Dodaj do ulubionych

Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe?

08.08.06, 23:31
Do wyborów samorządowych 12 listopada tak będą walczyć z pis
Obserwuj wątek
    • marcin44 Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? 08.08.06, 23:39
      ja zamierzam głosować na sdpl na pradze południe.Jak widzę jak np pani
      gosiewska przy ulicy waszyngtona z salonu ola zrobiła sobie biuro poselskie za
      1/3 sumy to ma dosyć.
    • Gość: marek jarecki Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 00:49
      mam dość pisiorów na tej dzielnicy
    • Gość: Piotrek Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 00:49
      Ja głosuje na sld
      • Gość: kołalicja Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 06:18
        A kogo to interesuje, nie ma nic gorszego w samorządzie niz partia, pomyśl
        czasem, to nie jest trudne ;P
    • Gość: serwal Re: DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 08:12
      Mam dość głosowania na partie.Chcę głosować na ludzi.Mieszkańców tej
      dzielnicy,uczciwych,zaangażowanych w sprawy mieszkańców.Tu u nas na Pradze jest
      takich wielu.Mam dość decydentów przynoszonych w partyjnych teczkach.Mam dość
      decydentów zaślepionych nieżyciowymi przepisami(dotyczy to ludzi Pisu).Do czego
      prowadzą takie partyjne działania niejednokrotnie przekonaliśmy się na własnej
      skórze próbując załatwić coś w urzędzie.
      • marcin44 Re: DOŚĆ !!! 09.08.06, 16:49
        znam jednego który będzie kandydował,ale raczej uciwego nie wybiorą i młodego
    • 444a Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? 09.08.06, 16:03
      Co zrobiła Sdpl na Pradze, gdy okazało się, że w swoich szeregach ma mordercę z
      mafii? Jakaś mikrolustracja by się przydała, bo nie wierzę, że mafia
      sponsorowała tylko jednego człowieka. Za to wierzę, że PO - Piskorczycy, chętnie
      z takimi się wybiorą.

I żeby nie było, nie wołam tu do popierania PiS.
      • Gość: piotrek jaworski Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 16:27
        Nie wiem,żę teraz starych dziadów na czele wywali z sdpl i przyszli młodzi
        studenci,kilku prawników,psychologów.Więc jest dużo zmian w sdpl nowy
        zarząd.Tyle się orientuje. piotr dzienikarz niezależny
      • Gość: ania Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 16:29
        znam sprawę andrzeja K wynaja ludzią lokal użytkowy.a tam żona zabiła
        męża,więc zamkneli wszystkich ludzi związanych jakoś z nimi do wyjaśnienia
        • Gość: qba Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl 09.08.06, 17:51
          Jestem z PO i nie wyobrażam sobie współpracy z SDPL (kandyduje na radnego).
          A Andrzeja K. zamkneli za związki z mafią Wołomińską.
        • 444a Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? 09.08.06, 19:47
          > znam sprawę andrzeja K wynaja ludzią lokal użytkowy.a tam żona zabiła
          > męża,więc zamkneli wszystkich ludzi związanych jakoś z nimi do wyjaśnienia

To tylko część prawdy. Radny Sdpl współpracował też z gangiem. Nie wierzę, że
          gang poprzestał tylko na nim.
          • Gość: arek Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 22:44
            to co wolicie kolacje na pradze z pis
            • Gość: qba Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl 10.08.06, 08:58
              Zobaczymy po wyborach jak się rozłożą mandaty. Ciężko teraz mówić kto z kim
              będzie robił koalicję.
              A i wybory prawdopodobnie będą 29 października a nie 12 listopada.
              • Gość: pixawon Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.acn.waw.pl 10.08.06, 14:04
                Najważniejsze to w ogóle iść do wyborów.Niestety PiS ma bardziej zdyscyplinowany elektorat i jeśli nie pójdziemy gremialnie do wyborów to czeka nas kolaicja czarnych z brunatnymi a na to nie może być zgody.
                • Gość: maria Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.06, 14:38
                  ma dosyć Pis pierwsza żona gosiewskiego wynajmuje lokal po salonie opela przy
                  waszyngtona za grosze,pis chce tez chce zabrać włąscicielom działki przy
                  kamionku i wybudować albo market albo biurowce,nikt tak nas nie okradał jak oni
                • Gość: przewidujący Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:10
                  Masz rację jeżeli nie sprzeciwimy się temu co dzieje się w tej chwili w
                  dzielnicy i nie tylko będzie jeszcze gorzej.
                  • Gość: Marcin Grochów .. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.06, 19:27
                    ja uważam to co wyprawia pis samobrona i lpr to człowieka zniechęca do życia w
                    tym kraju.Na pewno pis nedzie chcieł dominować na naszej dzielnicy Praga
                    południe-nie pozwólmy!!!!!!!!! na pewno nie wygra samoobrona i lpr u nas, ale
                    uważjacie mohery czuwają.Mamy przeciez w naszej dzielnicy mlłodych zdolnych
                    ludzi czy to z
                    PO czy SDPL czy SLD stawiajmy na nich! Jeżeli pójdzie dobrze to storzymy
                    kolalicje i pis może sobie.Oni juz rozpoczeli kampanię wyborczą a chcą też
                    specjalnie zrobić wybory 12 listopada żeby Pokazać się 11 listopada na placu
                    piułsudzkiego jac to oni patrioci i chcą wzruszyć sercem kombatantów i ogólnie
                    starszych ludzi do głosowania na PIS.Ale my młodzi nie pozwólmy! To nasz
                    przyszłość
                    • 444a Re: .. 11.08.06, 15:53
                      Następny, który krzyczy "oni są be, za to nasza partia..., nasza partia jest the
                      best."
                      A już tekst o "młodych, zdolnych" z SLD to już naprawdę żenada. Młodzi
                      wstępowali do SLD w latach 90-tych przede wszystkim dla kariery, co widać było
                      po ich działaniach póxniej.
                      SLD jest partią szczególną taką, która się odznaczyła ostatnio bardzo źle.

Nie ma partii "dobrej". Są różni ludzie, rózne środowiska. W każdej partii są
                      ludzie porządni zdolni itd.
    • Gość: AREK Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.06, 23:47
      Słuchałem ostatnio w samochodzie radia(przypadkowo włączyłem radio M) a tam
      premier kaczor i dzwoni do studia jakiś moher i mówi,że na pradze południe PO
      ich okrada i walczy o stołki i niech pan premier cos zrobi,bo wy jesteście tacy
      dobrzy i opaczność boska was wybrała.Normalnie mnie szlag trafił ja można być
      nawiedzonym.Przecież oni nas gorzej okradają niż za komuny.A komuny nie ma i śą
      oni,którzy mówią my nie bierzemy :o) pracujemy dla dobra narodu.A po cichu nas
      grabią,media przejmują aby l;udzie nic nie wiedzieli.
    • Gość: Kameleon Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.06, 13:17
      to normalne
    • Gość: pola Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.06, 23:29
      ja wole lewice od po
      • Gość: GGG22 Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.06, 13:28
        Lewica górą na Pradze PD
    • Gość: adrian Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.06, 08:26
      tak może być u nas na dzielnicy po wyborach
    • Gość: maria Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.06, 13:20
      Choler,chcą nam zabrać działki na pradze południe prz ulicy waszyngtona już
      parę osób się z pisu kręci i rozmawiają o budowie tam biur
    • Gość: era Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.06, 15:40
      a czermu nie
    • Gość: r Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.06, 00:33
      niemożliwe
    • Gość: Marian Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl 30.08.06, 13:32
      Kocham was PIStolet
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka