Dodaj do ulubionych

Mieszkanie na bielanach

20.11.17, 19:36
Szukam mieszkania na Bielanach. Tu się wychowałam we wczesnym dzieciństwie i chce właśnie tu wrócić. Szukam 3 pokojowego mieszkania nie na parterze może być do remontu do 350tys. Najbardziej interesuje mnie wawrzyszew., ale inne miejsca też biorę pod uwagę Może ktoś ma i jest zainteresowany sprzedażą. Proszę też o opinię gdzie lepiej nie kupować gdzie mieszka nieciekawe towarzystwo i co najgorsze robactwo. Wiem że kiedyś był problem z prusakami a jak teraz.
Proszę o kontakt mejl owy gdyby ktoś chciał pomoc. Będę wdzięczna
ela1973@tlen.p
Mieszkanie chce kupić na początku 2018roku
Obserwuj wątek
    • Gość: Zeon Re: Mieszkanie na bielanach IP: 194.181.24.* 18.12.17, 13:31
      Teraz kupno mieszkania w Warszawie graniczy z cudem. Chyba za dużo wieśniaków napłynęło do stolicy. Ale życzę powodzenia
      • Gość: Księżycowy Re: Mieszkanie na bielanach IP: *.free.aero2.net.pl 18.12.17, 14:05
        Ponieważ wieśniacy nie biorą kredytów hipotecznych ale kredyty na gospodarstwo na bardzo korzystnych warunkach.
        Wystarczy mieć odpowiedni areał / rodzice, brat, wujek / i już można brać kredycik na bardzo dobrych warunkach.
        80% pastuchów kupujących swoje M w Warszawie nie ma zdolności kredytowej w zwykłym banku hipotecznym.
        • kasiek-kd Re: Mieszkanie na bielanach 19.12.17, 19:30
          myslisz sie - mieszkania w bloku w Wwie nie kupisz z kredytu na gopodarstwo rolne
          te kredyty na preferenc warunkach - na rozwój gospodarstwa - sa dofinansowywane z funduszy unijnych dla rolnictwa
          i jako takie sa rozliczne z inwestycji w gospodarstwo;
          nie jest łatwo zdobyc kredyt rolniczy nawet na zakup ziemi rolnej, budowe budynków gos. czy zakup maszyn
          • swierksebski Re: Mieszkanie na bielanach 20.12.17, 08:17
            Tacy wielcy WARSZAWIACY jak on, od urodzenia u mamusi w małym pokoju na Piaskach na dziewiątym piętrze, gardzący wieśniakami i pastuchami nigdy się nie mylą. NIGDY.
            • kasiek-kd Re: Mieszkanie na bielanach 23.12.17, 00:33
              :)
              i nigdy, NIGDY nie dostaną kredytu na gospodarstwo rolne na bardzo korzystnych warunkach... :P
              zeby kupic cokolwiek gdziekolwiek
              zostanie tam "gdzie mieszka nieciekawe towarzystwo i co najgorsze robactwo"

• Gość: zazu Re: Mieszkanie na bielanach IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.17, 09:11
                jak jesteś facet to wyrazy współczucia, jak jestes kobieta to również że o takiej porze brak normalnego chłopa koło ciebie i musisz siedziec i wypisywać takie dyrdymały. Swoją drogą chyba jednak trochę cie to zabolało... ty też ne masz kredytu czy przeciwnie???
                • swierksebski Re: Mieszkanie na bielanach 23.12.17, 13:14
                  Myślę, że Kasiek do końca życia wolałaby być sama o takiej pporze niż mieć koło siebie takiego normalnego chłopa jak ty. Nikomu nie życzę takiego mędrca. A czy ktoś ma kredyt, czy też nie to jego prywatna sprawa i nikomu, a już najmniej tobie nic do tego.
                  • Gość: zazu Re: Mieszkanie na bielanach IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.17, 14:19
                    po pierwsze do chłopa mi daleko tym bardziej do normalnego a po drugie nie interesują mnie nikogo kredyty i daleko mi do wykłócania się z tobą czy z innymi obrońcami ludzi zalogowanych bo nie widzę w tym żadnego sensu. Już dawno do mnie dotarło że można z wami tak się przerzucać postami w nieskończoność i niech będzie że masz ostanie słowo. Proszę bardzo odpowiadaj bo przecież nie zostawisz tego tak:>
                    • kasiek-kd Re: Mieszkanie na bielanach 29.12.17, 14:59
                      niezalogowani sa wstydliwi ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka