hayamo 25.07.05, 16:58 A jeżeli tak to co? bo sory nie wiem i nie zauważyłem żadnych oznak. Chyba, że ich nie ma ... a może mają wakacje... kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska77 Re: Czy dzielnicowi coś robią na Pradze południe 25.07.05, 21:53 watpie czy cos robia... jakis czas temu napisalam na forum, ze ukradli mi wozek dzieciecy, po tygodzniu, dwoch dowiedzialam sie kto to zrobil i zadzwonilam do babki prowadzacej moja sprawe i jej powiedzilam. No i co z tego ? zlodziejka w dalszm ciagu chodzi po osiedlu, nie wiem czy cos jej zrobia ? chociaz spałować ją powinni, zeby nie dawała takieo przykładu swoim dzieciom. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4emka Re: Czy dzielnicowi coś robią na Pradze południe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:39 um.warszawa.pl/v_syrenka/new/index.php?dzial=aktualnosci&ak_id=4095&kat=3 Pozdrawiam:) foremka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tome4 Re: Czy dzielnicowi coś robią na Pradze południe IP: *.teleaudio.com.pl 26.07.05, 08:47 Jak to co robią? Na stronie www praskiej komendy jest jak byk napisane: złapali jakiegos biedaka z Ukrainy, który dorabiał sobie na stadionie handlem i przedłużył pobyt w Polsce. Harują ci policjanci na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: Czy dzielnicowi coś robią na Pradze południe 26.07.05, 08:59 Jak to co robia? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=292&w=26385845&v=2&s=0 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert1 Re: Czy dzielnicowi coś robią na Pradze południe 26.07.05, 09:14 Moim zdaniem kompletnie nic. Swego czasu rozmawialem ze swoim dzielnicowym wskazujac niebezpieczne miejsca, sytuacje, zachowania i po kilku latach ten stan jest nadal taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
herrdocent Re: Czy dzielnicowi coś robią na Pradze południe 02.09.05, 13:32 robia mnie spisali jak pilem spokojnie piwko na "amfiaku" na witolinie Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Prawda o amfiaku 02.09.05, 16:33 Co to jest "amfiak" i gdzie jest? To dilerska pikieta? Odpowiedz Link Zgłoś
herrdocent Re: Prawda o amfiaku 06.09.05, 10:03 amfiak od amfiteatru. boisko do kosza i resztki lawek na walach ziemnych po bokach na witolinskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogodynek Re: Czy dzielnicowi coś robią na Pradze południe IP: *.net-serwis.pl 02.09.05, 16:06 Coś na zszargane nerwy przez policję ;) Trafiłem na to przypadkiem hehe www.camey.cal.pl/video/mleko.WMV Odpowiedz Link Zgłoś