Dodaj do ulubionych

eSKY opinie

08.11.09, 17:23
Szukam opinii na temat tego biura. Chciałam zarezerwowac sobie tam
wypadzik na Sylwestra...
Obserwuj wątek
    • gryzelda55 Re: eSKY opinie 02.12.09, 03:18
      Esky.pl jest najlepszym brokerem biletów lotniczych na rynku polskim,
      teraz wprowadzili hotele do oferty- moim zdaniem jak najbardziej warto
      skorzystać z ich oferty, tym bardziej,że można trafić na duże promocje.
      • niewysoka Re: eSKY opinie 18.09.18, 18:31
        Co za bzdura! eSky jest beznadziejnym szemranym cwaniakiem, który tylko kombinuje jak cię wyrolować. Sprzedają najtańsze taryfy za normalne ceny (np. bez bagażu - musisz potem za walizkę ekstra płacić na lotnisku), sprzedają jakieś pseudo-ubezpieczenia na wypadek zmiany biletu, które kompletnie nie działają - czyli płacisz im za nic, bo biletu i tak nie możesz zmienić. A spróbuj się do nich dodzwonić albo skontaktować mailowo - można tydzień na to stracić. Naprawdę z daleka od eSky!!!
        • esky.pl Re: eSKY opinie 20.09.18, 19:03
          Dzień dobry,
          Jest nam przykro widząc taką opinię. Prosimy Panią o dokładne opisanie swojej niedogodności w mailowej wiadomości, w tytule podając swój nick z forum. Wiadomość proszę skierować na adres: info@esky.pl. Zajmiemy się tematem priorytetowo.
          Pozdrawiamy,
          • jml13060 Re: eSKY opinie 09.01.23, 10:35
            Potwierdzam tę opinię. Pisanie do was jest stratą czasu. Jesteście beznadziejni. Jak można was nazwać skoro przez pół roku nie dostałem zwrotu pieniędzy za anulowaną rezerwację biletów lotniczych? No jak?!!!! "Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobisz?" - taką prowadzicie politykę wobec swoich klientów. Rezerwację anulujecie i pieniędzy nie zwracacie. Zasłaniacie się zwłoką czynioną przez linie lotnicze. Pieniądze wpłaciłem na wasze konto bankowe, a nie na konto bankowe linii lotniczych. Umowę zawarłem z wami, a nie z liniami lotniczymi. Czytelnikom radzę unikania kontaktów z esky.pl.
    • stenimi-pl Re: eSKY opinie 02.12.09, 20:43
      A mozna wiedziec gdzie leciałas ? Czy to byla wycieczka czy tylko
      rezerwacja w hotelu ?
    • leszekmarc Re: eSKY opinie 23.11.18, 23:00
      To nie jest zła strona, ale szybko okazuje się, że taniej można kupić całe wczasy np. na stronie jakiegoś sensownego biura podróży. Dla mnie liderem jest Itaka, bo to wynika z doświadczenia - latałem z nimi wiele razy i nigdy mnie nie zawiedli.
    • jml13060 Re: eSKY opinie 09.01.23, 10:24
      Biuro E-SKY
      ODRADZAM!!! Mam bardzo złe doświadczenie z tym biurem. W maju 2022 kupiłem lot do/z USA liniami United Airlines. Rezerwację biletów biuro odwołało w ostatniej chwili. Do dzisiaj (styczeń 2023) nie dostałem zwrotu pieniędzy. Biuro jest niby naszym pośrednikiem jednak nie poczuwa się do odpowiedzialności tylko zrzuca ją na linie lotnicze, które jakoby zwlekają ze zwrotem. ODRADZAM!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka