Gość: amk IP: *.aster.pl 27.12.06, 17:18 czy ktoś może mi polecić dobrego lekarza prowadzącego i ginekologa (czy ktoś wie coś o dr. Halinie Nazaruk która przyjmuje w MR) w Medycynnie Rodzinnej lub gdzieś indziej na Tarchominie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.aster.pl 27.12.06, 23:28 nie, nie, i jeszcze raz nie!! przepisując mi pigułki anty, nawet mnie nie zbadała!!! i to ma być dobry lekarz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galia Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.aster.pl 27.12.06, 23:50 Z ginekologów proponuję dr Ulman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalia Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.aster.pl 28.12.06, 17:12 a czy ona pracuje w MR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galia Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.aster.pl 29.12.06, 08:54 Nie. Pracuje na Książkowej, w piątki na Atutowej i w przychodni-ale chyba na Milenijnej-tej za urzędem Gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota M Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:49 Cy ginekolog jest za darmo?Bo ja chodze do Poradni rodzinnej i kaz placic 30zl.za wizyte :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 14:27 ginekolog w Medycynie Rodzinnej,to tylko dr Gojan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.chello.pl 04.01.07, 15:26 Byłam u niej wczoraj. Jestem rozczarowana. Nie bardzo słuchała co do niej mówie, zbadała mnie niedokładnie. Tabletki też dostałam na chybił/trafił. U doktor Gojan też kiedyś byłam - mało delikatna, ale przynajmniej bardziej wnikliwa. Na USG byłam dziś u dr Rafała Dziąga - rewelacja - poraz pierwszy trafiłam do tak sympatycznego, delikatnego i konkretnego ginekologa. Teraz muszę sie dowiedzieć gdzie przyjmuje jako ginekolog i nie zamierzam już szukać kolejnych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amk Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.aster.pl 04.01.07, 16:37 ja ide do dr. Nazaruk w przyszlym tygodniu...napisze wrazenia jak sie dowiesz gdzie przyjmuje ten dobry ginekolog to prosze napisz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 23:37 Chcę chodzić dalej do dr. Nazaruk. I Wam polecam.To jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: 213.77.90.* 01.06.07, 18:27 Wszyscy lekarze na Trchominie są bardzo dobrzy. Ja chodzę do dr Nazaruk i Smiem twierdzić że pomimo takiej ilo.ści pacjentów stara sie zadowolić nas wszystkich, Nie oszczędza na badaniach, traktuje pacjenta osobowo. To po prostu równa babka. Zachowuje się profesionalnie chociaż czasami ze zbyt dużym dystansem. Ale ja będę do niej chodzić, bo dla mnie jest najlepszym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 19:24 ByLam u dr Nazaruk. Pójdę do niej znowu. Przy tych ograniczeniach czasowych które są stara sie dać nam wszystkim co może. Jest bardzo kontaktowa. Rozumie pacjenta. Nie zanudza. Jest bardzo dokładna. Jak ona to robi w tak krótkim czasie jaki ma na pacjenta! Idę tylko do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 23:35 To co piszecie to nie prawda. Chodzę do dr. Nazaruk. I tylko do niej będę chodzić, i każdemu ją polecam. Jest bardzo dokładna, chociaż może nie tak ciepła jak mama. Ale czy idziemy do doktora czy do mamy? Chcę chodzić do doktora.I będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu doda, koka, bebe IP: *.acn.waw.pl 23.09.07, 23:20 wszystkie 4-literowe nicki lubią dr Nazaruk. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.B Re: dobry lekarz w Medycynie Rodzinnej na Tarchom IP: *.play-internet.pl 25.10.21, 13:57 Bardzo się cieszę że udało mi się przenieść prowadzenie ciąży do Pani Haliny . Przyjęła mnie Pani nawet bez zapisu , na jednej wizycie zrobiła mi więcej rzeczy jak poprzedni lekarz pod czas 4 miesięcy prowadzenia ciąży . Jest Pani doktor niesamowita , bardzo miła i uprzejma (choć przyjęła mnie już po pracy) , zapytała mnie o wszystko , wypisała wszystkie potrzebne badania , wzięła mnie na krzesło , sprawdziła bicie serca i tętno dziecka . Jestem bardzo zadowolona takim zaangażowaniem i podejściem do pacjenta . Polecam z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś