Dodaj do ulubionych

Która przychodnia na Ochocie warta polecenia?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 14:41
Czy ktoś może polecić dobrą przychodnię na Ochocie - okolice kina Ochota,
Bitwy Warszawskiej. Wiem o dwóch - na Skarżyńskiego i na Szczęśliwickiej. Czy
ktoś może coś o nich napisać, czy może poleca inne? Chcę się przenieść ze
Śródmieścia i nie wiem, którą wybrać. Dziękuję z góry za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • monikaps Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? 14.03.09, 20:34
      Ale chodzi o przychodnię dla dzieci czy dla dorosłych?
      • Gość: bardu Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 12:14
        Dla dorosłych.
        • monikaps Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? 15.03.09, 21:04
          Dla dorosłych jest też przychodnia na Mochnackiego 10 (w budynku Akademika):
          szukaj.sluzbazdrowia.pl/Przychodnia-specjalistyczna-przyszpitalna/Warszawa/Ul-mochnackiego-10/j28421.html
          Przyjmują tu nie tylko interniści, ale i wielu specjalistów. Jest diagnostyka: krew/mocz, EGK, RTG, USG itd. Częśc specjalistów przyjmuje też w przychodni na Waryńskiego.
          Jesteśmy tam z mężem zapisani, bo jest najbliżej, ale czy najlepiej... Do internisty najlepiej zapisac sie tydzień wcześniej. No, jak przyjdzie się o 7.30 to zazwyczaj dostanie się numerek na ten dzień. Do niektórych specjalistów kolejki sa długie, ale tak jest wszędzie.
          Jest jeszcze mała przychodnia na Kaliskiej blisko Niemcewicza:
          szukaj.sluzbazdrowia.pl/Przychodnia-rejonowa/Warszawa/Ul-kaliska-24/j28252.html
          Jest też chyba jakaś mała przychodnia na Barskiej przy kościele.

• Gość: bardu Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:29
            Dzięki za informacje. A może jeszcze wiesz, w której z tych przychodni są znośne
            terminy oczekiwania na wizyty? Zależy mi głównie na lekarzach pierwszego kontaktu.
            • monikaps Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? 17.03.09, 23:45
              Tak jak pisałam, na Mochnackiego może byc i tydzień, ale jak przyjdzie się rano, to zwykle dostanie się numerek na ten sam dzień. Albo można wejśc do gabinetu i zapytac lekarza, czy przyjmie jeszcze tego dnia. W poważnych wypadkach zazwyczaj przyjmuje.
              W innych przychodniach nie wiem. Na Szczęśliwicką chodzę z dziecmi. Do rejestracji dla dorosłych zwykle jest sporo osób, ale nie wiem jakie terminy.
              • bardu Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? 18.03.09, 00:10
                Dzięki - przejdę się i zrobię wywiad. Ciekawa jestem, czy jest jeszcze
                gdziekolwiek możliwa sytuacja, że się dzwoni rano i dostaje się numerek do
                lekarza na dzień bieżący. Kiedyś tak właśnie było w przychodni na Solcu, gdzie
                jestem zarejestrowana - ale to było wiele lat temu. Zresztą tak samo było i na
                Szczęśliwickiej, ale to było jeszcze w latach 80-tych.
    • gos85 a dziecieca? 28.03.09, 15:37
      musze zapisać synka do przychodni. Mieszkamy na czestochowskiej/białobrzeskiej i zalezy mi na przychodni blisko domu..
      mamy abonament w medicoverze wiec generalnie korzystam z tego ale do przychodni i tak sie zapiszemy..w koncu place ZUS;)

pozdrawiam
      • monikaps Re: a dziecieca? 28.03.09, 22:03
        My chodzimy na Szczęśliwicką i jesteśmy zadowoleni.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26220&w=91880885&v=2&s=0
        • Gość: gosc Re: a dziecieca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 20:05
          A ja polecam Niepubliczny Zakład Opieki Medycznej Akademii medycznej na
          Banacha pzy szpitalu. Zapisy na telefon Długo się nie czeka , są specjaliści i
          na NFZ i prywatnie jest wybór.
    • Gość: WYG Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? IP: *.chello.pl 31.03.09, 21:46
      Polecam przychodnię przy Placu Narutowicza na terenie parafii przy
      św. Jakubie. Naperawde przyjazna atmosfera i zyczliwi dostepni
      lekarze.
    • cmp_online Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? 23.02.10, 22:51
      W grudniu 2009 wystartowała filia CMP - przychodnia CMP OCHOTA . Serdecznie zapraszamy. To już czwarta placówka młodej warszawskiej sieci medycznej - internista, pediatra, ginekolog, dermatolog, medycyna pracy, stomatolog, chirurg, proktolog, okulista, laryngolog, neurolog, alergolog, kardiolog i inni specjaliści. Dobra prywatna opieka medyczna.
      • Gość: aaa Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? IP: 109.243.139.* 24.02.10, 16:12
        lepiej niech sie wypowie ktos kto korzystal z waszych uslug, samisiebie
        zachwalacie,, a jest co ?
        • Gość: johny Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? IP: *.acn.waw.pl 14.04.10, 21:48
          ja byłem i naprawdę fajnie. wcześniej korzystałem z tej przychodni
          CMP w piasecznie, ale tam dojechać po południu trudno, bo korki -
          jak pojawili się w wwie, to korzystam tutaj. wcześniej była tu
          przychodnia od lat - vita medical, a oni ją chyba kupili...
          zdrówka :)
          • pawelec47 co myslicie o przychodni Grojecka 184 teraz luxmed 24.04.10, 20:33
            kiedys Bonder , od kilku lat tam korzystam i o ile kiedys bylem
            zadowolony z ich uslug to od jakiegos czasu jest to dramatyczna
            rownia pocvhyla
            • joxanna Re: co myslicie o przychodni Grojecka 184 teraz l 24.04.10, 22:05
              Tak, ja też mam takie wrażenie. Mam tam pediatrę od 4,5 roku - kiedyś było
              świetnie zorganizowane, a odkąd jest luxmed zrobiło się niestety gorzej - zawsze
              tłok, nie ma nocnej i weekendowej przychodni.

Ale pediatrzyce są te same - bardzo dobre.
              • hydros Re: co myslicie o przychodni Grojecka 184 teraz l 04.05.10, 00:00
                Faktycznie mają w nosie pacjentów. Zlikwidowali po cichu dyżury
                sobotnio -niedzielne i przeniesli aż do śródmieścia na ulicę
                Mariańską.Dostać się do swojego lekarza nawet z dnia na dzień jest
                niemożliwe.Chyba się przeniesiemy do "starych" prl-owskich
                przychodni na Skarżyńskiego albo na Szczęśliwickiej.
                • Gość: Ada Re: co myslicie o przychodni Grojecka 184 teraz l IP: 93.159.17.* 10.05.10, 21:05
                  Podpisuję się pod tą opinią dwiema rękami i nogami. Nie dość, że
                  dodzwonienie się do przycodni graniczy z cudem, to terminy wizyt
                  bardzo odległe. Do pediatry moich dzieci od pół roku nie mogę
                  zapisać, bo jak już się dodzwonię, to miejsc już nie ma - za dużo
                  pacjentów. Myślę nad zmianą przychodni, bo ta jest coraz gorsza.

Pozdrawiam
      • Gość: Paweł Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? IP: 5.174.20.* 19.03.14, 21:01
        Myślę, że śmiało mogę polecić przychodnię PRIMA na Ochocie. Znajduje się przy ulicy Nowogrodzkiej 84 (praktycznie obok Sobieskiego). Bardzo dobra lokalizacja.
        Obsługa bardzo miła, młode osoby.
        Mają duży wachlarz specjalistów, ceny bardzo przystępne. Można liczyć na rabaty jeżeli jest się stałym Pacjentem.
        Śmiało polecam!!

www.przychodnia-prima.pl
        • Gość: bvc spam IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.03.14, 10:35
          przestan spamowac w kazdym watku!!!
    • Gość: Basia Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 22:49
      Ja chodzę do przychodni na Sanocka. Jestem zadowolona.
      • Gość: fvs Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? IP: *.static.chello.pl 25.03.14, 09:25
        mowisz o sanockeij dla dzieci czy doroslych? bo to 2 rozne swiaty i poziom obslugi
    • Gość: Gabi Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 06:41
      A ja polecam proxy bornus na Szczesliwickiej
    • matka_dwojga Re: Która przychodnia na Ochocie warta polecenia? 09.04.22, 18:47
      Ja Ci polecę Punkt Pobrań Synlab na Mochnackiego - tu sobie sprawdź - www.synlab.pl/dla-pacjenta/punkty-pobran.html
      Świetne promocje, personel bardzo profesjonalny i bez skierowania zrobisz wszystko, co potrzeba. Ja byłam na badaniach, polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka