patience 26.03.04, 15:06 Czy forumowicze maja w tej sprawie cos do powiedzenia? Gdzie mozna cos na ten temat przeczytac? Pozdrawiam, Link Zgłoś Obserwuj wątek
niech Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 15:10 Musisz uzyc wyszukiwarki: wpisz tam "zasady odwolywania adminow spolecznych" - i wszystkiego sie dowiesz od razu. Link Zgłoś
fdj Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 15:14 Aha, lecą Ci, przeciwko którym miała miejsce rewolucja gwoździków: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11163713&a=11167048 Z tym, że poniżej w/w postu Pani Kropka zadeklarowała, że ten co poleciał jeszcze wróci, więc nie wiem ;-) Link Zgłoś
galba Jak powiedział pisarz Sofronow... 26.03.04, 15:32 "Niektóre szmaty nigdy nie płowieją" - co dedykuję naszemu ulubionemu FDJocie. G. fdj napisał: > Aha, lecą Ci, przeciwko którym miała miejsce rewolucja gwoździków: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=11163713&a=11167048 > > > Z tym, że poniżej w/w postu Pani Kropka zadeklarowała, że ten co poleciał > jeszcze wróci, więc nie wiem ;-) > Link Zgłoś
fdj AleosoCichoci? 26.03.04, 16:06 Wielce Szanowny Galbo, Ale o co Ci chodzi? Była rewolucja gWoździków na FA? Była. Pogoniliście ZłegoBiednegoDrewnonożnego Szacika? Pogoniliście. Dała do zrozumienia Pani Kropka, że może się zdarzyć, że wróci? Dała. To w czym rzecz? Z wyrazami należnego szacunku F. Link Zgłoś
patience O JĘTELYGENCJEM. 26.03.04, 16:12 ORAZ óMIEJENTNOŚĆ PSZESYLABIZOWANIA REGÓLAMINU FORÓM. MODERATOR NIE POWINIEN WYCINAC POSTUF PSZEKRACZAJONCYCH JEGO/JEJ POZIOM OMYSLOWY. MA PSZESTSZEGAC LEGURAMINU I NA TYM KONIEC. Link Zgłoś
patience Re: O JĘTELYGENCJEM. 26.03.04, 16:20 fdj napisał: > Myslem, rze nalerzy go wysuać na kórs ;-) To nieh wruci jak siem czitac naóczy. Rurznica miedzy Piesnom a Giwi jes taka, rze jak Piesna wytnie to burczom ale nie podskakujom. Bo rozumiejom rze leguraminowo som wycienci. Nawet jom lubiom i podrywajom. A Giwi nie kapuje leguraminu to tnie co podleci. Jej nik nie podrywa za to fszycy tnom. Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re: O JĘTELYGENCJEM. IP: 212.20.131.* 26.03.04, 16:21 E tam, Helgo, regulamin. Nie miej złudzeń, admini społeczni mają go gdzieś. Jakieś 2 tygodnie temu poeksperymentowałem sobie troszkę. Założyłem sobie nika ormo.precz i wysłałem pod tym nikiem kilkanaście postów na forum Kobieta. Wszystkie regulaminowe, aż do bólu. Zadnych wulgaryzmów, wszystkie na temat, specjalnie tak pisałem, żeby nie było się czego przyczepić. Adminowi społecznemu nie spodobało się jednak, że piszę w starych wątkach i wywalił hurtem wszystko, co napisałem. Tymczasem regulamin nic nie mówi na temat pisania w starych wątkach. Po tym eksperymencie nie mam już żadnych złudzeń, że admini mają regulamin gdzieś. Pozdrawiam Jura Link Zgłoś
pollak Cześć efdejot 26.03.04, 18:36 słyszałem że jesteś zajebisty koleś. Zali prawda... ? PS. Spokojnie, ja po przyjacielsku tak napisałem, nie musisz się chować za plecami żadnej kobiety tym razem. Link Zgłoś
fdj Cześć Pollak 27.03.04, 08:31 Nie wiem, nie mnie oceniać. I nie chowam się, same wyłażą przede mnie ;-) Link Zgłoś
pollak ********************************************************************** 28.03.04, 13:25 Łe, efdejot, nie dajecie się sprowokować. Świat się kończy. ;) Jakbyś widział pierzynkęę (czy jak jej tam, bo nie mam pamięci do godnych nicków) to powiedz jej żeby tu kiedyś wpadła. Pogadamy o tym i owym. A może nawet da się skusić na FA. Link Zgłoś
basia Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 15:43 patience napisała: > Czy forumowicze maja w tej sprawie cos do powiedzenia? Gdzie mozna cos na ten > temat przeczytac? > > Pozdrawiam, ha,ha,ha...musiałam się napierw pośmiać. Nie tylko ja jedna naiwna na tym forum. Ja, byłam.... Ps. czytałm dzisiaj wyjaśnienie Tebego, bądź Maas- w sprawie admina bronka co to go odwołali z zaszczytnej funkcji opiekuna forum Ruda Śląska, że odwołanie admina może naspąpić wtedy kiedy się z nim/nią adminstracja etatowa dogadać nie może. Tu szukaj zasad. Innych nie ma. Odszacikowanie było ich (adminów etatowych) wypadkiem przy pracy tylko. Na tym skończyło się branie pod uwagę zdania userów. Link Zgłoś
patience REWOLUCJA WYBUCHLA 26.03.04, 15:52 Rewolucjonisci wszystkich krajow laczcie sie! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11614309&a=11614679 Link Zgłoś
maas Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 15:55 Jezeli moderator za swoja misje uznaje nabijanie licznika (co przyznaje), to trudno mowic o porozumieniu. Link Zgłoś
basia pkt 1 zasad 26.03.04, 16:04 1.Jezeli moderator za swoja misje uznaje nabijanie licznika (co przyznaje) pyt. pomocnicze z gatunku faq- a co jak się nie przyznaje? Link Zgłoś
maas Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 15:54 Podobne jak powolywania - decyduje administracja na podstawie dzialalnosci forumowicza/moderatora. Link Zgłoś
patience Tknks:). To my tu zalaczamy glos pomocniczy. 26.03.04, 15:58 Jest bunt na pokladzie. I to pasazerow pierwszej klasy, a nie oszolomow, co mozna po naszych postach sprawdzic. PS. Prosze nie czytac postow Jenisieja. :) Link Zgłoś
niech Nie wierzcie Maas 26.03.04, 15:58 Ona nawet nie wie kiedy sie watki archiwizuja. Bo ona jest tylko asystentka TeBego. Jak on idzie na piwo to ona sie madrzy, a potem jak on wraca to musi naprawiac to co ona popsula. Link Zgłoś
gini Re:O co chodzi Heldze czyli patience 26.03.04, 16:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11614309 Otoz o zastapienie jednej cenzury inna cenzura.Tym razem cenzura zlozona z jej znajomych. Jest to autorski pomysl Helgi z nikim na Fa niekonsultowany. No poza kretynem 52, ktoremu pewnie Hela by wreczyla nozyce. Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re:O co chodzi Heldze czyli patience IP: 212.20.131.* 26.03.04, 16:24 gini napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11614309 > Otoz o zastapienie jednej cenzury inna cenzura.Tym razem cenzura zlozona z jej > znajomych. > Jest to autorski pomysl Helgi z nikim na Fa niekonsultowany. > No poza kretynem 52, ktoremu pewnie Hela by wreczyla nozyce. Masz rację, że Helga jest niekonsekwentna, gdy chodzi o cenzurę. Kiedy cenzura wycina po jej myśli, to popiera, a jak wycina nie po jej myśli, to protestuje. Tylko, że Helga wcale nie jedyna taka niekonsekwentna. Pozdrawiam Jura Link Zgłoś
patience PS. A dlaczego uwazasz gini ze chce ci te nozyczki 26.03.04, 16:28 ... zabrac dla siebie? Bo tak sie sklada ze moderatorem byc nie chce. Dlugich stazem forumowiczow jest wiecej.. Nie tylko ja:))))) Link Zgłoś
gini Re: PS. A dlaczego uwazasz gini ze chce ci te noz 26.03.04, 16:30 patience napisała: > ... zabrac dla siebie? > > Bo tak sie sklada ze moderatorem byc nie chce. Dlugich stazem forumowiczow jest > > wiecej.. Nie tylko ja:))))) Zaden przyzwoity forumowicz z FA nie zgodzi sie zostac ormowcem. Chyba, ze kretyn 52 on ma dlugi staz wic wg Ciebie nada sie. Link Zgłoś
patience Re: PS. A dlaczego uwazasz gini ze chce ci te noz 26.03.04, 16:32 > Zaden przyzwoity forumowicz z FA nie zgodzi sie zostac ormowcem. > Chyba, ze kretyn 52 on ma dlugi staz wic wg Ciebie nada sie. To zrezygnuj. Oddaj stolek. Widzisz co ludzie wypisuja pod twoim adresem. A dzien sie dopiero zaczyna. I przy okazji wyjasnij czego nie skapowalas w watku o Zawadzkich. Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re: PS. A dlaczego uwazasz gini ze chce ci te noz IP: 212.20.131.* 26.03.04, 16:32 Ech, Helgo, miałem Cię za inteligentną i samodzielnie myślącą dziewczynę. Po co Ci potrzebni w ogóle jacyś moderatorzy? Nie potrafisz sama odfiltrować sobie, co chesz czytać, a co nie? Jura Link Zgłoś
patience Re: PS. A dlaczego uwazasz gini ze chce ci te noz 26.03.04, 16:35 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Ech, Helgo, miałem Cię za inteligentną i samodzielnie myślącą dziewczynę. Po co > Ci potrzebni w ogóle jacyś moderatorzy? Nie potrafisz sama odfiltrować sobie, c > o > chesz czytać, a co nie? > Jura A byles kiedykolwiek w Kaszalocie? Widziales jak tam wygladalo? System z maharani sie znakomicie sprawdzil. Skladala sie z ludzi o roznych pogladach. Nozyczki byly tez w rekach ludzi o roznych pogladach. I jakos wszyscy byli zadowoleni. Nie trzeba bylo ciac. Popytaj sie ludzi. Link Zgłoś
gini Re:Do Maas i Tebe 26.03.04, 16:41 Poniewaz Helga ta niezwykle przenikliwa inteligentna kobieta rozszyfrowala, ze to ja jestem adminem i, ze tne jako Giwi, nie pozostaje mi nic innego, jak zrzec sie tych nozyczek i tego stolka na jej rzecz . Link Zgłoś
patience To bardzo ladnie z twojej strony. 26.03.04, 16:44 gini napisała: > Poniewaz Helga ta niezwykle przenikliwa inteligentna kobieta rozszyfrowala, ze > to ja jestem adminem i, ze tne jako Giwi, nie pozostaje mi nic innego, jak > zrzec sie tych nozyczek i tego stolka na jej rzecz . A ja zorganizuje przekazanie ich w godne rece. Bez awantur, ku powszechnej szczesliwosci. Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re: To bardzo ladnie z twojej strony. IP: 212.20.131.* 26.03.04, 16:48 patience napisała: > gini napisała: > > > Poniewaz Helga ta niezwykle przenikliwa inteligentna kobieta rozszyfrowala > , > ze > > to ja jestem adminem i, ze tne jako Giwi, nie pozostaje mi nic innego, jak > > > zrzec sie tych nozyczek i tego stolka na jej rzecz . > > > A ja zorganizuje przekazanie ich w godne rece. Bez awantur, ku powszechnej > szczesliwosci. Nikomu nie przekazywać, tylko wyrzucić w cholerę te nożyce! Byli już tacy, co to wprowadzali powszechną szczęśliwość. Jura Link Zgłoś
patience Re: To bardzo ladnie z twojej strony. 26.03.04, 17:04 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Nikomu nie przekazywać, tylko wyrzucić w cholerę te nożyce! > Byli już tacy, co to wprowadzali powszechną szczęśliwość. > Jura Tobie dam. Bedziesz jednym z tych co dostana. A uzywac nikt ci nie kaze.:) Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re: To bardzo ladnie z twojej strony. IP: 212.20.131.* 26.03.04, 19:42 Helgo, czy Ty rozumiesz po polsku? Nie chcę być ormowcem i nie chcę żadnych nożyczek. Usenet nie ma ormowców, a jakoś sobie radzi. Jura Link Zgłoś
gini Re: To bardzo ladnie z twojej strony. 26.03.04, 16:49 patience napisała: > gini napisała: > > > Poniewaz Helga ta niezwykle przenikliwa inteligentna kobieta rozszyfrowala > , > ze > > to ja jestem adminem i, ze tne jako Giwi, nie pozostaje mi nic innego, jak > > > zrzec sie tych nozyczek i tego stolka na jej rzecz . > > > A ja zorganizuje przekazanie ich w godne rece. Bez awantur, ku powszechnej > szczesliwosci. > A czy moge znac kandydatury wybrancow , ktorym przekazesz te nozyce i moj ulubiony stoleczek? Dobrze Hela, ze wrocilas, bez ciebie to FA zginelo by calkowicie. Septyk, Borsuk, Pollak, Perla, Jureek) ktorys z wymienionych . Tyle, ze jest maly problem.Twoj przyjaciel kretyn twierdzi, ze jest jeszcze paru ormowcow poza mna , tu ich wymienil.Musisz teraz zaapelowac do nich by rowniez oddali nozyczki.Chyba, ze zechcesz im je zostawic, ale to juz Twoja sprawa, ty rzadzisz, ty przekazujesz. Link Zgłoś
GoĹÄ: Jureek Re: PS. A dlaczego uwazasz gini ze chce ci te noz IP: 212.20.131.* 26.03.04, 16:46 Byłem i wiem, jak to wyglądało w kaszalocie. Sam też, jak wszyscy, miałem tam nożyczki. Ale to była zabawa i prywatne forum. Nie widzę potrzeby istnienia moderatora na forum publicznym. Wystarczy automat do wycinania spamu. Usenet bez moderatorów też funkcjonuje. Traktuję użytkowników forum jak dorosłych ludzi, którzy sami potrafią zadecydować, co czytać i na co odpowiadać. Wszelkie ingerencje cenzorskie fałszują obraz rzeczywistości. Jura Link Zgłoś
gini Re: Jedno pytanie do Helgi 26.03.04, 16:55 Czy konsultowalas z kimkolwiek swoj pomysl na FA?Dlaczego chcesz podejmowac decyzje i cos tam przekazywac, bez porozumienia z reszta tam piszacych.Masz jakies upowaznienia?Na jakiej zasadzie.Mozesz wytlumaczyc, bo czegos tu nie rozumiem. Link Zgłoś
patience Re: Jedno pytanie do Helgi 26.03.04, 17:02 gini napisała: > Mozesz wytlumaczyc, bo czegos tu nie > rozumiem. Jak zwykle:) Juz na dzisiaj dosyc sie tobie natlumaczylam. Zapasy energii mi sie na ten cel odnowia jutro i wtedy chetnie znowu ci cos potlumacze. W miare potrzeb. Link Zgłoś
gini Re: Jedno pytanie do Helgi 26.03.04, 17:06 patience napisała: > gini napisała: > > > Mozesz wytlumaczyc, bo czegos tu nie > > rozumiem. > > > Jak zwykle:) Juz na dzisiaj dosyc sie tobie natlumaczylam. Zapasy energii mi > sie na ten cel odnowia jutro i wtedy chetnie znowu ci cos potlumacze. W miare > potrzeb. To nie chodzi o tlumaczenie tylko dla mnie mysle, ze wszyscy chcieliuby sie dowiedziec , kto cie upowaznil do decydowania o calym FA. Link Zgłoś
patience Re: PS. A dlaczego uwazasz gini ze chce ci te noz 26.03.04, 16:58 Moderatorzy niestety sa potrzebni. Wystarczy sobie przypomniec Telusia z jego abazurami z ludzkiej skory, zeby zrozumiec dlaczego. Ale ingerencja powinna byc minimalna - wlasnie dlatego ludzie przylaza na ten portal, gdyz tu cenzura prawie nie istnieje. Kaszalot nie do konca byl zabawa. Z mojej strony to byl swiadomy eksperyment. Heh, nie chwalac sie, instytucje spolecznych moderatorow wymyslilam na dlugo przed GW. I to chyba lepiej funkcjonowalo niz system przyjety na GW. Pamietasz zeby byly jakiekolwiek awantury na tym tle? Nie bylo zadnych. Ciachania sobie nawzajem po postach tez nie, mimo ze ludzie znacznie sie roznili swiatopogladowo. Uwazam ze na Aktualnosciach tez by zadzialalo. Z paroma oczywistymi modyfikacjami, rzecz jasna. Lepsze to, niz znoszenie czyis zlych humorow. Przede wszystkim w kilkuosobowej ekipie dziala mechanizm powstrzymywania. Co jeden wycial, to drugi moze przywrocic. W efekcie wszyscy sie pilnuja zeby ciac rzeczywiscie tylko to, co lamie regulamin. A o to chodzi. Link Zgłoś
gini Re: PS. A dlaczego uwazasz gini ze chce ci te noz 26.03.04, 17:05 patience napisała: > Moderatorzy niestety sa potrzebni. Wystarczy sobie przypomniec Telusia z jego > abazurami z ludzkiej skory, zeby zrozumiec dlaczego. Ale ingerencja powinna byc > > minimalna - wlasnie dlatego ludzie przylaza na ten portal, gdyz tu cenzura > prawie nie istnieje. > > Kaszalot nie do konca byl zabawa. Z mojej strony to byl swiadomy eksperyment. > Heh, nie chwalac sie, instytucje spolecznych moderatorow wymyslilam na dlugo > przed GW. I to chyba lepiej funkcjonowalo niz system przyjety na GW. Pamietasz > zeby byly jakiekolwiek awantury na tym tle? Nie bylo zadnych. Ciachania sobie > nawzajem po postach tez nie, mimo ze ludzie znacznie sie roznili > swiatopogladowo. Uwazam ze na Aktualnosciach tez by zadzialalo. Z paroma > oczywistymi modyfikacjami, rzecz jasna. Lepsze to, niz znoszenie czyis zlych > humorow. Przede wszystkim w kilkuosobowej ekipie dziala mechanizm > powstrzymywania. Co jeden wycial, to drugi moze przywrocic. W efekcie wszyscy > sie pilnuja zeby ciac rzeczywiscie tylko to, co lamie regulamin. A o to chodzi. > Helga, kaszalot to bylo forum prywatne dla osob wybranych, znajacych sie o mniej wiecej identycznych pogladach, tam nie mialas powodow do ciec. Zaloz jak ci radzilam drugiego kaszalota, a FA zostaw w spokoju, albo przynajmniej skonsultuj z kims swoje pomysly.Moze najpierw popytaj ludzi na FA , co o tym mysla.Jestes pewna, ze znajdziesz chetnych na ormowcow?Bo ja na twoim miejscu taka pewna bym nie byla. Druga sprawa, zaapelowalas na FA tylko do kaszalota, a co z innymi? I jeszcze raz pytam kto ci dal upowaznienia by skladac tu jakies propozycje w imieniu calego FA? Link Zgłoś
patience Re: PS. A dlaczego uwazasz gini ze chce ci te noz 26.03.04, 17:18 Nieprawda. Kaszalot wszystkich wpuszczal jak leci. To po pierwsze. Sprawdzil sie. To po drugie. A po trzecie, kto cie upowaznil do zabraniania mi skladania propozycji komukolwiek? Na nastepne twoje posty odpowiem jutro, pozwol, bo wlasnie trace patience. Serdeczny calusek:) Link Zgłoś
gini Re: PS. A dlaczego uwazasz gini ze chce ci te noz 26.03.04, 17:27 patience napisała: > Nieprawda. Kaszalot wszystkich wpuszczal jak leci. To po pierwsze. Sprawdzil > sie. To po drugie. A po trzecie, kto cie upowaznil do zabraniania mi skladania > propozycji komukolwiek? Na nastepne twoje posty odpowiem jutro, pozwol, bo > wlasnie trace patience. > > Serdeczny calusek:) > Wpuszczal i wyrzucal , mnie cos ze dwa razy wywalili jak nie wiecej. Propozycje skladaj Hela we wlasnej sprawie, ta sprawa nie dotyczy tylko ciebie.FA to nie jest twoj prywatny folwark chcialam zauwazyc. Skoro kaszalot byl ok zaloz sobie drugiego i tam wprowadzaj swoje pomysly. Ktos ci zabrania zalozyc swoje forum prywatne? Link Zgłoś
GoĹÄ: ślunska dziołszka Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 19:39 maas napisała: > Podobne jak powolywania - decyduje administracja na podstawie dzialalnosci > forumowicza/moderatora. WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY... Bronek się nie zmienił...władza Go nie zmieniła,czego nie można powiedzieć o Was, bo Wam "władza" ROZUM ODEBRAŁA ! Link Zgłoś
pollak Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 18:33 Giwi stara się tżymać poziom swojego popżednika, Chelgo. Czy wiesz, rze po tym jak odwołano szmacika ze stanowiska, ten wrucił na miejsce zbrodni (na FA) i napisał rze ma wszystko w dópie. :) Przyjdzie i na giwi czas.... :) Link Zgłoś
gini Re: pollak nie migaj sie. 26.03.04, 18:36 pollak napisał: > Giwi stara się tżymać poziom swojego popżednika, Chelgo. Czy wiesz, rze > po tym jak odwołano szmacika ze stanowiska, ten wrucił na miejsce > zbrodni (na FA) i napisał rze ma wszystko w dópie. :) Przyjdzie i na > giwi czas.... :) Kretyn juz dawno odkryl , ze giwi to Ty.Oddaj nozyce tak jak ja a Helga je przekaze w godne rece. Link Zgłoś
pollak Re: pollak nie migaj sie. 26.03.04, 18:37 gini napisała: > Kretyn juz dawno odkryl , ze giwi to Ty.Oddaj nozyce tak jak ja a Helga je > przekaze w godne rece. Najlepsze jest to, że on w to szczerze wierzy. :) Tylko niech nikt nie waży się Kretyna52 z błędu wyprowadzać! Link Zgłoś
gini Re: pollak nie migaj sie. 26.03.04, 18:41 pollak napisał: > gini napisała: > > > Kretyn juz dawno odkryl , ze giwi to Ty.Oddaj nozyce tak jak ja a Helga je > > > przekaze w godne rece. > > Najlepsze jest to, że on w to szczerze wierzy. :) > > > > Tylko niech nikt nie waży się Kretyna52 z błędu wyprowadzać! Co tam Helga wierzy w to, ze ja jestem giwi. Tez prosze nie wyprowadzac z bledu !!! Link Zgłoś
patience Re: Nie morze byc!!! 26.03.04, 18:46 gini napisała: > Co tam Helga wierzy w to, ze ja jestem giwi. > Tez prosze nie wyprowadzac z bledu !!! Chcesz powiedziec rze na foróm som takie dwie zakóte paly a nie jedna jedyna ty!??? A ta druga to kto?????????? Tojes niemorzliwe. Jestes na samym topie. Nik ciem nie pszebije. Link Zgłoś
gini Re: Nie morze byc!!! 26.03.04, 18:49 patience napisała: > gini napisała: > > > Co tam Helga wierzy w to, ze ja jestem giwi. > > Tez prosze nie wyprowadzac z bledu !!! > > > Chcesz powiedziec rze na foróm som takie dwie zakóte paly a nie jedna jedyna > ty!??? A ta druga to kto?????????? > > Tojes niemorzliwe. Jestes na samym topie. Nik ciem nie pszebije. Taa druga pala jestes ty, ktora koniecznie potrzebuje ormowca, ja w przeciwienstwie do ciebie nie potrzebuje. Zmien sobie nicka na ormowiec. Link Zgłoś
patience Gini, skarbie, uspokoj sie.Mam pytanie dola ciebie 26.03.04, 18:59 To tylko zarty. A cos mi sie wydaje ze zaraz znowu dasz popis tego, co ci najlepiej wychodzi, a co my obie wiemy, co potrafisz:))). A teraz posluchaj uwaznie, mam dla ciebie pytanie. Tylko tym razem skup sie lepiej niz dzis rano i postaraj sie odpowiedziec. To bardzo istotne, zebys odpowiedziala. Oto pytanie: W 1970 roku w Gdansku mialy miejsce zajscia uliczne. Jedni atakowali Komitet Wojewodzki, inni go bronili. I tu jest pytanie: Co wtedy robilo ORMO? To jest pytanie trudniejsze niz to o popcorn i gume do zucia, na ktore nie potrafilas odpowiedziec, ale nie przejmuj sie. Jak znowu nie odpowiesz, albo odpowiesz zle, to mam duzo innych pytan w zapasie:) Link Zgłoś
gini Re: Gini, skarbie, uspokoj sie.Mam pytanie dola c 26.03.04, 19:06 patience napisała: > To tylko zarty. A cos mi sie wydaje ze zaraz znowu dasz popis tego, co ci > najlepiej wychodzi, a co my obie wiemy, co potrafisz:))). > > A teraz posluchaj uwaznie, mam dla ciebie pytanie. Tylko tym razem skup sie > lepiej niz dzis rano i postaraj sie odpowiedziec. To bardzo istotne, zebys > odpowiedziala. Oto pytanie: > > W 1970 roku w Gdansku mialy miejsce zajscia uliczne. Jedni atakowali Komitet > Wojewodzki, inni go bronili. I tu jest pytanie: Co wtedy robilo ORMO? > > To jest pytanie trudniejsze niz to o popcorn i gume do zucia, na ktore nie > potrafilas odpowiedziec, ale nie przejmuj sie. Jak znowu nie odpowiesz, albo > odpowiesz zle, to mam duzo innych pytan w zapasie:) Hela za mloda jestem nie pamietam co w tym czasie robilo Ormo.Fakt jest faktem, ze domagasz sie cenzury tyle, ze tej, ktora tobie bedzie odpowiadac.Wszystko na ten temat. Rozmowy na FOF toczyly sie tu juz od grudnia i tocza sie dalej.Jest tego iles tam watkow i w kazdym ponad 100 wypowiedzi .Chcesz to Ci powyciagam linki poczytasz sobie . Pollak to Twoj kolega z kaszalota spyaj go czy zostanie ormowcem na FA, zobaczymy co Ci odpowie. Link Zgłoś
patience Zla odpowiedz! Pytanie latwiejsze, skup sie: 26.03.04, 19:46 Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. Pierwszy to renówka w kolorze czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze ciemnoniebieskim. Na fdachu merca blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: W ktorym z samochodow siedzi policja? To bardzo wazne, zebys odpowiedziala na to pytanie. Link Zgłoś
patience No co tak dlugo myslisz Aniu? Postaraj sie! 26.03.04, 19:48 Powtarzam: Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. Pierwszy to renówka w kolorze czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze ciemnoniebieskim. Na dachu merca blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: W ktorym z samochodow siedzi policja? Link Zgłoś
patience Potrafisz odpowiedziec? Nie potrafisz! Znowu! 26.03.04, 19:49 A mowilam napij sie kawy! Link Zgłoś
patience O rany jak ja sie z Ania mecze! 26.03.04, 19:50 No skup sie i posluchaj: Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. Pierwszy to renówka w kolorze czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze ciemnoniebieskim. Na dachu merca blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: W ktorym z samochodow siedzi policja? Wiesz? Wiesz? To powiedz! Link Zgłoś
patience Aniu! Aniu! No pomysl! To nie takie trudne! 26.03.04, 19:51 Uwazaj: Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. Pierwszy to renówka w kolorze czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze ciemnoniebieskim. Na dachu merca blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: W ktorym z samochodow siedzi policja? No??? Link Zgłoś
patience Re: Aniu! Dlaczego znowu nie myslisz? Odpowiedz! 26.03.04, 19:53 o rany jeszcze raz powtarzam pytanie: Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. Pierwszy to renówka w kolorze czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze ciemnoniebieskim. Na dachu merca blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: W ktorym z samochodow siedzi policja? No ile razy mozna powtarzac? Odpowiedz! To bardzo istotne zebys odpowiedziala. Link Zgłoś
patience Aniu a moze scisnij rekami czolo to ci pomoze? 26.03.04, 19:54 No skup sie! Na pewno potrafisz! Link Zgłoś
patience No widzicie tak samo bylo z popcornem 26.03.04, 19:55 Aniu, powtarzam jeszcze raz: (masz sie skupic!) Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. Pierwszy to renówka w kolorze czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze ciemnoniebieskim. Na dachu merca blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: W ktorym z samochodow siedzi policja? No? Aniu!? Link Zgłoś
patience Ania znowu nie moze sie skupic:( 26.03.04, 19:57 Moze siedzi na zlym krzesle? Uwaga aniu, cierpliwie jeszcze raz powtarzam: Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. Pierwszy to renówka w kolorze czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze ciemnoniebieskim. Na dachu merca blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: W ktorym z samochodow siedzi policja? No! No! Aniu! To bardzo wazne zebys odpowiedziala. Link Zgłoś
patience Moze ktos Ani podpowie? 26.03.04, 19:58 Z tym popcornem to jej podpowiedzieli. No Aniu,. mam pytanie specjalnie dla ciebie: Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. Pierwszy to renówka w kolorze czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze ciemnoniebieskim. Na dachu merca blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: W ktorym z samochodow siedzi policja? Link Zgłoś
patience Aniu gdzie uciekasz? Pomysl i odpowiedz! 26.03.04, 19:59 Wszyscy sie bardzo uciesza jak odpowiesz. Dostaniesz gratulacje, tylko sie skup: Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. Pierwszy to renówka w kolorze czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze ciemnoniebieskim. Na dachu merca blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: W ktorym z samochodow siedzi policja? Link Zgłoś
patience Chyba dzisiaj Ani nie pogratulujemy:( 26.03.04, 20:00 Na wszelki wypadek zapytam jeszcze raz: Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. Pierwszy to renówka w kolorze czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze ciemnoniebieskim. Na dachu merca blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: W ktorym z samochodow siedzi policja? Link Zgłoś
pollak Re: Aniu! Dlaczego znowu nie myslisz? Odpowiedz! 26.03.04, 20:00 patience napisała: > o rany jeszcze raz powtarzam pytanie: > > Po ulicy jada 2 samochody jeden za drugim. > Pierwszy to renówka w kolorze > czerwonym. Drugi to mercedes w kolorze > ciemnoniebieskim. Na dachu merca > blyska niebieski kogut. Uwaga, pytanie: > > W ktorym z samochodow siedzi policja? Na pewno nie w drugim. Polskiej policji nie stać na mercedesy. Jest to trudne pytanie, bo można gdybać, czy w którymś z tych dwóch wozów nie siedzi jakiś komendant który wziął w łapę. Ogólnie za mało danych. Koguta może sobie sprawić każdy mafiozo, aby poprawić komunikację na drogach publicznych. Na to pytanie nie można odpowiedzieć jednoznacznie. Z resztą co to znaczy że siedzi policja? Cała komenda? Komisariat? Czy może kilku policjantów. Sprecyzuj prosze, gdyż zadawanie takich pytań nienajlepiej świadczy o pytającym. :) Link Zgłoś
patience Re: Aniu! Dlaczego znowu nie myslisz? Odpowiedz! 26.03.04, 20:06 Ratujesz biedaczke? HIhiiiii Zebys widzial ten popcorn i gume do zucia dzisiaj rano:))))) Link Zgłoś
patience Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 18:42 pollak napisał: > Giwi stara się tżymać poziom swojego popżednika, Chelgo. Czy wiesz, rze > po tym jak odwołano szmacika ze stanowiska, ten wrucił na miejsce > zbrodni (na FA) i napisał rze ma wszystko w dópie. :) Przyjdzie i na > giwi czas.... :) Zanim na niom pszyjdzie czas to pszyjdzie zmenczenie. Bo ludnosc siem zmawia na spamowanie. Najlepiej calodobowe albo o 4 rano. A tymczasem organizójem rozdawnictwo norzyczek. Takim co nie tnom. Bendziem odprasowywac na ryceży na FA. A ja zostanem chlopka malorolna rzeby mi nik nie zazucal. Link Zgłoś
gini Re: Ludnosc czyli hela i jej pacyny 26.03.04, 18:47 patience napisała: > pollak napisał: > > > Giwi stara się tżymać poziom swojego popżednika, Chelgo. Czy wiesz, rze > > po tym jak odwołano szmacika ze stanowiska, ten wrucił na miejsce > > zbrodni (na FA) i napisał rze ma wszystko w dópie. :) Przyjdzie i na > > giwi czas.... :) > > Zanim na niom pszyjdzie czas to pszyjdzie zmenczenie. Bo ludnosc siem zmawia na > > spamowanie. Najlepiej calodobowe albo o 4 rano. A tymczasem organizójem > rozdawnictwo norzyczek. Takim co nie tnom. Bendziem odprasowywac na ryceży na > FA. A ja zostanem chlopka malorolna rzeby mi nik nie zazucal. > Komu ty spamem krzywde zrobisz?Bo napewno nie adminowi , hurtem tnie i tyle. Wez wydoroslej troche. Ile pacyn liczy ta ludnosc? Spam to jest wlasnie uzasadnienie tego, ze admin musi byc. Ale tobie na reke obys adminem zostala ty, albo twoj znajomy. Link Zgłoś
pollak Re: Ludnosc czyli hela i jej pacyny 26.03.04, 18:59 gini napisała: > Spam to jest wlasnie uzasadnienie tego, ze admin musi byc. Tu się zgadzam. Link Zgłoś
gini Re: Ludnosc czyli hela i jej pacyny 26.03.04, 19:01 pollak napisał: > gini napisała: > > > Spam to jest wlasnie uzasadnienie tego, ze admin musi byc. > > Tu się zgadzam. No wiec po co?Poczytaj i zastanow sie o co Helce chodzi, nie o zdjecie admina tylko o zamiane admina na tego, ktory jej bedzie pasowal. Link Zgłoś
pollak Re: Ludnosc czyli hela i jej pacyny 26.03.04, 19:06 gini napisała: > No wiec po co?Poczytaj i zastanow sie o co Helce chodzi, nie o zdjecie admina > tylko o zamiane admina na tego, ktory jej bedzie pasowal. Polityka. Wazne że zdejmą obecnego. Później bedziemy myśleć nad zdjęciem następnego, aż w końcu administracja da sobie spokój ze społecznymi na FA. ;) Link Zgłoś
patience I ZA TO CIEM LUBIEM POLLAKó 26.03.04, 19:11 pollak napisał: > > Polityka. Wazne że zdejmą obecnego. Później bedziemy myśleć nad zdjęciem > następnego, aż w końcu administracja da sobie spokój ze społecznymi na FA. ;) NIEH RZYJE REWOLóCJA PERMANENENTNA. PSZEWUDCA NAJWYSZSZY NASZ LEW TROCKI MA DLA CIEBIE WYNADGRODZENIE ZA PRAGMATYCZYCZNOSC POD KAK.. KUK.. KUKTASEM W MEKSKUKó. Link Zgłoś
patience uwaga 2 maja dymisja Millera 26.03.04, 19:14 wlasnie byla konf prasowa pokazana w wydaniu specjalnym TVN Link Zgłoś
gini Re: Ludnosc czyli hela i jej pacyny 26.03.04, 19:13 pollak napisał: > gini napisała: > > > No wiec po co?Poczytaj i zastanow sie o co Helce chodzi, nie o zdjecie adm > ina > > tylko o zamiane admina na tego, ktory jej bedzie pasowal. > > Polityka. Wazne że zdejmą obecnego. Później bedziemy myśleć nad zdjęciem > następnego, aż w końcu administracja da sobie spokój ze społecznymi na FA. ;) To moze ja sie juz pozegnam z forum, bo wiadomo, ze jak adminem zostanie protegowany Heli, to ani jeden moj poost sie nie ostanie. Kaszalot ponoc takie wspaniale forum bez venzury, a kto wywalil siodemùke nie wiesz czasem? I kto wywalil niejaka zuzie?Nie wiesz?Chcesz TWA na forum? Link Zgłoś
pollak Re: Ludnosc czyli hela i jej pacyny 26.03.04, 19:21 gini napisała: > To moze ja sie juz pozegnam z forum, bo wiadomo, ze jak adminem zostanie > protegowany Heli, to ani jeden moj poost sie nie ostanie. Wiedz, że będą mieli wtedy tutaj post za postem (protestacyjnym). Wtedy protegowany wyleci szybciej niż zdąży dobrze chwycić w ręce nożyczki. > Kaszalot ponoc takie wspaniale forum bez venzury, a kto wywalil siodemůk > e nie > wiesz czasem? Nie pamietam. O ile pamiętam 7-em przyszedł i napisał że jest antysemitą i coś tam jeszcze. Nie wiem też czy sam nie powiedział że mu sie cośniecoś nie podoba. Nie pamietam. > I kto wywalil niejaka zuzie?Nie wiesz?Chcesz TWA na forum? Dobra, nie chcę nic mówić, ale Kaszalota czytały osoby które nie powinny były go czytać. Link Zgłoś
gini Re: Ludnosc czyli hela i jej pacyny 26.03.04, 19:30 pollak napisał: > gini napisała: > > > To moze ja sie juz pozegnam z forum, bo wiadomo, ze jak adminem zostanie > > protegowany Heli, to ani jeden moj poost sie nie ostanie. > > Wiedz, że będą mieli wtedy tutaj post za postem (protestacyjnym). Wtedy > protegowany wyleci szybciej niż zdąży dobrze chwycić w ręce nożyczki. > > > Kaszalot ponoc takie wspaniale forum bez venzury, a kto wywalil siodemůk > > e nie > > wiesz czasem? > > Nie pamietam. O ile pamiętam 7-em przyszedł i napisał że jest antysemitą > i coś tam jeszcze. Nie wiem też czy sam nie powiedział że mu sie > cośniecoś nie podoba. Nie pamietam. > > > I kto wywalil niejaka zuzie?Nie wiesz?Chcesz TWA na forum? > > Dobra, nie chcę nic mówić, ale Kaszalota czytały osoby które nie powinny > były go czytać. Pisz na temat, pytam o cenzure?I zdecyduj sie wreszcie jestes za cenzura czy przeciw?Jak jezstes za to napisz, ze tak i po zawodach, tylko chodzi ci o to by cenzurowal kolega. Jak tak to moje gratulacje.Zaloz komitet i wystap o nozyce dla pani Helgi. Dobranoc. Link Zgłoś
pollak Re: Ludnosc czyli hela i jej pacyny 26.03.04, 19:43 gini napisała: > Pisz na temat, pytam o cenzure? Pytałaś mnie o konkretne przypadki. Z siódemką nie wiem jak było. Nie wiem czy go wywalili czy sam odszedł. Z zuzią sytuacja była bardziej jednak skomplikowana, chyba przyznasz. I zdecyduj sie wreszcie jestes za cenzura czy > przeciw?Jak jezstes za to napisz, ze tak i po zawodach, tylko chodzi ci o to by > > cenzurowal kolega. > Jak tak to moje gratulacje.Zaloz komitet i wystap o nozyce dla pani Helgi. A po cholere mi to? Ja tu jestem od nękania społecznych, żeby sobie poszli. Link Zgłoś
gini Re: Ludnosc czyli hela i jej pacyny 26.03.04, 19:59 pollak napisał: > gini napisała: > > > Pisz na temat, pytam o cenzure? > > Pytałaś mnie o konkretne przypadki. Z siódemką nie wiem jak było. Nie > wiem czy go wywalili czy sam odszedł. Z zuzią sytuacja była bardziej > jednak skomplikowana, chyba przyznasz. Nie nie byla skomplikowana, najpierw wycieli moje posty, pozniej mnie, pozniej wpuscili jako gini, a pozniej wywalili, a siodemke wywalili za poglady. > > I zdecyduj sie wreszcie jestes za cenzura czy > > przeciw?Jak jezstes za to napisz, ze tak i po zawodach, tylko chodzi ci o > to by > > > > cenzurowal kolega. > > Jak tak to moje gratulacje.Zaloz komitet i wystap o nozyce dla pani Helgi. > > A po cholere mi to? Ja tu jestem od nękania społecznych, żeby sobie > poszli. Tak i zeby ich zastapili spoleczni Helgi, dziekuje nie mam pytan. Link Zgłoś
pollak Re: Ludnosc czyli hela i jej pacyny 26.03.04, 20:07 gini napisała: > Nie nie byla skomplikowana, najpierw wycieli moje posty, pozniej mnie, pozniej > wpuscili jako gini, a pozniej wywalili, a siodemke wywalili za poglady. Nie jestem w stanie tego zweryfikować, gdyż regularnie zaglądałem tam tylko na początku. Później było to juz na prawdę sporadycznie. Czy prawdą jest że Kaszalota czytały osoby, które nie miały do niego dostępu, a które się do tego na FA przyznały, wskazując na zuzę jako na tą która ich tam wpuszczała? > > A po cholere mi to? Ja tu jestem od nękania społecznych, żeby sobie > > poszli. > > Tak i zeby ich zastapili spoleczni Helgi, dziekuje nie mam pytan. To nie Helga decyduje kto zostanie następcą, więc wyluzuj. Jak rozumiem, chcesz aby giwi została, bo Helga ma swoje macki, tak? To jakaś teoria spisku ;) Link Zgłoś
patience OOOOOo Aniu tutaj jestes! Trzecie pytanie: 26.03.04, 20:09 pomysl i skup sie. Faceet stoi przed Głownym Gmachem Policji Polskiej z wezwaniem na przesluchanie w garsci. Oto pytanie: Czy druczek tego wezwania zostal wydrukowany w drukarni, czy tez wyprodukowany przez starszaki w przedszkolu na zajeciach z rysunków? Link Zgłoś
patience ANiu! NPostaraj sie! Na pewno potrafisz! 26.03.04, 20:10 Faceet stoi przed Głownym Gmachem Policji Polskiej z wezwaniem na przesluchanie w garsci. Oto pytanie: Czy druczek tego wezwania zostal wydrukowany w drukarni, czy tez wyprodukowany przez starszaki w przedszkolu na zajeciach z rysunków? Link Zgłoś
pollak Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 18:58 patience napisała: u Zanim na niom pszyjdzie czas to pszyjdzie zmenczenie. Bo ludnosc siem zmawia na > > spamowanie. Najlepiej calodobowe albo o 4 rano. Nie, spam jest zły. Chociaż jeśli chcecie, moge tanio skrypta zrobić ;) (komputery się nie męczą, do tego lista ilustam anonimowych proxy... ;)) Zacząłem już poważnie myśleć nawet nad botem dla piessny ;) > A tymczasem organizójem > rozdawnictwo norzyczek. Takim co nie tnom. Bendziem odprasowywac na ryceży na > FA. A ja zostanem chlopka malorolna rzeby mi nik nie zazucal. Hehehe Link Zgłoś
gini Re: pollak 26.03.04, 19:00 pollak napisał: > patience napisała: > > u Zanim na niom pszyjdzie czas to pszyjdzie zmenczenie. Bo ludnosc siem zmawia > na > > > > spamowanie. Najlepiej calodobowe albo o 4 rano. > > Nie, spam jest zły. Chociaż jeśli chcecie, moge tanio skrypta zrobić ;) > (komputery się nie męczą, do tego lista ilustam anonimowych proxy... ;)) > Zacząłem już poważnie myśleć nawet nad botem dla piessny ;) > > > > A tymczasem organizójem > > rozdawnictwo norzyczek. Takim co nie tnom. Bendziem odprasowywac na ryceży > na > > FA. A ja zostanem chlopka malorolna rzeby mi nik nie zazucal. > > Jaka ludnosc opanuj sie?Heldze sie zamarzyly nozycve i spamowac bedzie sama pod ilomas tam nickami. Helgi nie znasz? > Hehehe Link Zgłoś
pollak Re: pollak 26.03.04, 19:03 gini napisała: > Helgi nie znasz? Znam ją i wiem że to cholera, ale może kupi ode mnie skrypta. ;) Link Zgłoś
patience Re: pollak 26.03.04, 19:18 pollak napisał: > gini napisała: > > > Helgi nie znasz? > > Znam ją i wiem że to cholera, ale może kupi ode mnie skrypta. ;) Zalerzy do czego i za ile? Link Zgłoś
pollak Re: pollak 26.03.04, 19:23 patience napisała: > Zalerzy do czego i za ile? Drogo nie wezme ;) A poważniej, na prawde nie podoba mi sie to spamowanie. To własnie jest jedyna rzecz, której na F. być nie powinno. Link Zgłoś
patience Re: pollak 26.03.04, 19:30 pollak napisał: > patience napisała: > > > Zalerzy do czego i za ile? > > Drogo nie wezme ;) > > A poważniej, na prawde nie podoba mi sie to spamowanie. To własnie jest > jedyna rzecz, której na F. być nie powinno. Oni zaczeli spamowac dopiero, jak Giwi zaczela wycinac pytanie dlaczego wyciela watek, ktory nie powinien byc wyciety. Wnerwili sie. Giwi osobiscie jest odpowiedzialna za ta awanture. A jeszcze dzisiaj zamiast przeprosic to podjudzila. PS. Nie jestem pewna, ale byc moze w przyszlym tygodniu bede miala jakas niewielka robotke. Bendem pamientac, szczzegulnie ten kawalek rze niedrogo. Link Zgłoś
pollak Re: pollak 26.03.04, 19:45 patience napisała: > Oni zaczeli spamowac dopiero, jak Giwi zaczela wycinac pytanie dlaczego wyciela Fałszywe zawadzkie spamują nam tutaj od dobrych kilku miesięcy. > PS. Nie jestem pewna, ale byc moze w przyszlym tygodniu bede miala jakas > niewielka robotke. Bendem pamientac, szczzegulnie ten kawalek rze niedrogo. Mam nadzieje ze z czasowo się wyrobię. Link Zgłoś
patience Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 19:05 pollak napisał: > patience napisała: > > u Zanim na niom pszyjdzie czas to pszyjdzie zmenczenie. Bo ludnosc siem zmawia > na > > > > spamowanie. Najlepiej calodobowe albo o 4 rano. > > Nie, spam jest zły. Chociaż jeśli chcecie, moge tanio skrypta zrobić ;) > (komputery się nie męczą, do tego lista ilustam anonimowych proxy... ;)) > Zacząłem już poważnie myśleć nawet nad botem dla piessny ;) OOO skrypt morzze byc! Bo Zawadzkie chcom siem pozdrawiac nawzajem i rzyczyc fszystkiego dobrego, a Giwi uwarza rze niepozwoli bo ma sfuj leguramin. Lista terz siem pszyda z wiadomych pofodow:)))))) > > A tymczasem organizójem > > rozdawnictwo norzyczek. Takim co nie tnom. Bendziem odprasowywac na ryceży > na > > FA. A ja zostanem chlopka malorolna rzeby mi nik nie zazucal. > > > Hehehe Link Zgłoś
gini Re:Helga komu zrobisz kuku spamem?. 26.03.04, 19:09 Piszesz, ze moderator jest potrzebny a jednoczesnie chcesz spamowac.Wez moze mlotek i walnij sie w czolo. Link Zgłoś
gini Re:Helga komu zrobisz kuku spamem?. 26.03.04, 19:10 Wychodzi na to, ze Helga walczy o mozliwosc spamowania.Dziekuje Helga, dziekuje bardzo, spamuj sobie spamuj. Link Zgłoś
patience Re:Helga komu zrobisz kuku spamem?. 26.03.04, 19:22 gini napisała: > Piszesz, ze moderator jest potrzebny a jednoczesnie chcesz spamowac.Wez moze > mlotek i walnij sie w czolo. Ja nie bendem spamowac bo jestewm namiezona i mnie zabanujom. Ale Zawackich jes dózo na forum i fszyscy wnerwieni. Ja nie mam z nimi nic sfpulnego. Jestem dzialaczka spoleczna pszeciw matolectwu. Link Zgłoś
gini Re:Helga komu zrobisz kuku spamem?. 26.03.04, 19:27 patience napisała: > gini napisała: > > > Piszesz, ze moderator jest potrzebny a jednoczesnie chcesz spamowac.Wez mo > ze > > mlotek i walnij sie w czolo. > > Ja nie bendem spamowac bo jestewm namiezona i mnie zabanujom. Ale Zawackich jes > > dózo na forum i fszyscy wnerwieni. Ja nie mam z nimi nic sfpulnego. Jestem > dzialaczka spoleczna pszeciw matolectwu. Hela dzialasz przeciw sama sobie?Cos takiego.A to nawet mozliwe, bo ty jestes za cenzurom i przeciw cenzurze. Czyli tzw matolectwo wrodzone. Link Zgłoś
pollak Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 19:09 patience napisała: > pollak napisał: > > > patience napisała: > > > > u Zanim na niom pszyjdzie czas to pszyjdzie zmenczenie. Bo ludnosc siem > zmawia > > na > > > > > > spamowanie. Najlepiej calodobowe albo o 4 rano. > > > > Nie, spam jest zły. Chociaż jeśli chcecie, moge tanio skrypta zrobić ;) > > (komputery się nie męczą, do tego lista ilustam anonimowych proxy... ;)) > > Zacząłem już poważnie myśleć nawet nad botem dla piessny ;) > > > OOO skrypt morzze byc! Bo Zawadzkie chcom siem pozdrawiac nawzajem i rzyczyc > fszystkiego dobrego, a Giwi uwarza rze niepozwoli bo ma sfuj leguramin. Lista > terz siem pszyda z wiadomych pofodow:)))))) > > > > > A tymczasem organizójem > > > rozdawnictwo norzyczek. Takim co nie tnom. Bendziem odprasowywac na r > yceży > > na > > > FA. A ja zostanem chlopka malorolna rzeby mi nik nie zazucal. > > > > > > Hehehe > > Link Zgłoś
pollak Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 19:17 patience napisała: > OOO skrypt morzze byc! Bo Zawadzkie chcom siem pozdrawiac nawzajem i rzyczyc Pewnie wiesz, że nie podoba mi sie pisanie pod cudzym nazwiskiem. Ten gość ma pewnie rodzinę, ma swoje poglądy i nie jest na miejscu robić sobie z jego nazwiska jaj. Można mu napisac wprost - 'Zawadzki ty taki i owaki', ale takie coś mi się nie podoba. > fszystkiego dobrego, a Giwi uwarza rze niepozwoli bo ma sfuj leguramin. Lista > terz siem pszyda z wiadomych pofodow:)))))) Nie, to działałoby tak. Liste serwerów proxy, wpisujemy do skryptu, a on będzie miał za zadanie wysyłać przez nie posty (losując je sobie). Wrzucamy takiego skrypta do crona, albo w ostateczności dorabiamy mu ficzer żeby sam kontrolował co ile ma działać i ...... tadaaaaaa ;) Nie pochwalam jednak spamowania, a to by było spamowanie. No chyba że byłby to jakiś inteligentny bot ;) PS. Właśnie przekonałem się że moja przeglądarka ssie. Wysłał się post (znaczy nie sam, tylko palec mi się omsknął, a teraz jak znam życie, to mi napisze że czegoś tam nie można drugi raz z tego samego formularza). Link Zgłoś
patience Re: Jakie sa zasady odwolywania adminow spoleczny 26.03.04, 19:39 A wiesz ze Zawadzki ma nowe niki? jeden z nich to cesodonospolakosruj albo tak jakos podobnie. Hihi. Moje gratulacje:)))) Wiesz moze czym mu podpadles? Link Zgłoś
gini Re: Jeszcze jedno 26.03.04, 19:44 Kazdy normalny czlowiek, ktory pisze na FA wie, ze podszywanie sie pod zawadzkiego , powoduje tylko nastepny spam w wykonaniu Jozia.Wiec moze przemienic to forum w forum spamerow i po zawodach.Bedzie na nim pisal Jozio i Helga.Obydwoje maja po iles tam pacyn wiec beda ciagneki w nieskonczonosc.Reszta z Fa bedzie musiala sie przeniesc gdzie indziej.Przy czym proponuje obydwojgu dac nozyczki, wtedy beda sie cieli wzajemnie.Jozio bedzie cial posty Helgi a Helga bedzie ciela Joziowe. A Pollak tez moze robic za cenzora, raz bedzie zastepowal Helge raz Jozia. Milego spamowania zycze. Link Zgłoś
pollak Re: Jeszcze jedno 26.03.04, 19:46 gini napisała: > A Pollak tez moze robic za cenzora, raz bedzie zastepowal Helge raz Jozia. Tak tak tak. A gini weźmie łopatki, wiadereczko i pójdzie do domu. O co Ci chodzi kobieto? Link Zgłoś
gini Re: Jeszcze jedno 26.03.04, 19:56 pollak napisał: > gini napisała: > > > A Pollak tez moze robic za cenzora, raz bedzie zastepowal Helge raz Jozia. > > Tak tak tak. A gini weźmie łopatki, wiadereczko i pójdzie do domu. > > > O co Ci chodzi kobieto? Jak to o co? Podpisujesz sie pod spamem, pod cenzura w wykonaniu Helgi, to co ja mam robic na FA, nie wiesz? Czytac spam w wykonaniu pacyn Helgi?A sam sobie czytaj. Link Zgłoś
pollak Re: Jeszcze jedno 26.03.04, 20:03 gini napisała: > Jak to o co? > Podpisujesz sie pod spamem, Bzdura > pod cenzura w wykonaniu Helgi, Gdzie? > to co ja mam robic > na FA, nie wiesz? > Czytac spam w wykonaniu pacyn Helgi?A sam sobie czytaj. Jedyne pod czym się podpisałem to przeciwko adminowi społecznemu, który wycina wedle uznania. Czy wspominałem coś o wskazywaniu następców giwi? Nie. Oczywiście zakładam że pojawi się następca, ale przyjdzie i na niego kolej. Link Zgłoś
patience Aniu, kochanie, daje ci jeszcze latwiejsze pytanie 26.03.04, 20:05 Pomysl i postaraj sie tym razem odpowiedziec: Faceet stoi przed Głownym Gmachem Policji Polskiej z wezwaniem na przesluchanie w garsci. Oto pytanie: Czy druczek tego wezwania zostal wydrukowany w drukarni, czy tez wyprodukowany przez starszaki w przedszkolu na zajeciach z rysunków? To bardzo wazne zebys odpowiedziala na to pytanie. Skup sie! Link Zgłoś
patience Aniu! To bardzo latwe pytanie! Czemu uciekasz!? 26.03.04, 20:08 Skup sie i pomysl: Faceet stoi przed Głownym Gmachem Policji Polskiej z wezwaniem na przesluchanie w garsci. Oto pytanie: Czy druczek tego wezwania zostal wydrukowany w drukarni, czy tez wyprodukowany przez starszaki w przedszkolu na zajeciach z rysunków? To bardzo istotne, zeby ci sie w koncu udalo. Link Zgłoś
pollak Re: Aniu! To bardzo latwe pytanie! Czemu uciekasz 26.03.04, 20:10 Chelga, do k. nędzy! Link Zgłoś
patience Re: Aniu! To bardzo latwe pytanie! Czemu uciekasz 26.03.04, 20:12 Hihi a co? Ona od 2 dni za mna lazi i zadaje pytania od rana do wieczora. Juz nie ma czasu na nic innego. To jej pomagam w rozwoju intelektualnym, niech dziewczyna ma jakas korzysc z mojego towarzystwa:)))))) Link Zgłoś
gini Re: Halga, , daje ci jeszcze latwiejsze py 26.03.04, 20:10 patience napisała: > Pomysl i postaraj sie tym razem odpowiedziec: > > Faceet stoi przed Głownym Gmachem Policji Polskiej z wezwaniem na przesluchanie > > w garsci. Oto pytanie: Czy druczek tego wezwania zostal wydrukowany w drukarni, > > czy tez wyprodukowany przez starszaki w przedszkolu na zajeciach z rysunków? > > To bardzo wazne zebys odpowiedziala na to pytanie. Skup sie! > Druczek zostalwyprodukowany na ZPT w szkole przez trzecioklasistow. Czy odpowiesz wreszcie na pytanie , kto cie upowaznil do skladania propozycji zmian na FA? Link Zgłoś
gini Re: Helga 26.03.04, 20:13 Kiedy odpowiesz na moje pytanie?Przeciez latwe jest?Kto cie upowaznil do p^rzeksztalcania FA w kaszalota? Link Zgłoś
patience Re: Helga - tak, to ja. A teraz skup sie: 26.03.04, 20:15 Faceet stoi przed Głownym Gmachem Policji Polskiej z wezwaniem na przesluchanie w garsci. Oto pytanie: Czy druczek tego wezwania zostal wydrukowany w drukarni, czy tez wyprodukowany przez starszaki w przedszkolu na zajeciach z rysunków? To jest bardzo wazne zebys odpowiedziala na to pytanie. Link Zgłoś
gini Re: Helga - tak, to ja. no to teraz skup sie: 26.03.04, 20:18 ------------------------------------------------------------------------------ Kto cie upowaznil do przeksztalcania FA w kaszalota.Pytalam dosc dawno. To bardzo wazne bys odpowiedziala na to pytanie. Link Zgłoś
gini Re:Odpowiedz najpierw na moje pytanie 26.03.04, 20:16 Kto cie upowaznil do przeksztalcania FA w kaszalota.Pytalam dosc dawno. Link Zgłoś
patience No dobra. Wiedzialam ze dzis ci sie nie uda. 26.03.04, 20:19 Powtorze jeszcze raz: Faceet stoi przed Głownym Gmachem Policji Polskiej z wezwaniem na przesluchanie w garsci. Oto pytanie: Czy druczek tego wezwania zostal wydrukowany w drukarni, czy tez wyprodukowany przez starszaki w przedszkolu na zajeciach z rysunków? Dam ci teraz czas na przemyslenie odpowiedzi. Ide na kolacje:)))) Pa, sloneczko, teraz Pollak sie toba opiekuje. Wysmarkaj nosek:))))))))) Link Zgłoś
gini Re: No dobra. Wierze , ze ci sie uda Hela 26.03.04, 20:21 -------------------------------------------------------------------------------- Kto cie upowaznil do przeksztalcania FA w kaszalota.Pytalam dosc dawno. Az takie trudne ?Zastanawiasz sie nad tym od 17. No wysil sie Helga, przeciez inteligentna jestes, odkrylas, ze giwi to ja , to i odpowiesz na pytanie kto cie upowaznil. Link Zgłoś
GoĹÄ: sp;lit Re: Jeszcze jedno IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 26.03.04, 21:20 To ty tutaj sie chowasz ,... Posiniaczyla cie troche sfora ze sku#wiela z szafy wyciagnelas - Wlasciwie nie ty , ale tobie sie oberwalo za opublikowanie , co ? Nie martw sie gini , zemsta bedzie nasza !!! :) Sfora sie pomniejszy niedlugo , nawet nie wiesz jak krotko bedziesz czekac ,... Chyba zaczne zagladac czesciej do tej wilczej jamy , bo gangrena sie rozprzestrzenia i mala amputacja komus dobrze zrobi . Beda jaja jak zajrzy jakis ciulek i zobaczy ze mu kulasa brakuje Co ja napisalem ,... Kulasa ? O'k , tak bezpieczniej :) uklony Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek#jw Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! IP: *.toya.net.pl 26.03.04, 22:54 To jedyny sposób odwołania ich z woli forumowiczów. Pozdr / Jacek Link Zgłoś
gini Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 26.03.04, 23:28 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > To jedyny sposób odwołania ich z woli forumowiczów. > > Pozdr / Jacek Hola Jacku, ale co z tymi nowymi ochotnikami?Helga juz zapowiedziala, ze przekaze nozyce w godne rece. . Link Zgłoś
basia Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 26.03.04, 23:34 gini napisała: > Hola Jacku, ale co z tymi nowymi ochotnikami?Helga juz zapowiedziala, ze > przekaze nozyce w godne rece. > . Gini, Helga nie ma nożyc, to i ich nikomu przekazać nie może. Link Zgłoś
gini Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 26.03.04, 23:37 basia napisała: > gini napisała: > > > > Hola Jacku, ale co z tymi nowymi ochotnikami?Helga juz zapowiedziala, ze > > przekaze nozyce w godne rece. > > . > > Gini, Helga nie ma nożyc, to i ich nikomu przekazać nie może. Basiu !!Ale ona bardzo bardzo chce, nie wiem czy czytalas caly watek. Link Zgłoś
basia Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 26.03.04, 23:43 Czytałam. Sama propozycja - teoretycznie- nie jest całkowicie pozbawiona sensu, ale nie wydaje mi się możliwa do przeprowadzenia na FA. Chociaż, ja wlaściwie nie znam Was, nie znam tego forum. Link Zgłoś
gini Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 26.03.04, 23:46 basia napisała: > Czytałam. Sama propozycja - teoretycznie- nie jest całkowicie pozbawiona sensu, > ale nie wydaje mi się możliwa do przeprowadzenia na FA. Chociaż, ja wlaściwie > nie znam Was, nie znam tego forum. Wiesz ja akurat znam FA , bo dosc dlugo tam pisze i uwazam za propozycje bezsensowna.Tym bardziej, ze wyszla ona od Helgi, ktora z wieloma osobami miala zatargi, mozesz wiec sobie wyobrazic jak by to dzialalo. Pisze ktos kogo ma Hela na szaro i sie tnie, a przepis zawsze sie znajdzie tak jak to jest teraz. Dziekuje nie skorzystam. Link Zgłoś
pollak Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 27.03.04, 00:03 No w końcu przeczytałem ten post Helgi, który zawiera propozycję, na którą rzekomo mam się godzić (według Ciebie). W końcu wiem o co gardłujesz. :) Link Zgłoś
gini Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 27.03.04, 00:07 pollak napisał: > No w końcu przeczytałem ten post Helgi, który zawiera propozycję, na którą > rzekomo mam się godzić (według Ciebie). W końcu wiem o co gardłujesz. :) I co Ty na to?Bo juz mialam slac do Ciebie e-meila? Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek#jw Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 00:19 A gdzie ci ochotnicy i ujawnieni rycerze? :)))). Z tego co widzę kroi się rebelia i tyle. Pozdr / Jacek Link Zgłoś
gini Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 27.03.04, 00:32 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > A gdzie ci ochotnicy i ujawnieni rycerze? :)))). Z tego co widzę kroi się > rebelia i tyle. > > Pozdr / Jacek Trzeba by Helge spytac, to jest jej pomysl.Pisala cos o forumowiczach o dlugim stazu, wiec moze zaproponuje k52 bo to jej kolega, w ogole pisala cos o kaszalocie, wiec moze ci, ktorzy pisali na kaszalocie? Chyba wie o kogo jej chodzi skoro pisala, ze nozyce , (te ktore ja oddalam jako giwi , bo wg Heli to ja jestem giwi) przekaze w godne rece. Dalej pytaj Jacku o wszystko maharani Helge czyli patience Link Zgłoś
aniela Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 27.03.04, 00:34 aha czy przewidujecie rycerzy krotzy mowia "NI"? Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek#jw Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 00:38 Przewiduję, że nikt nie podejmie się roli ormowca. Pozdr / Jacek Link Zgłoś
gini Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 27.03.04, 00:40 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Przewiduję, że nikt nie podejmie się roli ormowca. > > Pozdr / Jacek Pewien jestes?To po co Helga zakladala ten watek?Tak sobie? Link Zgłoś
gini Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 27.03.04, 00:38 aniela napisała: > aha czy przewidujecie rycerzy krotzy mowia "NI"? Juz mowilam Anielu.Z pytaniami do maharani Helgi sie zwracaj.Badz mila to Cie Hela wyniesie do stanu rycerskiego i dostaniesz nozyczki.Bedziesz mogla wycinac wszystkie posty pisane do Miltonii przez jej adoratorow. Link Zgłoś
aniela Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 27.03.04, 00:40 umilowana siostro (Gini) i bracie (Jacku), mam wolne dwie galzaki oliwne, reflektujecie? ps. golebie pokoju maja fajrant niestety Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek#jw Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 00:36 Strasznie się upierasz Aniu. To nie zawsze jest dobry pomysł. Pozdr / Jacek Link Zgłoś
gini Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! 27.03.04, 00:39 Gość portalu: jacek#jw napisał(a): > Strasznie się upierasz Aniu. To nie zawsze jest dobry pomysł. > > Pozdr / Jacek Dobrze Jacku wiec ja umywam rece, niech sobie adminuje Helga , kretyn, i pare innych osob jeszcze . Dobranoc. Link Zgłoś
GoĹÄ: jacek#jw Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! IP: *.toya.net.pl 27.03.04, 01:00 Dobranoc i śpij dobrze. Helga niech w niepamięć odejdzie. Pozdr / Jacek PS Helga nie ma takiej mocy, jaką jej przypisujesz, nie zamartwiaj się :)))). Link Zgłoś
GoĹÄ: pollak Re: Admini społeczni odchodzą w wyniku rebelii! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 06:08 Oczywiście nie akceptuję tego. Z tym że propozycję Helgi traktowałbym jako jakiś hepening (to modne słowo). Jako coś nie do końca poważnego. Link Zgłoś
gini Dajcie Heldze te nozyczki i stoleczek !!!!!!!! 27.03.04, 09:24 Gość portalu: pollak napisał(a): > Oczywiście nie akceptuję tego. Z tym że propozycję Helgi traktowałbym > jako jakiś hepening (to modne słowo). Jako coś nie do końca poważnego. Alez skad, ona calkiem na powaznie . Zobacz sobie jak lud walczy na FA. GIWI___GDZIEJEST MOj WATEK???????????????????????? (3) Gość: Jozef Zawadzki 27.03.04, 09:10 • GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG (3) Gość: GGGGGGGGGGGGGGGGGG 27.03.04, 09:10 • GIWI_ODDAJ_WATEK_ALBO_ZAKOPIE_CIE_W_SMIECIACH_____ (3) Gość: @@@@@@@@@@@@@@@@@@ 27.03.04, 09:09 • Pierwsze wrażenie.Socjaldemokracja Polska.Borowski (8) Gość: Antyknajak 27.03.04, 08:57 • Kot z 4 uszami... (1) Gość: Mosze 27.03.04, 08:53 • Pozdrowienia dla wszystkich Józefów Zawadzkich (14) Gość: Jozef Zawadzki 27.03.04, 08:45 • ** Przesilenie Pasja ** (23) Gość: Krzys52 27.03.04, 08:30 • HA! KASZALOT DO BOJU !!!!!!! (26) patience 27.03.04, 08:28 • Cyrku ciąg dalszy, co nastepne:)) (13) bykk 27.03.04, 07:42 • @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ (3) Gość: @@@@@@@@@@@@@@@@@@ 27.03.04, 06:53 • @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ (2) bezwacka 27.03.04, 06:48 • GIWI___GDZIEJEST MOj WATEK???????????????????????? (2) bezwacka 27.03.04, 06:34 • GIWI_ODDAJ_WATEK_ALBO_ZAKOPIE_CIE_W_SMIECIACH_____ (2) bezwacka 27.03.04, 06:33 • WOJNY CI SIE ZACHCIALO? HAHA!KRUSZYNKO (2) bezwacka 27.03.04, 06:33 • GGGIIIIIWWWWIIISSSSSUUUUUCCCCCCCCCCKKKKSSSSSSSSSSS (2) Gość: A_mean_DICK 27.03.04, 06:33 • GIWI_THIS_WILL_BE_VERY,VERY_LONG WEEKEND Gość: JOZ (2) bezwacka 27.03.04, 06:32 • VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV (2) Gość: VVVVVVVVVVVVVVVVVV 27.03.04, 06:31 • CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC (2) Gość: CCCCCCCCCCCCCCCCCC 27.03.04, 06:31 • QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ (2) Gość: QQQQQQQQQQQQQQQQQQ 27.03.04, 06:30 • SMIEC DLA WIWIzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ (2) Gość: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ 27.03.04, 06:30 • SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS (2) Gość: SSSSSSSSSSSSSSSSSS 27.03.04, 06:29 • IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (2) Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII 27.03.04, 06:29 • WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW (2) Gość: WWWWWWWWWWWWWWWWWW 27.03.04, 06:28 • IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (2) Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII 27.03.04, 06:28 • __________________________________________________ (2) Gość: __________________ 27.03.04, 06:27 • GIWI__WE__TAKE___NO___PRISONERS___________________ (2) Gość: Jozef Zawadzki 27.03.04, 06:26 18 procent Polaków popiera partię Borowskiego (108) Gość: jani 27.03.04, 06:23 • - Andrzeju, w niedzielę głosowanie - (25) galba 27.03.04, 04:14 • Kruszyny podszywkowe. WIRTUALNY jest antysemityzm. (14) Gość: Józef Zawadzki 27.03.04, 03:21 • Czy inni pozoląMillerowiskończyć jakMężczyzna? (2) Gość: Carl von Ritter SW 27.03.04, 02:54 • ZUZIU ZAWADZKIE CZEKAJOM (22) patience 27.03.04, 02:46 • JESZCZE_JEDNO--ODDAJ_WATEK_JESLI_SMIECI_NIE_LUBISZ (1) Gość: TO_TYLKO_POCZATEK 27.03.04, 02:07 • PRZERWA_GIWI--POSPRZATAJ_FORUM--BEDE MIAL GDZIE (1) Gość: ZNOWU SMIECIC 27.03.04, 02:05 • TO MOZNA ODPOCZAC. NIE MOZNA SIE PRZEMECZAC (1) bezwacka 27.03.04, 02:04 • NAJLEPIEJ DO RANA - ALBO REZYGNACJA (1) bezwacka 27.03.04, 02:04 • JUZ_CALA_STRONA_SMIECI_DLA_GIWI-STICK IT UP YOUR (1) Gość: ASS GIWI 27.03.04, 02:03 • NIECH GIWI POPRACUJE MIOTLA (1) bezwacka 27.03.04, 02:03 • TO WTEDY SOBIE ODPOCZNIEMY (1) bezwacka 27.03.04, 02:03 • GIWI WYMODERUJ ZAWARTOSC SWOJEJ GLOWYYYY (1) bezwacka 27.03.04, 02:02 • JESZCZE_TYLKO_3_WATKI_I_CALA_STRONA_BEDZIE_PELNA (1) Gość: SMIECI_DLA_GIWI 27.03.04, 02:02 • GIWI KIEDY ZLOZYSZ REZYGNACJE? (1) bezwacka 27.03.04, 02:02 • nIE MOGLA BO MA ZAKUTY LEB (1) bezwacka 27.03.04, 02:01 • GIIIIIIIIWNA JESTES GIIIIIIIWIIII (1) bezwacka 27.03.04, 02:00 • A_MOGLAS_PO_PROSTU_ODDAC_WATEK_ALE_NIE_TO (1) Gość: SMIECIE_MASZ 27.03.04, 02:00 • GIWI__WE__TAKE___NO___PRISONERS___________________ (1) bezwacka 27.03.04, 02:00 • WOJNY CI SIE ZACHCIALO? HAHA!KRUSZYNKO (1) bezwacka 27.03.04, 01:59 • GIWI_WE_ARE_THECHAMPIONES_MY_FRIEND------------ Link Zgłoś
pollak Re: Dajcie Heldze te nozyczki i stoleczek !!!!!!! 28.03.04, 13:26 Zabanować debili. Link Zgłoś