engineer74 23.01.05, 21:15 Hey, Mam ochote pograc w kosza w sali, wiem ze na radarowej jest podstawowka - wynajecie sali chyba 50PLN za 1 h, kto ma ochote pograc raz w tygodniu dajcie znac chetnie sie umowie PoZDr. eng. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niegrający Re: kto gra w kosza na radarowej - szukam chetnyc IP: *.aster.pl 25.01.05, 16:59 z tego co się orientuję, to w kosza na radarowej mozna pograć za darmo. w ramach tzw. sportowych sobót, sale gimnastyczne wszystkich szkół podstawowych na terenie dzielnicy, udostępniane są raz w tygodniu dla wszystkich chętnych. wystarczy dowiedzieć się w jakich godzinach i zebrać skład, choć pewnie ktoś tam już chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kto gra w kosza na radarowej - szukam chetnyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:59 sale były udostępnione za darmo do 11 grudnia 2004 roku (taka informacja jest na stronie internetowej dzielnicy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegrający Re: kto gra w kosza na radarowej - szukam chetnyc IP: *.aster.pl 27.01.05, 21:50 z wydziału sportu urz. dz. wlochy wiem, żę akcja "otwartych sal gimnastycznych" jest kontynuowana do wiosny. Gdyby w ktorejs ze szkół nie otwierali sali w soboty, to należy żądać wyjaśnień Odpowiedz Link Zgłoś