poczytać
gazetę bo zauważyłam parę ciekawych tytułów.Może coś znajdę do
dyskusji?Dobrego dnia!!!
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 16.03.07, 10:43
      No i dobrze niech tak będzie,może jeszcze ktoś przybędzie.
      Wesołego i dobrego dnia życzę.
    • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 16.03.07, 19:38
      ira - jesteśmy przecież "w naszym własnym domu" wink
      Tu nie wolno tylko obrażać innych.
      Każdy jest tu gospodarzem.
      • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 17.03.07, 08:40
        Witam zatem Gospodarzy.Trochę chłodniej,a co gorsze mokro.
        Ale co się odwlecze,to nie uciecze.
        Wiosna chce czy nie, chce musi przyjść.
        • muraszka1 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 17.03.07, 09:07
          dzisiaj imieniny bratanka,ale taka słotna pogoda,chyba zostaniemy w domu,
          a Wy co planujecie
          • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 17.03.07, 09:17
            Co tu można dzis planować?Szaro,zimno i leje na dodatek...Musze zrobic porzadki
            w garderobie a tak mi się nie chce.
            • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 17.03.07, 16:24
              Witam wszystkich cieplutko u mnie tez brzydko za oknem,mieliśmy wyruszyc na
              wycieczke rowerową,ale zostajemy w domu,pogoda nie zachęca spacerowo.
              • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 18.03.07, 07:11
                witam wszystkich
                i miłej niedzieli życzę. wink)
                No i proszę- miałam dłuższą
                przerwę w moich weekendowych
                włóczęgach po okolicy,wybrałam
                się tydzień temu na 15-kilometrowy
                zaledwie spacer i.... poszło
                ścięgno achillesa.
                Siedzę w domu i licho mnie bierze.
                Właśnie o tej porze powinnam
                z plecakiem stać na przystanku!!!
                Nasza grupa wita dzisiaj wiosnę
                w okolicach Brzegu !!!
                a ja tkwię tu jak sierotka Marysia...sad((
                • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 18.03.07, 13:27
                  Mario- nie wiem jakbyś tą wiosnę witała w takich warunkach.U nas leje i wieje
                  -i to mocno.Dziś póżno sie witam -taka zakrecona niedziela,póżno wstałam-potem
                  namiętnie ogladam "Boso przez świat" Cejrowskiego,nast. był ciekawy program
                  przyrodniczy i tak zeszło.A obiad też sie sam nie chce ugotować.
                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 18.03.07, 16:16
                    Witam deszczowo,siedzimy w domku,za oknem strasznie!!
                    Współczuje Ci Mario,podobno to straszny ból,mówisz,że 13 czy 15 km,marsz
                    to ''zaledwie'' rany ja padłabym po 5kmsmile)
                    Zdrówka zyczę.
                    • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 18.03.07, 17:36
                      boli,boli,ale da się z tym żyć.. sad(
                      tylko obawa przed gipsem zatrzymała
                      mnie w domu.
                      u nas szaro,popaduje,trochę wieje,
                      ale w grupie sie tego nie czuje.
                      • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 18.03.07, 20:12
                        To ja chyba zakończę ten dzień,jutro będzie nowy.
                        • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 19.03.07, 07:31
                          dzień dobry wszystkim !!
                          pogodnego tygodnia
                          (cokolwiek to znaczy)
                          wszystkim życzę wink)
                          • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 19.03.07, 09:22
                            Dzień dobry Mario,dzień dobry wszystkim,którzy tu zajrzą.
                            • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 19.03.07, 13:29
                              Wstałam dzis lewą nogą-miałam kiepską noc i czuję sie do kitu.Mam nadzieje że
                              wy lepiej sie macie.
                              • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 19.03.07, 14:58
                                ja wstałam normalnie,
                                a też mam podły dzień sad(
                                nie martw się,
                                nie jesteś sama....
                                • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 20.03.07, 08:16
                                  ....o szyby deszcz dzwoni,
                                  deszcz dzwoni....wiosenny??? sad(
                                  mimo wszystko - słońca i uśmiechu !!!
                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 20.03.07, 11:21
                                    U mnie nic nie dzwoni.Tylko szaro....
                                    • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 20.03.07, 13:40
                                      Zimno i brzydko.Podaja w tv,że u nas jest 10 st.
                                      U mnie na termometrze jest 4 st.I napewno tak jest .Dobrze,że przestało padać,
                                      ale i tak okropnie.
                                      • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 21.03.07, 09:52
                                        Całkiem przyzwoicie ,nawet słonko wyglada zza chmurki.
                                        Jutro musi być pogoda na medal,bo jutro moje 63 urodziny.
                                        • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 21.03.07, 11:18
                                          U nas jest bardzo szaro-i w zwiazku z tym chyba mam doła jak Wielki
                                          Kanion.Jaga-jesteśmy prawie rówieśnicami bo ja urodziny będę obchodziła za
                                          miesiąc(26)
                                          • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 22.03.07, 09:09
                                            Nie udało mi się z tym słoneczkiem.Szkoda,bo nie mam już nic energii w sobie.
                                            • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 22.03.07, 10:13
                                              Niedługo bedzie lepiej!!!
                                              • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 22.03.07, 15:17
                                                Witam wszystkich cieplutko,za oknem szaro,zimno i ponuro,gdzie ta wiosna?
                                                • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 23.03.07, 11:51
                                                  Nowy,ale dalej paskudny.Deszcz zacina,wygląda to mi na jesień.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 23.03.07, 13:15
                                                    U nas sie zaczął wspaniale-było piękne słońce.Koło 11 tej pojechalismy do
                                                    biblioteki-i wracalismy juz w strugach deszczu.Ale ma sie pogoda poprawić więc
                                                    nie traćmy nadziei....
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 24.03.07, 11:02
                                                    i to na dodatek słoneczny!!!!Oby nie było tak jak wczoraj.Ale wieje taki
                                                    chłodny wiaterek wiec moze nie będzie padać.Lecę odkurzać-a mam tego trochę....
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 24.03.07, 11:17
                                                    No to nareszcie i u Ciebie i umnie świeci słonko.Niebo czyste,tylko trochę wieje.
                                                    Jesteśmy dziecmi słońca.Też idę trochę popracowac.
                                                  • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 24.03.07, 13:42
                                                    melduję,że u mnie słońce też!!
                                                    tylko wieje okrutnie...
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 24.03.07, 19:52
                                                    Witamsmile)
                                                    U mnie dzisiaj słoneczko,troche wieje,ale wiosna tuż,tuż żyć sie chce
                                                    dziewczyny!
                                                    wink)
                                                  • muraszka1 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 25.03.07, 05:32
                                                    czekam na wschod slonca,witam,pozdrawiam smile
                                                  • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 25.03.07, 11:34
                                                    słońce pięknie świeci,cieplutko,
                                                    mam imieniny
                                                    i smutno mi aż mi się chce krzyczeć.....
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 25.03.07, 11:45
                                                    Jak słonko świeci to od razu humor człowiekowi wraca.Mario-a czym sie tak smucisz?
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 25.03.07, 18:21
                                                    Dzień się kończy.Było słonecznie,ale dla mnie ciągle za chłodno.
                                                    Lubię chodzić lekko ubrana.
                                                    Mario nie smuć się.Jutro będzie lepiej,to tylko chwilowa załamka.
                                                    Ja tak miałam przed urodzinami,bo od razu człowiek starszy o rok.
                                                    Przez cały rok o tym się nie myśli,aż trzeba przyjąć to do wiadomosci.
                                                  • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 26.03.07, 08:08
                                                    oj dziewczyny - urodziny mi nie straszne były
                                                    wiek mi nie przeszkadza
                                                    miałam wczoraj zły dzień
                                                    czasem tak bywa
                                                    czasem wszystko wydaje się nie tak....
                                                    czułam się wczoraj strasznie samotna
                                                    a dzisiaj ????? nie wiem!
                                                    Ale dziękuję za dobre słowa wink
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 26.03.07, 10:48
                                                    I bardzo słoneczny!!!Mario-głowa do góry,tak juz mamy.Mnie sie też czasem chce
                                                    wyć mimo że nie jestem sama.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 26.03.07, 11:12
                                                    Oddycham pełną piersią.Wchłaniam promyki słońca.
                                                    Cieszmy się póki jest to nam dane.Swiat jest naprawdę piękny.
                                                    Każdy ma lepsze i gorsze chwile.Pamiętajmy o tych dobrych.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 26.03.07, 19:24
                                                    A ja dzisiaj pracuje od rana,myje okna,pranie,zmiana dekoracji w domku,wreszcie
                                                    mamy pogodę i życ mi sie chce!!!
                                                    Jaga ma rację cieszmy sie każda chwilą,swiat jest pięknysmile
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 27.03.07, 09:40
                                                    Pracuj,pracuj a garb ci sam wyrosnie.......znasz to powiedzonko na pewno.A ja
                                                    sie tak zastanawiam nad myciem okien a tak mi sie serdecznie nie chce.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 27.03.07, 09:59
                                                    A ja muszę się zatracić w pracy żeby nie mysleć.
                                                    Mąż miał robioną tommografię w zeszłym m-cu,a dzisiaj pojechał na USG
                                                    w związku poszerzoną aortą piersiową.Jutro pojedzie na wizytę do naczyniowca.
                                                    Tak się boję diagnozy.
    • wierzba46 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 27.03.07, 16:41
      Grzecznie witam wszystkich w ten słoneczny na Mazowszu dzionek,pogoda piękna
      żyć się chce żeby jeszcze emeryturka była troszkę wyższa to pełnia szczęścia.
      Ale i tak nie narzekam.smile)))))))))
      • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 28.03.07, 11:27
        www.foto.malopolska.pl/galeria/displayimage.php?pid=860&fullsize=1
        Brzechwa Jan

Wiosenne porządki
        -----------------
        Wiosna w kwietniu zbudziła się z rana,
        Wyszła wprawdzie troszeczkę zaspana,
        Lecz zajrzała we wszystkie zakątki:
        - Zaczynamy wiosenne porządki.

Skoczył wietrzyk zamaszyście,
        Pookurzał mchy i liście.
        Z bocznych dróżek, z polnych ścieżek
        Powymiatał brudny śnieżek.

Krasnoludki wiadra niosą,
        Myją ziemię ranną rosą.
        Chmury, płynąc po błękicie,
        Urządziły wielkie mycie,
        A obłoki miękką szmatką
        Polerują słońce gładko,
        Aż się dziwią wszystkie dzieci,
        Że tak w niebie ładnie świeci.
        Bocian w górę poszybował,
        Tęczę barwnie wymalował,
        A żurawie i skowronki
        Posypały kwieciem łąki,
        Posypały klomby, grządki
        I skończyły się porządki.

Oj, przydałyby sie krasnoludki,tyle roboty jeszcze.
        • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 28.03.07, 14:44
          Oj przydałyby się-ja nie wiem co ja zrobię,bo znów mi sie kręgosłup odzywa i
          tak sie boję żebym znów nie wylądowała w pozycji horyzontalnej.Jeśli nie zrobię
          tradycyjnych porządków tylko takie sobie to chyba mnie grom z jasnego nieba nie
          trzaśnie?A Z PITRASZENIEM?Chyba gotowce....może mi sie polepszy?
          • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 28.03.07, 18:49
            Witam serecznie wszystkichsmile)
            Oj,Irenko znowu przecholowałaś z pracą co?
            Masz rację,wcale nie musisz pichcić,gotowce też są pyszne a sprzatanie zostaw w
            domu zawsze jest cos do roboty i nie przerobisz jej w zyciu.
            • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 29.03.07, 10:09
              Dzięki ci dobra kobieto za słowa otuchy.Tak też zrobię-w końcu co ja mam sie
              zabijac...Słonko u nas niełaskawe dzisiaj,muszę iść zrobic zdjęcia śliwkom póki
              wyglądają jak panny młode w białych koronkowych sukniach.
              • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 29.03.07, 10:59
                Witajcie,witajcie.
                Muszę pomyśleć co mogę jeszcze zrobić.Lodówka się rozmraża,ale nie mogę jakoś
                chęci wskrzesić do dalszej pracy.Może kawkę se rąbnę,to energii mi przybędzie.
                Słonko słabo grzeje,nie naładowane akumulatorki.
                • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 29.03.07, 18:51
                  Witam wszystkichsmile)
                  U mnie z rana było pięknie i wybyłam z domu,uciekłam przed deszczem,teraz leje
                  i odrazu zrobiło sie chłodno.
                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 30.03.07, 10:48
                    Słonko ładnie świeci,narazie chłodno.Czuję się wyśmienicie.
                    Wszystkie wyniki męża są dobre.Przez takie ich pomyłki można wyzionąć ducha.
                    • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 30.03.07, 11:28
                      Pogoda piękna-włączyłam muzykę na full i sprzatam w kuchni.Pomału co prawda....
                      • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 31.03.07, 12:52
                        Odpoczywam na całego.Rozmyślam co mam jeszcze kupić na święta.
                        Najważniejsze teraz, to być zdrowym i żeby pogoda dopisała na Swięta.
                        Zbieram łupiny od cebuli na ufarbowanie jaj.
                        • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 31.03.07, 17:27
                          Teraz zakupy to nie problem-w ostatniej chwili jeszcze wszystko jest.Dzis wcale
                          nie myślałam o świętach-posadziłam paciorecznik,zaraz ide wsadzę jeszcze dalie.
                          Wrócilismy ze spaceru,popstrykałam trochę zdjęć i tak mi dzień zleciał.
                          • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 01.04.07, 09:03
                            Całkiem dobrze się miewam.Pogoda ładna,to i samopoczucie jest okey.
                            • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 01.04.07, 10:39
                              Cieszę się że masz dobre samopoczucie-faktycznie ,słońce ma zbawienny wpływ na nas.
                              • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 02.04.07, 09:46
                                Witam skarbeczki.Czuję się coraz lepiej- duchowo.
                                Przychodzi mi na myśl piosenka Kocham cię życie...
                                • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 02.04.07, 10:24
                                  Witam was i uciekam -trzeba jednak coś zrobić!
                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 02.04.07, 15:17
                                    Wpadłam sie przywitać,nie było mnie tu znow pare dni,chroniczny brak
                                    czasu,myslałam ze w niedziele popisze z Wami,ale miałam rodzinny dzień hi..GG
                                    Skype.
                                    • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 03.04.07, 11:36
                                      Ale wszystkie zapracowane-ja tez spadam.....
                                      • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 03.04.07, 12:47
                                        Witajcie,niedawno wstałam,a już południe.Buraki ugotowane idę robić chrzan.
                                        • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 04.04.07, 12:15
                                          Już południe,a tu nikogo nie ma.
                                          Widzę,że robota wre,aż huczy.
                                          Miłego popołudnia życzę,też idę coś zrobić.
                                          • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 04.04.07, 12:51
                                            a mi się nic nie chce....sad((
                                            • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 04.04.07, 17:13
                                              Witam Was kochanismile)
                                              A żebys wiedziała Jago,robota w rekach sie palismile)
                                              Mario co z Tobą? wiesz co,mozesz nic nic nie robić,mamy ten luksus,ze mozemy
                                              sobie na to pozwolić a co! mozna wszystko kupic gotowe i tez jest bardzo
                                              smaczne.
                                              • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 04.04.07, 18:13
                                                No własnie powędrowałam dziś na zakupy,ale co to dzis za zakupy!!!Nic nie
                                                trzeba wystać....Raptem człek podjechał samochodem pod jeden sklep.No a i tak
                                                wszystkiego gotowego nie kupisz,od jutra co nieco upichcę-tym bardziej że
                                                dziecko juz przyjechało .Dostałam kijki do chodzenia!Będę musiala chcę czy nie
                                                chce maszerować!
                                                • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 04.04.07, 20:28
                                                  No to do dzieła Irenko,czekałas na te kijki i teraz sie nie wymigasz hi..hi..
                                                  Dziekuje Ci bardzo za sliczne wiosenne fotki i zyczenia,to u Ciebie taka
                                                  wiosenka piękna?
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 05.04.07, 10:29
                                                    Witajcie w ten chłodny poranek.Zimno już tak nie doskwiera,bo pięknie rozwijają
                                                    się liscie na drzewach.Jest na co popatrzeć. Najwięcej jest drzew ubranych na
                                                    biało.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 05.04.07, 19:56
                                                    Mało czasu- i wszystkie gnaty mnie bolą,mimo że dziecko mi umyło wszystkie
                                                    podłogi.Po świetach jak sie to szaleństwo skończy wkleję trochę wiosennych
                                                    fotek żeby wam pokazac moją wiosnę.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 06.04.07, 11:54
                                                    Witam w przerwie między jedną pieczenią a drugą-przysiadłam napic sie
                                                    herbatki.I pędzę robić sernik-bo nie ma to jak swój!
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 06.04.07, 12:22
                                                    Witam Was.Ja przed chwilą upiekłam sernik,a jak odpocznę pojde robić drożdżowe
                                                    z kruszonką.Dokupiłam makowca i babkę.Na gwiazdkę robiłam pasztet,a dziś zrobię
                                                    klopsa z jajami,bo mniej roboty.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 08.04.07, 20:29
                                                    się kończy.Było bardzo miło,ale się skończyło.Idę oglądać "Taniec z gwiazdami"
                                                    Trochę jestem zmęczona.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 09.04.07, 09:06
                                                    Tym razem witam z rana.Brzydko i pochmurno.Za oknami prawdziwy śmigus-dyngus.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 10.04.07, 06:27
                                                    Swięta,święta i po świętach.
                                                    Wstawać i brać się do roboty.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 10.04.07, 10:48
                                                    Jaguś-ty jesteś jednak niezawodna!Wi tam po świętach ,mam jeszcze u siebie
                                                    siostre i syna i nie mam tyle czasu co zwykle ale jak sie rozjadą to wszystko
                                                    nadrobię.
                                                  • kendo Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 10.04.07, 11:19
                                                    tu dzien do dnia podobny,ale pogoda zatrzymala tubylcow by wypelznoac do
                                                    ogrodowych porzadkow,
                                                    natomiast ja pojezdzilam swiatecznie na koncert Bacha w kosciele,i na jarmark,
                                                    pogoda zatrzymala nas by zrobic runde sztuk pieknych,ktora jest organizowana co
                                                    roku w wielkanoc.

cieplego dnia zycze.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 11.04.07, 10:57
                                                    Dzień dobry Wszystkim ! Wygląda na to,że ta zła pogoda już odchodzi.
                                                    Słonko usilnie przebija się przez chmury,ale jak narazie bezskutecznie.
                                                  • kendo Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 11.04.07, 20:41
                                                    a u mnie wieje,jak zwykle,pranie mi zrywalo ze sznorasad(,ale w koncu,kto wiesza
                                                    na suszenie w taka pogodewink)
                                                    zycze milego wieczoru
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 12.04.07, 11:34
                                                    Kendo,jak wiaterek wieje,to szybko schnie.
                                                    Ja dzisiaj piorę.Jest bardzo ładnie na dworze,słonecznie i ciepło.
                                                  • eufrozyna2 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 12.04.07, 15:55
                                                    Hej, mam sie świetnie,rano uratowałam wiewióreczkę napadniętą przez cztery
                                                    sroki, na nieodległych rozlewiskach słychać żaby, płaczące wierzby są okryte
                                                    delikatnymi zielonymi listkami, wiosna!
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 12.04.07, 16:18
                                                    To miała wiewióreczka niebywałe szczęscie.
                                                    Raz mi się zdarzylo uratować ptaszka młodego od sroki.
                                                    Usłyszałam przez balkon rozpaczliwy krzyk ptaszka.Sroka niosła go i w pewnym
                                                    momencie zgubiła ptaszka.Zobaczylam z góry,że sroka nadal poluje na
                                                    niego.Zeszłam i odgoniłam srokę,a ptaszek uciekł.
                                                    Nic na to nie poradzimy,bo sroka to drapieznik i też chce żyć.
                                                  • kendo Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 12.04.07, 18:06
                                                    oj,mam tu sroki niemal na wyciagniecie reki,
                                                    na dwoch drzewach dzikiej wisni na komunalnej dzielce i na mojej choince,na
                                                    siodmej choince golabki sobie gnazdko uwily,juz trzeci rok z rzedu wracaja do
                                                    niego,bo na zime gdzies sie wynosza,
                                                    wiewioreczka tez skacze po drzewach,kot sasiada jeszcze jej nie upolowal.
                                                    a tak pozatem pozdrawiam Was zyczac milego wieczoru.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 13.04.07, 10:07
                                                    Kendo,masz przyjazne otoczenie.Ja też bardzo lubie przyrodę.
                                                    W pobliżu tez mam sroki.Niektórzy nie lubią,ale ja lubie nawet sroki jak
                                                    skrzeczą.Dzisiaj świergoliły wróbelki,przyjemnie posłuchać.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 13.04.07, 12:01
                                                    Witam dziewczyny w słoneczny prawie upalny wiosenny dzień!Wrobelki pieknie
                                                    świergola -jak wiecie mam na końcu świata mnóstwo skrzydlatych ale czy te
                                                    wróbelki muszą akurat na mój fotel kupę robić????A już 2 razy wyciagalismy
                                                    delikwenta z kominka bo sie nawet pchają do przewodow wentylacyjnych.Goście
                                                    jeszcze są i nie mam czasu nawet z wami pogadac!
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 13.04.07, 13:44
                                                    Spoko Irenka,zabawiaj gości.Ważne,że jesteś zdrowa,bo już się martwiłam.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 13.04.07, 15:49
                                                    Witam Was wiosennie,wreszcie u mnie jest prawdziwa wiosna,az sie w domu nie
                                                    chce siedziec.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 14.04.07, 12:14
                                                    Wspaniały dzień.
                                                    Obudziłam się po 4- tej.To przecież jeszcze noc,a tak ślicznie ptaszki świergoliły.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 14.04.07, 15:46
                                                    Bardzo piekny dzień,Jago co Ty o czwartej? i wstałas o tej godzinie?
                                                    Pewnie wyruszymy z domu,szkoda dnia na siedzenie w domu.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 14.04.07, 16:03
                                                    Ja już tak mam Delwo,że budzę się o 3 lub 4 .Żeby się nie męczyć,to zawsze coś
                                                    znajdę w tv.a nad ranem śpię jak zabita.Dzisiaj ustanowiłam rekord,bo spałam do
                                                    9 -tej.
                                                    Córka pojechała z wnuczkiem do ZOO.
                                                    Ja miałam ochotę,ale zbyt męczące na mój kręgosłup.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 14.04.07, 16:18
                                                    Do 9-tej to ja tez spię,chociaz czasem jak jest pięknie za oknem to zrywa mnie
                                                    z łóżka o 7-mej,oczywiście,ze w domu zawsze znajdzie się zawsze cos do
                                                    zrobienia.
                                                    Wiesz,ze kiedys tak miałam dwa,trzy lata temu budziłam sie co dwie godziny i
                                                    miałam problem z ponownym zasnięciej,całe szczęście mam to za sobą
                                                    uffff.Rozumiem Ciebie Jago,mnie wolne chodzenie bardziej meczy niz jazda
                                                    rowerem,przy chodzeniu takim wolnym(spacer) tez nie wyrabiam na kregosłup jak
                                                    chodze szybko nie czuję bólu,dziwne,ale prawdziwesmile
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 15.04.07, 15:21
                                                    Witam pięknie.Pusto dzisiaj,ale to zrozumiałe,bo szkoda dnia .
                                                    Delwo,też tak kiedyś miałam,że budziłam się co 2 godz.i wydawało mi się,że już
                                                    bardz długo śpię.
                                                    To były straszne noce,niemiłosiernie długie.Wstawałam umęczona.
                                                    Dostałam leki i mi przeszło.Brakowało jednej fazy snu.

• kendo Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 15.04.07, 20:55
                                                    no zaliczam do udanych odpoczynkowsmile
                                                    spacery lubie w szybkim tepie,
                                                    masz racje delwus,wolny spacer mnie meczy i dlatego ze slubnym nie
                                                    czlapie,ciagnie sie za wolno,jak dla mniewink
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 15.04.07, 22:49
                                                    I ja tez zaliczam niedziele do bardzo udanych,piekna pogoda i wycieczka
                                                    rowerowa udana,oby tak chciało zostac.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 16.04.07, 09:29
                                                    Wiyam was pięknie -wreszcie mam wiecej czasu dla was!Od samego rana juz siedzę
                                                    na tarasie bo ciepełko takie ze az strach.Muszę dzis uporzadkowac klomb-jutro do
                                                    lekarza...Wiecie co?Lubie gosci ale juz zupełnie nie mam zdrowia.Aha,wczoraj
                                                    ganialismy po domu nietoperza!!!
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 16.04.07, 09:33
                                                    Mogę tylko pozazdrościć.Bo moje wycieczki to na rowerku stacjonarnym i
                                                    gapienie się przez okno.
                                                    Muszę się wziąć za prasowanko,bo w sobotę mi się nie chciało.
                                                  • kendo Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 16.04.07, 10:04
                                                    ciepelko,ciepelko,
                                                    od jutra ma byc potezne ochlodzenie az do konca tygodniasad(
                                                    pracki tez mam mase,zaraz rekawy zawijam i zobaczymy ile dzis zdazesmile)

zycze cudownego dnia.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 16.04.07, 11:23
                                                    Bardzo ciepło u mnie dzisiaj ma byc 28st,zaraz wpadam do kuchni,potem na
                                                    dłuuuuuuuuuuga wycieczke rowerowa ,szkoda dnia,na jutro zapowiadaja deszcz.
                                                    Miłego dnia zyczę wszystkimsmile)
                                                    Witaj Irenkowink
                                                  • kendo Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 17.04.07, 09:49
                                                    po wczorajszym upale ,bardzo chlodno,
                                                    od cczwartku ma deszczyc,,,,ech i jak tu sie dobrze czuc,skoro temperatura tak
                                                    skacze.

udanego dnia.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 17.04.07, 10:18
                                                    Do mnie jeszcze ochłodzenie nie dotarło-i dzis prawdopodobnie ma popadac
                                                    .Mogłoby bo rosliny trzeba podlewać a wody w studni mało...Z kolei jak sie
                                                    przełaczę na normalny wodociąg to mam słabe cisnienie.Zaraz musze robić rzęsy na
                                                    sztorc,wbić sie w jakies ciuchy i jazda-bo mam dzis sporo rzeczy do
                                                    pozałatwiania(urzad skarbowy bo mi sie wczesniej nie chciało,nowy dowod muszę
                                                    wyrobic no i mam dziś wizytę u lekarza.Poprzeswietlali mnie na wszystkie
                                                    strony,chyba mnie wsadzi do kriokomory-zobaczymy.
                                                  • kendo Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 18.04.07, 10:27
                                                    ochlodzilo sie strasznie,noca deszczylo,wieje,jak zwykle w kwietniusad(

Irenko,jak zdrowko po wczorajszym "bieganiu"?

zycze udanego dnia.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 18.04.07, 12:24
                                                    U mnie było wczoraj bardzo ładnie.W nocy padał trochę deszcz.
                                                    Teraz jest 13 st. i nie ma słoneczka.
                                                    Irenka,ja miałam krioterapię,ale docelowo na sam kręgosłup.
                                                    Nie kwalifikowałam sie do ogólnego, ze względu na nadcisnienie.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 18.04.07, 16:06
                                                    U mnie od wczoraj chłodniej i wieje,typowa kwietniowa pogoda a juz mielismy
                                                    lato przez trzy dnismile
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 18.04.07, 20:38
                                                    Witam się dopiero wieczorem-nawet pisać mi się nie bardzo chce-mam 2 zastrzyki
                                                    dziennie i trzeci 2 razy w tygodniu.Zawroty glowy mialam od kręgosłupa,w szyjnym
                                                    tez mi dysk poszedł no i teraz muszę najpierw zlikwidować stany zapalne a
                                                    dopiero po miesiacu kontrola i rehabilitacja.Mam dośc!
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 19.04.07, 09:16
                                                    Witajcie kochani.
                                                    Tak jak wczoraj,słoneczko pięknie zagląda do pokoju,a póżniej gdzieś sobie
                                                    idzie.
                                                    Irenka,to przez m-c będziesz brała te zastrzyki? oj biedna,biedna.
                                                    Ja biorę codziennie lek przeciwbólowy,przeciwzapalny już pare lat,bo inaczej
                                                    to ból nie pozwala mi sie ruszać.Narazie nie mam żadnych objawów ubocznych.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 19.04.07, 16:30
                                                    Witam wiosennie wszystkich,tylko ten szalony wiatr,mało głowy nie urwie,brrrr
                                                    nie cierpie takiej pogody.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 19.04.07, 18:47
                                                    Oj,wszystko mi idzie w żółwim tempie.Jagus,cały sęk w tym że na mnie środki
                                                    przeciwbólowe nie chcą działać i jesli cos biore to w sytuacjach
                                                    podbramkowych.Dlatego jeżdzę do tego mojego magistra.A teraz to co mialam pani
                                                    dr powiedziec że to bez sensu?Wszystko to juz przerabiałam i wiem jak będzie.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 20.04.07, 11:55
                                                    Ja wczoraj od południa jakoś dziwnie się czułam,lekkie zawroty jak wstawałam z
                                                    krzesła i nogi jak z waty.Ciśnienie było dobre.Wieczorem już było dobrze.
                                                    Dopóki jeszcze chodzę,to pewnie nigdzie się nie wybiorę do żadnego magistra.
                                                    Aby do poniedziałku,bo ma byc znów ładnie i ciepło.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 20.04.07, 17:45
                                                    Za ciepło to raczej nie jest.Na dodatek wieje.Mam ochote zakopać sie po uszy w
                                                    betach,a tu jak na złośc trzeba na te zastrzyki i żeby chociaż jakiś
                                                    skutek...Czekam na ciepełko i pozdrawiam wszystkich.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 21.04.07, 15:36
                                                    Może jutro będzie choć trochę cieplej.Jeżdziłam dzisiaj do Obi
                                                    nakupowałam kwiatków na balkon.
                                                    O mało mi głowy nie urwało.Brrr...zimno
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 21.04.07, 16:56
                                                    Witajciesmile))
                                                    U mnie dzisiaj piekny dzień,wiało strasznie w czwartek,czułam sie
                                                    okropnie,niesamowity ból głowy,nie moglam spać,lamanie w kosciach,jeszcze
                                                    wczoraj czułam się bardzo żle jak nigdy,nic nie robiłam przespalam prawie całe
                                                    popołudnie.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 22.04.07, 14:18
                                                    No ,dziś cieplej.I tak nie wieje.Jestem do wtorku u dzieciaków,bo tak to trzeba
                                                    jeżdzić codziennie na zastrzyki a tak posiedzę i mam na miejscu.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 22.04.07, 19:07
                                                    Dzisiaj był bardzo ładny dzień,byliśmy na wycieczce rowerowej,nie było tak
                                                    slicznie jak tydzień temu,ale bedzie coraz cieplej.
                                                    Czyli jak rozumiem nie będzie Ciebie Irenko,ale rzeczywiście jak masz jezdzic
                                                    co dzień na zastrzyki to lepiej zatrzymaj się u dzieci.Oby Ci pomogly te
                                                    zastrzki.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 23.04.07, 07:42
                                                    Helena-gdzie mnie nie będzie?Ja tylko do jutra tu będę,cały czas tu nie mam
                                                    zamiaru siedzieć .A nawet gdyby to tez jest na trasie prawie.Ty mi wczesniej
                                                    tylko zadzwoń.Witam wszystkie panie-chyba dzis będzie upalnie.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 23.04.07, 10:38
                                                    Witam i serdecznie pozdrawiam.Mam nadzieję,że te chłody juz za nami.
                                                    Irenka życzę bezbólowych zastrzyków.
                                                    Rano było bardzo słonecznie,a teraz zmiennie.
                                                  • kendo Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 24.04.07, 09:14
                                                    jakos pochmurno,ale cieplo,zapowiadaja sloneczko,zobaczymy czy nam zaswiecismile

mielego dnia zyccze.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 24.04.07, 09:43
                                                    Ma być 19 st.Narazie jest 16 ,ale to początek dnia.
                                                    Słonko niezdecydowane świecić czy nie.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 24.04.07, 21:47
                                                    Tu cały dzień było bardzo ciepło,nie było ostrego słońca -żeby chciało troche
                                                    popadac....Dziś śpię w swoim łóżku,u dzieci fajnie ale obudziłam się o 3 i
                                                    koniec spania.Nie ma jak u siebie.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 25.04.07, 10:42
                                                    Witajcie w ten piekny poranek.
                                                    Nie na darmo się mówi- Wszędzie dobrze,ale w domu najlepiej.
                                                    Irenka,czy w przyszłym tygodniu też będziesz musiała zmieniać łóżko?
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 25.04.07, 18:57
                                                    Na razie nie planuję wyjazdu na dłużej-zastrzyki 2 razy w tygodniu.Chyba że
                                                    wyskoczyłabym do siostry do Poznania ale to jeszcze chyba nie teraz.Popracowalam
                                                    dziś trochę przy różach i gnaty mnie bolą.
                                                  • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 26.04.07, 07:00
                                                    dzisiaj znowu pięknie .....
                                                    więc co ...ira do róż ..??
                                                    ale wolnego
                                                    gnaty też ważne!
                                                    zdrówka Ci życzę
                                                    !!
                                                    a wszystkim słonecznego nastroju !!
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 26.04.07, 09:22
                                                    Witam Was w ten piękny i słoneczny dzieńwink)
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 26.04.07, 10:09
                                                    Jak to dobrze,że dzisiaj nie grymasimy.Pięknie jest dzisiaj wszędzie.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 26.04.07, 16:27
                                                    Fakt-jest pięknie,jestem opalona,ale jest tak potwornie sucho że jak w
                                                    niedlugim czasie nie popada to będzie żle.Trawa żółknie...A ja mam dzis urodziny
                                                    i nie bardzo sie z tego cieszę.Chyba już sie nie powinno w tym wieku obchodzić
                                                    urodzin.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 27.04.07, 09:27
                                                    Mamy kolejny piękny dzień.Pogoda ma sie zmienić od przyszłego wekendu.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 27.04.07, 20:18
                                                    U nas dziś było upalnie-o 17-tej w cieniu było 26 stopni.Przecież to dopiero
                                                    kwiecień!Bylismy na zastrzyku,potem miałam mammografię i jak wróciliśmy do domu
                                                    nic mi sie nie chciało robić,tak było gorąco.Na tarasie nie bardzo można było
                                                    usiedzieć więc leżałam na kocu pod czereśnią bo tam jest cień.Aniu,sa zawiązki
                                                    tak że chyba owoce będą
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 28.04.07, 10:49
                                                    Witajcie,dzień piękny.
                                                    Wypoczywajcie i nabierajcie kolorów póki można.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 28.04.07, 12:05
                                                    Witajcie i zyczę Wam miłego i udanego weekendu a macie dłuuuuugi,dłuuuugi.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 28.04.07, 18:34
                                                    My emeryci już zawsze mamy dłuuuuugi weekend.Ale jestem opalona!!!A tak
                                                    nawiasem mówiąc to jest za ciepło i za sucho.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 29.04.07, 09:44
                                                    No to już nie masz za ciepło Irenka.
                                                    Od środy mają padać deszcze.Chciałabym aby w nocy padał deszcz,a w dzień
                                                    była piękna pogoda.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 29.04.07, 11:02
                                                    A pamiętasz że kiedyś na wiosne były takie burze,po ktorych zaraz swieciło
                                                    słońce?Siostra mi wczoraj dzwoniła z Poznania że u nich leje,jest burza ,pada
                                                    grad.Miałam nadzieje ze ten deszcz dotrze do nas-to w końcu ze 140
                                                    km.Niestety-tu ani kropelka nie spadła.A kawe i tak pilam na tarasie,jest trochę
                                                    chłodniej ale w słońcu ciepło.
                                                  • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 29.04.07, 11:51
                                                    a u mnie w nocy lało że hej !!
                                                    teraz świeci słoneczko
                                                    tylko chłodniej nieco....
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 29.04.07, 20:17
                                                    Witamsmile)
                                                    U mnie była bardzo ładna pogoda,słonecznie przez cały dzionek.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 30.04.07, 11:56
                                                    Rano było tylko 3 st.ale ślicznie słonko świeciło.
                                                    Teraz cieplej bo 14 st. ale zachmurzone niebo.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 30.04.07, 21:38
                                                    To jednak faktycznie Dolny Sląsk jest najcieplejszym rejonem kraju,bo ja
                                                    zwyczajowo piłam kawke na tarasiku.Do południa było bardzo ciepło,dopiero pod
                                                    wieczór zaczęło sie chmurzyć. Zobaczymy jak bedzie jutro.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 30.04.07, 22:53
                                                    A u mnie w nocy było tylko 4st ciepła,musiałam zamknąc okno w sypialni a
                                                    spaliśmy przy otwartym oknie,dzisiaj było dosc cieplo tylko durny wiatr.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 01.05.07, 07:59
                                                    Witajcie.W czoraj było zimno i tak jak u Delwy durny wiatr hulał.
                                                    Mieliśmy w nocy -2 st.
                                                    Przykryłam moje kwiatki i pozakładałam im czapeczki.
                                                    Martwi mnie dzikie winogrono,bo tak ładnie rozwinęły się liście,czy aby nie
                                                    opadną.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 01.05.07, 18:22
                                                    Słońce swieci od rana -nie jest żle! Troche chłodniejszy wiaterek ale jest dośc
                                                    fajnie.Nie widzę żeby mi coś pomarzło ale sąsiadka sadziła ziemniaki do ponoć
                                                    pomarzły.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 02.05.07, 07:11
                                                    Witam pięknie.Znów słonko kusi.Pieknie świeci,nawet ptaszek jakiś się odezwał.
                                                    No właśnie,jak jest ciepło to świergolą i siadają na galazkach winogron,
                                                    a teraz sporadycznie coś usłyszę.
                                                    Kwiatkom znów pozakładałam czapeczki.
                                                    Obok u sąsiada widzę pelargonie i jeszcze jakiś kwiat z długimi liśćmi,
                                                    ciekawe czy mu nie zmarzną.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 02.05.07, 10:26
                                                    U mnie świergolą jak najęte,wokół buduja gniazda.A co sie napatrzę przez
                                                    lornetkę na rozmaite ptactwo!Potem szukam w katalogu bo takie rózniste
                                                    latają...Jest cieplutko!
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 02.05.07, 16:34
                                                    Witam Wszystkich ciepluto i słonecznie u mnie jest bardzo ładnie,wczoraj był
                                                    wiatr i chyba przewiało mnie na wycieczcie,bo cos mnie bierze,ale nie dam
                                                    się,zaraz zaczne jesc czosnek i przegonię nadchodzący katar,moze sie uda.
                                                    Miałam wczoraj gosci i po obiedzie wyruszylismy rowerami na wycieczkę i chyba
                                                    za cienko sie ubrałam.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 03.05.07, 08:10
                                                    Witam w ten słoneczny poranek.Mam nadzieję na dzień cieplejszy.
                                                    Delwo,czy udało ci się przegonić katar ? Przyjemnego dnia życzę.
                                                  • kendo Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 03.05.07, 08:58
                                                    witam,witam.....
                                                    oj przeziebienia wiosenne sa dlugotrwalesad(
                                                    sama zostalam nawiedzona przez opryszcze na ustach...ech,straszecznie to
                                                    wyglada,
                                                    wszystkim podziebionym i zdrowym zycze cieplego/slonecznego dniasmile
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 03.05.07, 10:31
                                                    Witam was wszystkie pieknie i spadam na taras-jest tak pięknie że nie sposób w
                                                    domu usiedziec.W końcu jest świeto,dzieci żadne mi nie płaczą.Obiadek tez bedzie
                                                    szybki żeby nie stac przy garach.
                                                  • www.alutka.pl Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 03.05.07, 11:54
                                                    Zazdroszczę tych tarasów, chyba muszę jakiegoś pana z tarasem zapoznać,
                                                    bo sama nie mam wink)))))))))))))))
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 04.05.07, 06:35
                                                    Alutka,to nawyższy czas zabrać sie za robotę.Tylko najpierw upatrz sobie piękny
                                                    taras.
                                                    Słonko świeci,ale jak będzie to nie wiadomo,bo wczoraj miało być ciepło,ale
                                                    ostry wiatr wszystko zniweczył.
                                                  • kendo Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 04.05.07, 07:19
                                                    tu tez zapowiada sie na ciepelko,niemniej skandynawskie podmuchy"zefirkowe"
                                                    czynia zimnice .
                                                    samych przyjemnosci na dzien dzisiejszy zycze,
                                                  • www.alutka.pl Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 04.05.07, 08:00
                                                    Nowy dzień i zarazem piękny nam się budzi.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 04.05.07, 20:16
                                                    Ale z was ranne ptaszki-ja ostatnio budzę sie o 4,potem usypiam z powrotem
                                                    dopóki Koles nie zacznie się kręcić,tupie tymi pazurami -budzę sie w okolicach 6
                                                    i dochodzę do wniosku że to środek nocy.Staram sie usnąć.Z reguły mi się udaje i
                                                    skutkiem czego dzień mi sie zaczyna o 9.I czasem jestem okrutnie niewyspana.A
                                                    dzis było cieplutko.
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 05.05.07, 09:51
                                                    Nie wiem co za przyczyna,ale coś mi się odmieniło.
                                                    Nawet jak obudzę się o 4-tej to dalej usypiam.Dzisiaj obudziłam się o 5 tej.
                                                    to jeszcze obejrzałam o 6.30 "szkło kontaktowe.
                                                    Dłużej nie śpię jak 6 do 7 godz.
                                                    Zwykle budzę się 2 x w nocy.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 05.05.07, 10:05
                                                    Nie cierpie tych nocnych przebudzeń.Czasem nie mozna usnąć a w nocy głupie
                                                    myśli przychodzą do głowy.Dzis jakos tak wietrznie,ale slonko świeci.Ide do ogrodu.
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 05.05.07, 13:06
                                                    Mamy dzisiaj znowu piekny dzień i chyba wyruszumy na rowery,miłego popołudnia
                                                    dziewczynysmile)
                                                  • jaga_22 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 06.05.07, 08:07
                                                    Wczoraj mimo słońca ,to w cieniu było chłodno za sprawą wiatru.
                                                    Dzisiaj pewnie nie będzie wogóle słonca,bo co wyjrzy ,to już chmurka najdzie.
                                                  • ira.mak Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 06.05.07, 12:38
                                                    Dziś pełne zachmurzenie-ale nadal na prózno wypatruję deszczu.Jest tak sucho że
                                                    trudno opisac.
                                                  • maria73 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 06.05.07, 13:04
                                                    mogę oddać deszczu nieco !!
                                                    pada od rana i zimno jak licho sad(
                                                  • del.wa.57 Re: Jak się macie???Już nowy dzień....... 06.05.07, 16:03
                                                    U mnie na jutro zapowiadaja ochłodzenie i deszcz,moze popadać i powinno,jest
                                                    bardzo sucho,ale czy musi byc zaraz zimno?