kubajek 03.09.03, 09:47 czytałem obiecanki że w tym roku ruszy budowa coś się w tej sprawie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Herold Re: Co z Wąbrzeską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 09:48 Zarząd Wawra zaproponował autopoprawkę do bużetu "zdejmującą" tę inwestycję. Chyba będą kończyć Pielęgniarek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wawerka jaka Wąbrzeska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 13:34 Gość portalu: Herold napisał(a): > Zarząd Wawra zaproponował autopoprawkę do bużetu "zdejmującą" tę inwestycję. > Chyba będą kończyć Pielęgniarek Zygarski buduje Mrówczą i Mozaikową, w końcu to droga do domu.Jego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaleson Re: jaka Wąbrzeska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 22:58 I jeszcze jak z radna Ewa Sniegowna zasiedzi troche dzialek wzdluz Mozaikowej,co to radna swiadczy w sadzie ze pan sprzatal las,wiec znaczy sie ,uzywal - beda mieli jak znalazl droge gotowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Co z Wąbrzeską? 08.09.03, 11:18 znaczy się mieszkańcy powinni znowu zablokować? a może lepiej wykopać rów w poprzek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wawerka wystarczą te wzdłuż rowy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 15:46 kubajek napisał: > znaczy się mieszkańcy powinni znowu zablokować? > a może lepiej wykopać rów w poprzek! > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
sawes1 Re: Co z Wąbrzeską? 09.09.03, 09:01 Jest to swietny skrót,nie blokujemy Płowieckiej,mogliby częściej wyrównywać doły skoro nie ma funduszów na ułożenie-dokończenie tej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Co z Wąbrzeską? 09.09.03, 10:02 wyrównywnie dołów??? mówimy k...a o przelotowej ulicy w stolicy państwa europejskiego w XXI wieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wawerka Kubajek po co te nerwy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 11:02 kubajek napisał: > wyrównywnie dołów??? > mówimy k...a o przelotowej ulicy w stolicy > państwa europejskiego w XXI wieku!!! Kubajek, po co te nerwy, zarząd Wawra wszystko załatwi, pensje już sobie załatwili, Wąbrzeska może poczekać, przecież to tylko dla Mieszkanców. Wybory jeszcze daleko po co taki pośpiech. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Kubajek po co te nerwy... 09.09.03, 11:46 wawerka, ty uważaj, jestem wnerwiony, trzecie zawieszenie zajechałem na Wąbrzeskiej ps czy ty się nie możesz zalogować? chciałbym mieć pewność że ty to ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ksymenka Re: Kubajek po co te nerwy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 13:29 Nie wiem kto ona,ale tez dosc mam jezdzenia po tych dziurach.Wawerka jest ok.,kimkolwiek by nie byla. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wawerka Re: Kubajek po co te nerwy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 14:43 Gość portalu: ksymenka napisał(a): > Nie wiem kto ona,ale tez dosc mam jezdzenia po tych dziurach.Wawerka jest > ok.,kimkolwiek by nie byla. Kubajek, znasz dowcip o Jasiu, który miał ułożyć zdanie i użyc zwrotu "matka jest tylko jedna". Tak jest i ze mną "Wawerka jest tylko jedna" :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wawerka chyba tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 23:09 Gość portalu: Wawerka napisał(a): > a ja to pies? Chyba tak, jestem poularna, uważaj wawerka dwa, niektórzy nerwowi forumowicze chcą powiesić mnie na latarni. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek łech łech..:) 10.09.03, 10:09 no to już was dwie :))) ps do No. 1: to we Wawrze są jakieś latarnie? pewnie zostały jakieś postkomunistyczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wawerka Re: łech łech..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 14:00 kubajek napisał: > no to już was dwie > :))) > ps do No. 1: > to we Wawrze są jakieś latarnie? > pewnie zostały jakieś postkomunistyczne > :) No sam widzisz Kubajek, chcą wiesząc a nie bardzo wiedzą, tak to jest we Wawrze. z drugiej strony ta popularnośc chyba mi przewróciła w głowie, chyba wystartuje w jakiś wyborach, nie słyszałes, czy przypadkiem coś się nie szykuje. bo chciałabym się podpiąć pod jakąś organizacje. Bo wiesz ideologicznie to mnie jest wszystko jedno, chce wziąć przykład z radnych Wawra, bo to im nieźle wychodzi. Szans u godlewskigo co prawda nie mam, ale tez ze względów estetycznych nie zabiegałabym o jego względy. Fotografia na ten przykład z nim obrażałby moje poczuciepiękna i harmonii. Zygarski też odpada bo samoobrona gustuje w wiekowych gwiazdach, Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: łech łech..:) 10.09.03, 14:35 Gościu Wawerka, po pierwsze - zaloguj się :) po drugie - zorganizuj jakąś zadymę, albo głodówkę, albo coś zablokuj, wysyp... po trzecie - dobrze mieć jakąś otwartą sprawę w sądzie... i nie musisz się pod nic podpinać sukces murowany! :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wawerka Re: łech łech..:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 19:29 O czym ty chłopie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Do Kubajka znowu ta "podróbka" na forum:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 19:57 kubajek napisał: > Gościu Wawerka, > po pierwsze - zaloguj się :) > po drugie - zorganizuj jakąś zadymę, albo głodówkę, albo coś zablokuj, wysyp... > po trzecie - dobrze mieć jakąś otwartą sprawę w sądzie... > i nie musisz się pod nic podpinać > sukces murowany! > :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Kubajek, co ja dla Ciebie nie zrobie musiałam zmie 10.09.03, 20:12 Kubajek, co ja dla Ciebie nie zrobie, musiałam zmienic nick, ale ta "podróbka" mnie zirytowała. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Kubajek, co ja dla Ciebie nie zrobie musiałam 11.09.03, 08:40 widzę, widzę, i doceniam i będę na Ciebie głosował :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wlodek Re: Kubajek, co ja dla Ciebie nie zrobie musiałam IP: 195.205.152.* 11.09.03, 10:43 glosuj na Wawerkę, a jak dojedziesz Wąbrzeską -Kadetów (to juz cyba drogi powiatowe)do Mostu Siekirkowskiego to będzie trzeba płacić myto za przejazd mostem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawel-l Re: Kubajek, co ja dla Ciebie nie zrobie musiałam IP: *.com.pl 11.09.03, 12:05 A tak w ogóle to Wąbrzeska napewno leży na prywatnych gruntach i normalnej drogi to nigdy tam nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Widzisz Kubajek... 11.09.03, 12:44 Gość portalu: pawel-l napisał(a): > A tak w ogóle to Wąbrzeska napewno leży na prywatnych gruntach i normalnej > drogi to nigdy tam nie będzie Widzisz Kubajek wychodzi na to, że Włodek mnie nie lubi, powiem wiecej jest człowiekiem małej wiary. A ja mysle,że Wąbrzeska to bedzie priorytet, tak jak kazda wieksza ulica, która połączy Wał i Patriotów. Bo to jest jedyne racjonalna inwestycja. Budowa Mrówczej i Mozaikowej pewnie poczeka, bo to jest tylko kolejna nitka równoległa, która nie rozprowadzi ruchu tylko skumuluje prz moście. Mam nadzieję, ze Ty bedziesz nadal moim fanem. :)a może tak browarek? Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Widzisz Wavelka 11.09.03, 13:04 w tym Wawerze to nawet nie ma gdzie browarka po ludzku zaliczyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Widzisz Wavelka 11.09.03, 14:58 kubajek napisał: > w tym Wawerze to nawet nie ma > gdzie browarka po ludzku zaliczyć > :( Kubajek, przekreciłes mojego nicka, czy to celowo, bo jeśli tak to mi bardzo miło,bo to znaczy,że jestem słodka. Jeśli browarek to tylko w plenerze, chociaż teraz jest pewien kłopot z pogodą, ale cóż to dla nas "charcerzy". Nie bądź smutny.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Widzisz Wavelka 11.09.03, 15:42 wawerka_vel_wawerka napisała: > Jeśli browarek to tylko w plenerze... krzaczory nad Wisłą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Widzisz Wavelka 11.09.03, 21:32 kubajek napisał: > wawerka_vel_wawerka napisała: > > > Jeśli browarek to tylko w plenerze... > > krzaczory nad Wisłą? > :) No cóż, nie dajesz mi wyboru, ale wolałabym gdzieś w centrum naszej pieknej dzielnicy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek do Wawerki 12.09.03, 09:18 Wawerka, jeszcze Cię nie wybraliśmy a już zaczynasz mataczyć :) najpierw chciałaś w plenerze teraz okazuje się że plener ma być w centrum (Wawer ma jakieś centrum? gdzie to jest?) oj Wawerka, Wawerka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka do Kubajka 12.09.03, 11:27 A co ty sobie myślisz,że ja jestem taka pierwsza lepsza, że wpadne w zachwyt na temat krzaczorów, ja nie jestem na jeden raz, ze mną trzeba "pochodzić":))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Do niepierwszejlepszej Wawerki 12.09.03, 13:14 wawerka_vel_wawerka napisała: > A co ty sobie myślisz,że ja jestem taka pierwsza lepsza, > że wpadne w zachwyt na temat krzaczorów, > ja nie jestem na jeden raz, ze mną trzeba "pochodzić":))))) hmmm... Korzeniowski to ja nie jestem... ale możemy "pokręcić" masz rower? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Do Kubajka 12.09.03, 14:37 kubajek napisał: > wawerka_vel_wawerka napisała: > > > A co ty sobie myślisz,że ja jestem taka pierwsza lepsza, > > że wpadne w zachwyt na temat krzaczorów, > > ja nie jestem na jeden raz, ze mną trzeba "pochodzić":))))) > > hmmm... Korzeniowski to ja nie jestem... > ale możemy "pokręcić" > masz rower? > :) "pokrecić " niekoniecznie na rowerze, nie lubię sportów ekstremalnych. Kubajek, wyrzucą nas na "inne" forum. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Protest !!! 14.09.03, 19:28 dziś dwa razy przejechałem Wąbrzeską na rowerze teraz nie mogę siedzieć.. ja protestuję! nawet nie można powiedzieć że ta ulica jest do dupy.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Protest !!! 14.09.03, 19:37 Kubajek, czy Ty jesteś masochista, i Ty zapraszasz mnie na przejżdzki, po których "plecy bolą". :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Protest !!! 14.09.03, 21:21 no to zrób tę Wabrzeską chociażby dla swojego "dobra" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Kubajek, ja bym Ci nieba przychyliła, ale... 14.09.03, 21:53 Kubajek, ja bym Ci nieba przychyliła, ale Wąbrzeska w tym się nie mieści. Nie trac nadzieii, ta ulica to priorytet. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: Do Kubajka 15.09.03, 08:10 wawerka_vel_wawerka napisała: "pochodzić":))))) > > > > hmmm... Korzeniowski to ja nie jestem... > > ale możemy "pokręcić" > > masz rower? > > :) > > "pokrecić " niekoniecznie na rowerze, nie lubię sportów ekstremalnych. > Kubajek, wyrzucą nas na "inne" forum. > ========================================================================= > > >No na Forum Samorządowe....:-)))))))))))))) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka do pytajnika444 15.09.03, 10:05 Pytajnik, czy Ty mnie czasem nie obrażasz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: do WAWERKI 15.09.03, 10:12 wawerka_vel_wawerka napisała: > Pytajnik, czy Ty mnie czasem nie obrażasz?:-) ............................................................................ To jest esencja dowcipu czyli PUENTA....:-))))))) Amen Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: do Wawerki 15.09.03, 10:22 wawerka_vel_wawerka napisała: > Co to jest Amen? .............................................. zaprawdę niech tak się stanie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Herold A Zygarski jest cesarski :-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka wiedziałam, że taki bedzie finał:)))))))) 15.09.03, 10:33 Muszę tylko uważac na skrzydła, żeby o coś nie zaczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Finał jeszcze nie nastąpił :-)))) 15.09.03, 10:36 Albo nie wdepnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka a jak sie zmęczą, to siadaja na jakimś wygodnym... 15.09.03, 10:44 A jak sie zmęczą to lądują na jakims "wygodnym obłoczku" i odpoczywają.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 poszukiwany "czysty" wygodny obłoczek dla WAWERKI 15.09.03, 10:52 obłoczku - i mogą wdepnąć (tym czymś poniżej skrzydełek)- no cóż Pan Bóg nie tylko kule nosi, a samoloty też latają .... Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka ciągle mnie straszysz.... 15.09.03, 10:57 ciagle straszysz mnie i straszysz, wreszcie stanę sie "Upadłym Aniołem":))) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 "upadły Anioł" vel SZATAN 15.09.03, 11:04 Nie straszę nie strzaszę (ale Anioły to tak zawsze maja - krzątając się po czyśćcu - zawsze ta cienka niebieska linia - tylko żeby jej nie przekroczyć - bo wtedy to tylko PIEKŁO) A jak tak poczytam to co napisałaś WAWERKA to tu na Ziemi (w dzielnicy) dla Ciebie piekło jest z Szatanem z krwi i kości (a nawet dwoma - bo muszą się zastępować :-)))) A jeden to nawet chce mieć kino OKO w pokoiku na stoliku - bo to zawsze można pooglądać kotły z dusyc(cy)kami:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka lubię piekło bo ciepło... 15.09.03, 11:10 pytajnik444 napisał: > Nie straszę nie strzaszę (ale Anioły to tak zawsze maja - krzątając się po > czyśćcu - zawsze ta cienka niebieska linia - tylko żeby jej nie przekroczyć - > bo wtedy to tylko PIEKŁO) > A jak tak poczytam to co napisałaś WAWERKA to tu na Ziemi (w dzielnicy) dla > Ciebie piekło jest z Szatanem z krwi i kości (a nawet dwoma - bo muszą się > zastępować :-)))) A jeden to nawet chce mieć kino OKO w pokoiku na stoliku - bo > > to zawsze można pooglądać kotły z dusyc(cy)kami:-)))) Nie mam nic przeciwko, w piekle jest wesoło i ciepło. Nie obawiam sie,że z tymi od kin itp. spotkam sie, ponieważ oni nie byli nigdy aniołami, a poza tym , ich tam nie przyjmą.:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: lubię ciepło nie piekło... 15.09.03, 11:23 pytajnik444 napisał: > Amen Pytajnik, jaki Ty jesteś uduchowiony, czuję się jak w Kościele, gdyby nie moja płec mogłabym chyba zostać Ministrantem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: lubię ciepło nie piekło... 15.09.03, 11:26 Pytajnik, jaki Ty jesteś uduchowiony, czuję się jak w Kościele, gdyby nie moja > > płec mogłabym chyba zostać Ministrantem:-) .............................................................................. Chyba Mini-sterką - ale mam tylko wolne miejsca w chórze :-))))tuż przy organach (ścigania):-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: lubię ciepło nie piekło... 15.09.03, 11:30 pytajnik444 napisał: > Pytajnik, jaki Ty jesteś uduchowiony, czuję się jak w Kościele, gdyby nie moja > > > > płec mogłabym chyba zostać Ministrantem:-) > .............................................................................. > Chyba Mini-sterką - > ale mam tylko wolne miejsca w chórze :-))))tuż przy organach (ścigania):-))))) Wiesz co, doszłam do wniosku,że to co "mini" to mnie osobiście nie odpowiada, w chórze tez nie za bardzo, jestem raczej solistką, a "organy" czemu nie.:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: lubię ciepło nie piekło... 15.09.03, 11:43 Wiesz co, doszłam do wniosku,że to co "mini" to mnie osobiście nie odpowiada, w chórze tez nie za bardzo, jestem raczej solistką, a "organy" czemu nie.:))))))) ............................................................................... Czyli co koncert na rondzie z Radości - liczę na Ciebie :-))))) A może jednak Plac Bankowy nocą :-)))) Organy się zaraz znajdą :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka nie wykluczam... 15.09.03, 11:58 pytajnik444 napisał: > Wiesz co, doszłam do wniosku,że to co "mini" to mnie osobiście nie odpowiada, w > > chórze tez nie za bardzo, jestem raczej solistką, a "organy" czemu nie.:))))))) > .............................................................................. . > Czyli co koncert na rondzie z Radości - liczę na Ciebie :-))))) > A może jednak Plac Bankowy nocą :-)))) > Organy się zaraz znajdą :-)))))) Słuchaj, no Ty, jeśli musisz szukać organów,no cóz nikt nie jest doskonały. Plac Bankowy nocą czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Re: nie wykluczam... 15.09.03, 12:10 > Słuchaj, no Ty, jeśli musisz szukać organów,no cóz nikt nie jest doskonały. Czy Pytajnik 444 jest doskonały? Tak, bo jak wcześniej napisałaś Wawerko - Pytajnik jest boski :-))) W swojej fizjonomi ma filuternie pochyloną górną część ciała "?" A może należy na niego popatrzeć z innej strony.... Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: nie wykluczam... 15.09.03, 12:30 pytajnik444 napisał: > > Słuchaj, no Ty, jeśli musisz szukać organów,no cóz nikt nie jest doskonały > . > Czy Pytajnik 444 jest doskonały? Tak, bo jak wcześniej napisałaś Wawerko - > Pytajnik jest boski :-))) > W swojej fizjonomi ma filuternie pochyloną górną część ciała "?" A może należy > na niego popatrzeć z innej strony.... > Pytajniku, nie chciałam urazić Twojego "ego", boski to również nieosiągalny, ta filuterna pochylona górna część ciała "?" to z tendencją do dołu, czy raczej w kierunku "!".:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnik444 Wawerko! czy raczej dla Wawerki?... 15.09.03, 13:22 > Pytajniku, nie chciałam urazić Twojego "ego", boski to również nieosiągalny, > ta filuterna pochylona górna część ciała "?" to z tendencją do dołu, czy raczej w kierunku "!".:-) ______________________________________________________________________________ Popatrz raczej na to od dołu - zawsze może być też do góry :-)))))))) Ale wtedy to musiałbym być już wykrzyknikiem (a ja nie chcę krzyczeć ja wolę pytać)...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka Re: Wawerko! czy raczej dla Wawerki?... 15.09.03, 15:32 pytajnik444 napisał: > > Pytajniku, nie chciałam urazić Twojego "ego", boski to również nieosiągaln > y, > > ta filuterna pochylona górna część ciała "?" to z tendencją do dołu, czy > raczej w kierunku "!".:-) > ______________________________________________________________________________ > Popatrz raczej na to od dołu - zawsze może być też do góry :-)))))))) > Ale wtedy to musiałbym być już wykrzyknikiem (a ja nie chcę krzyczeć ja wolę > pytać)...:-)))) Nostalgia w poscie, i ta filozofia, no cóż zostan tym "?" , to mi sie podoba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Herold To mucha na dziko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:37 dla wszystkich A kingsajz dla każdego :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wlodek Re: Widzisz Kubajek... IP: 195.205.152.* 11.09.03, 13:34 _glosuj na Wawerkę, a jak dojedziesz Wąbrzeską -Kadetów (to juz cyba drogi powiatowe)do Mostu Siekirkowskiego to będzie trzeba płacić myto za przejazd mostem_ z kontesktu wyszło fatalnie. no ale jak ja Ciebie Wawerka mogę nie lubić? Odpowiedz Link Zgłoś
wawerka_vel_wawerka No, Włodek... 11.09.03, 15:01 Gość portalu: wlodek napisał(a): > _glosuj na Wawerkę, a jak dojedziesz Wąbrzeską -Kadetów (to juz cyba drogi > powiatowe)do Mostu Siekirkowskiego to będzie trzeba płacić myto za przejazd > mostem_ > z kontesktu wyszło fatalnie. > no ale jak ja Ciebie Wawerka mogę nie lubić? No, Włodek tak to ja lubie, bo już myslałam,że to ja cos pokręciłam. pozdro!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEETER WAWA Re: Co z Wąbrzeską? IP: *.acn.pl 12.02.04, 10:56 do tej pieknej dzielnicy wprowadzę sie dopiero we wrześniu. Wabrzeska skróciłaby mi drogę do pracy (centrum) o ładne parę minut. Ostatnio chciałem wjechać od traktu lubelskiego te parę metrów w wąbrzeską, żeby popatrzec jak asfalt po paru metrach płynnie przechodzi w błoto. A TY NIESPODZIANKA - prawie cała Wąbrzeska asfaltowa (na razie bez pasów); rozpędziłem się i ...... NIE MA TAK DOBRZE - przy styku z kadetow koniec asfaltu - kratery jak na Marsie. Mój samochód ledwo dał im radę (nazwałem go Wąbrzeska Explorer). Zastanawiam sie co dalej. Kadetów to prawdziwy problem - i te posesje .... Mam nadzieję, że coś wymyślą. Ta droga jest bardzo ważna. Powinni wywłaszczyć paru ludzi od kadetów, zapłacic im godziwe pieniadze i właczyć Kadetów do Wału - zrobic cywilizowany zjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Co z Wąbrzeską? 12.02.04, 12:37 poczytaj troche wątków na naszym Forum i Ci sie rozjasni co nie co :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś