mama445 08.08.06, 23:31 Do wyborów samorządowych 12 listopada tak będą walczyć z pis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin44 Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? 08.08.06, 23:39 ja zamierzam głosować na sdpl na pradze południe.Jak widzę jak np pani gosiewska przy ulicy waszyngtona z salonu ola zrobiła sobie biuro poselskie za 1/3 sumy to ma dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek jarecki Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 00:49 mam dość pisiorów na tej dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 00:49 Ja głosuje na sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołalicja Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 06:18 A kogo to interesuje, nie ma nic gorszego w samorządzie niz partia, pomyśl czasem, to nie jest trudne ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwal Re: DOŚĆ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 08:12 Mam dość głosowania na partie.Chcę głosować na ludzi.Mieszkańców tej dzielnicy,uczciwych,zaangażowanych w sprawy mieszkańców.Tu u nas na Pradze jest takich wielu.Mam dość decydentów przynoszonych w partyjnych teczkach.Mam dość decydentów zaślepionych nieżyciowymi przepisami(dotyczy to ludzi Pisu).Do czego prowadzą takie partyjne działania niejednokrotnie przekonaliśmy się na własnej skórze próbując załatwić coś w urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin44 Re: DOŚĆ !!! 09.08.06, 16:49 znam jednego który będzie kandydował,ale raczej uciwego nie wybiorą i młodego Odpowiedz Link Zgłoś
444a Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? 09.08.06, 16:03 Co zrobiła Sdpl na Pradze, gdy okazało się, że w swoich szeregach ma mordercę z mafii? Jakaś mikrolustracja by się przydała, bo nie wierzę, że mafia sponsorowała tylko jednego człowieka. Za to wierzę, że PO - Piskorczycy, chętnie z takimi się wybiorą. I żeby nie było, nie wołam tu do popierania PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek jaworski Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 16:27 Nie wiem,żę teraz starych dziadów na czele wywali z sdpl i przyszli młodzi studenci,kilku prawników,psychologów.Więc jest dużo zmian w sdpl nowy zarząd.Tyle się orientuje. piotr dzienikarz niezależny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 16:29 znam sprawę andrzeja K wynaja ludzią lokal użytkowy.a tam żona zabiła męża,więc zamkneli wszystkich ludzi związanych jakoś z nimi do wyjaśnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl 09.08.06, 17:51 Jestem z PO i nie wyobrażam sobie współpracy z SDPL (kandyduje na radnego). A Andrzeja K. zamkneli za związki z mafią Wołomińską. Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? 09.08.06, 19:47 > znam sprawę andrzeja K wynaja ludzią lokal użytkowy.a tam żona zabiła > męża,więc zamkneli wszystkich ludzi związanych jakoś z nimi do wyjaśnienia To tylko część prawdy. Radny Sdpl współpracował też z gangiem. Nie wierzę, że gang poprzestał tylko na nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 22:44 to co wolicie kolacje na pradze z pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl 10.08.06, 08:58 Zobaczymy po wyborach jak się rozłożą mandaty. Ciężko teraz mówić kto z kim będzie robił koalicję. A i wybory prawdopodobnie będą 29 października a nie 12 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixawon Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.acn.waw.pl 10.08.06, 14:04 Najważniejsze to w ogóle iść do wyborów.Niestety PiS ma bardziej zdyscyplinowany elektorat i jeśli nie pójdziemy gremialnie do wyborów to czeka nas kolaicja czarnych z brunatnymi a na to nie może być zgody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.06, 14:38 ma dosyć Pis pierwsza żona gosiewskiego wynajmuje lokal po salonie opela przy waszyngtona za grosze,pis chce tez chce zabrać włąscicielom działki przy kamionku i wybudować albo market albo biurowce,nikt tak nas nie okradał jak oni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewidujący Re: Czy to ta sama SdPl od Andrzeja K.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 19:10 Masz rację jeżeli nie sprzeciwimy się temu co dzieje się w tej chwili w dzielnicy i nie tylko będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Grochów .. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.06, 19:27 ja uważam to co wyprawia pis samobrona i lpr to człowieka zniechęca do życia w tym kraju.Na pewno pis nedzie chcieł dominować na naszej dzielnicy Praga południe-nie pozwólmy!!!!!!!!! na pewno nie wygra samoobrona i lpr u nas, ale uważjacie mohery czuwają.Mamy przeciez w naszej dzielnicy mlłodych zdolnych ludzi czy to z PO czy SDPL czy SLD stawiajmy na nich! Jeżeli pójdzie dobrze to storzymy kolalicje i pis może sobie.Oni juz rozpoczeli kampanię wyborczą a chcą też specjalnie zrobić wybory 12 listopada żeby Pokazać się 11 listopada na placu piułsudzkiego jac to oni patrioci i chcą wzruszyć sercem kombatantów i ogólnie starszych ludzi do głosowania na PIS.Ale my młodzi nie pozwólmy! To nasz przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: .. 11.08.06, 15:53 Następny, który krzyczy "oni są be, za to nasza partia..., nasza partia jest the best." A już tekst o "młodych, zdolnych" z SLD to już naprawdę żenada. Młodzi wstępowali do SLD w latach 90-tych przede wszystkim dla kariery, co widać było po ich działaniach póxniej. SLD jest partią szczególną taką, która się odznaczyła ostatnio bardzo źle. Nie ma partii "dobrej". Są różni ludzie, rózne środowiska. W każdej partii są ludzie porządni zdolni itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.06, 23:47 Słuchałem ostatnio w samochodzie radia(przypadkowo włączyłem radio M) a tam premier kaczor i dzwoni do studia jakiś moher i mówi,że na pradze południe PO ich okrada i walczy o stołki i niech pan premier cos zrobi,bo wy jesteście tacy dobrzy i opaczność boska was wybrała.Normalnie mnie szlag trafił ja można być nawiedzonym.Przecież oni nas gorzej okradają niż za komuny.A komuny nie ma i śą oni,którzy mówią my nie bierzemy :o) pracujemy dla dobra narodu.A po cichu nas grabią,media przejmują aby l;udzie nic nie wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kameleon Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.08.06, 13:17 to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.08.06, 23:29 ja wole lewice od po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG22 Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.08.06, 13:28 Lewica górą na Pradze PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.06, 08:26 tak może być u nas na dzielnicy po wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.06, 13:20 Choler,chcą nam zabrać działki na pradze południe prz ulicy waszyngtona już parę osób się z pisu kręci i rozmawiają o budowie tam biur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.06, 15:40 a czermu nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.06, 00:33 niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Koalicja PO i Sdpl na Pradze południe? IP: *.aster.pl 30.08.06, 13:32 Kocham was PIStolet Odpowiedz Link Zgłoś