Dodaj do ulubionych

jest jakiś ciekawy second hand na Pradze południe?

17.09.05, 20:06
pytam bo będę tu mieszkać,a jestem maniaczką łupow z second handów :-) macie
jakieś adresy?
Obserwuj wątek
    • Gość: la mala edu Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:18
      No nie wiem czy powinnam mowic... :> jeszcze mi zgarniesz cos sprzed nosa... ja
      uczeszczam do takiego przy rondzie Wiatraczna... perelki mozna znalezc. Na
      wage. Dostawy co drugi poniedzialek, ale dorzucaja "nowe" wlasciwie caly
      czas... 40/kg.
      • zibi_72 Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu 19.09.05, 14:36
        Taaa. Moja szanowna tam łazi i prawie cały jestem w second handzie. Czy to się
        komu podoba czy nie!!!
    • bonawentura99 Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu 19.09.05, 19:43
      Jest świetny na pierwszym piętrze Uniwersamu z wejściem z tyłu budynku przy
      stoisku z kwiatami.Dostawy są w poniedziałek, a ceny od 23 zł za 1 kg w pon. do
      2 zł za sztukę w soboty.Mają też stoisko z oddzielnie wycenioną odzieżą.
    • Gość: aka Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu IP: *.stacje.agora.pl 20.09.05, 16:24
      Na Gocławiu mam 4 miejscówki z tym, że sa to sklepiki z już porządnie przebraną
      odzieżą, przez co na pewno droższą niz w/w sklepy z ciuchami na wagę; osobiście
      jednak wygodniej mi się tam szpera bo nie ma tłumów:
      W nowopowstałym kompleksie Mostostalu (Fieldorfa góg Jugosłowiańskiej) są dwa
      sklepy, jeden od strony Fieldorfa, drugi z boku;
      po przekątnej w bloku przy Meissnera - oprócz ciuchów zasłonki, maskotki itp.
      opcja najdroższa - na Umińskiego 6 (ładny stos. nowy blok), zdarzają się ciuchy
      za 100 i 150 zeta z kolekcji np. Espritu - jak na tanie ciuchy makabrycznie
      drogo, ale jak na firmową odzież to różnica spora.
    • bonawentura99 Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu 21.09.05, 15:40
      Grochowska 248
    • Gość: Anita Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:34
      Jest chyba jeden na ul.Meissnera. Nigdy tam nie wchodzę, bo raczej w takich
      poszukiwanich czegoś fajnego jestem słaba. Chyba trzeba znać terminy dostaw w
      takich sklepach, to jeszcze ma sens.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka