akacyjna_aga 06.11.01, 21:17 O Myśliborskiej zapomnijmy! ;((( Ją też rozkopali! ;((( Kiedy odetną nas od reszty świata??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_ Re: No i też rozkopali! 06.11.01, 21:37 Dzisiaj sie od tego rozkopania odbiłam:-( A tak fajnie było - dobrze, że nie było to z samego rana i nie spieszyłam się do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: No i też rozkopali! 06.11.01, 21:42 Rano jechałam po "trawie" - błocie. Jeszcze się dało , a wieczorem szybka runda po błotnych koleinach , czymś przywaliwszy podwoziem (dekielek?) i powrót na Modlińską. A tak było bosko! Eh Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzej! Re: No i też rozkopali! 06.11.01, 21:52 Czyżby polowy wóz terenowy?? Może zrobimy przewodnik po białołęckich dziurach, czyli jak objechać objazd, nie dając przy okazji zarobić mechanikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: No i też rozkopali! 07.11.01, 09:12 jedrzej! napisał(a): > Czyżby polowy wóz terenowy?? > > Może zrobimy przewodnik po białołęckich dziurach, czyli jak objechać objazd, > nie dając przy okazji zarobić mechanikowi. Super pomysł! Można rozdawać ulotki na Modlinskiej - kierowcom, którzy stoja na światłach. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: No i też rozkopali! 06.11.01, 21:52 Mnie zawrócili panowie o malowania pasów (ale nie widziałam tej maszynki malującej), powiedzieli - jak na parking to pani wjedzie, ale dalej to już nie:- ((( Ps. Aż się boję poniedziałku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: No i też rozkopali! IP: 10.48.22.* 07.11.01, 08:34 Oglądałem sobie to cudo z bliska i oto moje spostrzeżenia: - zator ma długość 10 m. - pozostawiono tylko wąski pasek dla pieszych - zator powstał po to aby było gdzie pozostawić skuty asfalt z okolic ronda - ulicę Myśliborską też skuto ale tylko mały fragment - rondo mieli budować 3 miesiące - nie lubią kierowców, bo się kręcą i przeszkadzają jeździć ciężkiemu sprzętowi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaa Re: No i też rozkopali! IP: 217.153.35.* 08.11.01, 09:30 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > - nie lubią kierowców, bo się kręcą i przeszkadzają jeździć ciężkiemu sprzętowi > Tak właściwie to maja rację - wielokrotnie widziałam, jak ciągnik/koparka stał i nie mógł się przecisnąć przez przewężenie na płytach, bo strumień kierowców z przeciwka wymuszał przejazd. TO już niestety taka kultura jazdy w Polsce - wymusić, objechać, nawet tam gdzie nie wolno, zakombinować jak tu do przodu. Ja też często nie jestem wolna od tego postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś