d.z Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 20:24 eela napisał(a): > Ani zywego ducha Chyba oglądają TV eelu... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 20:25 eela napisał(a): > Ani zywego ducha Za ducha robić nie będę, alem obecny :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 20:37 Cieszę sie :)) Zaraz wyślę do Ciebie list Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: *.zigzag.pl 29.12.01, 20:38 Ja jestem zywy,nie jestem duchem. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 20:46 Jak to wystarczy wydac jeden głos zawodu, a zaraz wszyscy słyszą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 20:49 o tej porzy nigdy bym nie zasnął Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 20:51 Gość portalu: vinc napisał(a): > o tej porzy nigdy bym nie zasnął No pewnie to najlepszy czas na pałaszowanie smakołyków w lokalach... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 20:57 Ciekawe, gdzie teraz pójdzie na rozpustę? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 30.12.01, 03:21 Gość portalu: vinc napisał(a): > o tej porzy nigdy bym nie zasnął Jakbyś musiał, to byś zasnął. Muszę Ci znów zaproponować, abyś najpierw pomyślał, a jeszcze lepiej, skonsultował się z kimś rozsądnym, zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!?/do Palkera 29.12.01, 20:58 Do skrzynki gazety wrzuciłam Ci list Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!?/do Palkera 29.12.01, 21:11 eela napisał(a): > Do skrzynki gazety wrzuciłam Ci list Dzięki. Czytałem. Odpowiedź DUPĄ opatrzyłem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!?/do Palkera 29.12.01, 21:18 palker napisał(a): > eela napisał(a): > > > Do skrzynki gazety wrzuciłam Ci list > > Dzięki. Czytałem. Odpowiedź DUPĄ opatrzyłem :-)) Bardzo miła DUPA. Czy ośla ławka tu sięga? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać..?!?/do Palkera i Eli 29.12.01, 22:44 Tylko was z oczu spuścić na chwilę i juz takie rzeczy!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 20:56 jestem, choć chwilkę i to z zasypanego Zakopca ależ nie mogłam wyrobić i naciągnęłam tatę na kasę i siedzę w internet Cafieee. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 20:58 k_kula napisał(a): > jestem, choć chwilkę i to z zasypanego Zakopca ależ nie mogłam wyrobić i > naciągnęłam tatę na kasę i siedzę w internet Cafieee. > Pozdrawiam wszystkich. No to gratulujemy pobytu w zimowej stolicy Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 21:15 k_kula napisał(a): > jestem, choć chwilkę i to z zasypanego Zakopca ależ nie mogłam wyrobić i > naciągnęłam tatę na kasę i siedzę w internet Cafieee. > Pozdrawiam wszystkich. A długo posiedzisz, bo pustki tu wielkie po tobie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 21:20 No to do widzenia wszystkim pa Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 21:21 Jeszcze trochę kasy mam, a na razie nie wyrzucają mnie choć kolejki do komputerów ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 21:27 A ile jest tam tych komputerów ? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 21:40 k_kula napisał(a): > 5 Poradzisz sobie. W razie czego zaświeć im czerwonym światłem, to się miejsce przy kompie natychmiast dla ciebie znajdzie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 21:37 eela napisał(a): > No to do widzenia wszystkim pa Do zobaczenia, dzieki, że wpadłaś do nas o tej porze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 21:44 Ściskam noworocznie. Lecę już bo nie wypłacę się do końca turnusu a lelu .... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 29.12.01, 22:40 No, kochani - do roboty, juz jestem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 20:43 Odsypiacie jeszcze Sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 20:56 Niektórzy pewnie tak:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 21:00 Dobrze, że chociaż Ciebie obudziłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 21:50 Ja nie śpię, latam sobie tu i ówdzie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 21:53 beata_ napisał(a): > Ja nie śpię, latam sobie tu i ówdzie:-)) A noktowizory masz? Jest juz ciemno, uważaj, żebys sie nie rozbiła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 21:55 Ja jestem sowa (oprócz tego, że czarownica) - widzę po ciemku:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 21:56 Właśnie widze, że im później tym jesteś zwawsza. A ja jutro ide późno do pracy, to moge sobie siedziec. Postanowiłam poodbierac sobie troche godzin. Pośpie sobie do 9-tej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 21:58 eela napisał(a): > Pośpie sobie do 9-tej :))) Toż to czysta rozpusta :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:01 eela napisał(a): > Właśnie widze, że im później tym jesteś zwawsza. A ja jutro ide późno do pracy, > > to moge sobie siedziec. Postanowiłam poodbierac sobie troche godzin. Pośpie > sobie do 9-tej :))) Ty to masz szczęście - ja juz niestety w wir wciągnięta, dzisiaj nawet wcześniej musiałam być w pracy, a wyszłam normalnie (czyli później)...:( Ale i tak sobie posiedzę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:05 beata_ napisał(a): > Ty to masz szczęście - ja juz niestety w wir wciągnięta, dzisiaj nawet wcześnie > j > musiałam być w pracy, a wyszłam normalnie (czyli później)...:( > Ale i tak sobie posiedzę:-))) Mam chwilowo, to ostatnie chwile, żebym mogła odebrać. Jak się zaczną próby,a potem pisanie sprawozdań, to nawet do forum nie zajrzę. Ale wiadomo, szczęście ulotne jest. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:07 eela napisał(a): > Mam chwilowo, to ostatnie chwile, żebym mogła odebrać. Jak się zaczną próby,a > potem pisanie sprawozdań, to nawet do forum nie zajrzę. Ale wiadomo, szczęście > ulotne jest. :) A ja tego szczęścia nigdy chyba nie dostąpię - u nas sie godziny 'daje' nie odbiera:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:11 eela napisał(a): > Płacą wam ?!? Zartujesz???? Dobrze, że my nie dopłacamy za ten niewątpliwy zaszczyt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:19 To u nas troche lepiej, kto by pomyslał. Ale całego dnia odebrac nie moge. 4 godziny musze być. Za to oszczedzają na wszystkim, na papierze, tonerze, długopisach, dyskietkach. Szkoda gadać. Dobrze, ze nie każą biurka przynosić Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:24 U nas też na tym sie oszczędza - za to na czym innym nie... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:33 Właśnie, np. na szampanie, czy trzeba czy nie. Unikam takich spędów jak zarazy. Do zeszłego roku miałąm zniżkowe bilety na pociąg. W tym roku juz nie będzie : (, koniec z jazda po Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:34 beata_ napisał(a): > U nas też na tym sie oszczędza - za to na czym innym nie... Na funduszu reprezentacyjnym? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:37 Tak, dobrze kojarzysz. Na to zawsze forsa jest Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:43 Ja już nic mówić nie będę, bo 'zły to ptak co własne...' (dalej mi się nie chce) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:46 Już lepiej idź spac, pa, do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:50 eela napisał(a): > Już lepiej idź spac, pa, do jutra O tej porze???? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:42 Pa dziewczyny, juz mi powieki opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:46 Papa, wyjdziesz na to zimno, to raz-dwa oprzytomniejesz:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 22:47 eela napisał(a): > Pa dziewczyny, juz mi powieki opadaja Pa! Pomyślnych wiatrów! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 21:30 A Ty, Elu znów się szwendasz z dala od domu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 21:52 Tak, skanuje zdjęcia z Egiptu, bo obiecałam jeszcze w październiku znajomym. Taka jestem słowna :( Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 23:03 22.10 przekroczyłem próg domostwa Długa ta szychta była dzisiaj. Zjadłem od razu drugie śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację i już jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 23:07 Tylko nie zaśnij z przejedzenia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 02.01.02, 23:14 beata_ napisał(a): > Tylko nie zaśnij z przejedzenia:-))) Idę poleżeć w wannie jednoosobowej i lulu (ale się tu nabyłem dzisiaj!) Żegnam, może jutro będzie inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 03.01.02, 15:08 A mnie namawiałes na towarzyską :))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 03.01.02, 21:07 No właśnie - znowu nikogo??? Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 03.01.02, 21:35 Witam w 2002 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 03.01.02, 21:47 Oooooo, odezwałaś się wreszcie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 03.01.02, 21:52 Nie moglam dopchac sie do kompa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 03.01.02, 21:54 Niektórzy to jednak pecha mają:-))) U mnie też coraz 'ciaśniej' przy tym urządzeniu:( Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 03.01.02, 22:47 A u mnie jakoś wyjątkowe luzy ostatnio :) Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 04.01.02, 21:39 No i na chwilkę odejszłam i nie udało mi sie wrocic! Chyba kupie drugiego kompa! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 03.01.02, 23:40 Wszystko śpi - coś ten nowy rok niemrawy:((( Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 03.01.02, 23:44 A tam od razu wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 05.01.02, 04:02 Jak w końcu znalazłem nareszcie czas, aby sobie poszaleć na forum, to ono zdechło i za nic nie dało się ożywić bez mała do tej pory :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 05.01.02, 13:12 palker napisał(a): > Jak w końcu znalazłem nareszcie czas, aby sobie poszaleć na forum, to ono > zdechło i za nic nie dało się ożywić bez mała do tej pory :-((( Ale w końcu Ci się udało! Możesz się teraz czuć jak Jezus, który poza cudowną, a jakże praktyczną zamianą wody w wino, zajmował się również przywracaniam do zycia. P.S. Wiem skądinąd, że czas bez forum nie był dla Cebie stracony :) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 05.01.02, 16:02 zdzicha napisał(a): > Wiem skądinąd, że czas bez forum nie był dla Cebie stracony :) Sądziłem, że zwrócisz się do gazety.pl z kategorycznym żądaniem, aby już nigdy nie robiła przerw w noce z piątku na sobotę. Oczywiście wszystko w trosce o stan zdrowia psychicznego niżej podpisanego :-)) PS Rano doszedłem do wniosku, że opowiadanie bogato ilustrowanych historycznych anegdot dziennikarskich, nie jest jednak moją specjalnością :-)) Serdeczne pozdrowienia również dla e-manii, na której wyrozumiałość liczę bardzo :-) palker all that Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 05.01.02, 14:19 palker napisał(a): > Jak w końcu znalazłem nareszcie czas, aby sobie poszaleć na forum, to ono > zdechło i za nic nie dało się ożywić bez mała do tej pory :-((( To ty wytrzymalszy jesteś - ja o trzeciej spasowałam:))) Pozazdrościć kondycji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 05.01.02, 17:49 beata_ napisał(a): > palker napisał(a): > > > Jak w końcu znalazłem nareszcie czas, aby sobie poszaleć na forum, to ono > > zdechło i za nic nie dało się ożywić bez mała do tej pory :-((( > > To ty wytrzymalszy jesteś - ja o trzeciej spasowałam:))) Pozazdrościć kondycji: > ))) > Należy dodać, że była to przypadkowa kondycja. Wręcz losowa, można by rzec :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 05.01.02, 17:51 Rozumiem...nie mam więcej pytań:))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 05.01.02, 20:36 Boże uchowaj - siły zbieramy na długie nocne Polaków rozmowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akacyjna Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: 10.130.128.* 05.01.02, 23:20 Byłam tu. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 05.01.02, 23:21 Gość portalu: Akacyjna napisał(a): > Byłam tu. Wycięłaś ten napis scyzorykiem, czy tez zrobiłaś grafitti :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akacyjna Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: 10.130.128.* 05.01.02, 23:22 Siekierą na płocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: *.acn.waw.pl 05.01.02, 23:24 A może postawiłaś transparent przy gminie na Modlińskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 05.01.02, 23:30 Gość portalu: Akacyjna napisał(a): > Siekierą na płocie! A ja sądziłem, ze od zachowań "wysokoadrenalinowych" w chwilach szczególnych specjalistką forumową jest Kuleczka :-)) Co cię tak wkurzyło Aga, ze z siekierą latasz? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: *.acn.waw.pl 06.01.02, 00:14 Luuuuuuuuuudzie, czego Wy jeszcze nie śpita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akacyjna Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: 10.130.128.* 06.01.02, 11:35 palker napisał(a): > Co cię tak wkurzyło Aga, ze z siekierą latasz? :-)) Nadmiar alkoholu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: *.dialup.warszawa.pl 06.01.02, 18:58 Gość portalu: Akacyjna napisał(a): > palker napisał(a): > > > Co cię tak wkurzyło Aga, ze z siekierą latasz? :-)) > > > Nadmiar alkoholu! > Jeżeli jesteś gr.0 Rh+, proponuję transfuzję wymienną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 06.01.02, 19:01 Czyżby mała "krwawa Merry" się szykowała...??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: *.dialup.warszawa.pl 06.01.02, 19:06 d.z. napisał(a): > Czyżby mała "krwawa Merry" się szykowała...??? ;))) Gdy się mieszka prawie na Samarytance, to i odruchy się ma adekwatne :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 06.01.02, 19:14 Gość portalu: palker napisał(a): > > Gdy się mieszka prawie na Samarytance, to i odruchy się ma adekwatne :-)) Eeee tam. Chyba poza jednym wyjątkiem (wyjątkowym zresztą) ludzie z tych okolic są mili i na poziomie, nazwa ulicy nie ma nic "do rzeczy"... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 06.01.02, 20:25 d.z. napisał(a): > Gość portalu: palker napisał(a): > > > > Gdy się mieszka prawie na Samarytance, to i odruchy się ma adekwatne :-)) > > Eeee tam. Chyba poza jednym wyjątkiem (wyjątkowym zresztą) ludzie z tych okolic > > są mili i na poziomie, nazwa ulicy nie ma nic "do rzeczy"... Jak to dobrze, że to nie ja ci podpadłem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 06.01.02, 21:08 palker napisał(a): > Jak to dobrze, że to nie ja ci podpadłem :-)) Druzgocząco, znaczących powodów nie było. Ogólnie to ja częściej komuś niż ktoś mnie podpada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Poszliście juz spać ? IP: 193.178.143.* 11.01.02, 23:39 aaaa, tutaj sa bohaterowie z reportazu.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Poszliście juz spać ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 23:39 u mnie chwilowo była awaria, ale juz jestem z powrotem. Prawie zupełnie ja w amerykańskim filmie o lotach kosmicznych Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Poszliście juz spać ? 11.01.02, 23:41 coś dupło na portalu - ale pan elekstryk wziął śruboskręta i naprawił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: 193.178.143.* 15.01.02, 21:01 nie Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 21:14 to dlaczego tak długo milczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 21:02 Nie, ale zaraz lecę. Termofor- czyli maciek już tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 21:03 Jestem też:-)) Lelu, co tak wcześnie spać lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 21:05 Kury już dawno poszły. Wstyd tak siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 21:09 A co ty kogut jesteś??? Aaaa, zapomniałam - kurczę przecież:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 21:13 Bellka! Kogut to może ja nie jestem, ale czuję się odpowiedzialny za kurnik i ponadto pilnuję grzędy. Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 21:25 No i znowu na forum wrocily ptaszki... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 21:40 e-mania napisał(a): > No i znowu na forum wrocily ptaszki... Właśnie, ale JA zawsze musze robić za kwokę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 21:27 lelu napisał(a): > Bellka! Kogut to może ja nie jestem, ale czuję się odpowiedzialny za kurnik i > ponadto pilnuję grzędy. Mówisz to tak jak byś pretensję do mnie miał:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lelu Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 21:40 Belka, to jest misja, a nie pretensja. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 22:03 A niee, to przepraaszam, to ja w takim razie nie zrozumiaaałam.... (to cytat był:-)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precious Re: Poszliście juz spać, czy co?!? IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 15.01.02, 22:41 fiu, fiu, fiu ...fiu, fiu, triliiibrilli bumbumbum, ale mi wyszedl trel! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 22:46 Gość portalu: precious napisał(a): > > > fiu, fiu, fiu ...fiu, fiu, triliiibrilli bumbumbum, > ale mi wyszedl trel! Widzę, że od wczoraj pozostajesz pod wrażeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 23:04 tak - natura tworzy najpiekniesze dziela :-) a poza tym padam z nog i juz mam przytepiony zmysl humoru dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 23:06 precious napisał(a): > tak - natura tworzy najpiekniesze dziela :-) > a poza tym padam z nog i juz mam przytepiony zmysl humoru > dobrej nocy Kolorowych snów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
precious Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 15.01.02, 23:08 ale jeszcze chwila z Wiedźminem na sen, a potem mi sie w nocy śnią driady, syreny, i Jaskier z piórkiem :-) papa Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Poszliście juz spać, czy co?!? 16.01.02, 01:03 precious napisał(a): > ale jeszcze chwila z Wiedźminem na sen, a potem mi sie w nocy śnią driady, > syreny, i Jaskier z piórkiem :-) > papa A ja popracuję jeszcze chwilę i wiem na pewno, ze przyśni mi się jakieś skomplikowane makro lub będę szukał we śnie algorytmu do zamiany na kolejną długą formułę Excela. Jak ja nie lubię przełomów lat... Odpowiedz Link Zgłoś