Dodaj do ulubionych

dobra szkoła językowa na terenie pragi południe

IP: *.225.121.1.bait.pl 24.09.06, 12:46
Witajcie kochani,
jak w temacie, poszukuję dobrej szkoły językowej na terenie Pragi Południe lub
okolic. Muszę odświeżyć mój angielski, wszystko co wydało mi się godne uwagi
(empik, english first, angloschool) jest po 'tamtej' stronie Wisły, a niestety
jest mi to zupełnie nie po drodze. Jeżeli macie jakieś doświadczenia i
moglibyście sie nimi podzielić, polecić jakąś szkołę bądź też odradzić to będę
wdzięczna za wszelkie posty. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Danka Szesnastka.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 14:29
      Polecam SZESNASTKĘ SZESNASTKA.com
      • mali_na Re: Szesnastka.com 24.09.06, 19:50
        W tym budynku w którym jest przychodnia lekarzy Orlik widziałam napis szkoła
        językowa empik:)
        • Gość: mimbla Re: Szesnastka.com IP: *.225.121.1.bait.pl 24.09.06, 20:22
          Tia, reklama nadal wisi, niestety szkoły juz tam nie ma :/ Ale dzięki:) Może
          ktoś jeszcze mógłby sie podzielić spostrzeżeniami?:)
          • Gość: doris Re: Szesnastka.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:50
            sprawdź na rondo Wiatraczna tam jest szkoła ORANGE; znajomi polecają,
            lub na Waszyngtona przy pizzerii PZZA HUT
            • Gość: mimbla Orange IP: *.225.121.1.bait.pl 25.09.06, 23:23
              Dawny Orange, obecny Speak up, ma niewiele do zaoferowania oprócz wysokiej ceny
              :/, już to przerabiałam także nie polecam nikomu :/ Ale dzięki:)
    • achzarit Re: dobra szkoła językowa na terenie pragi połudn 25.09.06, 14:29
      Na Saskiej Kepie jest Pygmalion, poziom mają OK.
      Mają rekomendację PASE.
      www.pygmalion.pl/
      • Gość: mimbla Re: dobra szkoła językowa na terenie pragi połudn IP: *.225.121.1.bait.pl 25.09.06, 23:27
        Dzięki, nie wiedziałam, że pygmalion ma lokalizację na saskiej kępie. A swoją
        drogą, powiem Wam, że śledząc od kilku dni rynek szkół językowych stwierdzam, ze
        naprawdę niewiele po tej stronie Wisły tego typu placówek, dobrych placówek.
        Jakbyśmy byli w jakimś trójkącie bermudzkim. Pozdrawiam. Jutro lecę do pygmaliona.
        • pantalon Re: dobra szkoła językowa na terenie pragi połudn 26.09.06, 10:23
          teraz maja byc jakies targi szkol jezykowych w BUW-ie.
          nie panmietam dokladnego terminu ale chyba ten lykend. Za to pamietam adres
          netowy

www.jezyk.pl

PanTalon
    • Gość: Zbyszek Re: dobra szkoła językowa na terenie pragi połudn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 12:10
      Byłem na 1 zajęciach w Cityschool" przy ul. Rogalskiego.
      Posiadają 4 filie w W-wie. Co sądzicie ?
      Pzdr.
      • Gość: mimbla cityschool IP: *.225.121.1.bait.pl 26.09.06, 21:14
        Z tego co widziałam, oferują kursy tylko do poziomu upper intermediate, czy to
        prawda?
        • Gość: Zbyszek Re: cityschool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 22:20
          www.cityschool.pl
          Pozdr.
    • Gość: Magda Re: dobra szkoła językowa na terenie pragi połudn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:02
      Witam! nie wiem dokładnie, czy zalezy Ci na dużej grupie i jakim poziom Cie
      interesuje, ale polecam Ci serdecznie szkołę:
      Praga English Course -prowadzi kursy od kilku lat ta sama osoba - Pani Elena
      Chwedoruk.Ja chodzę do niej od 10 lat, bardzo odpowiadają mi zajęcia u tej
      kobiety.Najlepiej, jezeli jesteś zainteresowany napisz do niej maila:
      lena_chwedoruk@interia.pl. Zajecia ma jak pętla 6 na Gocławku.
      Pozdrawiam serdecznie!
    • beata_beata1 Re: dobra szkoła językowa na terenie pragi połudn 08.01.16, 13:46
      Świetną szkołą jest Galileusz na Pradze. Sama przygotowuje się tam do rozszerzonej matury z angielskiego i uważam, że szkoła ma świetnych nauczycieli z ogromną wiedzą i talentem do jej przekazywania. Mój angielski jest teraz o wiele lepszy i nie stresuje się już tak nadchodzącą maturą, dlatego szczerze polecam.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka