Dodaj do ulubionych

wypadek na Bródnie!!!!!!!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.04.05, 21:18
23.04 około godziny 3 w nocy był wypadek na Kondratowicza!!!!!czy ktos to
widział!!!!!!Zgineli w tym wypadku moi 2 koledzy ale nikt nie wie co się
dokładnie stało bo pozostali 2 leżą w szpitalu!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 10:07
      ja tez slyszalam o tym wypadku,jeden z nich (ten co przezyl) mieszka koło
      mnie...podobno jechali z predkoscia ok 150 km/h i scieli latarnie tam na
      kondratowicza i samochod (Honda) rozpadl sie na dwie czesci, tyl samochodu
      zostal na latarni a przod wyladowal gdzies 100m dalej, tak slyszalam...
      tragedia :(:(:(
      • sloggi Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! 24.04.05, 13:31
        Też coś słyszałem, jak zwykle było to niedostosowanie prędkości jazdy do
        umiejętności kierowcy.
        Szkoda młodego życia, szkoda też że brawura nadal króluje.
        ps. gdzie dokładnie miało miejsce to zdarzenie?
        • Gość: Aśka Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 19:39
          ten wypadek miał miejsce dokładnie przy skrzyżowaniu na kondratowicza (kolo
          sklepu Europa)!!! tak szkoda tych osób, że szok [*]
          • Gość: sprawiedliwy Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 16.05.05, 12:45
            kogo ci szkoda ,debili ktorzy mogli zabic rownie dobrze przechodzace tamtedy
            niewinne osoby zastanow sie
            • Gość: ktos z niedaleka Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 16.05.05, 13:09
              A mnie caly czas dalej zastanawia pomijanie milczeniem faktu tego ze wszyscy
              czterej mlodziency byli na dobrym podwojnym gazie !! Jak sie pije to sie nie
              wsiada za kierownice, a jakie sa efekty tego jesli sie wsiada juz niejeden
              przypadek pokazal !!
              • Gość: iwo Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.05.05, 15:59
                oni byli trzezwi tak dla jasnosci
                • Gość: ??? Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 17.05.05, 07:42
                  A skad te wiadomosci ze byli trzezwi ??
                  Jak Ci z ktorymi byli z nimi twierdza zupelnie co innego ??
                  Ci z ktorymi sie uczyli tez mowia zupelnie co innego ...
                  Wiec najwpierw kolego zweryfikuj Swoje wiadomosci !!
                  • Gość: >>> Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.05.05, 08:22
                    po pierwsze rozmawiałem z rodzicami Michała(ktory zginał) i drugiego Michała
                    ktory przezył.Niewiem jak pozostali ale oni byli trzezwi co w przypadku
                    pierwszego wykazała sekcja zwłok.
                  • Gość: Karolinka Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.06.05, 13:20
                    Oni nei dość, że byli pijani to jeszcze jechali z prędkością ok.130km/h... same
                    te liczby mówią za siebie.... Mieli po 18lat...cieszyli sie że zdali
                    mature!!!Jeden w szpitalu zmarł:(
                    • Gość: tina Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.06.05, 17:47
                      niewiem skad masz te informacje ale to nieprawda.Wszyscy mieli po 19 lat,juz
                      studiowalia poza tym niebyli pijani, a ci co byli w szpitalu obaj zyja, jeden
                      juz od dawna jest w domu.
                • Gość: !! Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.media / *.media-saturn.com 17.07.05, 12:02
                  byli ostro pijani
                  • Gość: radek Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.07.05, 12:59
                    a skad to wiesz?ja słyszałem ze podobno własnie nie.....
              • Gość: pati Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.05.05, 16:06
                własnie.I tak mieli duzo szczescia ze przezyło az dwoch.
            • Gość: monia Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 16.05.05, 16:01
              to ty sie zastanow.Zgineło dwoje młodych ludzi,przed ktorymi było całe
              zycie.Jest mmi szkoda ze zgineli i nie tylko mi b bardzo wielu osobom.A poza
              tym watpie aby o 2.30 w nocy ktos stał obok latarni lub w jej poblizu by mogli
              komus zrobic krzywde.
              • Gość: m_jak_maruda Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 13:08
                Zgineło dwoje młodych ludzi,przed ktorymi było całe
                > zycie

Ludzie (młodzi czy starzy, obojętnie) pędzący po mieście z prędkością 150 km/h,
                są dla mnie tym samym co szaleńcy strzelający na oślep z kałasznikowa. Kogo ty
                żałujesz? Bezmyślnych kretynów nie szanujących ani swojego ani cudzego życia?
                Refleksja naszłaby cie dopiero jakby zabili kogoś ci bliskiego, kto JEDNAK
                znalazłby się w tym miejscu (sklep całodobowy - twoja matka, siostra, brat,
                córka mogliby tam wpaść np. po pieczywo).

tym watpie aby o 2.30 w nocy ktos stał obok latarni lub w jej poblizu by mogli
                > komus zrobic krzywde.

Przestrzeganie prawa obowiązuje zawsze i wszędzie. O 2.30 w nocy też.
                • Gość: tomi Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.05.05, 21:40
                  raczej jest mała szansa by ktos szedł o 2.30 w nocy po pieczywo.
                  • Gość: gola Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 28.05.05, 21:41
                    a czy sa jacys swiadkowie tego wypadku,jak naprawde do niego doszło?
                    • Gość: złosliwy Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 28.05.05, 22:18
                      a czy to wazne>po co to roztrzasac,Za miesiac lub dwa nikt juz niebedzie
                      pamietal o tym wypadku.TEn krzyz i znicze tez powinni zlikwidowac skoro oni juz
                      od dawna sa pochowani na cmentarzu.
                      • Gość: waldi Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.05.05, 22:36
                        zycie choc piekne tak kruche jest,wystarczy chwila by stracic je
                        idealnie ten tekst piosenki do tego pasuje.
                        • Gość: ja Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.05.05, 23:14
                          zycie jest bardzo nie przewidywalne. nie wiesz czy jutro jeszcze bedziesz czy
                          nie. czy osoba ktora kochasz jutro bedzie z toba, mimo ze jest jeszcze mloda i
                          smierc wydaje sie tak daleka. dlatego trzeba zyc tak jakby jutra nie bylo i
                          miec wszystko poukladane... bo potem nic juz nie da sie zrobic :(
                          [*]
                      • Gość: tomi Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.05.05, 09:44
                        a ja mysle ze ten krzyz powinien tam stac.Niech bedzie przestroga (dla mlodych
                        i niedoswiadczonych kierowcow) i nie tylko ze nawet na pustej prostej drodze
                        moze dojsc do tragedii jesli jedzie sie zbyt szybko.
                        • Gość: aaa Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 31.05.05, 12:31
                          ten krzyz bedzie tam stal bo my zawsze bedziemy o tym pamietac
                          • Gość: złosliwy Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.06.05, 21:45
                            pamietac owszem mozna,ale krzyz niemusi stac tam w niskonczonosc,po to sa
                            cmentarze.Dobrze przynajmniej ze w tamtym miejscu nie stoja juz tak grupy
                            ludzi,bo to juz zaczynało byc jakies obsesyjne.SZkoda chłopakow ale nietrzeba
                            popadac w jakoas paranoje.
                      • Gość: krzych Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.06.05, 06:57
                        cyt."Za miesiac lub dwa nikt juz niebedzie pamietał o tym wypadku...."

no a nie jest tak?poza najblizszymi i rodzina kazdy to juz traktuje obojetnie
                        albo zapomniał zajety swoimi sprawami.
                        • Gość: lp Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.07.05, 21:46
                          dokładnie tak jest,nie da sie tego ukryc....
                • Gość: 111 [...] IP: *.chello.pl 19.12.05, 22:11
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: basia Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 07.06.05, 21:58
            Michał miał tyle lat co ja....nie umiera sie w tym wieku......:(
            • dario05 Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! 14.06.05, 11:47
              > Michał miał tyle lat co ja....nie umiera sie w tym wieku......:(

No chyba że na własne życzenie :(
        • Gość: Justyna Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:25
          Ja z nałam z widzenia jednego z nich..z tego co wiem to zostawil dziewczyne z
          ktora byl 6 lat...co ona musi teraz przeżywać i co musza przezywac jego
          rodzice..a niektórzy pisza o szkodzie jako o latarni..zalosne..wiele osób
          jedzie z taka predkoscia...tobie tez sie to najprawdopodobniej przydarzy..ale
          jedni nie maja szczescia a drudzy maja farta..
        • Gość: leniu Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.04.05, 19:21
          Siedziałem akurat z kumplem na klatce pijąc piwko ok 2 w nocy nagle słychać
          huk. Wyjrzeliśmy przez okno, światła na skrzyżowaniu wysiadły naprzeciwko
          Europy dostrzegłem kontury jakiegoś samochodu (części) wyszliśmy przed blok
          nagle zjechały sie karetki i straże pożarne. Na środku ulicy przy oderwanym
          przodzie leżały zwłoki przykryte już workiem grupka strażaków i lekarzy uwijała
          się wokół tylniej części samochodu prubując wyciągnąć pozostałych.Widok był
          makabryczny marki wozu nie dało sie rozpoznać dopiero później dowiedziałem się
          że to honda. Prętkość musiała być ponad 150 przed udeżeniem nie było nawet
          słychać hamowania więc kierowca nawet nie zdążył wcisnąć pedała.Na latarni
          która została ścięta jak na złość był znak "uwaga wypadki" Zmiażdżony tył wozu
          stał na trawniku przy zciętej latarni a przód jakieś 40 metrów dalej na ulicy
          to co mnie ździwiło to to że przód nie był prawie skiereszowany nawet szyba
          przednia do końca nie wypadła musiał przyłożyć bokiem.Szypko jednak zawineliśmy
          się do domu bo nie było na co patrzyć.Strażacy szarpali się z tym tyłem jakieś
          30 min aż wyciągneli rannych.Nie widziałem jak wkładają ich do karetki bo już
          poszliśmy.Nie mam pojęcia dlaczego jechali tak szybko czy się ścigali ale
          wątpie bo by było słychać więcej jadących samochodów pewnie przycisneli troche
          bo chcieli sprawdzić furke?.Kolejne ofiary tego pechowego skrzyżowania nie
          pierwsze i pewnie niestety nie ostatnie.Współczucia!
          • Gość: MZ Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 09.05.05, 15:14
            > Kolejne ofiary tego pechowego skrzyżowania nie
            > pierwsze i pewnie niestety nie ostatnie.Współczucia!

Nie skrzyzowania, tylko wlasnej glupoty.
      • pieskuba Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! 24.04.05, 14:36
        150 km/h... To przerażające, że można do tego stopnia lekceważyć sobie życie
        własne i innych. I nie mieć litości dla bliskich.

pieskuba
        • Gość: karina Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.05, 21:51
          Moze pomoglby komunikat na antenie.odezwij sie

k.stadnicka@radiokolor.pl
          • Gość: Morgan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:39
            • Gość: Aśka [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.05, 14:12
              • Gość: mad Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: 195.85.249.* 25.04.05, 14:22
                Gatunek ludzki żyje i rozwija się bo posiadł umiejętność analizowania błędów innych.

Parę miesięcy temu zgineli w podobnych okolicznościach ludzie na Wincentego - do dzisiaj palą się znicze. NIC NIE NAUCZYŁO? Do cholery farta można mieć w totolotku a jak ktoś wsiada do samochodu i jedzie na "rzut monetą" to naprawdę ręce opadają... i nie dziwię się komentarzom bo naprawdę już nie wiem co musi się wydarzyć żeby kołki zrozumiały że jak chcesz się ścigać samochodem to się zapisz do automobilklubu albo jedź do Modlina na wyścigi ćwierć mili.

A jak chcesz się ścigać po mieście to zawsze będą cię nazywać tak jak teraz - nawet po śmierci.
                • Gość: edi Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 28.04.05, 21:43
                  dzis byl pogrzeb Michała wiec usznujmy to i przestanmy pisac (zwlaszcza zle) na
                  jego temat i tego co sie stalo.
                • Gość: alicja [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 15:15
      • Gość: adi Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.05, 14:45
        jak fajnie ze ludzie powoli zaominaja o tym wypadku i przestali komentowac toa
        tragedie w głupi i chamski sposob.Niech chłopaki spoczywaja w spokoju.A propo
        czy ktos wie dokładnie gdzie sa pochowani?chodzi o dokładna aleje.Chcialabym
        isc do nich na grob ale niebardzo wiem gdzie.
        Wiecie cos odnosnie tych co przezyli?
        • Gość: aneta Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.05.05, 09:29
          czy ktos wie jaki jest stan tych chłopaków co przezyli>
          • Gość: monia Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.05.05, 21:36
            ja tez jestem ciekawa.Mam nadzieje ze maja sie coraz lepiej...
            • Gość: alicja Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 20:56
              koniec tematu na zawsze zostana w naszej pamieci...konieci kropka...
              no comment..
            • Gość: ? Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 13.05.05, 07:58
              podobno tylko juz jeden zyje ale niewiem ile w tym prawdy,kazdy mówi co innego.
              • Gość: ja Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.05.05, 08:40
                zyja obydwaj, jeden juz jest w domu.
                • Gość: ... Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 15.05.05, 11:46
                  no i bardzo dobrze,niema to jak rozpowiadane głupie plotki....
                • Gość: kacha Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 17.05.05, 19:20
                  a ktory z tych co przezyli jest juz w domu?Zwierz czy Sokół?
                  • Gość: ja Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 20.05.05, 16:40
                    zwierz
                • Gość: Ja " Żyja obydwaj, jeden juz jest w domu."Niestety!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:43
                  Znowu wsiądą do samochodu i mogą tym razem zabić albo poranić kogos niewinnego
                  zupełnie!!!
                  • Gość: monia Re: " Żyja obydwaj, jeden juz jest w domu."Nieste IP: *.chello.pl 29.05.05, 15:50
                    ja mysle ze teraz do samochodu to oni tak szybko nie wsiada...
                    • Gość: Ja Gdyby tak stracili władzą w kończynach!!!;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:42
                      • Gość: aa Gdyby cie tak TIR przejechał !! :) IP: *.chello.pl 29.05.05, 23:07
                  • Gość: aa Re: " Żyja obydwaj, jeden juz jest w domu."Nieste IP: *.chello.pl 29.05.05, 19:34
                    jak sie tak boisz to nie wychodz z domu lol
              • uschis Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! 17.05.05, 10:05
                Apropo wypadków, czy ktoś wie co stało się wczoraj na Skrzyżowaniu Obrazkowej i
                Modlińskiej? Jak przejeżdżałam widziałam spalony motor!
                • Gość: e. Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 19.05.05, 09:49
                  niedawno na 11 Listopada był kolejny tragiczny wypadek.Kierowca jechał za
                  szybko i niemiał zapietych pasów.Ci mieli ale to nieuchroniło ich od
                  tragedii.Ale tak to juz jest jak sie daje niedoswiadczonym i niezbyt
                  odpowiedzialnym małolatom prawo jazdy i kupuje samochod.
      • Gość: michał Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 22.05.05, 17:03
        to juz prawie miesiac od tego traicznego wypadku:(
      • Gość: 9999 Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 18.06.05, 16:37
        a czy to prawda ze przyczyna tego wypadku poza nadmierna predkoscia było
        pekniecie opony?
        • Gość: Driver Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 18.06.05, 22:29
          Gość portalu: 9999 napisał(a):

> a czy to prawda ze przyczyna tego wypadku poza nadmierna predkoscia było
          > pekniecie opony?

Chyba mózgowej...
      • Gość: waldi Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.06.05, 21:44
        dzis mineły 2 miesiace od tego tragicznego wypadku....:(
    • Gość: sharky Re: wypadek_i znowu wałkowanie tematu :(( IP: 213.25.198.* 29.04.05, 14:36
      szkoda że usunęli nasze poprzednie wypowiedzi na ten temat.
      Wiele było na temat głupoty i braku chęci i umiejętności wyciągania nauki z
      podobnych zdarzeń.
      Całe szczęscie że te 'modele' nie pociągneli kogoś z nas za sobą .....
      Ech głupota nie zna granic. Niech świecą przykładem dla innych najaranych nastków :))
      Tylko niepiszcie że byli 'normalni' hihiii to już było wałkowane w usuniętych postach !!!
      • Gość: Xen Re: wypadek_i znowu wałkowanie tematu :(( IP: *.crowley.pl 29.04.05, 17:36
        Przecież oni byli "normalni", gdyż:
        "...Norma społeczna jest to względnie trwały, przyjęty w danej grupie
        społecznej sposób zachowania jednostki społecznej w danej sytuacji zależny od
        zajmowanej przez nią pozycji społecznej i odgrywanej przez nią roli społecznej."

Myjesz się codziennie? Tak? Czy wiesz, ze przez to jesteś dla przytłaczającej
        grupy naszego społeczeństwa nienormalny?
        Pzdr
        Xen

• Gość: alicja [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 18:39
          • kilovolt Re: wypadek_i znowu wałkowanie tematu :(( 29.04.05, 18:56
            Naprawdę trzeba być nienormalnym, żeby po Kondratowicza gnać 150 km/h. Akurat
            normalnemu, zdrowemu na umyśle człowiekowi nie zdarza się jechać z taką
            prędkością na tej ulicy. Na trasie toruńskiej taka prędkość nie zdziwiłaby mnie
            bo tam istnieją ku temu warunki, ale jak słyszę że ktoś jechał 150 km/h po
            Kondratowicza to od razu twierdzę, że może to być tylko idiota, nikomu
            normalnemu nie może się to zdarzyć.
            • Gość: .... Re: wypadek_i znowu wałkowanie tematu :(( IP: *.chello.pl 29.04.05, 19:34
              skoro uwazacie za bezsens kontynuowanie tego tematu to po co w ogole tu
              wchodzicie i komentujecie?
    • Gość: Sylwia Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.04.05, 21:06
      Ludzie zastanówcie sie co piszecie!Dzisiaj był pogrzeb drugiego z
      nich,Łukasza...jestem jego siostra i krew mnie zalewa jak czytam te głupoty
      napisane przez bezdusznych IDIOTÓW!!!!Źle zrobili i chyba wystarczajaca za to
      zapłacili......wiec chociaż wy do cholery dajcie im i ich rodzinie
      spokój!!!!!!!!!
      • mdwe Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! 30.04.05, 23:04
        I całkowicie się Sylwia z Tobą zgadzam. Dajcie Im spoczywac w pokoju i w spokoju.
        • mala03 Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! 01.05.05, 11:12
          Ten kto łamie przepisy musi mieć świadomość, że to może być koniec. Dobrze, że
          ta tragedia nie dotyczy tych , którzy jeżdżą zgodnie z przepisami.
          • Gość: aga Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.05.05, 21:54
            tak tak świetny pomysł NIECH ZDECHNĄ WSZYSCY PRZEKRACZAJĄCY PRĘDKOŚĆ a my
            napiszmy o tym ich siostrom
            Poziomu ludzie, trochę poziomu mówimy o SMIERCI a nie o zapłaconym mandacie
            • pam_pa_ram_pam Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! 01.05.05, 22:12
              Mówimy też o TRZYKROTNYM przekroczeniu prędkości, a nie o przekroczeniu jej o
              jakieś-tam 20 km/godz.
              Różni się to od siebie w sposób znaczący - jedno jest wykroczeniem, drugie
              zbrodniczym narażeniem życia i zdrowia wszystkich ludzi przebywających w
              okolicy. Porównałbym to do wyprucia serii z Kałasza ostrą amunicją - może kogoś
              kulka trafi, a może nie...
              • Gość: ja Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 02.05.05, 14:32
                a może mówimy o CIESZENIU SIĘ Z CZYJEJŚ ŚMIERCI???? OB RZY DLI WE !!!!!
                • pam_pa_ram_pam Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! 02.05.05, 20:24
                  Może tylko o odetchnięciu z ulgą, że ryzyko przechodzenia przez ul.
                  Kondratowicza nieco zmalało...
      • Gość: m_jak_maruda Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 13:17
        Przykro mi, ale wydaje mi się, że gorzej byś się czuła, gdydy twój brat zabił
        kogoś przez swoją bezmyślną brawurę i byłabyś siostą MORDERCY.
    • Gość: Sylwia [...] IP: *.chello.pl 02.05.05, 20:14
    • grozycki Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! 04.05.05, 16:48
      Przed chwilą wysłuchałem audycji w radiu o liczbie wypadków w długi weekend.
      Policjant określił osoby jeżdżące ryzykownie jako "potencjalni zabójcy i
      mordercy".
    • Gość: ola Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 22.05.05, 16:38
      czy ktos z zyczliwych osob mogłby napisac gdzie pochowany jest Michał?Chodzi o
      podanie dokladnej alei.Bede wdzieczna za ta informacje.
      • Gość: łuki Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 22.05.05, 19:17
        bylem na pogrzebie ale niepotrafie powiedziec dokładnie jaka to była aleja a
        niechciałbym wprowadzic cie w bład.
      • Gość: aa Re: ola IP: *.chello.pl 22.05.05, 21:48
        nie bede podawac na forum takich informacji (gdzie jest pochowany) podaj
        kontakt do siebie to ci napisze ( przez gg albo mail albo telefon)
        • Gość: do aa Re: ola IP: *.chello.pl 22.05.05, 22:07
          poprosze o informacje pod numer gg 7181002.z gory dzieki.
        • Gość: filip Re: ola IP: *.chello.pl 05.06.05, 22:01
          jesli nadal niewiesz a chciaabys wiedziec gdzie dokładnie pochowany jest Michał
          to daj znac(adres email znasz)pozdrowki.
    • Gość: 23.50 Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 22.05.05, 18:19
      Z jakich szkół byli ci chłopcy?
      • Gość: pati Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 22.05.05, 19:16
        jeden studiował na KAweczynskiej a drugi podobno własnie w tym roku zdawał
        mature ale pewnosci niemam
        • Gość: .... Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 23.05.05, 12:06
          jeden studiowal na kaweczynskiej to prawda...ale drugi maturke zdal w tamtym
          roku i teraz tez studiowal...to, że chodził tam sporadycznie to już inna
          sprawa...hehe
          • Gość: aa Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 23.05.05, 15:58
            chyba piszesz o sokole i czapli. a przeciez sokol zyje. a cichy mial dopiero
            zdawac mature!
            • Gość: ja Dzisiaj mija miesiac od smierci michala i lukasza IP: *.chello.pl 23.05.05, 17:38
              Na zawsze bedziecie w naszych serach [*]
              • Gość: złosliwy Re: Dzisiaj mija miesiac od smierci michala i luk IP: *.chello.pl 23.05.05, 17:57
                raczej sercach ale dołaczam sie do tego co napisałes(as)
        • Gość: krzych Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 25.05.05, 07:33
          smutno bez was chłopaki a imprezy to juz w ogole do bani....
          • Gość: m_jak_maruda Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 13:22
            A co? Nikt z was nie ma bryki, żeby po imprezie poszleć? Jaka szkoda dla ludzi
            czekających na przeszczepy.
            • Gość: pati Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.05.05, 21:07
              tak to napisałas jakby oni wracali pijani z imprezy a przeciez wcale tak nie
              było....
              • Gość: gosc Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.pioneer.com.pl 27.05.05, 08:45
                a trzezwi byli?
                • Gość: ola Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.05.05, 11:56
                  podobno tak
              • Gość: m_jak_maruda Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.05, 19:43
                A jakie to ma znaczenie, czy byli pijani, czy trzeźwi. Powiedziałabym nawet, że
                jeśli byli trzeźwi, to tym gorzej. Znaczy to bowiem, że ustawicznie stanowili
                zagrożenie dla otoczenia. Taka swojego rodzaju bomba zegarowa.
                • Gość: aa Re: wypadek na Bródnie!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.05.05, 21:33
                  maruda - przestan tu pisac. zachowaj swoje opinie dla siebie. pozwol im
                  spoczywac w pokoju . i daj spokoj ich bliskim ktorzy czytaja to forum.
                  na zawsze w naszych sercach - cichy i czapla[*] nigdy nie pogodze sie z wasza
                  smiercia
                  • chaladia Jain 28.05.05, 22:55
                    I tak i nie, jak to powiadają Niemcy.
                    Podobno o Zmarłych powinno się pisać, albo dobrze, albo wcale. W ten sposób nie
                    będzie jednak śladu społecznego oburzenia dla samobójczych wyczynów młodych
                    kierowców, które często są nie tylko samobójcze, ale i zbrodnicze.
                    Dlatego, choć to przykre, TRZEBA pisać to tych smuntych sprawach, właśnie po
                    to, żeby ktoś, kto dziś szaleje po warszawskich ulicach może sobie uświadomił,
                    co czyni, jaki jest społeczny odbiór tego i czym to grozi. Jeśli choć jeden
                    człowiek od tego zmądrzeje - to warto ten wątek "odrzewać". nawet za cenę złego
                    samopoczucia rodzin tych nieszczęśników.
                    • dario05 Re: Jain 07.06.05, 11:45
                      > TRZEBA pisać to tych smuntych sprawach, właśnie po
                      > to, żeby ktoś, kto dziś szaleje po warszawskich ulicach może sobie
                      uświadomił,
                      > co czyni, jaki jest społeczny odbiór tego i czym to grozi.

To nic nie da. W mentalności takich ludzi jest zakodowane to, że im się nic nie
                      stanie. To inni maja wypadki a nigdy oni.
    • Gość: *stołeczny sołtys* a ja jestem 86 IP: *.chello.pl 16.06.05, 22:30
      prrrrrrr
    • Gość: FanBrudna PIRATOM DROGOWYM MÓWIĘ NIE !!!! IP: *.hkis.edu.hk 25.06.05, 00:36
      Dzis widziałem kolejnego kandydata do piekła.
      Tym razem uszedł....
      Pokazał mi faka i pojechał . Mam nadzieję,ze przy okazji jak sie zabije to nikogo innego nie trafi.
      • Gość: :( :( PIRATOM MÓWIĘ NIE !!!! IP: *.chello.pl 23.08.05, 23:46
        kto coś wie o tych chłopakach co przeżyli
        czy są już w domu czy się poskładali fizycznie i psychicznie?
        • Gość: jaaa Re: PIRATOM MÓWIĘ NIE !!!! IP: *.chello.pl 25.08.05, 22:28
          jeden jest juz zdrowy, drugi jeszcze calkiem nie, ale pomalu dochodzi do
          siebie. z psychika jest zawsze gorzej. trudno jest sobie wytlumaczyc smierc
          dwoch bliskich osob- obaj stracili swoich najlepszych przyjaciol.....
          szczegolnie ciezko odpowiedziec na pytanie dlaczego oni a nie my>? ale czas
          goi rany. mam nadzieje ze w tym wypadku tez tak bedzie. moze to okrutne ale
          trzeba zyc dalej. napewno cichy i czapla by tego chcieli
          zawsze zostaniecie w naszych sercach chlopaki [*]
          • Gość: ja MSZA ZA ŁUKASZA I MICHAŁA IP: *.chello.pl 17.09.05, 17:20
            MSZA ZA ŁUKASZA I MICHAŁA ODBĘDZIE SIE 2 GRUDNIA O 16 30 W KOSCIELE NA
            KONDRATOWICZA
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka