Dodaj do ulubionych

Korczakowska Szkoła Marzeń - Niepubliczna SP

IP: *.static.ip.netia.com.pl 20.08.15, 12:25
Zapraszamy serdecznie do nowo otwierającej się Niepublicznej Szkoły Podstawowej „Korczakowska Szkoła Marzeń” mieszczącej się na warszawskiej Ochocie.

Oferujemy:

- Naukę w małych grupach liczących maksymalnie do 16 uczniów

- Grono współpracujących ze sobą kreatywnych i inspirujących nauczycieli

- Pełną diagnostykę i profilaktykę logopedyczną

- Naukę języka angielskiego jako przedmiotu obowiązkowego od klasy I

- Całodzienne wyżywienie

- Liczne zajęcia dodatkowe ustalane w zależności od kierunków rozwoju zainteresowań uczniów – np. gra w szachy, koło robotyki, zajęcia plastyczne, techniczne, muzyczne, teatralne

i inne...

Zapraszamy również dzieci do "zerówki" (5-cio i 6-cio latków)

Zapisy trwają!!!

Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do kontaktu!!!

Niepubliczna Szkoła Podstawowa

ul. Urbanistów 3

02-397 Warszawa

Tel. 603 151 843

warszawa.sp.wspkorczak.eu/
e-mail: sp@wspkorczak.eu
Obserwuj wątek
    • rock-1 Re: Korczakowska Szkoła Marzeń - Niepubliczna SP 20.08.15, 13:53
      Najpierw Wy nauczcie się pisać po polsku.
    • Gość: kor... Re: Korczakowska Szkoła Marzeń - Niepubliczna SP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.15, 14:25
      Nie wystarczy jedna szkoła żydowska w Warszawie? :)
      • marta.gasiorowska Re: Korczakowska Szkoła Marzeń - Niepubliczna SP 19.09.17, 12:58
        Dopóki pojawiają się takie antysemickie wpisy nie wystarczy jedna żydowska szkoła w Warszawie. Z resztą bardzo dobra placówka. Czas podszkolić się z własnej kultury i dokładnie zbadać jaj korzenie. To może być prawdziwy szok!
    • zu61 Re: Korczakowska Szkoła Marzeń - Niepubliczna SP 28.09.15, 13:48
      Jestem mama ucznia tej szkoły. Zaangażowanie Pani Dyrektor i Pani nauczycielki jest ogromne, żeby nasze dzieci czuły się komfortowo. Najlepszym miernikiem jest chęć mojego synka do uczęszczania do szkoły. Nigdy nie usłyszałam, ze nie chce iść, a pytany jak jest w szkole, odpowiada okrzykiem: fajnie.
      Kameralna, ciepła szkoła, zajęcia na basenie, dbanie o to, by niejadki zjadły posiłki. Zero stresu, Panie poznały wrażliwość dzieci, ich mocne i słabsze strony. Zapraszamy do naszego grona!!!
      • julbur23 Re: Korczakowska Szkoła Marzeń - Niepubliczna SP 29.04.19, 22:30
        Czy mogę prosić o więcej informacji o szkole? Czy stawia na relacje czy raczej wyniki? Jak wygląda to po kilku latach?
        • xanax_girl Re: Korczakowska Szkoła Marzeń - Niepubliczna SP 29.05.19, 09:14
          Slaba szkoła o słabych wynikach na koniec. Najlepsi nauczyciele odeszli rok temu, najzdolniejsi uczniowie odchodzą po 6 klasie. Kiedyś Lauder był fajna szkoła teraz niestety mocno podupadł. Jest dobra opcja przedszkolna i opiekuńcza dla maluchów ale w klasach 4-8 się nie sprawdza. Nie polecam.
          • Gość: Tak Re: Korczakowska Szkoła Marzeń - Niepubliczna SP IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.19, 05:39
            To prawda, szkoła powinna podnieść czesne, alby zapłacić nauczycielom, wszyscy super odchodzą. Zostają przyjmowani byle jacy, którzy bardzo zle traktują dzieci! Szkoła mało kreatywna, nic sie nie dzieje, dzieci robią tylko ćwiczenia z książek i koniec! Nie polecam
          • Gość: Rozmowca Re: Korczakowska Szkoła Marzeń - Niepubliczna SP IP: *.play-internet.pl 30.01.23, 14:59
            Rozmowa o pracę, fizyka i informatyka, plus wiele innych dodatkowych dyplomów. Na początku miodzio. Miło. Zachwalanie mnie, podziw nad moim CV. Wypytywanie o mnie. Później część z moim pytaniami. I dopiero wtedy wyszło że wymagania na najwyższym standardzie. 40h tygodniowo w tym 24 lekcje plus kolka naukowe i dyzury w świetlicy. Czyli z 30h tygodniu plus darmowe zastępstwa i dyspozycyjność od 8 do 18 5 dni w tygodniu. Umowa o dzieło. Urlop wytyczony na miesiąc w wakacje i tydzień w ferie zimowe. Reszta to dyżury i zajęcia i nie można wziąć urlopu w ciągu roku. Dzieci z orzeczeniami, pełna dostępność dla rodziców.wiesz poświęcenie się pełne. Zapytałem o wynagrodzenie. Powiedzieli ile chce zarabiać, na co ja 6000 na rękę przy takich wymaganiach. Na co zaczęło się że nie uczy się dla pieniędzy. Z moim CV to ja nigdzie nie znajdę pracy... Co że mnie za człowiek, skoro liczą się tylko pieniądze dla mnie... Byle jakości nie chcą tutaj... Miło, powiedziałem ze dyrektor jest nie uprzejmy i obraża mnie i to źle o nim świadczy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka