scand83 17.09.05, 20:06 pytam bo będę tu mieszkać,a jestem maniaczką łupow z second handów :-) macie jakieś adresy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: la mala edu Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:18 No nie wiem czy powinnam mowic... :> jeszcze mi zgarniesz cos sprzed nosa... ja uczeszczam do takiego przy rondzie Wiatraczna... perelki mozna znalezc. Na wage. Dostawy co drugi poniedzialek, ale dorzucaja "nowe" wlasciwie caly czas... 40/kg. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_72 Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu 19.09.05, 14:36 Taaa. Moja szanowna tam łazi i prawie cały jestem w second handzie. Czy to się komu podoba czy nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bonawentura99 Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu 19.09.05, 19:43 Jest świetny na pierwszym piętrze Uniwersamu z wejściem z tyłu budynku przy stoisku z kwiatami.Dostawy są w poniedziałek, a ceny od 23 zł za 1 kg w pon. do 2 zł za sztukę w soboty.Mają też stoisko z oddzielnie wycenioną odzieżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu IP: *.stacje.agora.pl 20.09.05, 16:24 Na Gocławiu mam 4 miejscówki z tym, że sa to sklepiki z już porządnie przebraną odzieżą, przez co na pewno droższą niz w/w sklepy z ciuchami na wagę; osobiście jednak wygodniej mi się tam szpera bo nie ma tłumów: W nowopowstałym kompleksie Mostostalu (Fieldorfa góg Jugosłowiańskiej) są dwa sklepy, jeden od strony Fieldorfa, drugi z boku; po przekątnej w bloku przy Meissnera - oprócz ciuchów zasłonki, maskotki itp. opcja najdroższa - na Umińskiego 6 (ładny stos. nowy blok), zdarzają się ciuchy za 100 i 150 zeta z kolekcji np. Espritu - jak na tanie ciuchy makabrycznie drogo, ale jak na firmową odzież to różnica spora. Odpowiedz Link Zgłoś
bonawentura99 Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu 21.09.05, 15:40 Grochowska 248 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: jest jakiś ciekawy second hand na Pradze połu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 14:34 Jest chyba jeden na ul.Meissnera. Nigdy tam nie wchodzę, bo raczej w takich poszukiwanich czegoś fajnego jestem słaba. Chyba trzeba znać terminy dostaw w takich sklepach, to jeszcze ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś