guliwer80 10.01.07, 21:50 Chce zamowic tort urodzinowy. Prosze poleccie mi dobra cukiernie, sprawdzona przez was. I jaki tort proponujecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaps Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 10.01.07, 22:04 Na Grochowskiej przy rogu z Kaleńską (między rondem Wiatraczna a Siennicką). Ostatnio widziałam z lalką Barbie - za około 100 zł, ale robią też zwyczajniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kszaklaka Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.146.204.192.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.06.22, 10:48 Co to za cukiernia? Nie mogę namierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 22:43 A musi być na Grochowie? Bo ja bym ci polecił cukiernię mieszczącą się na dole w Hotelu Europejskim ;-) Wbrew pozorom wcale nie taka droga, przeciętnie. A na Grochowie to ci polecam tą cukiernię w nowym budynku na Wiatraku, sam nie zamawiałem ale jadłem torty od nich na urodzinach u znajomych i były bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biniu Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.imid.med.pl 11.01.07, 08:50 na korkowej u grzybków czy jakim tam robią fajne torty. i całkiem smaczne. można dojechać 520 i chyba 137 (albo 173). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: 217.116.110.* 11.01.07, 18:39 ja kupuję na Abrahama Odpowiedz Link Zgłoś
marius68 Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 11.01.07, 20:18 Cukiernia u Kozaka na ul. Walcowniczej w Falenicy. www.cukiernia-kozak.pl/index.php?menu=21 Cukiernia Andrzej Kozak ul. Walcownicza 50 04-921 Warszawa tel. (22) 812 41 12 Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka_re Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: 195.117.255.* 12.01.07, 08:45 tylko u Kozaka i tylko smietankowy - warto jechac i zamówić - bez wzgledu na przeprowadzki od lat na większe okazje kupujemy tam tort. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
raash Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 11.01.07, 21:47 Zdecydowanie Cukiernia Jotka Grójecka 128 p. 19 TEL (22) 8463574. Od mnie z Grochowa troszkę daleko ale i tak tam tylko kupuje. My z żoną najbardziej polecamy tort kawowy ale są inne smaczne :-] Troszkę ciężko trafić .. jeżeli jedziesz samochodem to za drugimi światłami od skrzyżowania z Grójeckiej z Bitwy Warszawskiej (jadąc od centrum) musisz wypatrywać znaku parking jakieś 20-20 za skrzyżowaniem i zjeżdżasz w taką uliczkę wzdłuż pawilonów cukiernia jest tak ok po 15-20 metrów. ZTM to najlepiej tramwajem wysiąść na tych samych światłach i przejść prawą stroną Grójeckiej w stronę wiaduktu WKD. Pozdr i miłych urodzin!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUcia Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:19 Jotka kiepska. POlecam Antolaka ze Służewca, jedna z lepszych cukierni w mieście, mają stoisko firmowe na Szembeku. Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 12.01.07, 09:51 Jotka odpada ,kiedyś faktycznie była świetna. Od ostatniego zakupu (sylwester) niepolecam. wrociłam do cukierni Gieryszewskiego na Pieknej. miła obsługa i ciasta super -wszystko jak dawniej.Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.agora.pl 12.01.07, 11:23 jak dla mnie - czekoladowy z Ireny, ul. Zakopiańska. palce liać Odpowiedz Link Zgłoś
mna Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 26.01.07, 12:10 A w którym miejscu na Szembeka ? I jaki tort polecsz najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
pantalon Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 12.01.07, 13:00 zdecydowanie potwierdzam Jotka Jotka über alles :) Ja mam dobrze bo tesciowka mieszka niedaleczko wiec zawsze ona przywozi :) PanTalon P.S natomiast nie polecam cukierni w nowym domu na rondzie wiatraczna. Oldak chyba sie nazywa - ma sie nijak do swojej piastowskiej (he he od Piastowa nie od Piastow) firmy matki. Nie mowiac juz o tym ze Oldakowie to juz wieki cale temu ja sprzedali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.futuremedia.pl 13.01.07, 00:26 Przepyszny tor zamówiliśmy mamie an 50 urodziny u Olczaka przy rondzie wiatraczna. Z wiśniami i czekoladą, ale nie pamiętam nazwy :( Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 13.01.07, 12:40 Cukiernia za bazarkiem szembeka na ul.Zamienieckiej tort-śmietankowy (polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 22:00 polecam torty z cukierni Radzikowski w Rembertowie. Mają swój sklep tez przy Szembeka. Probowalam różnych smaków i wszystkie sa pyszne. Ostatnio zrobili dla moich dzieci boisko piłkarskie. Było smaczne i efektowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.aster.pl 13.01.07, 22:22 Radzikowski faktycznie ma smaczne ciasta, ale ja urodzinowe torty od kilku lat kupuję w sieci Battida, jak już ktoś wspomniał m.in. na dole Europejskiego, ale również na Brackiej i w dawnym Hortexie przy pl. Konstytucji Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.dorotakm Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 13.01.07, 22:23 Cukiernia przy Międzyborskiej, nie pamiętam numeru. Jak się jedzie z centrum to trzeba skręcić z Waszyngtona w prawo w Międzyborską i po prawej stronie będzie za kioskiem Ruchu. Polecam tort z bitą śmietaną i owocami (nie za słodki, smakuje babciom, wujkom i dzieciom, słowem wszystkim). Zamawialiśmy na nasze wesele, na chrzciny Synka i z okazji różnych urodzin. Mają różne wersje rozmiarowe. Zawsze cały tort był zjadany i każdy konsument pytał gdzie takie "cuda" robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 19:26 Podpisuję się pod tym co wpisał(a?) aka - czekoladowy z Irenki na Zakopiańskiej (to taka mała uliczka na Saskiej Kępie, prostopadła do Zwycięzców) mniaaaammmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:01 Polecam piekarnio-cukiernię ul.Grochowska róg Garwolińskiej "Kobus". Torty zamawia się z dwudniowym wyprzedzeniem. Proponują kilka smaków - śmietankowy, truskawkowy i czekoladowy. Można zamówić tort specjalny - w/g opisu klienta. Ja zamówiłam tort śmietankowy - był rewelacyjny, delikatny, rozpływający się w ustach - zjedli dorosli jak i dzieci i wszystkim smakował.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Radzikowski-pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:06 Gdzie dokładnie mieści się ich cukiernia w rembertowie i mniej więc ile liczą za kg. tego udekorowanego dla dzieci? Na szebeka (u tzw. magistra) już podobno ich nie ma :-( Rzeczywiście są rewelacyjne (żubrówkowy...). Co do Kozaka to ostatnio się przejechałam. chciałam 2 smakowy a to niewykonalne- tort za 400zł (duże urodziny+dekoracja za 55 zł/kg) i nie mogą po prostu przełożyć raz jedną raz drugą warstwą. Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś
blad201 Re: Radzikowski-pytanko 26.01.07, 08:38 Gość portalu: Justyna napisał(a): > Gdzie dokładnie mieści się ich cukiernia w rembertowie (........) > Rzeczywiście są rewelacyjne (żubrówkowy...). google pomogą: Al. gen. Chruściela ,,Montera'' 11a Tel.: (0-22) 611 98 95 poza tym mają sklepiki na Abrahama koło BZWBK i na Egipskiej koło bazarku - tam można zamówić, a w Rembertowie zrobią i przywiozą oprócz żubrówkowego polecam taki czekoladowy, nazywa się chyba "królewski" (wczoraj jadłem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erala@tlen.pl Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.chello.pl 19.01.07, 16:32 Zdecydowanie cukiernia na Międzynarodowej , między brazylijską a zwycięzców. Tort królewski jest SUPER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.aonet.pl 19.01.07, 22:04 Za cukiernią Radzikowski nie przepadam torty zubrówkowe to na modłe tiramisu mdłe i mało aromatyczne ( jak na żubrówke przystało :)) ) Kiedys gdy zamawiałam tort śmietanowy bez nasączania to zanim wyszłam z cukierni to już na schodkach miałam pełny spód w reklamówce sączu . Zawsze było drogo ale bita śmietana palce lizać teraz czuć ,że oszczędzają no i tak mocno nasączają ,ze waga robi swoje a co zatym idzie cena ;)) Polecam Batide albo cukiernie przy Zakopiańskiej . Niektórzy polecają wyroby Misianki ( park Skaryszewski ) ale strasznie słodko . Odpowiedz Link Zgłoś
tivlaf Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 22.01.07, 10:37 Fantastyczne torty, ciasteczka i pralinki mają w cukierni w Rembertowie i w filii na skrzyżowaniu Płowieckiej i Traktu Lubelskiego. Polecam puchate babeczki migdałowe (ale te można dostać tylko w Rembertowie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3mamy Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:55 Ja z kolei uwielbiam ten żubrówkowy od Radzikowskiego mmmmmniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:31 Popieram, Radzikowski i jego żubrówkowy, pychota. Za tortami nie przepadam, ale ten jest genialny. Zgadzam się, że wzorowany na tiramisu, ale to że mdły to protestuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mróweczka Ciasta z Radzymina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 00:12 Polecam "Ciasta z Radzymina" w pawilonie nr 74 w Centrum Handlowym SZEMBEKA przy ul. Zamienieckiej 90 Klientów obsługuje przemiła młoda Pani Wszystkie ciasta w cenie 12,90zł/kg Przesmacznym ciastem jest "Krówka" :-) Cukiernia czynna jest do godz 18:30 Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajja Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.13, 19:34 ja mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim cukiernie ale-tort.pl/ - mają bardzo pyszne wypieki, a poza smakiem można również pocieszyć oko, ponieważ jak dla mnie są to małe dzieła sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
harasimiukwladyslaw Re: Tort urodzinowy. Jaką cukiernie polecacie???? 06.05.16, 09:19 Nie kupujcie niczego w Jotce Oszukają Was Kupiłem u Nich Tort Bezowo Kawowy. Otrzymałem tradycyjny Tort z biszkoptu. Oczywiście firma nie poczuwa się do winy bo tort zaweira cieniutką warstwę bezy 5mm Odpowiedz Link Zgłoś