kk86 24.06.05, 14:54 czesc:) jest tu ktos, kto sie tez na ten kierunek wybiera? pzdr kk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotta1 Re: Kulturoznawstwo,s. porównawcze studia cywiliz 30.06.05, 09:35 Ja też się wybieram na ten kierunek. P.S.Nie wiesz ilu kandydatów jest wtym roku? Odpowiedz Link
kk86 Re: Kulturoznawstwo,s. porównawcze studia cywiliz 30.06.05, 12:35 oj, chcialabym wiedziec:) ale przypuszczam, ze skoro w tamtym bylo 8,3 na miejsce ( ktorych w zeszlym roku bylo tylko 30 ), to w tym bedzie tak okolo 5-6 na miejsce ( w tym roku dodali jeszcze 20, wiec bedzie 50 :) - mysle, ze o tym wiesz, ale pisze wszystko, bo "glosno mysle" ;) skad jestes? ja z Tarnowa. pzdr Odpowiedz Link
sallywhite Re: Kulturoznawstwo,s. porównawcze studia cywiliz 12.07.05, 15:48 Witam! I jak Wam się podobał egzamin? Ja po tych paru godzinach miałam gąbkę z mózgu! Jeśli pisaliście na Olszewskiego, to pewnie się widzieliśmy :D Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kk86 Re: Kulturoznawstwo,s. porównawcze studia cywiliz 12.07.05, 16:15 ja pisalam:) jest niezle, teraz tylko czekac do czwartku. nie wiecie o ktorej bedzie wywieszona lista? pzdr Odpowiedz Link