juleczka1989 25.01.07, 16:13 Napiszcie mi proszę czym różni się psychologia stosowana od tej zwyczajnej... I na którą trudniej się dostać :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady Re: Psychologia a psychologia stosowana 30.01.07, 10:12 Dużo trudniej się dostać na zwykła psychologię, ale po stosowanej prawie niemożliwością jest dostać dobrą pracę. Odpowiedz Link
anut Re: Psychologia a psychologia stosowana 09.06.07, 21:29 Trudniej się dostać na zwykłą. Spór stary jak świat - Ci ze zwykłej mówią, że stosowana to bzdura i na odwrót. Możesz sobie poczytać m.in.: www.offuj.fora.pl/let-s-start-a-war-t16.html ale nie wiem czy to wiele pomoże. Odpowiedz Link
juleczka1989 Re: Psychologia a psychologia stosowana 14.07.07, 12:28 Dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link
merediith Re: Psychologia a psychologia stosowana 22.07.07, 16:52 Skąd co co stosują ogolną wiedzą,że stosowana jest do bani(i odwrotnie-skąd ci ze stosowanej wiedzą,ze ogólna to chłam)?Skoro nie studiują na obu psychologiach naraz? Myślę,że ten spór jest conajmniej dziecinny.Ludzie powinni wyluzować i więcej czasu spędzać na przyjemnościach niż na zacietrzewliwym,zbędnym sporze. Odpowiedz Link
pain88killer Re: Psychologia a psychologia stosowana 04.08.07, 23:31 Wiadomo, że to tak działa... skoro dostałeś/łaś się na ogólną to ją będziesz wychwalać pod niebiosa i odwrotnie. Ja jestem na ogólnej, mam znajomą na stosowanej, która nie narzeka a nawet sobie chwali ( oczywiście widzi tam jakieś mankamenty, ale ponarzekać każdy Polak lubi ) Odpowiedz Link