Gość: Igi IP: *.chello.pl 27.01.09, 20:21 Możecie polecić mi żłobek w okolicach Ursusa? Słyszałam, że jest na Regulskiej, ale nie mogę znaleźć kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xy Re: prywatny żłobek w okolicy Ursusa IP: *.aster.pl 27.01.09, 21:14 litości.....;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protoplasta Re: prywatny żłobek w okolicy Ursusa IP: 80.63.56.* 27.01.09, 21:48 i w tym dziwnego? litość dla ciebie, wolne żarty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: prywatny żłobek w okolicy Ursusa IP: *.aster.pl 28.01.09, 16:34 Sadzac po Twoim nicku walnie przyczyniasz sie do wysypu wątków przedszkolno żlobkowych ;-) Atakuj problem,nie osobę. Grzecznie zasugerowalem juz kilka dni temu ze powinno powstac osobne forum poswiecone tej tematyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: prywatny żłobek w okolicy Ursusa IP: *.aster.pl 28.01.09, 10:02 polecam Anteczek, Czeresniowa 106 przy Castoramie - zupelnie nowy zlobek, tel. 506 418 121, www.anteczek.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilex Re: prywatny żłobek w okolicy Ursusa IP: *.81.datacomsa.pl 28.02.09, 23:21 Weszłam na stronę żłobka anteczek.waw.pl, ja bym do takiego żłobka mojego synka 1,5 rocznego za nic nie oddała.Jak może być żłobek w którym są drzwi balkonowe niezabezpieczone przed dziećmi???Mi się to w głowie nie mieści przecież są to tylko dzieci, które mają różne pomysły i nie zdają sobie sprawy z konsekwencji, a jeśli któreś uderzy np. zabawką w szybę co wtedy...strach pomyśleć, a przecież to właśnie dorośli i w dodatku organizatorzy takiego żłobka powinni pomyśleć o zagrożeniach... Poza tym coś mi wym żłobku nie odpowiada, w sali zabaw dla dzieci wisi stylowy salonowy żyrandol??? Dziwny klimat tam panuje, odwiedziłam wiele stron internetowych żłobków, ale ten jako jedyny mnie przeraża. Bała bym się tam oddać moje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona anteczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 10:24 Mnie żyrandol akurat nie przeszkadza zupełnie, ale kant ceglany od kominka dyskwalifikuje to miejsce! Oczami wyobraźni widzę rozbitą głowę mojej ruchliwej córeczki :( My staramy się o przyjęcie do montessori na Prawniczej, ale jest tam tylu chętnych i nie wiem gdzie pójdziemy jak nas nie przyjmą. Odpowiedz Link Zgłoś
swistaczek77 Re: anteczek 02.03.09, 13:24 przepraszam, że się wtrącę. Zdjęcia są zrobione w grudniu. Proszę przyjść zobaczyć kominek jest bardzo dobrze zabezpieczony. Wszystko co robiłam brałam pod kątem synka który jest bardzo ruchliwym dzieckiem. A jeśli żyrandol przeszkadza -no niestety nie zmienię bo to własciciela. Prosze przyjść zobaczyc wewnątrz i wtedy oceniać. Pozdrawiam Joanna Kaczanowska Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzynia Re: prywatny żłobek w okolicy Ursusa 10.02.09, 00:51 proponuję rozejrzeć się na forum "żłobki"- znajdzie tam Pani naprawdę sporo informacji. A korzystając z okazji zapraszam do nas :) www.krzysiprzyjaciele.waw.pl :) pozdrawiam :)mama Krzysia Odpowiedz Link Zgłoś
swistaczek77 Re: prywatny żłobek w okolicy Ursusa 10.02.09, 17:11 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=646 tu dowie sie Pani o żłobkach. Przy okazji ja również zapraszam do mojej placówki www.anteczek.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matkadzieciom2 do iwona 06.03.09, 19:23 My też startujemy na Prawniczą do montessori:) Masz jakieś informacje o tym miejscu? Podobno jest kilkoro chętnych na jedno miejsce - wiesz jakie są kryteria przyjęcia? Podobno nie decyduje kolejność zgłoszeń? Jak możesz napisz do mnie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś