Dodaj do ulubionych

Szkolenia menedżerskie – System Naczyń Połączonych

09.02.12, 18:10
Praca na etacie nie jest dla Ciebie? Myślisz o własnym biznesie? Pomysł już jest, ale jak to wszystko spisać i przełożyć na profesjonalny biznesplan?
O odpowiedzi na pytania nurtujące początkujących biznesmenów zapytaliśmy dwóch ekspertów – Edytę Pęcherz i Jarosława Szostaka, którzy nie jeden biznesplan już napisali i nie jeden wyrzucili do kosza. Zapraszamy do zapoznania się z tekstem: snp.cittru.uj.edu.pl/?q=node/84

Zainteresował Cię ten temat? W takim razie projekt „System Naczyń Połączonych" jest dla Ciebie! Darmowe profesjonalne szkolenia menedżerskie oraz szansa na dotację do 40.000 zł. Chcesz wiedzieć więcej? Śpiesz się, rekrutacja trwa do 29.02.2012.

Więcej informacji na stronie: snp.cittru.uj.edu.pl
Obserwuj wątek
    • karolinkiewicz_29 Re: Szkolenia menedżerskie – System Naczyń 13.02.12, 14:27
      Myślisz o założeniu własnej firmy, ale nie stać Cię na własne biuro? A może pracujesz zdalnie z domu i masz już dość siedzenia cały dzień w piżamie? W takim razie, warto pomyśleć o coworkingu. Nie masz pojęcia, co to coworking? Przeczytaj wywiad, w którym Katarzyna Zalass, nasz coworkingowy ekspert, opowiada o korzyściach, jakie niesie ze sobą takie rozwiązanie. Zapraszamy do zapoznania się z tekstem: snp.cittru.uj.edu.pl/?q=node/86

Zainteresował Cie ten temat? W takim razie projekt "System Naczyń Połączonych" jest dla Ciebie! Darmowe profesjonalne szkolenia menadżerskie oraz szansa na dotację do 40.000zł. Chcesz wiedzieć więcej? Śpiesz się, rekrutacja trwa do 29.02.2012
      • karolinkiewicz_29 Re: Szkolenia menedżerskie – System Naczyń 15.02.12, 15:28
        Myślisz o własnej firmie? Interesuje Cię jak się rozreklamować i znaleźć klientów? A może Google AdWords? Przeczytaj nasz tutorial: snp.cittru.uj.edu.pl/?q=node/87

Zainteresował Cię ten temat? W takim razie projekt "System Naczyń Połączonych" jest dla Ciebie! Darmowe profesjonalne szkolenia menadżerskie oraz szansa na dotację do 40.000zł. Śpiesz się, rekrutacja trwa do 29.02.2012

• karolinkiewicz_29 Re: Szkolenia menedżerskie – System Naczyń 20.02.12, 11:41
          Myślisz o własnej firmie? Nie wiesz jaka jest najlepsza forma reklamy w
          Internecie? Poznaj wady i zalety różnych rodzajów reklamy internetowej.
          Zobacz naszą infografikę: snp.cittru.uj.edu.pl/?q=node/89

Zainteresował Cię ten temat? W takim razie projekt "System Naczyń
          Połączonych" jest dla Ciebie! Darmowe profesjonalne szkolenia
          menadżerskie oraz szansa na dotację do 40.000zł. Śpiesz się, rekrutacja trwa do 29.02.2012

• karolinkiewicz_29 Re: Szkolenia menedżerskie – System Naczyń 22.02.12, 21:30
            CITTRU UJ organizuje darmowe szkolenia z prowadzenia biznesu dla
            studentów, absolwentów, naukowców myślących o własnej firmie. Do
            wygrania jest 3.000zł za najlepszy biznesplan stworzony w ramach
            szkolenia. Możliwa dotacja 40.000zł na własny biznes.

Rekrutacja trwa tylko do 29.02.2012 więc warto się pośpieszyć!

Wykorzystaj potencjał GoldenLine i LinkedIn - największych
            profesjonalnych sieci społecznej do promocji swojej firmy. Zostań
            ekspertem, poznaj branżę i stwórz własny profil firmowy.
            Polecamy mini tutorial o Goldenline oraz LinkedIn na stronie:
            [url]http://snp.cittru.uj.edu.pl/?q=node/91[/url]

Zapisz się! [url]http://snp.cittru.uj.edu.pl/?q=content/zapisz-si%C4%99[/url]
    • zoneczka20 Re: Szkolenia menedżerskie – System Naczyń 06.02.13, 23:09
      Witam serdecznie, jeżeli chodzi o szkolenia menadżerskie dość sporą ofertę ma firma Homocreatore. Podaję adres do ich strony www.homocreatore.pl/ , wydaję mi się że warto zapoznać się z ich ofertą.
    • nicolekardon Re: Szkolenia menedżerskie – System Naczyń 13.02.13, 10:10
      Ja myślę, że lepiej sprawdzić coś w okazjonalnej cenie, zamiast pakować się w koszty, zanim mamy pewność że to jest to co chcemy robić.

Ja znalazłam coś super - szkolenie z Zarządzania w zniżce. certyfikat zawsze się przyda w CV.

www.wrodeal.pl/oferty/szkolenia/120

Co o tym myślicie? Moim zdaniem warto spróbować.
    • schaap Re: Szkolenia menedżerskie – System Naczyń 26.02.14, 09:22
      I jak Wasze wrażenia po szkoleniu? Ja z koeli przymierzam się do tego typu szkolenia menadżerskiego www.academyofbusiness.pl/pl/szkolenia/kategoria/profesjonalny-menadzer,6/ Nie będzie to moje pierwsze szkolenie tego rodzaju, ale mam nadzieje, że lepsze od poprzedniego, gdzie w zasadzie było powtórzone wszystko to co można było wyczytać w podręcznikach, nic odkrywczego. Tym samym mój entuzjazm trochę spadł, ale tutaj szansę upatruję w tym,że szkolenie prowadzone jest przez EY, więc trochę nie chce mi się wierzyć, że miałoby ono polegać na odtworzeniu tego co w podręcznikach.
    • ark-doradztwo Re: Szkolenia menedżerskie – System Naczyń 04.04.19, 12:31
      Dobre szkolenia dla managerów oferuje Akademia Rozwoju Kompetencji www.ark-doradztwo.pl
      W mojej firmie zrobili już kilka szkoleń i za każdym razem były one bardzo pomocne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka