Dodaj do ulubionych

Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie?????

10.01.07, 21:50
Chce zamowic tort urodzinowy. Prosze poleccie mi dobra cukiernie, sprawdzona
przez was.
I jaki tort proponujecie??
Obserwuj wątek
    • monikaps Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 10.01.07, 22:04
      Na Grochowskiej przy rogu z Kaleńską (między rondem Wiatraczna a Siennicką).
      Ostatnio widziałam z lalką Barbie - za około 100 zł, ale robią też zwyczajniejsze.
      • Gość: Kszaklaka Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.146.204.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.06.22, 10:48
        Co to za cukiernia? Nie mogę namierzyć
    • Gość: Mat Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:43
      A musi być na Grochowie? Bo ja bym ci polecił cukiernię mieszczącą się na dole
      w Hotelu Europejskim ;-) Wbrew pozorom wcale nie taka droga, przeciętnie.

A na Grochowie to ci polecam tą cukiernię w nowym budynku na Wiatraku, sam nie
      zamawiałem ale jadłem torty od nich na urodzinach u znajomych i były bardzo
      dobre.
    • Gość: biniu Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.imid.med.pl 11.01.07, 08:50
      na korkowej u grzybków czy jakim tam robią fajne torty. i całkiem smaczne. można
      dojechać 520 i chyba 137 (albo 173).
    • Gość: ja Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: 217.116.110.* 11.01.07, 18:39
      ja kupuję na Abrahama
      • marius68 Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 11.01.07, 20:18
        Cukiernia u Kozaka na ul. Walcowniczej w Falenicy.

www.cukiernia-kozak.pl/index.php?menu=21
        Cukiernia Andrzej Kozak
        ul. Walcownicza 50
        04-921 Warszawa
        tel. (22) 812 41 12

Pozdrawiam
        Mariusz
        • Gość: kuleczka_re Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: 195.117.255.* 12.01.07, 08:45
          tylko u Kozaka i tylko smietankowy - warto jechac i zamówić - bez wzgledu na
          przeprowadzki od lat na większe okazje kupujemy tam tort.
          pzdr
    • raash Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 11.01.07, 21:47
      Zdecydowanie Cukiernia Jotka Grójecka 128 p. 19 TEL (22) 8463574.
      Od mnie z Grochowa troszkę daleko ale i tak tam tylko kupuje.
      My z żoną najbardziej polecamy tort kawowy ale są inne smaczne :-] Troszkę
      ciężko trafić .. jeżeli jedziesz samochodem to za drugimi światłami od
      skrzyżowania z Grójeckiej z Bitwy Warszawskiej (jadąc od centrum) musisz
      wypatrywać znaku parking jakieś 20-20 za skrzyżowaniem i zjeżdżasz w taką
      uliczkę wzdłuż pawilonów cukiernia jest tak ok po 15-20 metrów. ZTM to najlepiej
      tramwajem wysiąść na tych samych światłach i przejść prawą stroną Grójeckiej w
      stronę wiaduktu WKD.
      Pozdr i miłych urodzin!!
      • Gość: JUcia Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:19
        Jotka kiepska. POlecam Antolaka ze Służewca, jedna z lepszych cukierni w
        mieście, mają stoisko firmowe na Szembeku.
        • grazkax Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 12.01.07, 09:51
          Jotka odpada ,kiedyś faktycznie była świetna. Od ostatniego zakupu (sylwester)
          niepolecam. wrociłam do cukierni Gieryszewskiego na Pieknej. miła obsługa i
          ciasta super -wszystko jak dawniej.Bardzo polecam
          • Gość: aka Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.agora.pl 12.01.07, 11:23
            jak dla mnie - czekoladowy z Ireny, ul. Zakopiańska. palce liać
        • mna Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 26.01.07, 12:10
          A w którym miejscu na Szembeka ? I jaki tort polecsz najbardziej?
      • pantalon Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 12.01.07, 13:00
        zdecydowanie potwierdzam
        Jotka Jotka über alles :)
        Ja mam dobrze bo tesciowka mieszka niedaleczko wiec zawsze ona przywozi :)

PanTalon

P.S
        natomiast nie polecam cukierni w nowym domu na rondzie wiatraczna. Oldak chyba
        sie nazywa - ma sie nijak do swojej piastowskiej (he he od Piastowa nie od
        Piastow) firmy matki. Nie mowiac juz o tym ze Oldakowie to juz wieki cale temu
        ja sprzedali
        • esmeralda_pl Mamuska cheesecake shop 12.01.07, 15:06
          na Międzynarodowej
    • Gość: ska Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.futuremedia.pl 13.01.07, 00:26
      Przepyszny tor zamówiliśmy mamie an 50 urodziny u Olczaka przy rondzie wiatraczna. Z wiśniami i czekoladą, ale nie pamiętam nazwy :(
    • skorpionica11 Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 13.01.07, 12:40
      Cukiernia za bazarkiem szembeka na ul.Zamienieckiej
      tort-śmietankowy (polecam)
      • Gość: gość Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 22:00
        polecam torty z cukierni Radzikowski w Rembertowie. Mają swój sklep tez przy
        Szembeka. Probowalam różnych smaków i wszystkie sa pyszne. Ostatnio zrobili dla
        moich dzieci boisko piłkarskie. Było smaczne i efektowne.
        • Gość: dona Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.aster.pl 13.01.07, 22:22
          Radzikowski faktycznie ma smaczne ciasta, ale ja urodzinowe torty od kilku lat
          kupuję w sieci Battida, jak już ktoś wspomniał m.in. na dole Europejskiego, ale
          również na Brackiej i w dawnym Hortexie przy pl. Konstytucji
    • ewa.dorotakm Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 13.01.07, 22:23
      Cukiernia przy Międzyborskiej, nie pamiętam numeru. Jak się jedzie z centrum to
      trzeba skręcić z Waszyngtona w prawo w Międzyborską i po prawej stronie będzie
      za kioskiem Ruchu. Polecam tort z bitą śmietaną i owocami (nie za słodki,
      smakuje babciom, wujkom i dzieciom, słowem wszystkim). Zamawialiśmy na nasze
      wesele, na chrzciny Synka i z okazji różnych urodzin. Mają różne wersje
      rozmiarowe. Zawsze cały tort był zjadany i każdy konsument pytał gdzie takie
      "cuda" robią.
    • Gość: Aga Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 19:26
      Podpisuję się pod tym co wpisał(a?) aka - czekoladowy z Irenki na Zakopiańskiej
      (to taka mała uliczka na Saskiej Kępie, prostopadła do Zwycięzców) mniaaaammmm
    • Gość: k Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:01
      Polecam piekarnio-cukiernię ul.Grochowska róg Garwolińskiej "Kobus". Torty
      zamawia się z dwudniowym wyprzedzeniem. Proponują kilka smaków - śmietankowy,
      truskawkowy i czekoladowy. Można zamówić tort specjalny - w/g opisu klienta. Ja
      zamówiłam tort śmietankowy - był rewelacyjny, delikatny, rozpływający się w
      ustach - zjedli dorosli jak i dzieci i wszystkim smakował.Polecam.
      • Gość: Justyna Radzikowski-pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:06
        Gdzie dokładnie mieści się ich cukiernia w rembertowie i mniej więc ile liczą
        za kg. tego udekorowanego dla dzieci?
        Na szebeka (u tzw. magistra) już podobno ich nie ma :-(
        Rzeczywiście są rewelacyjne (żubrówkowy...).
        Co do Kozaka to ostatnio się przejechałam. chciałam 2 smakowy a to niewykonalne-
        tort za 400zł (duże urodziny+dekoracja za 55 zł/kg) i nie mogą po prostu
        przełożyć raz jedną raz drugą warstwą.
        Pozdrawiam
        J.
        • blad201 Re: Radzikowski-pytanko 26.01.07, 08:38
          Gość portalu: Justyna napisał(a):
          > Gdzie dokładnie mieści się ich cukiernia w rembertowie (........)
          > Rzeczywiście są rewelacyjne (żubrówkowy...).

google pomogą: Al. gen. Chruściela ,,Montera'' 11a Tel.: (0-22) 611 98 95
          poza tym mają sklepiki na Abrahama koło BZWBK i na Egipskiej koło bazarku
          - tam można zamówić, a w Rembertowie zrobią i przywiozą
          oprócz żubrówkowego polecam taki czekoladowy, nazywa się chyba "królewski"
          (wczoraj jadłem)
    • Gość: erala@tlen.pl Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.chello.pl 19.01.07, 16:32
      Zdecydowanie cukiernia na Międzynarodowej , między brazylijską a zwycięzców. Tort królewski jest SUPER !!!
      • Gość: gość Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.aonet.pl 19.01.07, 22:04
        Za cukiernią Radzikowski nie przepadam torty zubrówkowe to na modłe tiramisu
        mdłe i mało aromatyczne ( jak na żubrówke przystało :)) ) Kiedys gdy zamawiałam
        tort śmietanowy bez nasączania to zanim wyszłam z cukierni to już na schodkach
        miałam pełny spód w reklamówce sączu . Zawsze było drogo ale bita śmietana
        palce lizać teraz czuć ,że oszczędzają no i tak mocno nasączają ,ze waga robi
        swoje a co zatym idzie cena ;)) Polecam Batide albo cukiernie przy
        Zakopiańskiej . Niektórzy polecają wyroby Misianki ( park Skaryszewski ) ale
        strasznie słodko .
    • tivlaf Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 22.01.07, 10:37
      Fantastyczne torty, ciasteczka i pralinki mają w cukierni w Rembertowie i w
      filii na skrzyżowaniu Płowieckiej i Traktu Lubelskiego. Polecam puchate babeczki
      migdałowe (ale te można dostać tylko w Rembertowie).
    • Gość: 3mamy Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:55
      Ja z kolei uwielbiam ten żubrówkowy od Radzikowskiego mmmmmniam!
    • Gość: mimbla Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:31
      Popieram, Radzikowski i jego żubrówkowy, pychota. Za tortami nie przepadam, ale
      ten jest genialny. Zgadzam się, że wzorowany na tiramisu, ale to że mdły to
      protestuję :)
    • Gość: Mróweczka Ciasta z Radzymina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 00:12
      Polecam "Ciasta z Radzymina" w pawilonie nr 74 w Centrum Handlowym SZEMBEKA przy
      ul. Zamienieckiej 90

Klientów obsługuje przemiła młoda Pani

Wszystkie ciasta w cenie 12,90zł/kg

Przesmacznym ciastem jest "Krówka" :-)

Cukiernia czynna jest do godz 18:30

Pozdrawiam :-)
    • Gość: kajja Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.13, 19:34
      ja mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim cukiernie ale-tort.pl/ - mają bardzo pyszne wypieki, a poza smakiem można również pocieszyć oko, ponieważ jak dla mnie są to małe dzieła sztuki
    • harasimiukwladyslaw Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 06.05.16, 09:19
      Nie kupujcie niczego w Jotce
      Oszukają Was
      Kupiłem u Nich Tort Bezowo Kawowy.
      Otrzymałem tradycyjny Tort z biszkoptu.
      Oczywiście firma nie poczuwa się do winy bo tort zaweira cieniutką warstwę bezy 5mm

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka