Dodaj do ulubionych

Jak wysłać te papiery? Życzą sobie jakiejś teczki?

26.06.05, 14:25
Jak się już zarejestrujemy, to poleconym trzeba wysłać im dowód wpłaty i
wydrukowane podanie? Czy te rzeczy można normalnie zgiąć i wsadzić do zwykłej
koperty, czy to się jakoś inaczej robi? Może trzeba kupić gigantyczną kopertę
i wcale tego nie zginać? A może w jakiejś teczce? macie jakieś info na ten
temat? Bo nie chcę mieć problemów tylko dlatego, że im pomięte podanie
przysłałam :)
Obserwuj wątek
    • kk86 Re: Jak wysłać te papiery? Życzą sobie jakiejś te 26.06.05, 14:55
      ja wyslalam w kopercie a5, a wiec zgielam podanie na pol, ale jeszcze wczesniej
      wlozylam je do koszulki a5:) mysle, ze ladnie to wyglada:) no i ze nikt sie nie
      przyczepi...;)
      pzdr
      kk
      • kk86 Re: Jak wysłać te papiery? Życzą sobie jakiejś te 26.06.05, 14:58
        acha, no i wyslac oczywiscie poleconym ( nawet priorytetowym ) co by szybko
        doszlo;)
        pzdr
        • frejoslawa Re: Jak wysłać te papiery? Życzą sobie jakiejś te 26.06.05, 15:05
          Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, zrobię tek jak Ty :)

Ale... jakim cudem Ty już wysłałaś podanie? Czy znasz już wyniki swojej matury?
          • kk86 Re: Jak wysłać te papiery? Życzą sobie jakiejś te 26.06.05, 15:15
            ha! ja juz wyslalam, bo kierunek, na ktory sie ubiegam ( tj. kulturoznawstwo na
            wydz. filozof. ) zdaje sobie sprawe, ze CKE to jest organizacja NIEhumanitarna
            i zrezygnowalo z zadania o wyniki.
            jednym slowem mam - fajnie:)
            pzdr
    • god_save_the_queen Re: Jak wysłać te papiery? Życzą sobie jakiejś te 27.06.05, 00:27
      Jesli mieszkasz w Krakowie (lu okolicy) to kopsnij sie do instytutu i zapytaj
      sie czy mozna dostarczyć papiery samemu. U mnie (archeologia) tak mozna i tak
      mam zamiar zrobic, bede miał pewnosc, ze maja moje papiery a z poczta nigdy nic
      nie wiadomo...
      • frejoslawa Re: Jak wysłać te papiery? Życzą sobie jakiejś te 27.06.05, 15:35
        No niestety... mieszkam jakieś 300 kilosów od Krakowa :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka