pola260
27.06.12, 16:58
Jeśli ktoś coś wie proszę o dane tej firmy, ogłaszają się na drzewach w dzielnicy Włochy (tabliczki przybite do drzew). "Naprawili" mi dach, sytuacja była bardzo awaryjna i nie wykazałam się właściwą ostrożnością za co teraz płacę podwójnie bo ekipa sknociła pracę po całości a teraz unika kontaktu. Chciałabym to zgłosić zarówno do Izby Skarbowej jak i spróbować na Policję ale brakuje mi danych firmy. Jednocześnie oczywiście ostrzegam przed nimi, to banda partaczy łasych na pieniądze. Chcieli opłaty jeszcze przed wykonaniem pracy i nie chodziło o zaliczkę a zwyczajnie chcieli po wejściu do domu dostać pełną kwotę i dopiero zabierać się do pracy. Samo wykonanie - więcej zepsuli niż naprawili, pozostawili po sobie wielki bałagan. Niosąc elementy do naprawy dachu uszkodzili ściany i drewniane drzwi. Nie wspomnę już, że wszyscy palili non stop w trakcie pracy w naszym domu a gdy mąż zwrócił im uwagę, że nie palimy i poprosił o zgaszenie papierosów panowie bardzo się zdziwili.
Bardzo proszę o namiary jeśli ktokolwiek wie jak nazywa się firma, z góry dziękuję.