Dodaj do ulubionych

Akademiki-kiedy bedzie wiadomo?

08.09.05, 20:04
Ktos sie orientuje, kiedy i jak sie tego dowiemy? przyślą decyzję czy mamy dzwonić?
Obserwuj wątek
    • kalina86 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 09.09.05, 11:55
      też się nad tym zastanawiam:) a wie ktoś gdzie jet najfajniej?
      • kadlubek07 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 10.09.05, 00:16
        ja wybrałam nawojkę...i czekam..
        • arahia Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 11.09.05, 15:56
          09.09 miała miejsce konferencja Komisji Ekonomicznej w sprawie akademików.
          Decyzje powinny do Was spłynąć w okolicach 15.09. Przyznanie Nawojki dla
          studenta 1-go roku graniczy z cudem, zresztą, nie sadzę, żeby preferencje
          ubiegajacego sie o miejsce w DS miały jakieś znaczenie (mimo tego, że w
          formularzu jest na takowe specjalna rubryczka ;-) )
          • kadlubek07 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 13.09.05, 17:03
            Dzieki za informacje...
            śniło mi się kiedys że dostałam Żaczka, ale
            podejrzewam ze to tez byłby cud

Co jest najgorsze (czyt. najbardziej
            prawdopodobne dla pierwszoroczniaków?)

bursa jagiellońska?
            • kisiel87 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 15.09.05, 18:40
              Dzwoniłam dzisiaj i dostałam...ale niestety tzw. slumsy czyli Bydgoska blok
              CD...MAm pytanie czy jest ktoś wśród pierwszorocznych komu przypadło cudo
              Nawojka, żaczek albo Piast???Niestety moich sugestii i podania jak widac nie
              brano pod uwagę...nie wiem czy zgłosze sie tam 31.10
              • kalina86 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 15.09.05, 20:49
                ja też dostałam Bygoską CD, ale dlaczego uważasz, że to są slumsy? ja się
                kompletnie nie orientuję, więc... słyszałam,że w Bursie Jagiellońskiej jest
                najgorzej, a z bydgoskiej jest przynajmniej blisko do mojego instytutu:) ja się
                w sumie cieszę:)
                • kisiel87 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 15.09.05, 21:37
                  Nazwe slumsy słyszałam od starszych studentów(działaczy samorządu prawie
                  doktorów) na campusie akademickim....ale również ci, którym przypadł nocleg w/w
                  akademiku w czasie egzaminów byli przerażeni.....nie wiem...a dokładnie to w
                  jakim ty instytucie bedziesz studiować???
                  • alessandrapom Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 15.09.05, 22:01
                    no właśnie z jakich jesteście instytutów? bo w moim Instytucie Filologii
                    Romańskiej jeszcze nic nie wiedzą, podobno samorząd nie przesłał jeszcze listy
                    osób, którym przyznano akademik:/ chciałabym już wiedzieć czy mam gdzie
                    mieszkać, czy zostaję na dworcu;)
                    co do Bydgoskiej CD to mieszkałam tam podczas egzaminów, hm... szkoła
                    przetrwania;)
                    pozdrawiam:)
                    • kalina86 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 16.09.05, 10:53
                      Ja w instytucie Rosji i Europy Wschodniej będę studiowała. Chodzi o warunki,
                      jest aż tak źle na tej Bygoskiej CD? Ja i tak będę tam mieszkać przynajmniej na
                      początku, bo nie mam innej możliwości, najwyżej się przeniosę później. A
                      wczoraj tak się cieszyłam z tego akademika:)
                      • kadlubek07 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 17.09.05, 19:35
                        A ja dzwoniłam do mojego instytutu i pani sekretarka znudzonym głosem powiedziała mi, że na moim koncie ERK pojawi sie ta informacja...i oczywiście jej nie ma ;/

Liczę chociażby na ta bursę, teraz juz mi wszystko jedno
                        • kropla_w_morzu Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 19.09.05, 22:29
                          Może stał się cud, ale dziś dowiedziałam się, że została mi przydzielona
                          Nawojka. A czy to powód do radości okaże się już niedługo. A jeśli chodzi o
                          Bydgoską...hmm... W tamtym roku na czas egzaminów zostałam zakwaterowana w
                          Bydgoskiej D i w życiu czegoś podobnego nie widziałam...Delikatnie mówiąc,
                          niezbyt estetyczne miejsce;) Mam nadzieję, że od tamtego czasu coś się tam zmieniło.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka