GoĹÄ: eska762 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:38 szukam ludzi, którzy chodzili do tej "zacnej" szkoły - rocznik 76, a szczególnie jednego typka, co mi przepadł bez wieści :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 24.10.06, 14:15 Ja chodziłem, ale rocznik 75:) Odpowiedz Link Zgłoś
magga4 Re: liceum kolektorska :)) 24.10.06, 15:10 nawet nie wiedziałam, że tam było liceum... Co to za liceum, istnieje jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 15:36 liceum zawodowe, ekonomiczne. jeśli chodzi o opinię to nie miało zbyt dobrej, ale klimat i atmosfera w szkole były ok. ja wspominam bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 15:39 własciwie to niewielka różnica w czasie, ale chyba nie pamiętam nikogo z tego rocznika. jakby nie było troche lat już minęło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Docent Re: liceum kolektorska :)) IP: 212.244.213.* 05.12.06, 15:19 pk31.neostrada.pl/retro/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bart Re: liceum kolektorska :)) IP: 62.233.238.* 18.12.06, 14:51 Chodziłem do tego liceum w latch 1988-92, bardzo dobrze wspominam zarówno poziom nauczania, pomimo profilu zawodowego jak samą kadrę profesorską:) Bart Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Izabella Re: liceum kolektorska :)) IP: *.nyc.res.rr.com 27.05.07, 21:55 czesc matura'89 mam pytanie: skad te zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela z torono Re: liceum kolektorska :)) IP: *.dsl.bell.ca 23.04.08, 00:47 hey, czy jestes ym docentem-ktory chodzil do jednej klasy z wieskiem dzienio, adamem wojcikiem, tadkiem wodzynskim moje panienskie jest ela mastalerz i razem z moja serdeczna przyjaciolka mayla rosowska i jej mezem wiesiem dzienio oraz moim mezem wyjechalismy w 1981 roku do australii.maryla z wieskiem mieszkaja caly czas w melbourne a ja z moja rodzina od 1990 roku w toronto. nie bede sie za bardzo rozpisywac bio nie wiem zcy mnie w ogole kiedykolwiek znales, jesli tak prosze odezwij sie. serdeczne pozdrowienia . ela bogdanska (mastalerz) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Butrym Rocznik ukończenia 1992 tez tu zagląda....? IP: *.polskieradio.pl 15.06.07, 15:59 Dokładnie kalsa IVd wychowawca Pani Stasiaczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja Re: liceum kolektorska :)) IP: *.net.westtech.com.pl 24.10.06, 15:16 Ja chodziłam do tej szkoły w latach 1974-76. Wychowawca Krzysztof Smorawiński. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:46 czemu nikt to nie zagląda? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dario Re: liceum kolektorska :)) IP: 217.153.131.* 26.10.06, 15:27 1986-90, wychowawca H. Pająkowska byli jeszcze : B. Borowska, W. Wieczorkiewicz, Grycuk - dyro, i dalej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 30.10.06, 16:28 Hehehe, moją wychowawczynią też była H.Pająkowska, ale przez 2 lata, później B.Borowska. Chodziłem tam w latach 1990-1994. Czyli "sezon" po Tobie:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:52 moją wychowawczynią była p.Kludt od polskiego. Niemiec - p. Trzcińska :)) ruski - p. Więckowska, do niej nie mam sentymentu, choć na maturze jak nas pilnowała to miło mnie zaskoczyła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:54 aha! a kto pamięta uroczego Krzysia z sekretariatu, co później uczył ekonomii??? Widziałam go niedawno u siebie na osiedlu, mieszkam teraz pod Warszawą. Nic się nie zmienił, .... no może jeszcze bardziej zaokrąglił Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 31.10.06, 12:08 Ja Go pamiętam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:59 a Ty Piotr, który rocznik urodzenia jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 03.11.06, 10:51 Rocznik '75 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 11:46 ech! to niestety nie jesteś tym Piotrkiem, którego poszukuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 06.11.06, 11:39 No bardzo żałuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 14:23 ja jestem rocznik 76 i chodziłam do klasy "a", jeździłeś może na wycieczki do Włoch lub Francji organizowane przez szkołe? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 06.11.06, 15:07 Nie, nie byłem na takiej wycieczce:( Jedyna wycieczka zagraniczna na jakiej byłem to wycieczka do Wiednia, ale tylko klasy z mojego rocznika na niej były, organizowana była przez m.in. Panią profesor od ekonomii politycznej (zapomniałem nazwiska). Chodziłem do klasy "d", przez 3 i 4 klasę moją wychowawczynią była Pani profesor Barbara Borowska (super kobieta!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 16:05 P. Borowską widziałam 1.11 na cm. bródnowskim. Zywą oczywiście :))) nic się nie zmieniła Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 06.11.06, 17:33 A ja widziałem Ją w tv, mówiła że w tancu z gwiazdami chętnie by widziała Lennego Krawitza (od niepamiętnych czasów jest jego fanka):D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:19 zastanawiam sie czy ktoś, kto ukończył tą szkołę pracuje w zawodzie technika ekonomisty? :)) Ja np wybrałam ją, bo była blisko, a ja zupełnie nie miałam pomysłu o chcę w życiu robić Odpowiedz Link Zgłoś
beatad19 Re: liceum kolektorska :)) 07.11.06, 15:33 owszem, pracuje. Jestem główną księgową w dużej firmie. Wprawdzie jeszcze potem SGPiS (obecnie SGH) i studia podyplomowe, ale podstawy dała mi Kolektorska. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:31 a, no to super, ja pracuje w agencji reklamowej Odpowiedz Link Zgłoś
kkkordulcia Re: liceum kolektorska :)) 07.11.06, 19:00 Ja chodziłam w latach 1994-98, moja wychowawczynią była p. Bąk -- Kordulcia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: *.acn.waw.pl 07.11.06, 19:22 Z tego co wiem to dziewczynom tylko po ekonomiku łatwiej było znaleźć pracę w zawodzie. Ja pracuję w handlu, ale nie narzekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatad19 Re: liceum kolektorska :)) 01.11.06, 20:52 Uroczy p. Krzysio z sekretariatu jest teraz Dyrektorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 08:58 jak to dyrektorem? a co z panią Barbarą, od historii, nie pamiętam nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 09:45 Ja tez tam chodzilem 4 lata. Rocznik 78. Niezapomniane lata. Pan Krzysio jest teraz dyrem? Jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara781 Re: liceum kolektorska :)) 07.11.06, 14:50 Ja również rocznik '78. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kazik Re: liceum kolektorska :)) IP: 83.238.10.* 09.11.06, 12:04 Jestem rocznik 73. Skończyłam szkołę w 92 roku. Moją wychowawczynią była B.Borowska bardzo super kobieta. Miło wspominam szkołę.KAZIK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:57 wychodzi na to że p. Borowska była wychowawczynią wszystkich mozliwych roczników :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 09.11.06, 18:18 No jest to możliwe. Pisałem przecież, że P. Borowska była moją wychowawczynią w 3 i 4 klasie, czyli zaraz po tym roczniku 73:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:35 nie wiem czy dobrze kojarze, ale była chyba też wychowawczynią klas mojego rocznika czyli 76 :)) wiem,że jest to wykonalne, aby w dość krótkim przedziale czasowym być wychowawca kilku roczników, ale jest to w jakis sposób zabawne. No i oczywiście świadczy o wyjątkowości p. Borowskiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 10.11.06, 17:36 Oj to chyba niemożliwe. My byliśmy jej jedyna klasą, którą była od 1992 do 1994 roku wychowawczynią. BTW a kojarzysz z rocznika starszego (czyli z mojego) klasę "D"? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:48 szczerze mówiąc nie bardzo kojarzę, ale z drugiej strony ja byłam dość aktywna społecznie :)))) i po prostu zaciera mi się już kto był z jakiego rocznika i której klasy. No i to było juz strasznie dawno temu. Przez jakieś pięć lat po skończeniu szkoły spotykałyśmy się jeszcze z dziewczynami z klasy i wychowawczynią (w Merkurym - najlepsze miejsce na wagary ;). Ale z upływem czasu kontakty się pozrywały. I oprócz jednej osoby właśnie z rocznika 75, z klasy "a" (obecnie mojej przyjaciółki, ale nastapiło to juz po szkole) nie mam z nikim kontaktu z liceum Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:33 Tak sobie czytam i czytam, i wychodzi, że też chodziłam do tej klasy. A który Piotrek?? Bo chyba dwóch mieliśmy ;-) Nazwisko na A. czy na N.? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 13.11.06, 13:10 Hehehehe Monika:D Nazwisko na N:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 13.11.06, 13:11 A co do Piotrków to w naszej klasie było trzech:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:14 Ło matko, a trzeci??? Piotruś.... teraz przez forum nam bliżej? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:24 Hihihi, tyle czasu w jednej szkole, w jednej klasie, nawet w jednej ławce, a my się teraz po forum szukamy!!! Heh, najważniejsze, że znajdujemy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 13.11.06, 14:02 Nie szukamy tylko na siebie "wpadamy":D Ciekawe czy ktoś z naszej klasy ten temat czyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:05 kurcze :(((( a mój Piotrek, co go szukam od lat to się znajdzie czy nie? buuuu:(( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa.k Re: liceum kolektorska :)) IP: 212.76.37.* 20.11.07, 12:41 hej, ja tez jestem rocznik 76 i też klasa a pani Kludt, mało tego często uzywam nicka eska76 więc myslałm że się ktoś podszywa :):) ktto Ty jestes? bo ja Ewa K.... :), a Kolektorską mają podobno likwidować... :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bunia Re: liceum kolektorska :)) IP: *.centertel.pl 22.09.21, 16:58 Ja też jestem rocznik 73. Probuję sobie przypomnieć nazwisko nauczyciela od geografii. Taki młody, w okularach, chyba Waldemar. Może kojarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Docent Re: liceum kolektorska :)) IP: 212.244.213.* 20.11.06, 12:57 Matura 81 (klasa mieszana) - wychowawca Wacław Wieczorkiewicz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agata Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.35.* 24.11.06, 15:59 hallo ja tez uczylam sie na kolektorskiej alez to były klimaty... jakby czas zatrzymał sie razem z młodością Pani Pękali od technologii(o dżizas..budowa pieca hutniczego albo preparowanie glutenu na lekcji :).., te ławki szkolne,krzesełka albo tv na kozich nózkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:39 :)))) w czasach młodości p. Pękali kobiety nie miały jeszcze dostępu do edukacji :)))) Mnie uczyła towaroznawstwa ta druga pani, co juz oczywiście nie pamiętam jej nazwiska. Ale naszym ulubionym zajeciem było rozwalanie pudełek po proszkach o prania na wystawce z tyłu klasy ( w czasie przerwy), aby w czasie lekcji móc układać je z powrotem przez 45 min. W ten sposób na nastepną lekcję miało sie wymówkę z nieprzygotowania..." bo przecież pani profesor ja układałam pudełka, nie słuchałam co było na lekcji" :))) Piekne czasy pełne beztroski Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 05.12.06, 00:35 bueheheeh. dobrywszystkim z klasyD rocznik 75!! Co u Was kolego N i koleżanko B? Mieszkacie dalej na Wrzecionku? Co porabiacie w życiu? Ja mam wciąż kontaktz Piotrem A, Danielem G, Robertem G i mniejszy z Darkiem R oraz Maćkiem N :). Kojarzycie jeszcze nazwiska? Takich rzeczy się nie zapomina. Piękne czasy i tylko pani J od matmy je zatruwała ;).He,he czas się chyba spotkać w szerszym gronie po latach? Dzieci rozną, więc czas się spotkać:):):). Rok temu dzwoniła Asia wtedy Z, ale byłem na wczasach więc nie mogłem się spotkać z nią i Magdą D. A teraz tak ciut głupio dzwonić. Profesor BB na zawsze zostanie numerem 1 wśród nauczycieli na całym świecie!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.51.234.* 08.12.06, 14:10 Czesc mój szkolny przyjacielu. Jak mozesz pisac ze jest Ci głupio!!! Dzwon jak będziesz miał chwile czasu. A w ogole to ja sie wezme za zorganizowanie spotkania naszej klasy. Ustalę termin a wszyscy sie bedą musieli dostosować bo inaczej nigdy sie nie spotkamy. Kurcze tyle lat upłynęło a pamiętam naszą klasę jak by to było wczoraj. Koniecznie musimy się spotkać . Teraz mamusie i tatusiowie nieźle. Moja Julia chodzi juz do szkoły a ja czuję sie jak bym rok temu skończyła szkołę. Mam w końcu "20" lat. Ja mam kontakt z wieloma dziewczynami więc nie powinno być problemu z dotarciem do absolwentów IVD. Moja Magdzia przylatuje w grudniu i bedzie do 4 stycznia i na pewno bedzie chciała spotkac sie z Wami(tyle razy gadałyśmy o tym spotkaniu) Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 05.12.06, 00:47 i te fantastyczne balangi w parku za trasą he,he. Teraz to luks mają, bo kładka jest a w tamtych czasach trzeba było latać przez trasę do hali :). Mam jeszcze kontakt z Arkiem z klasy E .Spotykamy się czasem na imprezach u wspólnego kumpla. Nigdy nie zapomnę tekstu pani J,że "D" zawsze spada na 4 łapy. Z tymi co mam kontakt to wciąż tak jest:). Widać taki nasz los? Piotruś co teraz jarasz jak nie ma " Stołecznych";)? No i co u innych ludzi z Wrzeciona z naszej klasy i nie tylko? Piszcie szybko!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Torsion_małyMISTRZ Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:18 Melduje sie TORSION rok 1990-94 apropos balang to przez grzeczność nie potwierdze ;) i te kiełbasy.......ehhh kiedys wszystko było inaczej, jak mawiała Pani od Niemieckiego , pamiętacie taka młodziutka przyszła chyba w 4 klasie (kolega BUŁA pewnie lepiej pamięta;)) Myśle że powinniśmy się spotkać kiedyś , znaleść chwile czasu pomiędzy bieganiem za kasą a życiem rodzinnym. Pani B była THE_BEST (nadal jest). Dajcie znać to zorganizujemy jakieś spotkanie. Napiszcie z kim macie kontakt . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eska762 Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:20 miło czytać, że wątek się rozwija i stare przyjaźnie odżywają :))) Jeśli chodzi o panią J. to potwierdzam, że posiadała wyjatkową umiejętność psucia krwi uczniom. Imprezy na "zapleczu" szkoły - rarytasik. No i ta dawka adrenaliny przy przebieganiu prez trase toruńską w celu odbycia wagarów w Merkurym lub plątania sie pod halą :)))) Eh, łza się w oku kręci Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aska Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.51.234.* 08.12.06, 14:48 Czy Twoją wychowawczynią była pani Boczek? (chyba od matematyki)? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M.B. Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:05 Kusy!! Torsion!! Kopę lat!!! Właśnie rozmawiałam z Asią Z. (teraz K.) i stwierdziłyśmy, że wcale nie głupio dzwonić, czy to po roku czy po dłuższym czasie. Jeśli chcecie jakieś aktualne namiary telefoniczne do nas, to dajcie znać na mojego maila - adres łatwo "odszyfrujecie": pierwsza litera mojego imienia kropka nazwisko po nazwisku trzeba wpisać cyfrę 1 a potem małpa wp.pl Pozdrawiamy i czekamy na dalsze informacje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda Re: liceum kolektorska :)) IP: *.cable.ubr02.enfi.blueyonder.co.uk 11.12.06, 00:07 no to was mam. Czytam i rozumie niektorych ktorzy szukaja ale nie pamietaja wystarczajaco detalow sama pozapominalam ale w sercu i wciaz przed oczami was mam kusaczku, torshion-ku, roberciku moj ukochany (tylko zona niech nie czyta), moja asiule oczywiscie, ziele, bile, grzybka, borkosieitp. przyjezdzam -mam nadzieje ze dotre szczesliwie bo to bedzie koszmar zima i pred swietami- 23 grudnia i chyba ok 3 lub 4 musze wracac ale jakby tak chociaz na krotko gdzies na zoliborzu w nawet mniejszym gronie sie spotkac to bym skakala ze szczescia do nieba.BUZIAKI kochane ROBAKI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TorsionMałyMistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:01 Sluchajcie na mnie mozecie liczyć. Jak coś ustalicie to ja będę (chyba że siła wyższa) Kusy ma telefon do mnie w razie co. Strasznie chciałbym żebyśmy zrobili takie spotkanie. Najlepiej żeby byli wszyscy (raczej niemożliwe) i może gdzieś w okolicach szkoły. :) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 27.12.06, 12:17 Torsion pijaku Ty jeden:) W okolicach szkoly mamy pic? Cofnac sie do czasow szkoly? Przeciesh my jush stare konie jestesmy i nie przystoi nam tak pic;) Jakby co to Monika ma do mnie tel. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 27.12.06, 12:15 Madzia emigrantko Ty jedna!:) Jak dobrze, ze w koncu sie wszyscy po woli odnajdujemy! Mam nadzieje, ze sie jakos stykniemy i wypijemy (ale jush nie w lasku przy hali:) . Trzeba by jakos Pania B.B. powiadomic i z nia sie napic:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda Re: liceum kolektorska :)) IP: *.cable.ubr02.enfi.blueyonder.co.uk 10.02.07, 18:20 piotrus czy ty to torshion? bo moze nowak? powoli sie zbieram do powrotu jak juz na mnie tak psy wieszasz ze wyemigrowalam, ale uwierz mi duzo sie przez to zycia nauczylam. Mysle, ze jak dobrze pojdzie to na koniec lipca zajade na stale, to wtedy moze bys sie dal zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 28.02.07, 12:57 Madzia ja przeca nie wieszam na Tobie psow!:) Tak zazartowalem tylko. Jak wrocisz to koniecznie w koncu musimy cos zakombinowac i w wiekszym gronie wypic co nie co:) To ja Piotrek N.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 27.12.06, 12:18 Kusy! Teraz pale L&M Light:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela Re: liceum kolektorska :)) IP: *.dsl.bell.ca 13.04.07, 16:27 pamietam pekale, radomska, wieczorkowicza i innych. matura 73. w ktorych latach chodzilas?. prosze odpisz. ela. canadaq Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela z toronto Re: liceum kolektorska :)) IP: *.dsl.bell.ca 23.04.08, 00:55 ja robilam mature w 73 roku. moje panienskie ela mastalerz. prosze niech ktos sie odezwie kto pamieta jeszcze te lata? i zimowiska w zakopanem. pozdrawiam serdecznie. ela bogdanska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.51.234.* 08.12.06, 14:30 Czy to twojej klasy chodziła Agnieszka W.? Wiem ze ona ma kontakt do Piotrka z Waszej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 12.12.06, 00:46 Monika! Napisałem mejla do Ciebie kilka dni temu a tu cisza... Czekam na jakąś odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 12.12.06, 00:49 Madziu! Znowu wpadasz jak po ogień? No nie wiem czy zdążymy się jakoś zorganizować podczas Twojej obecności, bo termi jest mocno prorodzinny :):). Ale może...Oby się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 12.12.06, 01:12 Kurcze, nie dostałam maila od Ciebie, ale to moja wina - źle podałam adres. Machnęłam się - między literą imienia a nazwiskiem nie powinno być kropki, sorki, poproszę jeszcze raz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 25.12.06, 02:25 KOCHANI!!! Wszystkiego najepszego z okazji swiat Bozego Narodzenia dla całej klasy D przesyła Kusy z rodziną! Nasze spotkanie jest naprawdę bliskie! Wszyscy ludzie z klasy pani Borowskiej proszeni są o jak najszybsze odezwanie się na ŁAMACH TEGO FORUM!! Moj meil to: pierwsza litera mojego imienia, kropka, nazwisko @chello.pl. Czekam na Wasze sygnały i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 27.12.06, 12:13 Kusy stary przyjacielu:) Musimy koniecznie sie spotkac i to w wiekszym gronie! Moj mail piterek75@gmail.com. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrzkolektorskiej Re: liceum kolektorska :)) 28.12.06, 15:53 No i dołożyli. Trzeba się logować by posta napisać:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 28.12.06, 16:18 Chyba przemysleli sprawe i nie trzeba sie logowac, na szczescie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 18.01.07, 10:15 Cosik umarł temat:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alicja rocznik 79 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 16:23 ja chodziłam na kolektorską w latach 94-98, wychowawczynią była Barbara Borowska :D:D:D jest ktoś kto chodził do A w tych latach?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: rocznik 79 IP: 80.50.108.* 23.01.07, 12:53 Oj rozchwytywana była P.Prof. Borowska;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alicja Re: rocznik 79 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 00:32 baaaardzo miło ją wspominam, moje niektóre koleżanki niechętnie, ale mi akurat jej podejście dużo dało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: rocznik 79 IP: 80.50.108.* 25.01.07, 12:54 W takim razie Twoje kolezanki nie czuly klimatu i podejscia P.Prof. Borowskiej;) Jak mozna bylo nie lubic BB??????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Raf Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 05.04.07, 19:44 witam ja chodziłem w latach 95-99 wychowawczynią była p. Więckowska - Pełne uznanie!!! Pozdrawiam wszystkich. aha i wesołych świąt życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 80.50.108.* 27.04.07, 13:03 Jeszcze raz napisze co by było wyraźniej: Witam, ponownie, absolwentów z roku 1994. Jest pomysł na spotkanie 18 bądź 19 maja (ja jestem za 19) w knajpie w Łomiankach. Co Wy na to? Wpisywać się kto jest za i na 100% będzie! O szczegóły do Moniki B.:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Torsion Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 22:30 Stawię się :)...tylko gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: *.acn.waw.pl 09.05.07, 08:12 Monika z Aśką poinformują. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kusymistrz Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 21.05.07, 20:24 No i po balu:). Mam nadzieję,że nie będziemy teraz czekać 13 lat. Super było spotkać te twarze. W sobotni wieczór miałem 13 lat mniej! Warto było się spotkać. Czekam na zdjęcia! Pozdrowienia dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 22.11.07, 17:59 Rany, wiecie że to już pół roku minęło od naszego spotkania klasowego??? www.nasza-klasa.pl - polecam, może być fajnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: liceum kolektorska :)) IP: 217.98.12.* 28.11.07, 10:41 No czas leci....Ciekawe kiedy nastepny zlocik?:D Jush sie zapisalem na nasej klasie:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Orzech Re: liceum kolektorska :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 14:50 Ja chodziłem do tej zacnej szkoły (rocznik 77). Moją wychowawczynią była prof. Miler. Ciekawy jestem czy ktoś z mojego rocznika się uaktywni. A co do newsów, to nie dość że Pan Krzysio jest dyrektorem, to jego zastępcą jest Pani prof. Gumieniak. Nieźle co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: liceum kolektorska :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 00:53 Kurczę... a może ktoś z rocznika 76, był, jest lub będzie na tym forum??? - wychowawczyni Pani Boczek. Pozdrawiam wszystkich którzy kończyli naszą szkołe. Napiszcie coś... Odpowiedz Link Zgłoś
eska762 Marek 08.12.07, 21:50 no ja jestem z rocznika '76, klasa "a" Własnie po to założyłam ten watek, żeby kogos odszukać :)) od czasu założenia wątku urodziłam dziecko i wiele inych zmian nastapiło :))) a tu nic sie nie dzieje i nikt znajomy sie nie odezwał :)) odezwij sie, jeśli tu zajrzysz albo pisz na maila gazetowego eska762@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maga67 Re: liceum kolektorska :)) 21.11.07, 20:03 Jestem z rocznika matura-1986, klasa p. Pająkowskiej. POzdrawiam wszystkich chodzących na Kolektorską. Odezwijcie się.Może spotkanko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hela Re: liceum kolektorska :)) IP: *.chello.pl 26.11.07, 16:18 A czy wszyscy wiedzą że szkolę mają od września zamknąć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ela z toronto Re: liceum kolektorska :)) IP: *.dsl.bell.ca 23.04.08, 01:04 a ja poszukuje ludzi ktorzy chodzili w latach 69-73. jesli ktos jst na tym forum z tych lat-odezwij sie. bye ela, matura 73, panienskie mastalerz. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: liceum kolektorska :)) 23.04.08, 10:04 może poszukajcie na naszej klasie:) Odpowiedz Link Zgłoś