Dodaj do ulubionych

Tragiczny wypadek na Targówku

IP: *.konstancin.net 02.01.05, 16:47
kolejny idiota myslal, ze potrafi szbko jezdzic... nie wiem co w tej
wiadomosci takiego niezwyklego, zeby od razu pojawiala sie na pierwszej
stronie, ale przynajmniej po kazdym takim artykule czuje sie troche
bezpieczniej na drodze...
Obserwuj wątek
    • Gość: kelix Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:08
      no wlasnie po to sie pisze zeby ludzi przestraszyc i zeby jezdzili z glowa,
      widzialem w tv efekt tego wypadku i powiem ze nie ciekawie to wygladalo :(
      • Gość: marc Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.konstancin.net 02.01.05, 17:52
        z jednej strony moze dobrze, ze sie ludzi straszy, ale z drugiej utrudnia to
        eliminacje takich osobnikow ze spoleczenstwa, co powoduje rozprzestrzenianie
        sie zlych genow... juz wole chyba, zeby bylo wiecej laureatow nagrody darwina
        (o ile nie beda ich zdobywac wpadajac na chodniki i przystanki)...
      • Gość: Rodzice Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 03.01.05, 23:33
        Boze to byl moj syn.
    • Gość: Obserwator Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:39
      Wspolczuje jego rodzinie i bliskim, ale tak byc moze uratowal zycie ludziom na
      ktorych wpadlby nastepnym razem.
      To juz chyba zreszta standard warszawski - 20 lat, tata kupil dobry samochod i
      nocna szpanerka.
    • Gość: Caps Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.acn.waw.pl 02.01.05, 19:38
      Widziałem zdjęcia na WOT'cie - policja ocenia, że koleś jechał ok. 150 km/h. To
      CUD, że zginął tylko kierowca...
      • tomech Re: Tragiczny wypadek na Targówku 02.01.05, 21:03
        Małe sprostowanie:
        Nie 20 letni mężczyzna, tylko 20 letni dresiarz. Mężczyzną to ja jestem i mam
        znajomych któży sa mężczyznami.
        Po drugie nie "kierowca" tylko "kretyn". kierowca ja jestem i mam znajomych
        którzy sa kierowcami..
        P.S.
        .....mam nadzieję, że latarni nic się nie stało.
        • Gość: apis Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:59
          Nawet mądrze napisałeś, tylko którzy pisze się przez "rz"
          • Gość: Tomech Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.acn.waw.pl 02.01.05, 23:02
            Dzięki, ale jak pewnie zauważyłeś, w kolejnym zdaniu w tej samej wypowiedzi
            napisałem "rz", więc jak byś był choć trochję inteligentny, nie czepiał byś się
            takich pierdów i uznał to za literówkę...albo zamyślenie....albo chwilowa
            pomroczność jasną......pozdrawiam
            • tomech Re: Tragiczny wypadek na Targówku 02.01.05, 23:05
              Dzięki "Gościu Tomech", że stanąłeś w mojej obronie, ale widac od razu, że
              jesteś niezalogowany i nie jesteś mną. Dzięki za wstawienie się bo uważam, że
              masz rację...kolega Apis chciał być na siłę mądry, ale cóż...wypowiedział się,
              znalazł ortografa i pewnie teraz siedzi dumny jak paw, chociaż nic mądrego nie
              powiedział. Prosze "Gośćiu Tomech" wymyśl sobie własną ksywkę.....i nie musisz
              się za mną wstawiać jako "niby ja".
        • Gość: Heniek Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:37
          Sylwek był moim kumplem. Nie był dresiarzem i jesli nie znając go tak o nim
          mówisz to jesteś śmierdzącym scierwem. Nazywanie kretynem osoby tragicznie
          zmarłej świadczy tylko o twojej cwierćinteligencji. I jeszcze jedno. Tak się
          martwisz o latarnię. I bardzo dobrze. Mam nadzieje, ży ty kiedyś sie na niej
          rozbijesz, społeczna zgnilizno!
          • Gość: grarza Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:01
            "> Sylwek był moim kumplem. Nie był dresiarzem "...
            hm.... byl za to bardzo madrym mlodym czlowiekiem. i odpowiedzialnym, prawda?
            dlatego juz nie zyje i pare innych osob przez niego cierpi....
            dresiarz nie dresiarz, byl idiota i moze dobrze ze juz go nie ma. szkoda tylko,
            ze inni cierpia przez niego.... niestey, nie umim wspolczuc takim ludziom. ani
            ich kumplom...
          • Gość: Funky Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 17:14
            Przez to, ze byl twoim kumplem, to mam go zalowac ??? Zalosny jestes. Nie jest
            mi go zal, bo glupi byl, a dla glupoty slow szkoda. Ciesz sie heniu, ze swoja
            glupota nie pociagnal za soba twojej rodziny idacej akurat chodnikiem ...
        • Gość: 13 LO Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:58
          ty glupi palancie
          ciekawe co powiesz jak spotka cie cos takieo lub kogos z twoich bliskich!nie
          jestes czlowiekiem tylko bezdusznym idiotą!Nikt nie zasluguje na smierc w tym
          wieku tymbardziej Sylwek bo byl dobrym czlowiekiem w przeciwienstwie do ciebie!
          • pirat_sasza Re: Tragiczny wypadek na Targówku 03.01.05, 23:26
            A Sylwuś był pasażerem czy kierowcą?
            • Gość: Kamila Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 03.01.05, 23:32
              Wrzosek-sylwester byl kierowca.byl ;(((
        • Gość: Kamila [...] IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 03.01.05, 23:21
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • tomech Re: Tragiczny wypadek na Targówku 04.01.05, 15:36
            Słuchajcie, a właściwie przeczytajcie Drodzy znajomi Wrzoska.
            Nie rozumiem skąd taki napad agresji nagle z Waszej stony. Rozumiem, że jest
            Wam przykro z powodu straty kolegi, ale ciekawe co byście powiedzieli jak by
            przy okazji swojej brawurowej przejażdzki zabił jeszcze rodzinę która
            przypadkiem spacerowała sobie wzdłuż cmentarza?. Być może przesadziłem z
            ostrością mojej wypowiedzi, ale to nie zmienia faktu, że zawinił kierowca i
            tylko kierowca!! Inna by była sytuacja gdyby zepsuły się hamulce czy odpadło
            koło. Ale nie, koleś jechał za szybko i całe szcześćie , że nie spowodował
            większej tragedii. Ja ustosunkowałem się do artykułu i zawartych w nim faktów a
            nie bezpośrednio do Waszego kolegi, którego śmierć odbieracie inaczej Wy a
            inaczej ja. Ton mojego listu był taki a nie inny, ponieważ 5 lat temu mój
            kolega zginął na drodze jadąc na motorze, kiedy to właśnie młody kierowca
            zmienił sobie pas nie patrząc w lusterka. Kolege pochowano w kasku ponieważ nie
            dąło się go zdjąć tak był "wbity", więc nie mówcie mi, że nie wiem co to znaczy
            przeżyć stratę kolegi.
            Powtarzam jeszcze raz:
            Moja wypowiedź dotyczyła suchych faktów przedstawionych w artykule a nie
            starałem się dotknąc kogoś osobiście.
            Jeżeli uraziłem kolegów bądź rodzinę zmarłego - to przepraszam....ale nie
            wycofam się z tego, że sam spowodował własną śmierć i nikt jemu w tym nie
            pomógł...trudno się z tym nie zgodzić.....i nie ma się co denerwować i rzucać
            bluzgami na forum, bo to nic mądrego nie wnosi.
            Pozdrawiam wszystkich i życzę, aby było jak najmniej takich sytuacji w
            przyszłości.....
        • Gość: KAIR Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 05.01.05, 19:03
          to byl moj kolega KU..
          • Gość: WAT Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 05.01.05, 19:11
            ...i nie oczerniajcie go. Za swoje juz dostał a teraz liczy sie jaki był.
        • Gość: jaco Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:50
          wszyscy piszecie ch.. wie o czym ,nie ma go wśród nas i juz nie bedzie byl jaki
          byl ale nie wam smiecie to oceniac.Ten kto go znal zawsze bedzie go bronił i
          pamietał.Wasze meczenie sie nad krytyka Wrzoska mam za nic,znałem go i wiem
          jaki byl.gdyby zyl to szukal by was wszystkich po koleji i to o was by pisali w
          gazetach....................... .....
    • Gość: tomo Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: 157.25.31.* 03.01.05, 09:03
      Dożywocie mu! I jeszcze niech płaci rentę w stosownej wielkości rodzinom ofiar
      zarabiając kopaniem rowów!
    • Gość: kaktus Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 03.01.05, 09:20
      To rzeczywiście niepotrzebne tragedie, których można było uniknąć. Jednak
      gdziekolwiek pojawia się informacja na ten temat (na pierwszej czy innej
      stronie) dobrze byłoby gdyby była napisana gramatycznie. Czy GW już zwolniła
      wszystkich korektorów czy aż tak obniżyła kryteria przyjęć dla dziennikarzy?
      • Gość: kretyn ale ten z Janek to bohater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 09:45
        tez lubie przemknac swoim daaewoo na czerwonym swietle przez skrzyzowanie i
        pasy bedac nawalonym z lekka i ujaranym. Zyj szybko, kochaj mocno i umieraj
        młodo.
        • Gość: kretyn napisał Re: ale ten z Janek to bohater IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 12:35
          Każdemu pozwól żyć po swojemu, według własnego tempa
        • Gość: karola Re: ale ten z Janek to bohater IP: *.aster.pl 04.01.05, 16:07
          Jak można powiedzieć,że jest bohaterem.On jest IDIOTĄ do KWADRATU, który jest
          nieodpowiedzialnym dupkiem.
          Na jego miejscu wolałabym zginać na miejscu a nie, żyć ze świadomością ,że
          zamordowało się dwie być może bliskie osoby.!!!!!! Prawo jazdy powinno się
          wydawać dopiero po 25 roku życia.!!!!!!
    • Gość: Funky I ch... im wszystkim w d... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:26
      Od nowego roku o kilku debili na naszych drogach mniej - kierowcow samobojcow,
      kierowcow mordercow (do pierdla na min. 12 lat) i ich pasazerow, ktorzy rowniez
      zawinili poprzez dopuszczenie ich do kierownicy ... Zero tolerancji
      • Gość: Kamila [...] IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 03.01.05, 23:43
        • Gość: Rahil Re: I ch... im wszystkim w d... IP: *.chello.pl 05.01.05, 14:06
          N/C debilu. Moze jak ktos tobie bliski odejdzie w ten sposob to zrozumiesz
          jakie to uczucie
    • Gość: az Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:04
      Smutne jest to, że można wyeliminować takiego tylko na 12 lat, a sąd i tak da
      mu dużo mniej.
      Za podwójne zabójstwo powinien dostać dożywocie jak każdy morderca. W takim
      przypadku społeczeństwo ma prawo do stosowania odwetu.

A jeśli już tylko 12 lat - to do odsiadki eksportowej np. w Nigerii albo w
      Malezji. Taniej dla p[odatnika, a dla przestępcy lepsza nauczka.
      • Gość: Kamila [...] IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 03.01.05, 23:29
    • Gość: sąsiad [`] IP: *.chello.pl 03.01.05, 18:14
      [`]
    • Gość: Ewelina Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:18
      Moj kumpel uczestniczyl w tym wypadku-Lanos, on wlasnie nie zyje, wszyscy
      jestesmy w szoku, ze tak dobry koles odszedl.....[']
      Njagorsze jest, ze tym autem moglabym ja wracac, a nawet moj chlopak, jednak
      Bog nad nami czuwal i uratowal nas.....
      • Gość: miro Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.acn.waw.pl 03.01.05, 19:04
        Tak, Bóg czuwał. Pozwolił temu idiocie z Janek samemu się ukarać, nie oglądając
        się na (nomen omen - pożal się Boże) wymiar sprawiedliwości. Żal tylko (mimo
        wszystko) ludzi, którzy jechali z tym BANDZIORKIEM.
      • sloggi Re: Tragiczny wypadek na Targówku 03.01.05, 19:06
        Uratował Was od jazdy z tym śp. kierowcą?
        Szkoda mi życia, bo brawura i chora potrzeba to inna sprawa.
      • Gość: Kamila Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 03.01.05, 23:30
        Ewelina jaki anos to Wrzosek zgnial
    • Gość: Meg Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.net-serwis.pl 03.01.05, 19:16
      [*]
    • Gość: LO13 Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:29
      Zgninął człowiek, który nie był żadnym idiotą, dresiarzem był dobrym
      człowiekiem. To wy dresy sie wozicie i panoszycie po mieście!! Nie widać w was
      odrobiny wpółczucia jesteście żałosni!! Módlcie się żeby was nigdy w życiu coś
      takiego nie spotkało kretyni!! Jak czytam wasze opinie to jestem załamany!! Jak
      wy możecie wogle takie rzeczy pisać!! Zgninął człowiek jaki był nie wasza
      sprawa, ale on juz odszedł...[']
      • Gość: ktos Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.chello.pl 03.01.05, 19:34
        Szkoda ze tak z wielu was obwinia o to tylko kierowce. DLaczego nikt nie zwroci
        uwagi na jakosc polskich jezdni? I czy kazdy z czystym sumieniem napisze ze
        nigdy nie przekroczyl dozwolonych 50 km / h w miescie? uderzcie sie w piers, a
        najlepiej strzelcie sobie w łeb. Kazdy ma prawo zyc po swojemu, nikt z was nie
        zna dokladnych przyczyn tej szybkiej jazdy, a co najwazniejsze nie jest to
        wasza sprawa, i nie mowcie ze jest to wasza sprawa bo rownie dobrze mogl was
        np. rozjechac. Na zakonczenie ch.. w dupe pozerom i lamusom.
        • pirat_sasza Wszyscy winni ale nie kierowca. 03.01.05, 23:35
          I znów sie zaczyna.
          Dla przypomnienia:
          -2 pedałów ginie w fokusie. Goście waleli w latarnie bo się ścigali. Oczywiście
          na forum znalazł sie ktoś kto stwierdził że to wina miasta do Marszałkowska w
          tamtym miejscu ma łuk (przy ogrodzie saskim)
          -koleś na widok policji hamuje i wpada w poślizg. Efekt 2 trupy (policjant i
          kierowca SC) oraz kierowca fokusa w ciężkim stanie. I znów wina policji, winna
          spojnia itp.

Teraz koleś pędzi 150 km/h ulicami warszawy w samochodzie wiezie jeszcze 4
          osoby. Palant nie ma na tyle wyobraźni by przewidzieć że jest mokra
          nawierzchnia, drogi są jakie są.
          Oczywiście znajduje sie jakiś mądrala który całą winę zwala na jakość dróg.

Przyznaję ze 50/h to zbyt mało, ale 150/h to ostre przegięcie.
          • Gość: Kamila [...] IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 03.01.05, 23:40
            • pirat_sasza Re: Wszyscy winni ale nie kierowca. 03.01.05, 23:49
              No jeżeli on prezentował taki poziom jak ty to szczerze mu współczuję.

NIedawno odebrał prawo jazdy. No to jasna sprawa. Gość bez doświadczenia i
              wyobraźni wsiada w samochód (a z nim 4 niewinne osoby) i popierdziela 150/h po
              ul Wincentego.

Wyobraź sobie Kamilko że jeden z moich dobrych kolegów zginął w wypadku
              spowodowanym przez gnojka (19 lat) prowadzącego dość dobry samochód (Mondeo)
              który kilka tygodni wcześniej odebrał prawko, ale popie..l jak stary
              kierowca.
              • Gość: aga Re: Wszyscy winni ale nie kierowca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:53
                weź sie zamknij kutasie i nie denerwuj bliskich Sylwka, madrzysz sie bo ciebie
                to nie dotyczy ale poczekaj los bywa zlosliwy...!!!!mam nadzieje ze dla ciebie
                bedzie.Alu trzymaj się skarbie
              • Gość: Kamila [...] IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 03.01.05, 23:54
                • pirat_sasza Re: Wszyscy winni ale nie kierowca. 04.01.05, 00:00
                  Myślałem że studenci WAT-u mają więcej w głowie.

Opuszczam was.
                  • Gość: aga (*) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:03
                    maja i to wiecej od ciebie!!!!!!! tego jestem pewna
                  • Gość: Maciek .....wyjazd śmieciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:08
                    My w porównaniu do ciebie jesteśmy ludzmi którzy mają uczucia i potrafia
                    wspólczuc. Ty niestety kolesiu jestes dla mnie skonczonym zerem. Ale nie życze
                    ci zle! Nie bede pisał wulgarnie więc poprosze grzecznie abys sobie poszedl...
            • Gość: max Re: Wszyscy winni ale nie kierowca. IP: *.netcafe.waw.pl 06.01.05, 09:15
              kamilko zas....na, wyluzuj i nie rzucaj tu qrwami , bo widze, ze tylko takie
              argumenty masz do przedstawienia. żenujaca dresiarka. syf i brud. wstydze sie,
              ze mam taka sasiadke.
    • Gość: Maciek Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:59
      Nikt z nas nie ma prawa oceniania tego młodego chłopaka!! Ludzie zastanówcie
      się co piszecie, to jest żałosne!! Połowa z was to ludzie pozbawieni
      jakichkolwiek uczuć a przede wszystkim nie umiecie współczuć!! Ale do momentu
      kiedy was coś takiego nie spotka w życiu, każdy jest mocny i nie zważa na to co
      mówi. Dopiero jak kogoś dotknie tragedia to wie jaki to ból, gdy traci sie
      najbliższą osobę..Szkoda słów... Rodzinie i najbliższym tego chłopaka należy
      teraz współczuć..
    • Gość: Ibiza Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:01
      Nie rozumiem jak mogło dojść do takiej tragedii, jednym z ofiar wypadku w
      Jankach był mój dobry znajomy. Poprawka dla gazety ten mężczyzna miał 23 a nie
      24 lata (wstydźcie się). Dlaczego znajomi nie powstrzymali kierowcy przed jazdą
      samochodem skoro zapewne wiedzieli, że jest pod wpływem lakoholu?. Czemu
      pogotowie nie uratowało MOJEGO KOLEGI?. Niestety pewnie nigdy się tego nie
      dowiem. Apel do wszystkich zmotoryzowanych "Kiedy wsiadasz z kimś do samochodu
      bierzesz za niego odpowiedzialność więc bądź rozsądny i zachowuj się jak
      przystało na dorosłego i nie pij!!, bo możesz zabić nie tylko siebie ale i
      pasażerów". To był dobry chłopak
      • Gość: Aga i Biały Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.chello.pl 03.01.05, 23:54
        Składam najszczersze kondolecje i wyrazy współczucia dla rodziny Sylwka a
        szczególnie dla Ali trzymaj się jesteśmy z tobą!!
        Pokój jego duszy niech spoczywa w pokoju.
    • Gość: Izoonia Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.kosson.com 03.01.05, 22:02
      Kierowca tego forda był moim bardzo dobrym przyjacielem! Był to człowiek, który
      zawsze był przy mnie kiedy tego potrzebowałam!Był inteligentnym, mądrym,
      uzdolnionym facetem, który wiecznie chodził uśmiechnięty, a jeśli ktoś
      potrzebował wsparcia on był zaraz obok, także nie znacie go,i nie bedzie już
      okazji go poznać, dla mnie zawsze pozostanie moim przyjacielem, w moim sercu
      jest zapisany jako wspaniały kumpel, na którego zawsze mogłam liczyć:-)
      Współczuje jego mamie i siostrze!Jestem z wszystkimi którzy go stracili!!!
      • Gość: Kamila Zacisze Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 03.01.05, 23:44
        Znałas wrzoska?
    • Gość: Maciek ''Pirat Sasza '' idź stąd!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 23:58
      Człowieku, który podpisujesz się jako ''pirat sasza'' jak Ci nie wstyd!!!
      Jesteś kompletyn zerem, bezduszną istotą. To co piszesz mnie przeraża. Opuść tą
      stronę jak najszybciej bo tym co piszesz wyrządzasz wielu osobom wielką
      krzywde!! Człowieku opanuj się!! Jak ty tak możesz mówić, kim ty jesteś żeby
      pisać takie coś!! Widocznie nie straciłeś nikogo bliskiego i nie wiesz jakie to
      okropne uczucie i życze Ci tego!! Więc daruj już sobie te komentarze i opuść
      to ''forum''!! Tak będzie najlepiej dla wszystkich..
    • Gość: Maciek [*][*][*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:21
      • Gość: m był człowiekiem tak jak każdy z nas ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 00:27
        [*]
        • Gość: Rudy Re: był człowiekiem tak jak każdy z nas ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 01:27
          Ocywiscie dla bliskich olbrzymi szok, ale czemu smiertelne wypadki najczesciej
          zdarzaja sie przez brawure i alkohol... mysle ze jesli ktos wsiada pijany do
          samochodu to jest po prostu MORDERCA predzej czy pozniej musi dojsc do wypadku
          w ktorym zabije albo siebie albo inna osobe (niekoniecznie niewinna) ci co
          znali tych chlopakow musza sie zastanowic jak by zareagowaly, gdyby to oni byli
          zabici przez innego anonimowego pijanego kierowce.. po prostu punkt widzenia
          zmienia sie z punktem siedzenia...

wracajac do pijanych kierowcow, oni nie sa zli. najczesciej sa Ciepli,
          Kochajacy, Wyrozumiali, Inteligentni i pisze to wierzac ze tak wlasnie jest ale
          pomimo tych cech sa jeszcze potencjalnymi (albo juz nie) MORDERCAMI i takimi
          ich odbieaja ci , ktorzy ich nie znaja, boimi sie wariatow i pijanych
          kierowcow, boimy sie ze zabija nam nasze ukochane rodziny, zabiora nam nasze
          dzieci a z nimi wszystkie nasze marzenia dlatego jestesmy w stosunku do nich
          agresywni.

Co do brawurowej jazdy osob, ktore od niedawna maja prawko.. jakos jest tak ze
          zazwyczaj jak sie na czyms nie znamy to podchodzimy do tego z rezerwa,
          zazwyczaj bo nie dotyczy to prowadzenia samochodu.

Rudy
          • pirat_sasza Re: był człowiekiem tak jak każdy z nas ... 04.01.05, 10:28
            Święte słowa.

Pijanym kierowcom - potencjalnym mordercom MÓWIMY GŁOŚNO I STANOWCZO NIE.
    • Gość: Maciek [*][*][*]..... Będziemy o Tobie pamiętać [*][*][*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 01:10
      To co dzisiaj tu przeczytałem, opinie ludzi na temat tego wypadku nie ukrywam
      że bardzo mną to wszystko wstrząsnęło! Nie jestem w stanie pojąć jak można
      wypisywać takie rzeczy i tylko po to by sprawić innym jak najwięcej bólu,
      robiąc to świadomie oczywiście. Ja osobiście jako młody chłopak nad tym
      ubolewam. Nie potrafię zrozumieć jak można być tak bezduszną i pozbawioną
      jakichkolwiek uczuć osobą, nie mieć w sobie choć odrobiny wspólczucia. Odszedł
      od nas młody, inteligentny i porządny chłopak i nikt z nas nie ma prawa go w
      żaden sposób oceniać...Jedyne co każdy z nas może teraz zrobić to pomodlić się
      za jego duszę....
      • Gość: palker Re: [*][*][*]..... Będziemy o Tobie pamiętać [*][ IP: *.aster.pl 04.01.05, 01:30
        masz rację, ale nie do końca.
        Żeby ta bezsensowna i nikomu niepotrzebna śmierć nie poszła na marne, ci co
        żyją, musza z tego wyciągnąc własciwe wnioski dla siebie. Jak tego nie zrobią,
        zostaną tylko współczującymi głupcami
      • Gość: laik troche refleksji - 150km/h Wincentego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 08:35
        i od miesiaca prawo jazdy???? dobrze ze nie zabił jeszcze przypadkowego
        człowieka. Jesli to był was znajomy to wierze ze jego smierc was zastanowic.
        ps. Kamila to nie chodzi o to zeby zadac Ci ból tylko zeby zmusic kilka osób do
        refleksji. mie bron w tak agresywny sposób swoich kolegów bo zamiast wywołac
        współczucie wywołujesz zastanwoienie kim jest kamila któa tak pisze.
    • Gość: Maciek [*]... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 01:21
      Wszystkie osoby które wypisywały tutaj te okropne rzeczy i wyrządzały innym w
      ten sposób ogromną krzywdę niech się zastanowią porządnie jeszcze raz nad
      wszystkim!! I nie życze żadnej z tych osób aby kiedykolwiek stracili najbliższą
      sobie osobę, bo dopiero wtedy zobaczą co to znaczy...
      • Gość: Xen Do Maćka IP: 217.153.88.* 04.01.05, 13:16
        Maćku,
        Codziennie przemierzam wielokrotnie ul. Sw. Wincentego
        i uwierz mi, nie chciałbym spotkać twojego Ś.P. Kolegi
        jak i innych mu podobnych. Mam żonę, spodziewam się dziecka
        i chcę zapewnić im godny byt a nie zginąć lub zostać kaleką
        z powodu "młodego, inteligentnego i porządnego chłopaka" jak piszesz.
        Uszanuj więc racje mieszkańców tej okolicy i nie próbuj gloryfikować
        swojego kolegi. Każdy, kto nawet zbyt impulsywnie reaguje twoje posty,
        postępuje jednak racjonalnie. On lub ktoś z jego rodziny mógł być przecież
        ofiarą pirata drogowego. Pietnowanie głupoty, nawet w bardzo brutalny sposób,
        jest lepsze od jej przemilczania.
        Za każdą śmiercią stoi czyjeś nieszczęście. To zrozumiałe.
        Jednak rozmydlanie, spłycanie, zaciemnianie faktu totalnej i niezrozumiałej
        głupoty ludzkiej jest niewłaściwe.
        Zero tolerancji dla głupoty!
        Pzdr
        Xen
    • Gość: Maciek .....Pozostanie na zawsze w naszych sercach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 01:37
      Składam najszczersze kondolencje i wyrazy współczucia dla rodziny Sylwka W.
      a w szczególności dla Ali. Módlmy się o spokój jego
      duszy...
    • Gość: bruno Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 15:18
      Całe szczęście, że natura dba o eliminację złych genów. Gdyby kierowca z tego
      wypadku wyszedł cało, nadal stwarzałby na ulicy zagrożenie dla innych
      uczestników ruchu (w tym pieszych na chodnikach). A kiedyś, być może,
      uczyłby "prawdziwej jazdy" swoich dzieci.
      Miałem przyjaciela.Jeździł baardzo niebezpiecznie, do tego stopna szybko, że
      nie chciałem bywać jego pasażerem w czasie służbowych wyjazdów. Był to
      fantastyczny, inteligentny, wrażliwy facet. Kiedy jednak wsiadał do samochodu -
      był jak wariat.Był, bo zginął ze trzy lata temu wracając z podróży służbowej.
      Nie miał jeszcze trzydziestu lat. Zostawił żonę i dziecko. Bardzo mi go
      brakuje, ale cieszę się, że nie było mnie z nim wtedy, i że moje dziecko nadal
      ma ojca. Cieszę się również z tego, że nie zginął wtedy, z nim, żaden
      przypadkowy człowiek. I mam wielką nadzieję, że córaka mojego przyjaciela
      będzie, pamiętając o ojcu, jeździć ostrożnie.
      Pozdrawiam
    • Gość: karola Re: Tragiczny wypadek na Targówku IP: *.aster.pl 04.01.05, 16:00
      Szkoda,że cora więcej młodych ludzi nie myśli za kierownica tylko się popisują
      przed znajomymi,jednocześnie są zagrożeniem na drodze dla innych.
    • Gość: Przyjaciółka spieszmy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą ["] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:02
      Stało sie to co sie stało...zginął młody chłopak nie ważne czyja była wina !!!
      nikt nie zasługuje na taka kare !!! nie wierze aby nikt z tego forum nigdyu nie
      złamał prawa !!! widocznie taki był jego los ... kondolencje dla całej rodziny
      sylwka..a szczególnie siostry !!!
      • Gość: Łukasz13LO Re: spieszmy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą IP: *.chello.pl 04.01.05, 16:08
        A ja powiem tak: Sylwka nie znalem osobiscie, znam tylko jego siostre...z tego co slyszalem nie byl zadnym dresem, i glupcem w koncu WAT mowi samo za siebie. Chcialbym zlozyc najszczersze kondolencje rodzinie Sylwka i Alusi:( 3maj sie mocno

P.S. Nie rozumiem czemu poruszany byl watek alkoholu? nie zauwazylem w artykule czegos takiego:/ po drugie popisywal sie? ten kto to pisze najprawdopodobniej nie byl w tej sytuacji wiec po kiego grzyba sie wypowiada?

pokoj Jego duszy [*]
      • Gość: natka Re: spieszmy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:17
        Gość portalu: Przyjaciółka napisał(a):

> Stało sie to co sie stało...zginął młody chłopak nie ważne czyja była
        wina !!!
        Ważne! Zginął na właśne życzenie, nikt mu w tym nie "pomógł". Sam to sobie
        zrobił. I zrobił też innym.

> nikt nie zasługuje na taka kare !!!
        Sam się ukarał za swoją głupotę i brak wyobraźni

nie wierze aby nikt z tego forum nigdyu nie złamał prawa !!!

Tak, ja też złamałam przepisy jadąc na gapę autobusem do domu, po tym jak mnie
        w nim okradziono. Ale nie sądzę, abym tym kogokolwiek naraziła na utratę
        zdrowia lub życia.
      • Gość: Dyru Re: spieszmy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą IP: *.devs.futuro.pl 04.01.05, 16:25
        > Stało sie to co sie stało...zginął młody chłopak nie ważne czyja była
        wina !!!
        > nikt nie zasługuje na taka kare !!! nie wierze aby nikt z tego forum nigdyu
        nie
        >
        > złamał prawa !!! widocznie taki był jego los ...

zlamal , napewno i to wiele razy,roznica w tym ze ci co tu pisza zyja nadal a
        to moze swiadczyc albo o tym ze maja wiecej doswiadczenia, wyobrazni a moze po
        prostu szczescia
        (no wiecie szczescia polegajacego TEZ tym ze jeszcze nikt ich nie zalawil)

dlaczego ten chlopak jechal tak szybko tym odcinkiem ? czyzby wlasnie dlatego
        ze sa tam fatalne warunki drogowe ? a moze wewnatrz samochodu odbywala sie w
        dalszym ciagu balanga i chcial dodac troszke adrenalinki do imprezy, ciekawe
        czy ciezko ranna pasazerka auta tez gloryfikuje swojego oprawce i uwaza
        ten "wypad" za zbieg nieszczesliwych wypadkow...

Z wlasnego doswiadczenia wiem ze to wlasnie dziewczyny prosza kierowcow w
        pewnym momencie aby zwolnili i.. ktory facet wtedy nie doda troszke wiecej
        gazu, pomyslcie o tych wypadkach kiedy ktos z pasazerow poprosi was o
        spokojniejsza jazde

mysle ze to wazne czyja byla wina i na Jego szczescie byla winna osoba, ktora
        zmarla, bo ten drugi pacjent, ktory przezyl a zabil swoich znajomych pewnie ma
        teraz wyrzuty sumienia , no chyba ze nie uwaza ze to byla jego wina ... tak
        czy siak prawo sie nim zajmie i mam nadzieje ze dostanie najwyzszy mozliwy
        wyrok.

Dyru
      • Gość: -K- Re: spieszmy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą IP: 213.25.190.* 07.01.05, 15:35
        150 km/h. Bardzo szybko!
    • Gość: Przyjaciółka __> natka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:30
      nie bede dyskutowac bo kazdy ma swoje zdanie ale przeciez po co obwiniac
      zmarłego ??!! moze postaw sie na miejscu jego rodziny i przyjaciół którzy teraz
      bardz o cierpia ..ja z reszta też bo dobrze go znałam...napewno nie chcialabys
      na ich miejscu czytac tych wszystkich opini...po co ich jeszcze bardziej
      pogrążać !!??
      • Gość: natka -> Przyjaciółka Re: __> natka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:48
        Przede wszystkim nie pogążam rodziców i przyjaciół. Nie oni tu zawinili. I im
        szczerze współczuję. Stracili syna, brata, przyjaciela... Faktem jest, że Ś.P.
        Sylwek poniósł najwyższą karę, jaką można było ponieść za takie zachowanie,
        jakim jest brawurowa jazda po miejskich, często w złym stanie drogach. I bardzo
        żałuję, że nie został "tylko" ciężko ranny,bo wtedy miałby szansę nauczyć się
        czegoś na własnym błędzie.
        Ale uważam, że należy wyraźnie podkreślić tutaj jego winę, bo być może któryś z
        młodych ludzi zauważy powiązanie niebezpiecznie szybkiej jazdy samochodem z
        konsekwencjami, jakie może ponieść. I jeśli dzięki temu zdejmie trochę noge z
        gazu, to być może nie podzieli losu Sylwka. I być może te posty czytaja rodzice
        młodych ludzi z jeszcze ciepłym prawkiem... Być może ci rodzice zastanowią się,
        czy dając swojemu ukochanemu dziecku kluczyki do samochodu na pewno moga liczyć
        na jego bezpieczny powrót do domu.
    • Gość: przyjaciółka Re: Wypadek w Jankach IP: 62.111.156.* 04.01.05, 16:45
      W wypadku w jankach na miejscu zginela moja przyjaciołka kasia 10 stycznia
      miala by 20 lat, a 15 mialysmy sie razem bawic na stodniowce. Teraz pozostaly
      tylko wspomnienia i zdjecia wsiadla do samochodu z naje..ym kolesiem bez
      prawka, ktory nawet na trezwo nie potrafil jezdzic. Jej rodzina kupuje jej grob
      zamiast sukienki. w klasie rozpacz i skladki na wieniec a 21 letni pitrus
      posiedzi gora 5 lat i wyjdzie wielki kozak a kasia i jej kolega stracili
      najlepsze lata swojego zycia.
      • Gość: igor_max Re: Wypadek w Jankach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 17:09
        Tylko jedna osoba zwróciła uwagę na jakość drogi, ale było to ogólne
        stwierdzenie. Natomiast w miejscu wypadku od x...lat zawsze stoi woda i jezdnia
        jest w tym miejscu zdeformowana. Jeśli jest kałuża to wystarczy jechać 50km/h
        aby wylądować na latarni.

• Gość: misio Re: Wypadek w Jankach IP: *.devs.futuro.pl 04.01.05, 18:06
          Tak tez jestem zdania ze wszystkiemu winna jest ta woda stojaca
          Ten czlowiek powinien zadac odszkodowania za straty moralne za to ze naje..uy
          zabil dwoch ludz .. ta wszystkiemu winna woda w glowie tego kola
      • Gość: Wawrzyszewiak Re: Wypadek w Jankach IP: *.chello.pl 05.01.05, 13:26
        W tym wypadku oprocz twojej przyjaciolki zginal ziomek waszyszewskie wiary :(:(
        a jeszcze ostatnio razem gralismy w pile ku..!!!
        Nigdy bym nei wsiadl za kolko naje.. lub z naje..ym to jest paranoja jakas i
        P.J.CH. po maxie ku..
      • wawrzyszewiak Re: Wypadek w Jankach 05.01.05, 13:31
        Ty oprocz twojej Kolezanki zginal tez tam reprezentant Wawrzyszewskiej Wiary :(:
        ( a jeszcze ostanio gralismy w pile kur....
        NIgdy bym nie wsiadl z naj..albo najeb... za kiere to jakas paranojo co moze
        spotkac 2 czlowiek kur....
      • Gość: Kamila Re: Wypadek w Jankach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 14:00
        Zginęło dwoje cudownych ludzi. Kasia- moja najlepsza przyjaciółka i Jasiek
        wspaniały kolega. Na oboje zawsze mogłam liczyć. Nigdy nie pogodzę się z tym
        faktem, niestety teraz nic już nie zmieni tego co się stało. Siedzę w szkole i
        Kasi miejsce jest puste, nie słychać jej śmiechu...
        • Gość: rahil Re: Wypadek w Jankach IP: *.chello.pl 05.01.05, 14:03
          Niestety nie znalem Kasi. Ale wiem za to ze Jasiek byl swietnym kolega.
          Spoczywajcie w spokoju i pamietajcie ze jestesmy z wami.
        • Gość: Tomek Re: Wypadek w Jankach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 15:16
          Witam.
          Czy to Ty jesteś ta Kamilą, co tak przeklinała na forum?
          • Gość: kamila Re: Wypadek w Jankach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 01:54
            nie to nie ja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka