Dodaj do ulubionych

Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich usług?

27.07.13, 22:54
Czy ktoś korzystał z usług Adventure & Cruises z Gdańska występującą pod nazwą Tanierejsowanie.pl ? Rzeczywiście ceny rejsów wycieczkowych mają bardzo dobre, obsługa przez emial i telefon bardzo miła i profesjonalna ale boję się wysyłać pieniądze "w ciemno", nigdzie nie znalazłam opinii na ich temat a w dzisiejszych czasach to nic nie wiadomo...
Obserwuj wątek
    • sjz88 Re: Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich u 03.08.13, 22:09
      Ja w tym roku skorzystałam z usług tanierejsowanie.pl i zarezerwowałam rejs po morzu śródziemnym dla całej rodziny.
      Pracownicy biura niezwykle pomocni, pomogli nam w rezerwacji przelotu oraz pociągu z Mediolanu do Genui.
      Full profeska, polecam w 100%.
      Pozdrowienia dla P. Marty i P. Pawła.
      • semi79 Re: Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich u 08.08.13, 20:48
        Dzięki sjz, wczoraj ostatecznie zarezerwowaliśmy rejs u nich, rzeczywiście facet ma taką wiedzę jakby we wszystkich portach był ze 100 razy, doradził wszystko krok po kroku, bilety na samolot też zarezerwowali, za 2 tygodnie rejs... puki co obsługa dużo lepsza, niż w wielkich biurach, ale nie zapeszajmy, za 2 tyg rejs :))))
    • fan-wakacji Re: Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich u 10.08.13, 18:40
      ja osobiscie korzystalem z ich uslug - wybieralismy sie z zona na rejs po morzu srodziemnym, poczatkowo tez mialem obawy co do tego biura, ale ostatecznie bylem zadowolony. bardzo profesjonalna obsluga, pomogli nam zarezerwowac hotel i parking, a takze podpowiedzieli co mozna zobaczyc w kazdym porcie. ogolnie rejs bajka!
    • andi72 Re: Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich u 17.08.13, 19:30
      Już drugi raz skorzystaliśmy z ich oferty. Biuro wydawało mi się małe i krzakowate, jednak oferują programy wielkich linii rejsowych. Pierwszy raz udało się zarezerwować rejs dużo taniej niż w innych biurach sprzedających rejsy, ale w tym roku cena była identyczna jak gdzie indziej. Jednak obsługa bardzo miła i kompetentna, w żadnym innym biurze nie otrzymałem takich informacji jak u nich. Ogólnie pozytywnie, polecam
    • igrek5 Re: Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich u 03.07.17, 11:24
      Niestety nie mam dobrej opinii o tym biurze.Wykupiłem w nim rejs w czerwcu tego roku po fiordach norweskich.
      W dokumentach przesłanych mi przez to biuro wpisany był nieprawidłowy adres portu w Weimarze, z którego niby miał wypłynąć statek.Na miejscu dowiedziałem się że statek Monarch którym miałem udać się na ten rejs nie wypływa z portu którego adres podało biuro i nigdy z niego nie wypływał, tylko z innego portu położonego na drugim końcu miasta. . Gdybym nie dotarł o czasie na odprawę na statku, oczywiście w ogromnym stresie mógłbym równie dobrze wracać od razu do domu, a wszystkie pieniądze wpłacone na rejs by przepadły. Niestety właściciel biura nie raczył mi do tej pory wyjaśnić powodu pomyłki i nie usłyszałem też " magicznego" słowa przepraszam.
    • skaut125 Re: Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich u 20.05.18, 17:07
      tak korzystalismy jestesmy bardzo zadowoleni profesjonalna firma bylismy na seszele mauritius madagaskar runion
    • skaut125 Re: Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich u 20.05.18, 17:07
      tak profesjonalna firma polecam
    • kamilwiecz Re: Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich u 21.11.18, 16:21
      Znalazłem te opinie już po rezerwacji rejsu... Po powrocie z rejsu statkiem Costa Luminoza muszę oddać sprawiedliwość i pochwalić pracowników biura tanie rejsowanie, szczególnie sympatyczne panie K. i K. które odpowiedziały na wszystkie moje trudne pytania, dokonały różnych zmian w rezerwacji (sytuacje losowe) i generalnie sprawiły, że wyciągnąłem z rejsu to co najlepsze. Była świetna zabawa! Dziękuję i polecam Was moim znajomym.
    • pmarszalek900 Re: Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich u 24.12.18, 23:15
      Z usług biura Adventure & Cruises korzystaliśmy już trzeci raz. Tym razem odbyliśmy rejs po Wyspach Kanaryjskich. Rezerwacja rejsu i przelotu bardzo sprawna. Rejs bardzo udany. Miła obsługa działu rezerwacji, które udzieliły nam wskazówek jak zorganizować czas w portach. Są już kilka lat na rynku i zawsze wyszukają dobrych i atrakcyjnych ofert. Zdecydowanie polecamy
    • tol8 Re: Tanierejsowanie.pl czy ktoś korzystał z ich u 25.06.20, 18:57
      Byłam z nimi kilkukrotnie--Kanary, Morze Śródziemne, Norwegia i Karaiby. W tym roku przepadły mi wyspy greckie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Braliśmy rejs plus loty zawsze.
      W planach mam zaległą Grecję oraz rejs transatlantycki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka