c_m_y_k 16.03.10, 21:59 Mam do oddania w dobre ręce trochę używanych ubranek niemowlecych rozmiar 56-62-68 Czy jest ktoś zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apteros Re: ubranka do oddania 17.03.10, 21:25 hmm... ja bym mogła być, ale rodzę dopiero w listopadzie, więc jeśli ktoś w pilniejszej potrzebie, to się wycofuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamajoanna41 Re: ubranka do oddania 18.03.10, 19:28 To ja się na nie piszę . Bo wszystko oddałam, a potem mogę przekazać komuś.Bo u mnie to już niedługo. Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
apteros Re: ubranka do oddania 18.03.10, 21:31 super:) jest nas coraz więcej:) to ja oczywiście ustępuję pierwszeństwa:) pozdrawiam, trzymam kciuki by wszystko poszło jak najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
c_m_y_k Re: ubranka do oddania 19.03.10, 09:11 Dziewczyny tych ciuszków jest sporo (po moich chłopakach i po krzynach)tak że jakoś się podzielicie. Umówmy się może któregoś dniażebyście przejrzały co tam jest. Chętnie jakoś niedługo bo nie mam gdzie trzymać a nie chce mi się wynosić do piwnicy. aaa i jakieś jeansy ciążowe też mogę oddać Odpowiedz Link Zgłoś
apteros Re: ubranka do oddania 24.03.10, 21:04 tak jak pisałam - mama joanna może brać pełen komplet, bo na mnie jeszcze nie pora:P ja sobie najwyżej od niej potem przejmę. a może i jeszcze ktoś po drodze się załapie... w końcu te ciuszki to nieraz ledwie tydzień noszone i za małe jak się dziecię trafi dobrego kalibru:P za to jakby ktoś miał dziewczęce rzeczy na 110-116 i 92-96 to mam do ubrania takich rozmiarów dwie istotki:P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina81 Re: ubranka do oddania 26.03.10, 12:11 a nie masz do pozbycia się ubranek po mniejszej z dwóch istotek? szukam ubranek na 86 Odpowiedz Link Zgłoś
c_m_y_k Re: ubranka do oddania 06.04.10, 10:19 Na razie Asia w najpilniejszej potrzebie przejęła całość ale obiecała przekazać dalej. Kasiu u nas rozmiar 86 czeka na młodszego brata. W tym wieku już nie jest tak różowo jak z ciuszkami niemowlęcymi. Dziecko wolniej wyrasta noi dużo bardziej niszczy ubranka. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina81 Re: ubranka do oddania 07.04.10, 07:43 z tym wolniejszym wyrastaniem to na szczęście :) nie wiem czy wiecie, ale na rogu Rudnickiego i Kochanowskiego powstał komis z rzeczami dla dzieci. ostatnio widziałam tam sporo ubranek w małych rozmiarach. były fajne kurteczki i kombinezony w bardzo dobrych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
apteros Re: ubranka do oddania 09.04.10, 13:54 pozbyć się nie zamierzam, ale mogę udzielić:) tylko uprzedzam, że niestety większość to różowości straszliwe i po innych dzieciętach już odziedziczone:) no i najgorzej, że część z tego Hanka jeszcze może nosi, ale to przejrzę szafę w ciągu tego tygodnia. możemy się umówić, że na przykład się spotkamy i sobie obejrzysz czy cokolwiek by Cię interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś