Gość: tomek256 IP: *.alcar.pl 24.09.09, 13:30 Witam, mój weterynarz powiedział, że jest firma, gdzie można zamawiać karmę dla psów a oni dowiozą do domu. Czy ktoś zna i może podesłać namiary? Dziękuję i pozdrawiam, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pik Re: Pokarmy dla psów z dowozem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 21:18 animalia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariel Re: Pokarmy dla psów z dowozem? IP: *.chello.pl 24.09.09, 21:51 www.e-petshop.pl/ maja dobre ceny, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
amona75 Re: Pokarmy dla psów z dowozem? 25.09.09, 19:14 ja zamawiam z TELEKARMY ALBO Z KRAKVETU.sprawdzone firmy i oryginalna karma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Pokarmy dla psów z dowozem? IP: 89.72.45.* 28.09.09, 22:12 witam Ja sprawdzalam krakvet, animalie i kuchnie pupila... z krakvetem jest problem (dla mnie) ze oni sa z wieliczki, karme wysylaja kurierem , ktory przyjezdza w ciagu dnia, czyli wtedy kiedy domownicy sa akurat w pracy Na animali z kolei ceny produktow ktore ja kupuje byly wyzsze niz w kuchni pupila - ostatecznie korzystam ze strony kuchniapupila.pl i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Pokarmy dla psów z dowozem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 23:59 Ja od kilku lat kupuję w www.karmydodomu.pl mają nawet karmy lecznicze. Zawsze przyjeżdża kurier wieczorem. Zresztą przy składaniu zamówienia mailem można zaznaczyć godz.dostawy. Ceny jedne z tańszych Odpowiedz Link Zgłoś