Dodaj do ulubionych

liceum kolektorska :))

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:38
szukam ludzi, którzy chodzili do tej "zacnej" szkoły - rocznik 76, a
szczególnie jednego typka, co mi przepadł bez wieści :))
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 24.10.06, 14:15
      Ja chodziłem, ale rocznik 75:)
      • magga4 Re: liceum kolektorska :)) 24.10.06, 15:10
        nawet nie wiedziałam, że tam było liceum... Co to za liceum, istnieje jeszcze?
        • Gość: gość Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 15:36
          liceum zawodowe, ekonomiczne. jeśli chodzi o opinię to nie miało zbyt dobrej,
          ale klimat i atmosfera w szkole były ok. ja wspominam bardzo dobrze
      • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 15:39
        własciwie to niewielka różnica w czasie, ale chyba nie pamiętam nikogo z tego
        rocznika. jakby nie było troche lat już minęło :))
      • Gość: Docent Re: liceum kolektorska :)) IP: 212.244.213.* 05.12.06, 15:19
        pk31.neostrada.pl/retro/index.html
        • Gość: Bart Re: liceum kolektorska :)) IP: 62.233.238.* 18.12.06, 14:51
          Chodziłem do tego liceum w latch 1988-92, bardzo dobrze wspominam zarówno
          poziom nauczania, pomimo profilu zawodowego jak samą kadrę profesorską:)

Bart
        • Gość: Izabella Re: liceum kolektorska :)) IP: *.nyc.res.rr.com 27.05.07, 21:55
          czesc matura'89 mam pytanie: skad te zdjecia?
        • Gość: ela z torono Re: liceum kolektorska :)) IP: *.dsl.bell.ca 23.04.08, 00:47
          hey,
          czy jestes
          ym docentem-ktory chodzil do jednej klasy z wieskiem dzienio, adamem
          wojcikiem, tadkiem wodzynskim moje panienskie jest ela mastalerz i
          razem z moja serdeczna przyjaciolka mayla rosowska i jej mezem
          wiesiem dzienio oraz moim mezem wyjechalismy w 1981 roku do
          australii.maryla z wieskiem mieszkaja caly czas w melbourne a ja z
          moja rodzina od 1990 roku w toronto.
          nie bede sie za bardzo rozpisywac bio nie wiem zcy mnie w ogole
          kiedykolwiek znales, jesli tak prosze odezwij sie.

serdeczne pozdrowienia . ela bogdanska (mastalerz)
      • Gość: Butrym Rocznik ukończenia 1992 tez tu zagląda....? IP: *.polskieradio.pl 15.06.07, 15:59
        Dokładnie kalsa IVd wychowawca Pani Stasiaczek ?
    • Gość: maja Re: liceum kolektorska :)) IP: *.net.westtech.com.pl 24.10.06, 15:16
      Ja chodziłam do tej szkoły w latach 1974-76. Wychowawca Krzysztof Smorawiński.
      • Gość: gość Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:46
        czemu nikt to nie zagląda? :(((
    • Gość: dario Re: liceum kolektorska :)) IP: 217.153.131.* 26.10.06, 15:27
      1986-90, wychowawca H. Pająkowska
      byli jeszcze : B. Borowska, W. Wieczorkiewicz, Grycuk - dyro, i dalej nie
      pamiętam
      • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 30.10.06, 16:28
        Hehehe, moją wychowawczynią też była H.Pająkowska, ale przez 2 lata, później
        B.Borowska. Chodziłem tam w latach 1990-1994. Czyli "sezon" po Tobie:D
        • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:52
          moją wychowawczynią była p.Kludt od polskiego. Niemiec - p. Trzcińska :))
          ruski - p. Więckowska, do niej nie mam sentymentu, choć na maturze jak nas
          pilnowała to miło mnie zaskoczyła :))
          • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:54
            aha! a kto pamięta uroczego Krzysia z sekretariatu, co później uczył
            ekonomii??? Widziałam go niedawno u siebie na osiedlu, mieszkam teraz pod
            Warszawą. Nic się nie zmienił, .... no może jeszcze bardziej zaokrąglił
            • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 31.10.06, 12:08
              Ja Go pamiętam:)
              • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:59
                a Ty Piotr, który rocznik urodzenia jesteś?
                • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 03.11.06, 10:51
                  Rocznik '75
                  • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:46
                    ech! to niestety nie jesteś tym Piotrkiem, którego poszukuję :)))
                    • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 06.11.06, 11:39
                      No bardzo żałuję:)
                      • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:23
                        ja jestem rocznik 76 i chodziłam do klasy "a", jeździłeś może na wycieczki do
                        Włoch lub Francji organizowane przez szkołe?
                        • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 06.11.06, 15:07
                          Nie, nie byłem na takiej wycieczce:(
                          Jedyna wycieczka zagraniczna na jakiej byłem to wycieczka do Wiednia, ale tylko
                          klasy z mojego rocznika na niej były, organizowana była przez m.in. Panią
                          profesor od ekonomii politycznej (zapomniałem nazwiska).
                          Chodziłem do klasy "d", przez 3 i 4 klasę moją wychowawczynią była Pani profesor
                          Barbara Borowska (super kobieta!!!).
                          • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:05
                            P. Borowską widziałam 1.11 na cm. bródnowskim. Zywą oczywiście :))) nic się nie
                            zmieniła
                            • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 06.11.06, 17:33
                              A ja widziałem Ją w tv, mówiła że w tancu z gwiazdami chętnie by widziała
                              Lennego Krawitza (od niepamiętnych czasów jest jego fanka):D
                              • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:19
                                zastanawiam sie czy ktoś, kto ukończył tą szkołę pracuje w zawodzie technika
                                ekonomisty? :)) Ja np wybrałam ją, bo była blisko, a ja zupełnie nie miałam
                                pomysłu o chcę w życiu robić
                                • beatad19 Re: liceum kolektorska :)) 07.11.06, 15:33
                                  owszem, pracuje.
                                  Jestem główną księgową w dużej firmie. Wprawdzie jeszcze potem SGPiS (obecnie
                                  SGH) i studia podyplomowe, ale podstawy dała mi Kolektorska.
                                  • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:31
                                    a, no to super, ja pracuje w agencji reklamowej
                                    • kkkordulcia Re: liceum kolektorska :)) 07.11.06, 19:00

Ja chodziłam w latach 1994-98, moja wychowawczynią była p. Bąk
                                      --
                                      Kordulcia
                                • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: *.acn.waw.pl 07.11.06, 19:22
                                  Z tego co wiem to dziewczynom tylko po ekonomiku łatwiej było znaleźć pracę w
                                  zawodzie. Ja pracuję w handlu, ale nie narzekam:)
            • beatad19 Re: liceum kolektorska :)) 01.11.06, 20:52
              Uroczy p. Krzysio z sekretariatu jest teraz Dyrektorem ;)
              • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:58
                jak to dyrektorem? a co z panią Barbarą, od historii, nie pamiętam nazwiska?
                • Gość: Maciek Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:45
                  Ja tez tam chodzilem 4 lata. Rocznik 78. Niezapomniane lata. Pan Krzysio jest teraz dyrem? Jestem w szoku.
                  • madziara781 Re: liceum kolektorska :)) 07.11.06, 14:50
                    Ja również rocznik '78. Pozdrawiam :-)
                    • Gość: kazik Re: liceum kolektorska :)) IP: 83.238.10.* 09.11.06, 12:04
                      Jestem rocznik 73. Skończyłam szkołę w 92 roku. Moją wychowawczynią była
                      B.Borowska bardzo super kobieta. Miło wspominam szkołę.KAZIK
                      • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:57
                        wychodzi na to że p. Borowska była wychowawczynią wszystkich mozliwych
                        roczników :)))
                        • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 09.11.06, 18:18
                          No jest to możliwe. Pisałem przecież, że P. Borowska była moją wychowawczynią w
                          3 i 4 klasie, czyli zaraz po tym roczniku 73:D
                          • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:35
                            nie wiem czy dobrze kojarze, ale była chyba też wychowawczynią klas mojego
                            rocznika czyli 76 :)) wiem,że jest to wykonalne, aby w dość krótkim przedziale
                            czasowym być wychowawca kilku roczników, ale jest to w jakis sposób zabawne. No
                            i oczywiście świadczy o wyjątkowości p. Borowskiej :))
                            • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 10.11.06, 17:36
                              Oj to chyba niemożliwe. My byliśmy jej jedyna klasą, którą była od 1992 do 1994
                              roku wychowawczynią.
                              BTW a kojarzysz z rocznika starszego (czyli z mojego) klasę "D"?
                              • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:48
                                szczerze mówiąc nie bardzo kojarzę, ale z drugiej strony ja byłam dość aktywna
                                społecznie :)))) i po prostu zaciera mi się już kto był z jakiego rocznika i
                                której klasy. No i to było juz strasznie dawno temu. Przez jakieś pięć lat po
                                skończeniu szkoły spotykałyśmy się jeszcze z dziewczynami z klasy i
                                wychowawczynią (w Merkurym - najlepsze miejsce na wagary ;). Ale z upływem
                                czasu kontakty się pozrywały. I oprócz jednej osoby właśnie z rocznika 75, z
                                klasy "a" (obecnie mojej przyjaciółki, ale nastapiło to juz po szkole) nie mam
                                z nikim kontaktu z liceum
                              • Gość: Monika Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:33
                                Tak sobie czytam i czytam, i wychodzi, że też chodziłam do tej klasy. A który
                                Piotrek?? Bo chyba dwóch mieliśmy ;-) Nazwisko na A. czy na N.?
                                • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 13.11.06, 13:10
                                  Hehehehe Monika:D
                                  Nazwisko na N:D
                                • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 13.11.06, 13:11
                                  A co do Piotrków to w naszej klasie było trzech:)
                                  • Gość: Monika Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:14
                                    Ło matko, a trzeci???
                                    Piotruś.... teraz przez forum nam bliżej? ;-)
                                  • Gość: Monika Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:24
                                    Hihihi, tyle czasu w jednej szkole, w jednej klasie, nawet w jednej ławce, a my
                                    się teraz po forum szukamy!!! Heh, najważniejsze, że znajdujemy ;-)
                                    • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 13.11.06, 14:02
                                      Nie szukamy tylko na siebie "wpadamy":D
                                      Ciekawe czy ktoś z naszej klasy ten temat czyta:)
                                      • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:05
                                        kurcze :(((( a mój Piotrek, co go szukam od lat to się znajdzie czy nie?
                                        buuuu:((
                        • Gość: ewa.k Re: liceum kolektorska :)) IP: 212.76.37.* 20.11.07, 12:41
                          hej, ja tez jestem rocznik 76 i też klasa a pani Kludt, mało tego
                          często uzywam nicka eska76 więc myslałm że się ktoś podszywa :):)
                          ktto Ty jestes? bo ja Ewa K.... :), a Kolektorską mają podobno
                          likwidować... :(
                      • Gość: Bunia Re: liceum kolektorska :)) IP: *.centertel.pl 22.09.21, 16:58
                        Ja też jestem rocznik 73. Probuję sobie przypomnieć nazwisko nauczyciela od geografii. Taki młody, w okularach, chyba Waldemar. Może kojarzysz?
    • Gość: Docent Re: liceum kolektorska :)) IP: 212.244.213.* 20.11.06, 12:57
      Matura 81 (klasa mieszana) - wychowawca Wacław Wieczorkiewicz. Pozdrawiam
    • Gość: Agata Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.35.* 24.11.06, 15:59
      hallo
      ja tez uczylam sie na kolektorskiej
      alez to były klimaty... jakby czas zatrzymał sie razem z młodością Pani Pękali
      od technologii(o dżizas..budowa pieca hutniczego albo preparowanie glutenu na
      lekcji :).., te ławki szkolne,krzesełka albo tv na kozich nózkach:)
      • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:39
        :)))) w czasach młodości p. Pękali kobiety nie miały jeszcze dostępu do
        edukacji :)))) Mnie uczyła towaroznawstwa ta druga pani, co juz oczywiście nie
        pamiętam jej nazwiska. Ale naszym ulubionym zajeciem było rozwalanie pudełek po
        proszkach o prania na wystawce z tyłu klasy ( w czasie przerwy), aby w czasie
        lekcji móc układać je z powrotem przez 45 min. W ten sposób na nastepną lekcję
        miało sie wymówkę z nieprzygotowania..." bo przecież pani profesor ja układałam
        pudełka, nie słuchałam co było na lekcji" :))) Piekne czasy pełne beztroski
        • Gość: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 05.12.06, 00:35
          bueheheeh. dobrywszystkim z klasyD rocznik 75!! Co u Was kolego N i koleżanko
          B? Mieszkacie dalej na Wrzecionku? Co porabiacie w życiu? Ja mam wciąż kontaktz
          Piotrem A, Danielem G, Robertem G i mniejszy z Darkiem R oraz Maćkiem N :).
          Kojarzycie jeszcze nazwiska? Takich rzeczy się nie zapomina. Piękne czasy i
          tylko pani J od matmy je zatruwała ;).He,he czas się chyba spotkać w szerszym
          gronie po latach? Dzieci rozną, więc czas się spotkać:):):). Rok temu dzwoniła
          Asia wtedy Z, ale byłem na wczasach więc nie mogłem się spotkać z nią i Magdą
          D. A teraz tak ciut głupio dzwonić.
          Profesor BB na zawsze zostanie numerem 1 wśród nauczycieli na całym świecie!!
          • Gość: asia Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.51.234.* 08.12.06, 14:10
            Czesc mój szkolny przyjacielu. Jak mozesz pisac ze jest Ci głupio!!!
            Dzwon jak będziesz miał chwile czasu. A w ogole to ja sie wezme za
            zorganizowanie spotkania naszej klasy. Ustalę termin a wszyscy sie bedą musieli
            dostosować bo inaczej nigdy sie nie spotkamy. Kurcze tyle lat upłynęło a
            pamiętam naszą klasę jak by to było wczoraj. Koniecznie musimy się spotkać .
            Teraz mamusie i tatusiowie nieźle. Moja Julia chodzi juz do szkoły a ja czuję
            sie jak bym rok temu skończyła szkołę. Mam w końcu "20" lat.
            Ja mam kontakt z wieloma dziewczynami więc nie powinno być problemu z dotarciem
            do absolwentów IVD. Moja Magdzia przylatuje w grudniu i bedzie do 4 stycznia i
            na pewno bedzie chciała spotkac sie z Wami(tyle razy gadałyśmy o tym spotkaniu)
            Pozdrwiam
        • Gość: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 05.12.06, 00:47
          i te fantastyczne balangi w parku za trasą he,he. Teraz to luks mają, bo kładka
          jest a w tamtych czasach trzeba było latać przez trasę do hali :). Mam jeszcze
          kontakt z Arkiem z klasy E .Spotykamy się czasem na imprezach u wspólnego
          kumpla. Nigdy nie zapomnę tekstu pani J,że "D" zawsze spada na 4 łapy. Z tymi
          co mam kontakt to wciąż tak jest:). Widać taki nasz los? Piotruś co teraz
          jarasz jak nie ma " Stołecznych";)? No i co u innych ludzi z Wrzeciona z naszej
          klasy i nie tylko? Piszcie szybko!!
          • Gość: Torsion_małyMISTRZ Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:18
            Melduje sie TORSION rok 1990-94
            apropos balang to przez grzeczność nie potwierdze ;) i te kiełbasy.......ehhh
            kiedys wszystko było inaczej, jak mawiała Pani od Niemieckiego , pamiętacie
            taka młodziutka przyszła chyba w 4 klasie (kolega BUŁA pewnie lepiej pamięta;))
            Myśle że powinniśmy się spotkać kiedyś , znaleść chwile czasu pomiędzy
            bieganiem za kasą a życiem rodzinnym.
            Pani B była THE_BEST (nadal jest). Dajcie znać to zorganizujemy jakieś
            spotkanie. Napiszcie z kim macie kontakt .
            • Gość: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:20
              miło czytać, że wątek się rozwija i stare przyjaźnie odżywają :))) Jeśli chodzi
              o panią J. to potwierdzam, że posiadała wyjatkową umiejętność psucia krwi
              uczniom. Imprezy na "zapleczu" szkoły - rarytasik. No i ta dawka adrenaliny
              przy przebieganiu prez trase toruńską w celu odbycia wagarów w Merkurym lub
              plątania sie pod halą :)))) Eh, łza się w oku kręci
              Pozdr.
              • Gość: Aska Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.51.234.* 08.12.06, 14:48
                Czy Twoją wychowawczynią była pani Boczek? (chyba od matematyki)?
          • Gość: M.B. Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:05
            Kusy!! Torsion!! Kopę lat!!!
            Właśnie rozmawiałam z Asią Z. (teraz K.) i stwierdziłyśmy, że wcale nie głupio
            dzwonić, czy to po roku czy po dłuższym czasie. Jeśli chcecie jakieś aktualne
            namiary telefoniczne do nas, to dajcie znać na mojego maila - adres
            łatwo "odszyfrujecie": pierwsza litera mojego imienia kropka nazwisko po
            nazwisku trzeba wpisać cyfrę 1 a potem małpa wp.pl
            Pozdrawiamy i czekamy na dalsze informacje
          • Gość: magda Re: liceum kolektorska :)) IP: *.cable.ubr02.enfi.blueyonder.co.uk 11.12.06, 00:07
            no to was mam. Czytam i rozumie niektorych ktorzy szukaja ale nie pamietaja
            wystarczajaco detalow sama pozapominalam ale w sercu i wciaz przed oczami was
            mam kusaczku, torshion-ku, roberciku moj ukochany (tylko zona niech nie czyta),
            moja asiule oczywiscie, ziele, bile, grzybka, borkosieitp. przyjezdzam -mam
            nadzieje ze dotre szczesliwie bo to bedzie koszmar zima i pred swietami- 23
            grudnia i chyba ok 3 lub 4 musze wracac ale jakby tak chociaz na krotko gdzies
            na zoliborzu w nawet mniejszym gronie sie spotkac to bym skakala ze szczescia do
            nieba.BUZIAKI kochane ROBAKI
            • Gość: TorsionMałyMistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:01
              Sluchajcie na mnie mozecie liczyć. Jak coś ustalicie to ja będę (chyba że siła
              wyższa)
              Kusy ma telefon do mnie w razie co.
              Strasznie chciałbym żebyśmy zrobili takie spotkanie. Najlepiej żeby byli
              wszyscy (raczej niemożliwe) i może gdzieś w okolicach szkoły. :)

Buziaki
              • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 27.12.06, 12:17
                Torsion pijaku Ty jeden:)
                W okolicach szkoly mamy pic? Cofnac sie do czasow szkoly? Przeciesh my jush
                stare konie jestesmy i nie przystoi nam tak pic;)
                Jakby co to Monika ma do mnie tel.
            • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 27.12.06, 12:15
              Madzia emigrantko Ty jedna!:)
              Jak dobrze, ze w koncu sie wszyscy po woli odnajdujemy!
              Mam nadzieje, ze sie jakos stykniemy i wypijemy (ale jush nie w lasku przy
              hali:) . Trzeba by jakos Pania B.B. powiadomic i z nia sie napic:)
              • Gość: magda Re: liceum kolektorska :)) IP: *.cable.ubr02.enfi.blueyonder.co.uk 10.02.07, 18:20
                piotrus czy ty to torshion? bo moze nowak? powoli sie zbieram do powrotu jak juz
                na mnie tak psy wieszasz ze wyemigrowalam, ale uwierz mi duzo sie przez to zycia
                nauczylam. Mysle, ze jak dobrze pojdzie to na koniec lipca zajade na stale, to
                wtedy moze bys sie dal zobaczyc.
                • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 28.02.07, 12:57
                  Madzia ja przeca nie wieszam na Tobie psow!:) Tak zazartowalem tylko. Jak
                  wrocisz to koniecznie w koncu musimy cos zakombinowac i w wiekszym gronie wypic
                  co nie co:)
                  To ja Piotrek N.:)
          • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 27.12.06, 12:18
            Kusy!
            Teraz pale L&M Light:D
      • Gość: ela Re: liceum kolektorska :)) IP: *.dsl.bell.ca 13.04.07, 16:27
        pamietam pekale, radomska, wieczorkowicza i innych. matura 73. w ktorych latach
        chodzilas?. prosze odpisz. ela. canadaq
      • Gość: ela z toronto Re: liceum kolektorska :)) IP: *.dsl.bell.ca 23.04.08, 00:55
        ja robilam mature w 73 roku. moje panienskie ela mastalerz. prosze
        niech ktos sie odezwie kto pamieta jeszcze te lata? i zimowiska w
        zakopanem.
        pozdrawiam serdecznie. ela bogdanska
    • Gość: asia Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.51.234.* 08.12.06, 14:30
      Czy to twojej klasy chodziła Agnieszka W.?
      Wiem ze ona ma kontakt do Piotrka z Waszej klasy.
      • Gość: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 12.12.06, 00:46
        Monika!
        Napisałem mejla do Ciebie kilka dni temu a tu cisza...
        Czekam na jakąś odpowiedź!
        • Gość: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 12.12.06, 00:49
          Madziu!
          Znowu wpadasz jak po ogień? No nie wiem czy zdążymy się jakoś zorganizować
          podczas Twojej obecności, bo termi jest mocno prorodzinny :):). Ale może...Oby
          się udało!
        • Gość: Monika Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 12.12.06, 01:12
          Kurcze, nie dostałam maila od Ciebie, ale to moja wina - źle podałam adres.
          Machnęłam się - między literą imienia a nazwiskiem nie powinno być kropki,
          sorki, poproszę jeszcze raz ;-)
          • Gość: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 25.12.06, 02:25
            KOCHANI!!!
            Wszystkiego najepszego z okazji swiat Bozego Narodzenia dla całej klasy D
            przesyła Kusy z rodziną! Nasze spotkanie jest naprawdę bliskie! Wszyscy ludzie
            z klasy pani Borowskiej proszeni są o jak najszybsze odezwanie się na ŁAMACH
            TEGO FORUM!! Moj meil to: pierwsza litera mojego imienia, kropka, nazwisko
            @chello.pl. Czekam na Wasze sygnały i pozdrawiam!!
            • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 27.12.06, 12:13
              Kusy stary przyjacielu:)
              Musimy koniecznie sie spotkac i to w wiekszym gronie!
              Moj mail piterek75@gmail.com.
    • piotrzkolektorskiej Re: liceum kolektorska :)) 28.12.06, 15:53
      No i dołożyli. Trzeba się logować by posta napisać:(
    • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 28.12.06, 16:18
      Chyba przemysleli sprawe i nie trzeba sie logowac, na szczescie:)
    • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 18.01.07, 10:15
      Cosik umarł temat:(
      • Gość: Alicja rocznik 79 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:23
        ja chodziłam na kolektorską w latach 94-98, wychowawczynią była Barbara
        Borowska :D:D:D jest ktoś kto chodził do A w tych latach??
        • Gość: Piotrek Re: rocznik 79 IP: 80.50.108.* 23.01.07, 12:53
          Oj rozchwytywana była P.Prof. Borowska;)
          • Gość: Alicja Re: rocznik 79 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 00:32
            baaaardzo miło ją wspominam, moje niektóre koleżanki niechętnie, ale mi akurat
            jej podejście dużo dało:)))
            • Gość: Piotrek Re: rocznik 79 IP: 80.50.108.* 25.01.07, 12:54
              W takim razie Twoje kolezanki nie czuly klimatu i podejscia P.Prof. Borowskiej;)
              Jak mozna bylo nie lubic BB???????
    • Gość: Raf Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 05.04.07, 19:44
      witam ja chodziłem w latach 95-99 wychowawczynią była p. Więckowska - Pełne
      uznanie!!! Pozdrawiam wszystkich. aha i wesołych świąt życzę :)
    • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 27.04.07, 13:03
      Jeszcze raz napisze co by było wyraźniej:

Witam, ponownie, absolwentów z roku 1994.
      Jest pomysł na spotkanie 18 bądź 19 maja (ja jestem za 19) w knajpie w Łomiankach.
      Co Wy na to?
      Wpisywać się kto jest za i na 100% będzie!
      O szczegóły do Moniki B.:)
      • Gość: Torsion Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:30
        Stawię się :)...tylko gdzie
        • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: *.acn.waw.pl 09.05.07, 08:12
          Monika z Aśką poinformują.
          • Gość: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 21.05.07, 20:24
            No i po balu:). Mam nadzieję,że nie będziemy teraz czekać 13 lat. Super było
            spotkać te twarze. W sobotni wieczór miałem 13 lat mniej! Warto było się
            spotkać. Czekam na zdjęcia!

Pozdrowienia dla wszystkich!
            • Gość: Monika Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 22.11.07, 17:59
              Rany, wiecie że to już pół roku minęło od naszego spotkania
              klasowego???
              www.nasza-klasa.pl - polecam, może być fajnie ;-)
              • Gość: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 217.98.12.* 28.11.07, 10:41
                No czas leci....Ciekawe kiedy nastepny zlocik?:D
                Jush sie zapisalem na nasej klasie:D
    • Gość: Orzech Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 14:50
      Ja chodziłem do tej zacnej szkoły (rocznik 77). Moją wychowawczynią była prof.
      Miler. Ciekawy jestem czy ktoś z mojego rocznika się uaktywni. A co do newsów,
      to nie dość że Pan Krzysio jest dyrektorem, to jego zastępcą jest Pani prof.
      Gumieniak. Nieźle co?
      • Gość: Marek Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:53
        Kurczę... a może ktoś z rocznika 76, był, jest lub będzie na tym forum??? -
        wychowawczyni Pani Boczek. Pozdrawiam wszystkich którzy kończyli naszą szkołe.
        Napiszcie coś...
        • eska762 Marek 08.12.07, 21:50
          no ja jestem z rocznika '76, klasa "a" Własnie po to założyłam ten watek, żeby
          kogos odszukać :))
          od czasu założenia wątku urodziłam dziecko i wiele inych zmian nastapiło :))) a
          tu nic sie nie dzieje i nikt znajomy sie nie odezwał :))
          odezwij sie, jeśli tu zajrzysz albo pisz na maila gazetowego eska762@gazeta.pl
    • maga67 Re: liceum kolektorska :)) 21.11.07, 20:03
      Jestem z rocznika matura-1986, klasa p. Pająkowskiej. POzdrawiam wszystkich
      chodzących na Kolektorską. Odezwijcie się.Może spotkanko
      • Gość: Hela Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 26.11.07, 16:18
        A czy wszyscy wiedzą że szkolę mają od września zamknąć
    • Gość: ela z toronto Re: liceum kolektorska :)) IP: *.dsl.bell.ca 23.04.08, 01:04
      a ja poszukuje ludzi ktorzy chodzili w latach 69-73. jesli ktos jst
      na tym forum z tych lat-odezwij sie.
      bye ela, matura 73, panienskie mastalerz.
      • czar_bajry Re: liceum kolektorska :)) 23.04.08, 10:04
        może poszukajcie na naszej klasie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka