zm0rka 31.07.07, 11:13 Witam Z jakim biurem podróży najlepiej wybrac sie na wczasy do egiptu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
im-57 Re: Z jakim biurem podróży najlepiej do Egiptu? 12.11.07, 10:55 Polecam biuro podrozy Pegas,rezydentka jest zawsze dostepna rano od 9 do 11,naprawde sie zajmuje tyrystami,wszystko powie,doradzi,i wytłumaczy,nie ma najmniejszego problemu,własnie wrociłam z Egiptu,polecam hotel Rojan Rojana,jest super,tak jak pokazuja zdjecia to tak jest. Odpowiedz Link
stanislaw32 Re: Z jakim biurem podróży najlepiej do Egiptu? 12.11.07, 15:16 Na pewno nie z Triada! Odpowiedz Link
wodzislaw5 Re: Z jakim biurem podróży najlepiej do Egiptu? 12.11.07, 20:46 DWA DNI TEMU WRóCIłAM Z EGIPTU.BYłAM TAM Z GRUPA ZNAJOMYCH.JESTEM ZAUROCZONA EGIPTEM.MIESZKALAM W HOTELU SEAGULL.WCZASY MIALAM WYKUPIONE Z BIóRA EXIM TOURS.MAM CZTERDZIEśćI PARE LAT,TROCHE W SWOIM żYCIU ZWIEDZILAM.ZASTANAWIAM CO MAJą NA MYśLI LUDZIE PISZąCY , żE W TYM HOTELU JEDZENIE JEST MONOTONNE.ZASTANAWIAM SIę CO JADAJą W DOMACH BO JA PRZEZ SWóJ TYGODNIOWY POBYT NIE BYłAM W STANIE POPRóBOWAć NAWET POLOWY POTRAW SERWOWANYCH PRZEZ HOTEL.UWAżAM żE HOTEL SEAGULL JEST SUPER .OBSłUGA REWELACYJNA,TAKTOWNA.PRZELOT LINIAMI PRIMA CHARTER OK.REASUMUJąC ; POLECAM EXIM TOURS, HOTEL SEAGULL A TYM NIEZADOWOLONYM PROPONUJE ABY ZOSTALI W DOMU, ALBO WCZASY W DUBAJU GDZIE DOBA HOTELOWA KOSZTUJE TYLE ILE WACZASY TYGODNIWE W EGIPCIE MOZE TAM ICH AMBICJE ZOSTANA ZASPOKOJONE.POLECAM WSZYSTKIM ZDEGUSTOWANYM TROCHę POJEźDZIć PO śWIECIE.PONOć PODRóżE UCZą ,PONOć? NIE WSZYSTKICH.ALE TO INNY ROZDZIAł. Odpowiedz Link
stanislaw32 Re: Z jakim biurem podróży najlepiej do Egiptu? 13.11.07, 14:59 Sluchaj: ja tez jestem zauroczony Egiptem, ale ostroznym byc trzeba. Jesli sie pojedzie z Triada mozna trafic do pokoju jak ten: fotoforum.gazeta.pl/72,2,889,71779394.html > NIEZADOWOLONYM PROPONUJE ABY ZOSTALI W DOMU, > POLECAM WSZYSTKIM ZDEGUSTOWANYM TROCHę POJEźDZIć PO > śWIECIE.PONOć PODRóżE UCZą ,PONOć? NIE WSZYSTKICH.ALE TO INNY ROZDZIAł. Ja jestem z Triady niezadowolony, a jesli watpisz w to czy wiele w zyciu widzialem to zapraszam do obejrzenia moich zdjec: fotoforum.gazeta.pl/5,2,stanislaw32.html Co prawda Ty piszesz o Exim a ja o Triadzie, jednak draznia mnie osoby probujace zdyskredytowac krytyke biur podrozy na tym forum. Z prostego powodu -sam sie smialem z tej krytyki dopoki nie potknalem sie na uslugach Triady. Reasumujac: Egipt wszystkim bardzo goraco polecam, na pewno jednak nie z Triada. Odpowiedz Link
binari Re: Z jakim biurem podróży najlepiej do Egiptu? 31.07.08, 15:02 Byłem z Triadą w Egipcie, tydzień temu wróciłem. Byłem na wypoczynku, aczkolwiek byli tam ludzie, którzy byli na rejsie. Osobiście nie mam na co narzekać, kontakt z rezydentką panią Izą bez żadnych problemów, w hotelu również, dostaliśmy olbrzymi pokój z widokiem na morze. Osoby z rejsu również były bardzo zadowolone. Jedynym Mankamentem było to, że doba hotelowa kończyła się o 12, a lot był o 2 w nocy, a więc przez 12 h byliśmy pozostawieni samym sobie, ale zawsze można było przedłużyć sobie pokój za 50 LE. No i niestety wyloty z Wawy były zawsze opóźnione, ale to mankament linii lotniczych CentralWings. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z wycieczki, chociaż spotkałem tam ludzi, którzy narzekali, że woda była słona, a słońce że mocno świeci, itp. Wszystko zależy oczywiście od nastawienia, niektórym przeszkadza, że kelner nie mówi po polsku, bo przecież zapłaciłem(am) tyle, a nie mogę się z nim dogadać! (byli tacy ludzie! :) ) Osoby z biura AlfaSstar byli bardziej niezadowoleni, niż my. A wybór biura podróży i tak należy do klienta. :) Odpowiedz Link
beakarp Sun&Fun jest OK 20.06.08, 16:32 byłam w 2005 w Hurghadzie w Alladin Beach, i było bardzo OK Odpowiedz Link
stas997 Re: Z jakim biurem podróży najlepiej do Egiptu? 28.07.08, 14:42 Alfa Star lub Neckermann Odpowiedz Link