Dodaj do ulubionych

Egzotyka - oferta Rainbow Tours zima 2014/2015

06.05.14, 13:47
Pojawiła się nowa oferta z Rainbow Tours na najbliższy sezon zimowy. Ceny niższe o 30% (nie wszystko, ale są i takie perełki): na moje oko Sri Lanka i Tajlandia prezentują się cenowo dość smakowicie. Są też darmowe gwarancje na przykład zmiany terminu i gwarancje stałej ceny. Po wstępnym rozeznaniu wypada nieźle. Czekam co zaprezentują pozostali duzi gracze.
Obserwuj wątek
    • milenka.0 Re: Egzotyka - oferta Rainbow Tours zima 2014/201 07.05.14, 14:25
      Rzeczywiście mają dość dobrą ofertę. Przejrzałam i zainteresowało mnie, że np. do Gambii będzie mozna również lecieć bezpośrednio i to nie tylko z Warszawy, ale też z Katowic. A to by znaczyło, że nie musiałabym z południa Polski jechać na samo Okęcie, propozycje jak dla mnie są ciekawe!
      • 0antarktyda Re: Egzotyka - oferta Rainbow Tours zima 2014/201 18.05.14, 18:18
        Przeglądałam ofertę i wygląda obiecująco. Konkurencyjnie. Przeglądnęłam też listę gwarancji i chyba kupię wycieczkę w lipcu. Zapatruję się na RPA w grudniu/styczniu.
        • makshary31 Re: Egzotyka - oferta Rainbow Tours zima 2014/201 02.08.14, 16:26

Ale warto przeczytać to przed wylotem
          Wygrano pozew zbiorowy o opóźnienie samolotu
          podroze.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/463869,pozwem-zbiorowym-za-opoznionego-dreamlinera.html
    • kamerdynerka Re: Egzotyka - oferta Rainbow Tours zima 2014/201 29.11.14, 14:56
      Za egzotyke z Niemiec podziękuję, średnio uśmiecha mi się jeszcze podróż do Niemiec :P pod koniec stycznia natomiast lecę, własnie z RT, do RPA. Wycieczkę zarezerwowałam w styczniu i już zaczynam przygotowania, i baaardzo się na nia cieszę :)
      • kamerdynerka Re: Egzotyka - oferta Rainbow Tours zima 2014/201 29.11.14, 14:57
        *w czerwcu zarezerwowałam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka