tuti Re: ej, zalozcie sobie watek Poradnik Kosmetyczny 04.07.08, 21:34 O widzicie, juz dziala, owszem odciski tez pod kosmetyke moga podchodzic! Odpowiedz Link
tuti leave in conditioner 04.07.08, 21:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29377&w=81698111 Odpowiedz Link
robespierra Re: leave in conditioner 05.07.08, 08:42 jak widać wystarczy założyć wątek. widzę, że coś cię bardzo zabolało. mam propozycje - omijaj wątki, które mozesz rozpoznać jako nie interesujące. ja nie wchodzę w wątki, których temat mi nie odpowiada :) Odpowiedz Link
aniek133 Re: ej, zalozcie sobie watek Poradnik Kosmetyczny 05.07.08, 11:07 Tuti, popieram! Zasmiecanie forum watkami typu: a jaki puder, a jaki pedzel, a jaka maskara - jest dosc monotematyczne i faktycznie - dla wszystkich byloby lepiej, gdyby zalozono watek porad kosmetycznych. Kto jest zainteresowany, wchodzi, a kto nie, omija. Teoretycznie wszystkie watki mozna omijac, ale darujcie sobie... Odpowiedz Link
princessjobaggy Re: ej, zalozcie sobie watek Poradnik Kosmetyczny 06.07.08, 21:11 To moze od razu zalozmy ogolne watki typu: - loty - zmiana danych, spoznienia, ktora linia lepsza - artykuly AGD (deski do prasowania inclusive) - telefony - dzieci - ubrania - jedzenie itd, itp. Bzdura. Nie jestescie zainteresowane - omijajcie watek i tyle. Odpowiedz Link