Dodaj do ulubionych

Co jest grane z erk?

18.05.05, 19:53
j/w. to jest jakies chore.
chce byc lekarzem, jednakze chce miecp olise w postaci biotechnologii, bioli, chemii itp. a dla mnie jako osoby zamieszkalej daaaaleko od krakowa erk jest najleszym wyjsciem tylko ze sa jaja z cala ta procedura
mam nadzieje ze ktos mnie osiweci.
Obserwuj wątek
    • god_save_the_queen Re: Co jest grane z erk? 18.05.05, 19:58
      z czym dokładnie masz problem?
      • cmuj Re: Co jest grane z erk? 18.05.05, 20:02
        jak sie chcesz rejestrowac to jednym z obowiakowyhc punktow rejestracjii jest podanie wynikow pisemnej matury, (mam teraz wpisac byle co a potem to wyedytowac po dostaniu wynikow, moim zdanie jesli tak ma byc to powinno to byc gdzies jasno sformuowane na stronie uj), o i tak troche odskakujac od tematu erk, czy zansz moze algorytmy (wzory) wg ktorych beda naliczane punkty ?
        • e_ee Re: Co jest grane z erk? 19.05.05, 17:23
          tez mam z tym "problem" ... jak sie mam zarejestrowac skoro wyniki matur (nowa matura) dostaniemy nie wczesniej niz 27 czerwca :/
          • ola_rt Re: Co jest grane z erk? 21.06.05, 10:24
            Witam. nie możecie się zarejestrować, jeśli nie dostaniecie wyników matur i
            jest to dokładnie w ten sposób sformułowane na stronie Uj-otu. Przeczytajcie tę
            procedure rekrutacji kilka razy a wszystko stanie się jasne.
            • wrau Re: Co jest grane z erk? 21.06.05, 12:46
              dokladnie nie mozna sie zarejstrowac bez podania dokaldnych wynikow z matury.
              po za tym powiedzcie mi jak sie juz zarejstruje to do kraka musze do 30 czerwca
              zawiesc dowod wplaty i wydruk z erk??
              • jestem_tutaj Re: Co jest grane z erk? 21.06.05, 13:33
                Nie, wystarczy jak wyslesz pocztą nalepiej priorytetem..no chyba ze wolisz stać
                w kolejce...
                • wieniak Re: Co jest grane z erk? 02.07.05, 00:54
                  A do kiedy dokładnie muszi wpłynąć podanie i dowód wpłaty?
                  • kadlubek07 Re: Co jest grane z erk? 02.07.05, 13:04
                    Przeważnie do 1 lipca, sa jeszcze pewne różnice w zależności od wydziału, liczy sie data stempla pocztowego
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka