Dodaj do ulubionych

Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecacie?

29.03.18, 12:04
Często podróżuję na tarasie Polska Anglia ponieważ kursuję miedzy domem a pracą. Od jakiegoś czasu jeżdżę z firmą przewozową Grandbus i w sumie jestem bardzo zadowolony. Przejazdy przebiegają sprawnie i bez przesiadek, busy do Anglii i busy do Polski wyjeżdżają klika razy w tygodniu więc bez problemu zawsze znajdę termin. Mają wygodne busy, zabudowa nie wygląda na tradycyjną. Dostałem kartę stałego klienta i odebrałem już swoje pierwsze promocje. Ale jak to polak jestem marudą i chcę wiedzieć z kim jeżdżą inni. Kogo polecacie? Musi być sprawnie, wygonie, bezpiecznie i tanio.
Obserwuj wątek
    • iwonka005 Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 03.04.18, 12:45
      Jechałam ostatnio z Anglii do Polski na święta z grandbus-anglia.pl/ i podróż minęła całkiem dobrze. Mimo dużego ruchu udało mi się dotrzeć bezpiecznie i w szybkim czasie do domu. Muszę przyznać, że to jedna z lepszych firm z którymi miałam okazję podróżować.
      • kafisz1 Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 08.08.18, 22:25
        Dla mnie grandbus-anglia.pl to bardzo dobry przewoźnik. Busy są czyste, nie zniszczone. Kierowca to prawdziwy człowiek, a nie cham co przed kilkoma godzinami zszedł z pola i musi wracać pryskać. Cieszy mnie fakt, że jeżdżą szybko i za małe pieniądze. Na więcej nie można narzekać, dziękuję!
    • mratinik Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 20.10.18, 21:54
      Ja polecam najlepszą firmę oferującą przewozy osób z Polski do Anglii.
      Busy Polska Anglia to najlepszy transport na Polskim rynku.
      Ubezpieczenie i obiad w cenie.
    • kafisz1 Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 11.01.19, 00:12
      Polecam SuperBusy.pl - fajne przewozy, dobrzy kierowcy i sprawne podróże. Miły kontakt z Panią Gosią i pewna rezerwacja w stałych cenach. Z adresu pod adres z większości województw w Polsce. Zdecyduj się na busy do Anglii SuperBusy ;) Pozdr, Karol.
      • klli Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 17.01.19, 07:58
        Osobiście nie polecam przejazdu busem do Anglii, wolę podróże lotnicze pomimo wyższej ceny. Jednak jeśli potrzebuję pilnie wyjechać do Anglii to korzystam z firmy angliabus.pl oferta jest fajana, ceny niskie a busy wygodne. Naprawdę warto.
    • irena_i13 Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 04.04.19, 17:16
      Ja zawsze jeżdżę z firmą Lion Bus, to według mnie najlepsze busy do Anglii. Jeżdżą Door to Door, w cenie biletu zapewniają duży limit bagażowy i zawsze podróżują Eurotunelem.
      • kat_13 Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 08.04.19, 20:38
        Witam. Planuje podroz Lion Bus, czy to bezpieczna firma? przyjezdzaja na czas?
        • klli Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 14.04.19, 20:30
          Nie wiem jak inne firmy realizują przewóz osób, ciekawa i godna polecenia oferta to busy-travel.pl świadczą usługi przewóz osób do Anglii , Belgii, Holandii i Niemiec. Jest naprawdę tanio i OK.
        • really Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 02.07.19, 12:47
          Otóż to, na to pytanie już ci nikt nie odpowie bo same tu reklamy i spamy, zero wypowiedzi od prawdziwych klientów tylko autoreklamy firm.
        • irena_i13 Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 19.09.19, 11:02
          Przed przyjazdem dzwonią i informują o godzinie przybycia. Nigdy nie zdarzyło mi się czekać na nich dłużej niż godzinę.
    • wiktortor Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 26.11.19, 22:35
      Wszystko wskazuje na to, że transport osób drogą lądową przechodzi do lamusa. Przejazd busem do Polski lub do Anglii na tak długich odcinkach nie jest przyjemna nawet dla młodego i wytrwałego podróżnika. Na odległych trasach staram się zawsze podróżować samolotami, a jeśli mi się nie uda szybko kupić taniego biletu to korzystam z busa który oferowany jest przez firmę angliabus.pl busy są zawsze posprzątane, dojazd terminowy i wygoda na przyzwoitym poziomie.
      • lakiloki Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 02.01.20, 17:51
        Stwierdzam, że podróż do UK lądem może mieć sens tylko i wyłącznie wtedy kiedy mamy czas i chcemy przewieźć więcej gratów. Podróżuje na zmianę raz busem, raz samolotem. Jestem z lubelskiego i korzystam z oferty Anglia-Polska-Busy.pl - uczciwi ludzie, można płacić online i cena biletu się nie zmienia jak mam parę kilo bagażu więcej niż myślałem. Na rynku znajdziecie wiele ofert przewozów oferujących busy do Anglii z Polski jednak sporo firm działa sezonowo i to widać już po pierwszym kontakcie. Tutaj wszystko przynajmniej na kwicie, zapłaciłem za bilet online i jadę za tyle co napisane z adresu pod adres.
    • adam8404 Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 15.01.20, 16:35
      Jak już muszę podróżować busem to wybieram firmę busemdoanglii.pl/ kierowcy są kulturalni, nie palą w busie co jest bardzo ważne, ogólnie podróż oceniam na dobrą.
    • busy_do_anglii_uk_busy Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 14.04.20, 21:24
      Zapraszam do skorzystania z naszych usług. Specjalizujemy się przewozem osób z Polski do Anglii oraz z Anglii do Polski. Nasze busy do Anglii, to wygoda i komfort, staramy się mieć wzorowe podejście do klienta, a w szczególności dbamy o bezpieczeństwo naszych podróżnych. Oczywiście nasza usługa jest świadczona trybem door to door, ceny przejazdów staramy się mieć konkurencyjne. Jeżeli nie do końca jest Pan/Państwo przekonani polecam "sprawdzić na własnej skórze". Zapraszamy UK Busy - Busy do Anglii
    • busydoanglii Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 15.06.20, 09:51
      Ja chciałem zaproponować usługi naszej firmy. Jesteśmy od niedawna na rynku, jednak w naszej firmie pracują kierowcy, którzy mają doświadczenie w przewozach na trasie Polska Anglia. Mimo krótkiej tradycji nasza firma otrzymuje już pozytywne oceny od klientów. Dlatego jeśli wybierasz się w niedalekiej przyszłości na wyspy, sprawdź nasze busy do Anglii
      • jatuus Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 24.11.20, 17:49
        Jeżeli chodzi o Busy do Polski no to przewóz osób janturbus.pl/przewoz-osob/ jest dobrą firmą. Transport osób w konkurencyjnych cenach. Mają dość nowoczesne busy, także transport osób odbywa się komfortowo.
    • aiden2020 Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 23.04.21, 21:07
      Jeśli szukacie firme przewozu z Anglii do Polski warto zajrzeć na ich stronkę: przewozyeuropost.pl/ . Paczki standartowe, niestandardowe, przeprowadzki, motory, quady, sprzęt agd i rtv, cena do uzgodnienia
    • karinakari Re: Busy do Anglii, busy do Polski - kogo polecac 29.06.22, 14:16
      moja mama zawsze wybiera Lion Bus Anglia bo jeżdżą door to door

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka