kadlubek07 08.09.05, 20:04 Ktos sie orientuje, kiedy i jak sie tego dowiemy? przyślą decyzję czy mamy dzwonić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina86 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 09.09.05, 11:55 też się nad tym zastanawiam:) a wie ktoś gdzie jet najfajniej? Odpowiedz Link
kadlubek07 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 10.09.05, 00:16 ja wybrałam nawojkę...i czekam.. Odpowiedz Link
arahia Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 11.09.05, 15:56 09.09 miała miejsce konferencja Komisji Ekonomicznej w sprawie akademików. Decyzje powinny do Was spłynąć w okolicach 15.09. Przyznanie Nawojki dla studenta 1-go roku graniczy z cudem, zresztą, nie sadzę, żeby preferencje ubiegajacego sie o miejsce w DS miały jakieś znaczenie (mimo tego, że w formularzu jest na takowe specjalna rubryczka ;-) ) Odpowiedz Link
kadlubek07 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 13.09.05, 17:03 Dzieki za informacje... śniło mi się kiedys że dostałam Żaczka, ale podejrzewam ze to tez byłby cud Co jest najgorsze (czyt. najbardziej prawdopodobne dla pierwszoroczniaków?) bursa jagiellońska? Odpowiedz Link
kisiel87 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 15.09.05, 18:40 Dzwoniłam dzisiaj i dostałam...ale niestety tzw. slumsy czyli Bydgoska blok CD...MAm pytanie czy jest ktoś wśród pierwszorocznych komu przypadło cudo Nawojka, żaczek albo Piast???Niestety moich sugestii i podania jak widac nie brano pod uwagę...nie wiem czy zgłosze sie tam 31.10 Odpowiedz Link
kalina86 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 15.09.05, 20:49 ja też dostałam Bygoską CD, ale dlaczego uważasz, że to są slumsy? ja się kompletnie nie orientuję, więc... słyszałam,że w Bursie Jagiellońskiej jest najgorzej, a z bydgoskiej jest przynajmniej blisko do mojego instytutu:) ja się w sumie cieszę:) Odpowiedz Link
kisiel87 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 15.09.05, 21:37 Nazwe slumsy słyszałam od starszych studentów(działaczy samorządu prawie doktorów) na campusie akademickim....ale również ci, którym przypadł nocleg w/w akademiku w czasie egzaminów byli przerażeni.....nie wiem...a dokładnie to w jakim ty instytucie bedziesz studiować??? Odpowiedz Link
alessandrapom Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 15.09.05, 22:01 no właśnie z jakich jesteście instytutów? bo w moim Instytucie Filologii Romańskiej jeszcze nic nie wiedzą, podobno samorząd nie przesłał jeszcze listy osób, którym przyznano akademik:/ chciałabym już wiedzieć czy mam gdzie mieszkać, czy zostaję na dworcu;) co do Bydgoskiej CD to mieszkałam tam podczas egzaminów, hm... szkoła przetrwania;) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
kalina86 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 16.09.05, 10:53 Ja w instytucie Rosji i Europy Wschodniej będę studiowała. Chodzi o warunki, jest aż tak źle na tej Bygoskiej CD? Ja i tak będę tam mieszkać przynajmniej na początku, bo nie mam innej możliwości, najwyżej się przeniosę później. A wczoraj tak się cieszyłam z tego akademika:) Odpowiedz Link
kadlubek07 Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 17.09.05, 19:35 A ja dzwoniłam do mojego instytutu i pani sekretarka znudzonym głosem powiedziała mi, że na moim koncie ERK pojawi sie ta informacja...i oczywiście jej nie ma ;/ Liczę chociażby na ta bursę, teraz juz mi wszystko jedno Odpowiedz Link
kropla_w_morzu Re: Akademiki-kiedy bedzie wiadomo? 19.09.05, 22:29 Może stał się cud, ale dziś dowiedziałam się, że została mi przydzielona Nawojka. A czy to powód do radości okaże się już niedługo. A jeśli chodzi o Bydgoską...hmm... W tamtym roku na czas egzaminów zostałam zakwaterowana w Bydgoskiej D i w życiu czegoś podobnego nie widziałam...Delikatnie mówiąc, niezbyt estetyczne miejsce;) Mam nadzieję, że od tamtego czasu coś się tam zmieniło. Odpowiedz Link