pracalublin 28.08.07, 17:06 z jakim biurem wybrac sie pewnie na Kube? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toma002 Re: Kuba-jakie biuro?? 29.08.07, 13:28 pewnie i tanio to tylko z niemieckim... spojrzyj na stronke napewno cos znajdziesz, a jak nie to zadzwon Odpowiedz Link
jomico Re: Kuba-jakie biuro?? 08.09.07, 19:52 jeśli objazdówka to triada lub rainbowtours. Gdy szukasz wypoczynku to znacznie taniej z biur niemieckich, w razie pytań napisz www.el-mundo.pl Odpowiedz Link
kfor1 Re: Kuba-jakie biuro?? 20.09.07, 19:53 Exim tours organizuje Kubę- byłem w styczniu br i moge polecić .Jednak podróz dość męcząca.Na miejscu w Varadero rezydent Pan Zbyszek bardzo kompetentna osoba.Radze jednak wybierac w miarę hotel min 4*.Standart hoteli na kubie znacznie zaniżony Odpowiedz Link
euroholidayplus Re: Kuba-jakie biuro?? 23.09.07, 08:10 pracalublin napisała: > z jakim biurem wybrac sie pewnie na Kube? Najlepsze wycieczki na Kubę organizowane są przez niemieckie biura podrózy. A ponieważ turystyka w tym kraju jest masowa - przekłada się to również na cenę wyjazdów. W tej chwili np. na Kubę można wylecieć już za ok. 800 euro na dwa tygodnie. Lotnisko wylotowe zawsze można dobrać tak, aby podróż była jak najmniej uciążliwa. Warto jednak dobrze przeanalizować skąd wylecieć, bo ceny nie są jednakowe. I nie ma reguły, że np. wylatując z Frankfurtu będzie najtaniej. Generalnie oblężony Berlin też potrafi zaskoczyć ceną. Jeśli potrzebujesz więcej informacji napisz; biuro@euroholidayplus.eu Odpowiedz Link
wwlkb Re: Kuba-jakie biuro?? 08.11.07, 19:13 Byłem z TUI na Varadero w RIU Turquese.Luksus za porównywalne pieniądze. Kożystalismy też z wycieczek fakultatywnych - bomba. Wogóle Kuba jest super. I TUI też. Odpowiedz Link
kasop Re: Kuba-jakie biuro?? 31.07.14, 18:52 Ja też polecam dreamtours.pl mają ceny Niemieckich biur i dzięki temu lata się za 20% mniej niż z polskimi!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ewslowik Re: Kuba-jakie biuro?? 01.08.14, 16:31 Z dreamtours wychodzi taniej i pewniej, zdecydowanie polecamy ich usługi :) Odpowiedz Link
3tuna Re: Kuba-jakie biuro?? 22.01.15, 15:27 Najlepiej poszukaj czegoś w wyszukiwarce: www.qtravel.pl/inspiracje/hawana-kuba-id168 Nie wiem, czy niemieckie biura podróży to taki dobry pomysł, nie trzeba tam czasem dobrze znać języka niemieckiego? jak inaczej zrozumieć przewodnika? Zawsze tez możesz sam spróbować coś zorganizować, tylko poszukaj sobie najpierw informacji o atrakcjach, żeby wiedzieć, co odwiedzić. W sumie teraz to chyba coraz więcej biur podróży organizuje wycieczki na Kubę, a myślałam, że tam granice są pozamykane, skoro ustrój to komunizm. najwyraźniej nie dla turystów... Odpowiedz Link
majka-1111 Re: Kuba-jakie biuro?? 25.06.15, 13:38 Ja jeżdżę z biura podróży wakacje non stop ,bo maja oferty w każde miejsce świata i nigdy mnie jeszcze nie zawiedli także polecam Odpowiedz Link