ivory9 12.07.05, 13:41 czy są juz wyniki na socjologie?!?! w internecie czy w instytucie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mauschenn Re: socjologia wyniki!!!!!!! 12.07.05, 13:42 Skoro egzamin odbyl sie wczoraj, wynikow raczej jeszcze nie ma... Odpowiedz Link
ivory9 Re: socjologia wyniki!!!!!!! 12.07.05, 13:59 ja nie zdawałam, więc nie wiem,. ale moja kolezanka twierdzi, ze sie dostała... ciekawe więc, skad ona juz to wie:/ Odpowiedz Link
no-alarms Re: socjologia wyniki!!!!!!! 12.07.05, 14:10 nie może wiedzieć. powiedziano, żę wyniki najpóźniej w poniedziałek, czyli zapewne wcześniej nż w piątek się nie pojawią. chyba, że o tym, że się dostała, wiedziała jeszcze przed egzaminem... Odpowiedz Link
ivory9 Re: socjologia wyniki!!!!!!! 12.07.05, 14:25 > nie może wiedzieć. powiedziano, żę wyniki najpóźniej w poniedziałek, czyli > zapewne wcześniej nż w piątek się nie pojawią. thx:) > chyba, że o tym, że się dostała, wiedziała jeszcze przed egzaminem... yyy, dlatego pytam, bo na forach przecież głucho... coż... może CHCE sie dostać az tak bardzo;D Odpowiedz Link
no-alarms Re: socjologia wyniki!!!!!!! 12.07.05, 17:08 hm, chyba aluzji nie zrozumiałaś ;) Odpowiedz Link
drorka Re: socjologia wyniki!!!!!!! 12.07.05, 17:15 heh, no właśnie dlatego piszę, ze może TAK bardzo chiała... bo przeciez nic za darmo, prawada, no-alarms? ;P Odpowiedz Link
ivory9 Re: socjologia wyniki!!!!!!! 12.07.05, 18:04 no-alarms napisała: >hm, chyba aluzji nie zrozumiałaś ;) wiesz, bo chyba nie to miałam na mysli:/ moze tak sobie wmawia, ze sie dostała, o to mi chodziło, a nie o to, ze kupiła indeks... drorka napisała: > heh, no właśnie dlatego piszę, ze może TAK bardzo chiała... > bo przeciez nic za darmo, prawada, no-alarms? ;P dzieki temu miałam moze lepiej zrozumieć? niestety...:/ Odpowiedz Link
nikozjanka Re: socjologia wyniki!!!!!!! 12.07.05, 23:28 wiecie moze ilu jest kandydatow na msce w tym roku na socjo na uj?? obilo mi sie o uszy ze nie duzo... w ilu salach pisano na socjo? ja bylam na kopernika ale slyszalam ze na agh jeszcze zdawali na socjo, jeszcze gdzies?? Odpowiedz Link
nbr Re: socjologia wyniki!!!!!!! 13.07.05, 09:29 > ale slyszalam ze na agh jeszcze zdawali na socjo, jeszcze gdzies?? Rynek Główny, jednen z instytutow AE. Odpowiedz Link
nbr Re: socjologia wyniki!!!!!!! 13.07.05, 12:11 Wartosc takiej informacji jest znikoma jesli nie podajesz zrodla. ;) Odpowiedz Link
zamaskowanyatakkormorana Re: socjologia wyniki!!!!!!! 13.07.05, 12:26 Nie mogę być pewny na 100%, bo nie popatrzałem dokładnie na tą osobę, która to powiedziała, ale poszlaki wskazują, że był to członek komisji. Odpowiedz Link