Dodaj do ulubionych

Strona odpoczne.pl - niestety nie polecam

19.02.09, 18:21
Korzystałam już z kilku agentów w Polsce. Skusiła mnie reklama tego biura na
googlach i znajomi z nich skorzystali. Musze przyznać, że jestem rozczarowana.
Znajomi byli zadowoleni, więc tym bardziej mnie rozczarował brak kontaktu ze
strony biura po przesłaniu wcześniej oferty. Zależało mi na last minute w
lutym i niestety brak odzewu spowodowało wyparowanie oferty :( Wiecie, jak
czasami trudno zapolować na lasta... następnym razem wole iść do stacjonarnego
biura i zamówić od razu ofertę, będzie przynajmniej pewnie.
Obserwuj wątek
    • www.odpoczne.pl Re: Strona odpoczne.pl - niestety nie polecam 23.03.09, 14:24
      Witam,

Chciałabym zapytać, kiedy miała miejsce opisywana przez Panią sytuacja lub
      sytuacje? W tym poście pisze Pani, że "skusiła się" na naszą ofertę last minute
      w lutym - rozumiemy, że tego
      roku, ponieważ serwis rozpoczął działalność w maju 2008 r., a w komentarzu,
      dodanym tego samego dnia ale na innym forum, pisze Pani, że próbowała korzystać
      z naszych usług w zeszłym roku. Czy w takim razie dwa razy miały miejsce, dwie
      różne sytuacje?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=87328490&a=93094609
      Dokładamy wszelkich starań do jakości naszych usług, dlatego prosimy o dodatkowe
      informacje, abyśmy mogli ustosunkować się do Pani zarzutów.

Zaznaczamy, że każdorazowo po wysłaniu oferty kontaktujemy się z naszymi
      klientami, a jeśli chodzi o ceny wycieczek, jako pośrednik
      turystyczny, nie mamy nawet możliwości zmiany ceny, ponieważ zarówno na
      wysyłanej przez nas ofercie, jak również umowie jest ona ustalana przez danego
      touroperatora.

Z poważaniem,
      zespół Odpoczne.pl
      • kasia2008_live Re: Strona odpoczne.pl - niestety nie polecam 07.12.11, 12:40
        Ja zachęcam do rezerwacji na stronie www.solartravel.pl, ostatnio wyszukałam super ofertę last minute i zrobiłam rezerwację on-line przez stronę.
    • beatrixjedyna Re: Strona odpoczne.pl - niestety nie polecam 12.07.10, 11:54
      Ja mam zgoła inne wrażęnia po powrocie z wycieczki kupionej w biurze podróży Odpoczne.pl Przede wszystkim mają przejrzystą stronę i ofertę. Bardzo pozytywnie oceniam także załogę biura. Panie okazały się bardzo miłe, doradziły mi, mężowi i dziecku najlepszy hotel w Egipcie w Sharm, więc z czystym sumieniem polecam to biuro. Pozdrawiam serdecznie.
    • doiwony12 Re: Strona odpoczne.pl - niestety nie polecam 18.09.10, 10:19
      Odpoczne.pl ma do dzisiaj oferte Selectoursa.Wiadomo ze to biuro upadlo tydzien temu .Uwazam ze nie mozna brac powaznie ofert tego posrednika w tej sytuacji.Ja w kazdym razie juz nie wejde na ich strone
      • herkson Re: Strona odpoczne.pl - niestety nie polecam 02.11.11, 11:36
        A ja zamawiałem wakacje w ich stacjonarnym biurze i nie mogę mieć o cokolwiek pretensji. Odpoczne.pl chyba działa głównie "tradycyjnie" Dziewczyny na miejscu pomogły wybrać naprawdę fajne wakacje - nie znam się na hotelach, średnio rozumiem na co zwracać uwagę, a polecony hotel Aqua Vista w Egipcie był naprawdę dobry - szczególnie w stosunku ceny do jakości. Płaciliśmy wtedy jakoś za tydzień bodaj 1300 zeta.
        • rabunia89 Re: Strona odpoczne.pl - niestety nie polecam 25.11.11, 10:49
          Rezerwowaliśmy u nich wakacje w zeszłym roku - kierunek to Rodos i zależało nam na czasie. Komunikacja bez najmniejszych problemów. Doradzono nam konkretny hotel - nasze typy okazały się kiepskie. Były to hotele ze zmienionymi nazwami - opinie były jakieś podejrzane. Ostatnie biuro doradziło nam Hotel Luca Cypia, który był super. Sprawdził się doskonale - polecam ;-)
    • luizka_85 Re: Strona odpoczne.pl - niestety nie polecam 24.01.12, 11:19
      lasty tylko stacjonarnie lub tam, gdzie jest rezerwacja online, bo ekspresowo uciekają
      • travelsky Re: Strona odpoczne.pl - niestety nie polecam 18.06.12, 14:52
        Dokładnie! Tylko on line!
        • jasiek345 Re: Strona odpoczne.pl - niestety nie polecam 25.07.12, 12:00
          a ja mam pytanie jako ze mam dzieci o wyjazdy rodzinne z odpoczne.pl Warto? ludzie raczej sa zadowoleni z wyjazdów np. tu: wczasyna6.pl/odpoczne-pl ale brakuje zdan o wyjazdach rodzinnych...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka