Dodaj do ulubionych

DUPS i może spotkanie w plenerze ?

18.10.01, 11:00
Co Wy na to ?
Obserwuj wątek
    • zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 18.10.01, 11:07
      Koniecznie, byle przed końcem roku.
      • sloggi Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 18.10.01, 11:11
        Ogniska na śniegu rozpalać nie umiem. Musimy podjąć na DUPSi decyzję o TrzePSi.
        • Gość: zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: *.acn.waw.pl 18.10.01, 11:21
          Jędrzej, jako harcerz, z pewnością tej sztuki dokona :)
          A na DUPSI więcej decyzji jest do podjęcia :)
          • Gość: Jędrzej Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.01, 12:25
            Gość portalu: zdzicha napisał(a):

> Jędrzej, jako harcerz, z pewnością tej sztuki dokona :)
            > A na DUPSI więcej decyzji jest do podjęcia :)

hehe
            Jak macie takie wymagania, to dlaczego nie.
            Jedna zapałką?

• eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 18.10.01, 13:45
      A co wy sie tak umawiacie poza plecami? V kolumne tworzycie, czy co?
      • Gość: sawa55 Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: 134.65.217.* 18.10.01, 14:01
        Młodzi, młodzi, młodzi... Tylko Wam imprezy w głowie i imprezy... ;o)
        • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 18.10.01, 20:24
          Gość portalu: sawa55 napisał(a):

> Młodzi, młodzi, młodzi... Tylko Wam imprezy w głowie i imprezy... ;o)

A ty coś taki malkontent?:-))) Gdybyś był na PePSI też nie mógłbyś doczekać się
          na DuPSI i TrzePSI, i...
          Ps
          Przepraszam, a wiek co tu ma do rzeczy?:-)))

• sloggi Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 18.10.01, 20:32
            W plenerze może być jeszcze ciekawiej.
            No i kreacje zbędne.
            N.p. różowy dresik nikomu nie będzie przeszkadzał, a ja wreszcie założę moje
            BTS - czyli buty-trapery-salonowe.
      • zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 18.10.01, 21:45
        eela napisał(a):

> A co wy sie tak umawiacie poza plecami? V kolumne tworzycie, czy co?

Tak, ze mną, jako znaną tropicielką na czele :))))

• beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 19.10.01, 00:31
        Zaglądaj do nas Elu częściej:-)))
        A Sloggi powiadomił uczciwie, że szczegóły na tym forum:-))))
        • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 19.10.01, 09:07
          Bardzo Was duzo z Tarchomina. Ja na Wierzbnie jestem sama :(
          • zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 19.10.01, 09:29
            Zatem zapraszamy na Tarchomin :)
            • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 19.10.01, 12:49
              Baaaardzo daleko :-))
              • zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 19.10.01, 22:02
                Ale do nas blisko :)
    • Gość: Aga Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 20.10.01, 12:56
      sloggi napisał(a):

> Co Wy na to ?

A może w Pub-iku na rowerach?
      • Gość: beata Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: *.waw.cdp.pl 20.10.01, 16:12
        Może być w Pub-iku, ale ostatni rower jaki miałam sprzedałam w tym roku na
        Mazurach:-( Targałam go z Warszawy, żeby córka miała na czym tam pojeździć, a
        nie zauważyłam, że z niego wyrosła:-))))
        No i został, no i nie mam roweru!!!!!!!!!!:-)
        • Gość: Aga Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 20.10.01, 16:14
          Zabiorę Cię na bagażnik albo ramę .Co wolisz?
          • Gość: beata Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: *.waw.cdp.pl 20.10.01, 16:18
            Ty nie bądź taka wyrywna - jeszcze mnie nie widziałaś:-))))))))
            • Gość: beata` Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ?...cd do poprzedniego postu IP: *.waw.cdp.pl 20.10.01, 16:19
              Ale dzięki, Aguniu za dobre serce:-))))
              • Gość: Aga Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ?...cd do poprzedniego postu IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 20.10.01, 16:30
                Jestem silna kobieta
            • Gość: Aga Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 20.10.01, 16:31
              Dobra to Ty mnie bedziesz wiozla
              • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 20.10.01, 18:20
                Dobra, nie ma sprawy - tylko co na to twój rower?:-)))
                Ty się go lepiej zapytaj, żeby nie było niespodzianek...:-))))
                • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 22.10.01, 08:52
                  No i co? Było to spotkanie?
                  • sloggi Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 22.10.01, 10:53
                    Wczoraj testowałem Pub Dziki w Choszczówce - wrażenia nader pozytywne.
                    • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 22.10.01, 14:26
                      Można by tam się spotkać, jak tam tak miło i 176 jeździ
                      • sloggi Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 22.10.01, 14:39
                        A wyobraź sobie, że pojechałem tam linią 133.
                        Jeździ luźniejsze i ma prostrzą trasę.
                        • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 22.10.01, 22:02
                          Pozostaje zatem ustalić termin i rozesłać zaproszenia:-)))) W razie czego
                          zapewnię dowóz w bardziej ludzkie rejony:-)))
                          • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 23.10.01, 09:05
                            beata_ napisał(a):

> Pozostaje zatem ustalić termin i rozesłać zaproszenia:-)))) W razie czego
                            > zapewnię dowóz w bardziej ludzkie rejony:-)))

Oooo, to miłe. Na Tarchomin zawsze mozna liczyć :)))
                            • sloggi Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 23.10.01, 10:40
                              beata_ to raczej już nie Tarchomin, a Nowe Otwory gm.Białołęka.
                              • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 23.10.01, 12:22
                                Słabo się orientuję w tej części Warszawy, tzn. nigdy tu nie byłam. Natomiast
                                mam rodzine vis a vis, na Marywilskiej
                              • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 23.10.01, 20:47
                                sloggi napisał(a):

> beata_ to raczej już nie Tarchomin, a Nowe Otwory gm.Białołęka.

Sloggi, co się przezywasz?????:-))
                          • Gość: Chaladia Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: 212.69.73.* 23.10.01, 22:11
                            Gdzie jest ten Dziki Pub?!
                            Proszę o informację o terminie z duzym wyprzedzeniem, bo mam kłopoty z
                            planowaniem "wolnego". Już mnie raz spotkanie ominęło...
                            A tak przy okazji: Czy Forum Białołęki nie dopisałoby do swojego grona Grabiny?
                            W Nieporęcie nie ma Forum, a Grabina to nawet nie prawdziwy Nieporęt...
                            • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 23.10.01, 23:09
                              Gość portalu: Chaladia napisał(a):

> Gdzie jest ten Dziki Pub?!
                              > Proszę o informację o terminie z duzym wyprzedzeniem, bo mam kłopoty z
                              > planowaniem "wolnego". Już mnie raz spotkanie ominęło...
                              > A tak przy okazji: Czy Forum Białołęki nie dopisałoby do swojego grona Grabiny?
                              >
                              > W Nieporęcie nie ma Forum, a Grabina to nawet nie prawdziwy Nieporęt...

Witaj Chaladio:-)

Mam nadzieję, że tym razem sie uda - terminu jeszcze nie ma, wiec jest szansa, że
                              będzie odległy:-)))))
                              O dopisanie Grabiny czy czegokolwiek trzeba się zwrócić do Stołka - my nie mamy
                              na to wpływu.
                              Dziki Pub wykrył Sloggi - on powie gdzie to jest

Pozdrawiam,
                              Beata

• Gość: zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: *.ds1-op.adsl.cybercity.dk 23.10.01, 17:19
                        A da się tam dojechać autem?
                        • Gość: beata Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: *.acn.waw.pl 23.10.01, 20:25

> A da się tam dojechać autem?

Gdzie dojechać - na Mrywilską?:-))

To co z tym terminem - ustalicie coś, czy czekamy na Palkera?

• Gość: Jedrzej Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 22:29
                            Dajcie i mi szanse, bo znów wychodzi mi szkoła w ten piatek do 21.00, choć tym
                            razem jest bliżej z Auchana niż ostatnio.
                            J.
                          • Gość: zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: *.ds1-op.adsl.cybercity.dk 23.10.01, 23:18
                            Gość portalu: beata napisał(a):

> To co z tym terminem - ustalicie coś, czy czekamy na Palkera?

Termin już zasadniczo został ustalony - 11 listopada. A najlepiej poczekać na
                            wszystkich, czyli na mnie też :) A mi się tu podoba :) :) :)
                            • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 23.10.01, 23:39

> Gość portalu: beata napisał(a):
                              >
                              >
                              > > To co z tym terminem - ustalicie coś, czy czekamy na Palkera?
                              >
                              > Termin już zasadniczo został ustalony - 11 listopada. A najlepiej poczekać na
                              > wszystkich, czyli na mnie też :) A mi się tu podoba :) :) :)

Ja mimo wszystko nie jestem pewna tego 11-go...
                              • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 24.10.01, 08:40
                                beata_ napisał(a):

> Gość portalu: zdzicha napisał(a):
                                >
                                > > Gość portalu: beata napisał(a):
                                > >
                                > >
                                > > > To co z tym terminem - ustalicie coś, czy czekamy na Palkera?
                                > >
                                > > Termin już zasadniczo został ustalony - 11 listopada. A najlepiej poczekać
                                > na
                                > > wszystkich, czyli na mnie też :) A mi się tu podoba :) :) :)
                                >
                                > Ja mimo wszystko nie jestem pewna tego 11-go...

11-tego wypada w niedzielę. Lepsza byłaby sobota
                                • Gość: zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: *.ds1-op.adsl.cybercity.dk 24.10.01, 11:06
                                  eela napisał(a):

> 11-tego wypada w niedzielę. Lepsza byłaby sobota

Słusznie! Przychylam się do tej propozycji.
                          • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 24.10.01, 08:38
                            Gość portalu: beata napisał(a):

> Gość portalu: zdzicha napisał(a):
                            >
                            > > A da się tam dojechać autem?
                            >
                            > Gdzie dojechać - na Mrywilską?:-))
                            >
                            > To co z tym terminem - ustalicie coś, czy czekamy na Palkera?
                            >

A co się dzieje z Palkerem?. Zniknął z forum

• beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 24.10.01, 12:14
                              eela napisał(a):

> Gość portalu: beata napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: zdzicha napisał(a):
                              > >
                              > > > A da się tam dojechać autem?
                              > >
                              > > Gdzie dojechać - na Mrywilską?:-))
                              > >
                              > > To co z tym terminem - ustalicie coś, czy czekamy na Palkera?
                              > >
                              >
                              > A co się dzieje z Palkerem?. Zniknął z forum
                              >

Ma jakiś problem z komputerem - tyle wiem...
                              Słuchajcie, a czy ten 11 (10) to nie za blisko? Spróbujmy może z opcją 16/17 -
                              Chaladia zdaje się potrzebuje czasu:-)))
                              • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 24.10.01, 12:42
                                Mnie wszystko jedno, może byc 16/17. Czy w nocy?
                                • lelesio Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 24.10.01, 14:03
                                  eela napisał(a):
                                  > Mnie wszystko jedno, może byc 16/17. Czy w nocy?

O! jakaś orgietka?

• eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 24.10.01, 14:33
                                    lelesio napisał(a):

> eela napisał(a):
                                    > > Mnie wszystko jedno, może byc 16/17. Czy w nocy?
                                    >
                                    > O! jakaś orgietka?

Może...A Ty i tak nie przychodzisz. Już 2 razy się wykręciłeś. Wolisz byc
                                    wirtualny? ;-))
                                    • lelesio Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 24.10.01, 15:14
                                      eela napisał(a):
                                      ...
                                      > Wolisz byc wirtualny?
                                      ;-))

No co Ty, jestem z krwi i kości i czegoś tam jeszcze ale
                                      tak jakoś się zawsze układa nie tak jak bym chciał.
                                      Za dużo na głowie, w przenośni oczywiście tylko niestety
                                      zresztą.
                                      :)))

• chaladia Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? 24.10.01, 20:51
                                  Mnie już przez najbliższe 19 miesięcy niewiele pomoże i niewiele zaszkodzi,
                                  chyba że wypowiedzenie złożę. Ale 11 listopada mi odpowiada. Lepiej w dzień, bo
                                  to się i tak może przedłużyć, a rano trzeba budować Stolicę...
    • Gość: lesio Plener się psuje. IP: *.*.*.* 24.10.01, 16:25
      zimno kurde
      :(
      • sloggi Plener się psuje-może 11 listopada w Choszczówce? 24.10.01, 16:50
        weż waciaczek vel kurtałkę, ciepłe bambosze i szorujemy do Choszczówki.
        Może 11.11 ??
        • Gość: lesio Re: Plener się psuje-może 11 listopada w Choszczów IP: *.*.*.* 24.10.01, 17:20
          mogę wdziac kufajkę, ale dlaczego nie w Warszawie?
          • sloggi Może 11 listopada w Choszczówce? 24.10.01, 17:23
            w Warszawie ? - n.p. gdzie ?
        • zdzicha Tylko nie w Choszczówce!!! 24.10.01, 18:05
          Ja lubię ciepłe, przytulne wnętrza.
          Optuję za 11.XI.
          • d.z Re: Tylko nie w Choszczówce!!! 24.10.01, 19:57
            No tak, mój ulubiony sloggi to chyba specjalnie 11.XI zaproponował, abym ja nie
            mógł się z wami spotkać.
            A bardzo chciałbym Was poznać ale cóż :((
            • Gość: Aga Re: Tylko nie w Choszczówce!!! IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 24.10.01, 20:04
              W sobote, w sobote!
            • sloggi Tylko nie w Choszczówce! - 12.11 - bo d.z nie może 24.10.01, 20:19
              a zatem 11 odpada
              może być 12 listopada ?
              • Gość: Aga Re: Tylko nie w Choszczówce! - 12.11 - bo d.z nie może IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 24.10.01, 20:24
                A Ty co? Bezrobotny czy jak?
                • zdzicha Ludzie!!!! Ustalmy coś wreszcie 24.10.01, 20:32
                  Niech każdy napisze, jaki dzień mu pasuje, a jaki nie i może wreszcie coś się z
                  tego wykluje.
          • beata_ Re: Dlaczego nie w Choszczówce!!!??? 24.10.01, 20:31
            Coście się tak uparli na tego 11-go!!:-)) Zróbmy imprezę 16-go np. jest to
            piątek (jak porzednio), trochę czasu zostaje na wygospodarowanie wolnej chwili,
            ewentualnie 17-go w sobotę. Jakoś 11 i jego okolice zbyt poważnie mi się
            kojarzą...coooooo?
            • Gość: Aga Re: Dlaczego nie w Choszczówce!!!??? IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 24.10.01, 20:35
              No wiecie, gdzieś czytalam , ze Sloggi ma imieniny tego 11.
            • Gość: sloggi w Choszczówce!!!??? - 17.11 IP: 62.233.138.* 24.10.01, 20:44
              17.11 sobota !!!! - oki
              • Gość: Aga Re: w Choszczówce!!!??? - 17.11 IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 24.10.01, 20:46
                Ja, tak!
                • sloggi w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 24.10.01, 20:53
                  Wziąc ze sobą to co bierze się na ognisko.
                  Kiełbaskę, napoje etc. + dobry humor
                  • beata_ Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 24.10.01, 20:57
                    No, nareszcie:-))) Tylko juz nie zmieniajmy...
                    • zdzicha Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 24.10.01, 21:15
                      piszę z konta zdzichy... BEREK!!!!!

Termin jest idiotyczny (nie wiem co na to zdicha), ale Wasza sprawa.
                      Będzie tak:
                      14.10 - pada deszcz (a może nawet śnieg) i pytanie iść czy nie iść?
                      14.30 - ostatni autobus żeby dojechać do Choszczówki. Iść czy nie iść?
                      14.55 - dalej pada, a Ja tu siedzę...(przy kompie w domu, bo ciepło)
                      15.30 - Ci co pojechali... włąśnie wracają do domu... do kompa

sorry, to tylko moja opinia co do daty i pogody (planeru)

pozdr. BArtek
                      • beata_ Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 24.10.01, 21:27
                        BEREK - nie mieszaj:-))))
                        Sloggi powiedział, że tam jest jakiś pub na podorędziu, więc w razie czego nie
                        zmarzniemy.
                        A na 17-go zapowiadają piękną pogodę, ha!!!
                        • Gość: Aga Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 24.10.01, 21:30
                          Zawsze może nas ktos odwiezc i zabrac!
                          Prawda? :)))
                          • beata_ Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 24.10.01, 21:31
                            Prawda!:-))) Możemy też wynająć autokar, ot co!
                            • Gość: Aga Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 24.10.01, 21:34
                              Moj Tow. Małz. nas zawiezie i odbierze.
                              • beata_ Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 24.10.01, 21:38
                                A co, autokar ma?????:-)))
                                • Gość: Aga Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 24.10.01, 21:51
                                  Zaraz autokar!
                                  Nas trzy zabierze , bo w kupie mieszkamy.
                                  Juz to kiedys trenowal, tyle ze z Rembertowa .
                            • zdzicha Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 24.10.01, 21:42
                              beata_ napisał(a):

> Prawda!:-))) Możemy też wynająć autokar, ot co!

może metro... w końcu planowane było na Tarchominie...

o ile wiem to nie jeździ ŻADEN autobus z tarchomina na Choszczówkę...
                              • beata_ Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 24.10.01, 21:47
                                Wybierasz sie tam autobusem, że ci tak zależy?:-)))))))))
                                • zdzicha Berek się nie wybiera... 24.10.01, 21:50
                                  ...bo nie ma jak wrócić do domu przed północą :))))
                        • zdzicha Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 24.10.01, 21:48
                          beata_ napisał(a):

> A na 17-go zapowiadają piękną pogodę, ha!!!

Nie wierz w to!!! To bedzie już II poł. listopada. Nawet jak będzie w dzień
                          ładnie, to wieczorem będzie zimno jak w prosektorium, a mnie się tam jeszce nie
                          śpieszy, o!

P.S. Co mi jeszcze Berek namieszał, o czym ja nie wiem??? :)))
                          zdzicha

• beata_ Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 24.10.01, 21:57
                            Przecież wieczorem nie musimy poniewierac sie po polach i ugorach:-))) Mówie,
                            że jest tam pub (tzn. Sloggi mówił) - więc jaki problem?
                            A okolice 11-go to koniec (prawie) I poł. listopada - różnicy nie widzę:-)))))))

Ps
                            O ile wiem nic wiecej nie namieszał, ale mogę sie mylić:-)))

• eela Re: w Choszczówce - 17.11 o godz.15.00 25.10.01, 09:29
                              Mnie chyba nie będzie, za daleko. Prawie 2 godziny w jedna stronę.
                              • d.z Re: zmiana terminu - dzięki sloggi 25.10.01, 09:45
                                Mnie pasuje wszystko poza 11 listopada. Mam poprostu wtedy rocznicę śmierci
                                ojca i zwyczajnie wtedy robię co innego.
                                Pozdrawiam i jak nic nie stanie mi na przeszkodzie to będę. Już się cieszę, że
                                Was wszystkich w końcu poznam.
                              • sloggi Pociągi do Choszczówki - 17.11 25.10.01, 10:39
                                Z Warszawy Gdańskiej : 14,25 14,58

Więc eelu nie wykręcaj się bo siłą dowieziemy.
                                • eela Re: Pociągi do Choszczówki - 17.11 25.10.01, 10:45
                                  Słyszałam, że w pociągach na tej trasie mozna dostać w zęby, a w oknach nie ma
                                  szyb, bo chuligani powybijali. Wujek kiedys jechał do Legionowa i mi opowiadał
                                  • sloggi Re: Pociągi do Choszczówki - 17.11 25.10.01, 10:55
                                    Chamskie metro do Nasielska jest jedną z najbezpieczniejszych linii
                                    podmiejskich PKP.
    • Gość: palker Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 12:00
      sloggi napisał(a):

> Co Wy na to ?

Dawno mnie tu nie było i z przyjemnościa powracam.
      Pomysł DuPSI plenerowego jest fantastyczny ale chyba pora roku nie ta. Liczyć sie
      bowiem nalezy z tym, ze piękna polska złota jesień niebawem przemieni sie w
      zwykłą jesienna szarugę zachęcająca raczej do pozostania w zacisznych wnętrzach.
      DuPSI jest zbyt ważnym wydarzeniem, aby je uzależniać od byle pogody (czyli byle
      jakiej pogody). Może plener zorganizujemy na wiosnę albo zimą, jeśli będzie ładna
      i śnieżna? Mimo wszystko panie ładniej się prezentuja w blasku świec niż w czasie
      spaceru wśród deszczu ze śniegiem. Chyba, ze założymy również Pierwszą
      Internautyczną Szkołę Przetrwania na DuPSI. :-))
      Pozdrawiam serdecznie
      • zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ?_do Palkera 25.10.01, 19:54
        No tak... na Twoje rewelacyjne pomysły zawsze można liczyć...
        • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ?_do Plakera 25.10.01, 20:58
          Wymyślmy coś - inaczej Ela nie przyjedzie i co wtedy???????
          Palker - rusz głową, wypoczęty od forum jesteś:-)))
          • Gość: zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ?_do Beaty i IP: *.ds1-op.adsl.cybercity.dk 25.10.01, 21:35
            Widzę, że jak mnie nie ma to nic nie potraficie sensownego wymyslić... :(
            • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ?_do Beaty i 25.10.01, 21:39
              A kto cie wyganiał i kto zabrania myśleć? Myśl!!:-)))))
              • Gość: palker Re: DUPS -do Beaty i Zdzichy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.01, 21:54
                Jestem dziewczyny! Wymyślenie Szkoły Przetrwania kosztowało mnie sporo wysiłku
                ale widzę iż tylko ja mogę robić za przetrwalnika :-))
                Termin jest odpowiedni (17.11 - sobota). Wystarczy wskazać palcem na miejsce z
                podobnie dogodnym dojazdem jak La S. i miłą atmosferą. Nie śmiem ciągle
                narzucać się z moimi upodobaniami, więc tym razem cierpliwie czekam w którą
                stronę wasz palec się obróci.
                • beata_ Re: DUPS -do Beaty i Zdzichy 25.10.01, 22:01
                  Możesz być dziwnie spokojny, że mój obróci sie w twoją stronę:-))))
                • zdzicha Re: DUPS -do Beaty i Zdzichy 25.10.01, 22:07
                  Gość portalu: palker napisał(a):

> Jestem dziewczyny!

No!!!
                  Już myślałam, że do mojego powrotu nie dasz sobie rady ze sprzętem i będę musiała
                  interweniować :)))
                  • palker Re: DUPS -do Beaty i Zdzichy 25.10.01, 22:14
                    zdzicha napisał(a):

> Gość portalu: palker napisał(a):
                    >
                    > > Jestem dziewczyny!
                    >
                    > No!!!
                    > Już myślałam, że do mojego powrotu nie dasz sobie rady ze sprzętem i będę musia
                    > ła
                    > interweniować :)))

Sprzęt zawiódł kompletnie i muszę stukać na pożyczonym kompie. Sądziłem, że po
                    przerwie zastanę wszystko zorganizowane. Zamiast tego zacząłem od mieszania
                    szyków. Ale nie ma tego złego...
              • zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze ?_do Beaty i 25.10.01, 22:04
                beata_ napisał(a):

> A kto cie wyganiał i kto zabrania myśleć? Myśl!!:-)))))
                No przeca myślę całyczas, tylko do konsensusu żadnego dojść nie mozemy... :(

• sloggi DUPS i może spotkanie w plenerze - od Sloggiego 25.10.01, 22:08
                  To już wymyślajcie coś innego, ja się nie wtrącam.
                  • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Sloggiego 25.10.01, 22:13
                    Chyba się nie obarziłeś??:-))
                    • Gość: Aga Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Sloggiego IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 25.10.01, 22:27
                      Kregielnia?
                      • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do AGI 25.10.01, 22:32
                        o jezuuuuuu, coś ty taka aktywna - znów cie skurcz złapie!!!!:-)))
                        • Gość: Aga Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do AGI IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 25.10.01, 22:34
                          Dorwalam sie do kompa to odrabiam zaleglosci!
                          • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do AGI 25.10.01, 22:35
                            To widzę, ale ja nie o tym:-))))
                    • sloggi Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Sloggiego 25.10.01, 22:35
                      ależ skąd - mam główkowanie z głowy :)
                      • Gość: Aga Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Sloggiego IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 25.10.01, 22:38
                        No dobra !
                        To moze do Klubu Samotnych Serc?
                        Hle,hle

Skurcz?
                        Juz puscil ide na areo...
                        • Gość: Aga Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Sloggiego IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 25.10.01, 22:39
                          setka moja!
                          • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Sloggiego 25.10.01, 22:42
                            No to stawiasz z tej okazji!!!!
                            (i po co ci to było?)
                            • Gość: Aga Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Sloggiego IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 25.10.01, 22:50
                              Ok!
                              • Gość: Aga Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Sloggiego IP: 10.130.128.* / *.acn.pl 25.10.01, 22:53
                                Okej!

To cytat!
                                Z reklamy!
                                • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Sloggiego 26.10.01, 09:25
                                  Może u Hopfera?. Tam teraz sa pierogi z całego swiata. Tylko nie wiem, czy jest
                                  piwo. Jak nie ma piwa, to się nie nadaje
                                  • Gość: lesio Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Sloggiego IP: *.*.*.* 26.10.01, 09:43
                                    a jak piwo to tylko Heweliusz "Kaper".
                                    pzdr
                                    • zdzicha Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do lesia 26.10.01, 11:52
                                      Gość portalu: lesio napisał(a):

> a jak piwo to tylko Heweliusz "Kaper".
                                      > :)))
                                      > pzdr

Mylisz się kolego :) Jak piwo to tylko Tuborg! Przywiozę trochę, ale wątpię, czy
                                      przy mnie dotrwa do DUPSI :)
                                      • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do lesia 26.10.01, 12:57
                                        zdzicha napisał(a):

> Gość portalu: lesio napisał(a):
                                        >
                                        > > a jak piwo to tylko Heweliusz "Kaper".
                                        > > :)))
                                        > > pzdr
                                        >
                                        > Mylisz się kolego :) Jak piwo to tylko Tuborg! Przywiozę trochę, ale wątpię, cz
                                        > y
                                        > przy mnie dotrwa do DUPSI :)

Zdzicha, zdeponuj w przechowalni bagazu na Centralnym. Ja moge trzymac klucz :-)))

• beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Wszystkich 26.10.01, 19:41
                                          Czyli co - 17.11 Hopfer? A godzina?
                                          • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Wszystkich 29.10.01, 07:40
                                            Może 17-ta?
                                            • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Wszystkich 29.10.01, 08:55
                                              eela napisał(a):

> Może 17-ta?

Wstępnie tak jest właśnie. Rozumiem, że wszystko Ci pasuje:-))))
                                              Pozdrawiam,
                                              Beata
                                              Ps
                                              Zajrzyj na inny wątek - poświęcony DuPSI, bo zmieniły sie nieco szczegóły (poza
                                              termniem)

• palker Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Wszystkich 29.10.01, 09:31
                                                Właśnie miałem napisać Eli o drugim "poważnym" wątku, ale mnie ubiegłaś. Zatem
                                                ograniczę się do serdecznego pozdrowienia obu miłych Pań: miłego tygodnia
                                                życzę :-))
                                              • eela Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Wszystkich 29.10.01, 12:25
                                                Tak, wszystko mi pasuje :-)). Ładnie z Waszej strony, ze nie dyskryminujecie
                                                lewego brzegu
                                                • beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Wszystkich 29.10.01, 12:48
                                                  eela napisał(a):

> Tak, wszystko mi pasuje :-)). Ładnie z Waszej strony, ze nie dyskryminujecie
                                                  > lewego brzegu

Dobrze wiesz, Elu, że tolerancja jest naszą dewizą:-)))
                                                  Poza tym sam formuła spotkania (<Prawy do Lewego>) wyklucza jakąkolwiek
                                                  dyskryminację Lewobrzeżnych:-)))
                                                  Pozdrawiam
                                                  Beata

• Gość: lesio Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Wszystkich IP: *.*.*.* 29.10.01, 13:08
                                                    beata napisała:

>Poza tym sam formuła spotkania (<Prawy do Lewego>)
                                                    >wyklucza jakąkolwiek
                                                    >dyskryminację Lewobrzeżnych:-)))

A jednak nie "Lewy do Prawego".
                                                    Dlaczego?

• beata_ Re: DUPS i może spotkanie w plenerze_do Wszystkich 29.10.01, 19:26
                                                    Gość portalu: lesio napisał(a):

> beata napisała:
                                                    >
                                                    > >Poza tym sam formuła spotkania (<Prawy do Lewego>)
                                                    > >wyklucza jakąkolwiek
                                                    > >dyskryminację Lewobrzeżnych:-)))
                                                    >
                                                    > A jednak nie "Lewy do Prawego".
                                                    > Dlaczego?
                                                    > :)))
                                                    >
                                                    Lesiu, prawe umysły to wymyśliły (tak wyszło) i na prawdę nie moja ani nasza, ani
                                                    niczyja wina, żeśmy tacy prawi:-))))

Ps
                                                    Popatrz, jakie możliwości sie otwierają - można zacząć od początku, tylko pod
                                                    hasłem <Lewy do Prawego> - podwójna satysfakcja
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka