izydor.net 20.08.08, 15:26 )) irys zrobił was w bambuko!!!!!!!! laskanebeska to irys co wylazł z k....dołka ............ale to jest dopiero TROLL!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izydor.net Re: Robi was w bambuko!!! 20.08.08, 15:31 księżniczka perska i hexani///to grenka ::: możecie sobie sprawdzić......ja już bankowo wiem.. Odpowiedz Link
cieplajaknoc Re: Robi was w bambuko!!! 20.08.08, 16:57 Bogu dzięki, że ja NAPRAWDĘ mam jednego nowiusieńkiego nicka i możecie te IP i inne cholery sprawdzać uffffffffffff Odpowiedz Link
izydor.net Re: Robi was w bambuko!!! 20.08.08, 17:13 no to teraz robaczku swiętojański wiesz kto tu robi ..bajzel!!!! i kto jest trollem/// // skarbie szkoda czasu na karmienie trolli/// /// przeczytaj jeszcze raz motylku, kogo chroniła ...laskanebeska /iryska/ i w tej wymienionej grupie siedzą sobie trolle = jaga-buba irys uyu księżniczka/grenka/ Odpowiedz Link
oponentka Re: Robi was w bambuko!!! 20.08.08, 17:21 Nie podniecaj się ! Po obiedzie zdrzemnęłam się i też mi się przyśniła grenka 1. Naparzyłam mięty pełną szklankę i teraz sobie popijam. Przechodzi - nie bój się. To jest raczej informacja dla forum emerytów i rencistów, po prawej stronie ekranu ciut niżej po 60-tkami. Ucieszą się... tak myślę. A mógłbyś, chciałam powiedzieć czy miałbyś trochę czasu, by mi wyjaśnić te wszystkie kropki, kreski, nawiasy otwarte i zamknięte, raz ich więcej, raz mniej, a nawet zdarzają się i takie , jeszcze tego nie załapałam - no to proszę. Odpowiedz Link
izydor.net Re: Robi was w bambuko!!! 20.08.08, 17:35 oponentko przejdź na Pekin...... ..odkryłem, zobaczyłem i spadam!!!! bajzlu nietrawię.. jakby co, służę pomocą.. "wielka kicha"!!!!! Odpowiedz Link
cieplajaknoc Re: Robi was w bambuko!!! 20.08.08, 17:58 a gdzie radzisz ? do jakiej grupy się zapisać? Odpowiedz Link
laskanebeska_live Re: Robi was w bambuko!!! 21.08.08, 13:43 Jednak glupi jesteś jak but.A co do pytania-czemu sie nie wyniesiecie na jakies swoje forum?To chyba nie trudno zalozyc,nie? Albo jest tyle innych.A wy sie zachowujecie tak jakbyscie wlezli do czyjegos domu.Istne pasozyty. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Robi was w bambuko!!! 21.08.08, 13:54 Widzę że mimo mojej nieobecnosci niektorzy nie mogą jednak dac mi spokoju? Ani myslę zmieniac nick,nie zwykłam chowac głowy w piasek i dlatego jeszcze was czytam.Izydor,ty jesteś jednak nie tylko glupi ale i poprostu nieokrzesany gbur.Dlatego to co piszesz to mi lata ,nie potrafisz mnie dotknac -nie moja liga. Odpowiedz Link