orissa 20.07.04, 09:54 bo znowu na gazetową skrzynkę dostaję wirusy, których nie powinien przepuszczać słynny gazetowy antywirus. Link Zgłoś Obserwuj wątek
orissa Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 21.07.04, 11:23 czy ktoś się zajmie w końcu tymi wirusami??? w dalszym ciągu przychodzą, nawet z adresu pomoc@gazeta.pl ! Link Zgłoś
tebe Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 21.07.04, 11:58 Przekazałem rzecz postmajstrowi, baza jest aktualna. Link Zgłoś
niech Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 21.07.04, 12:10 A ja dostaje ciagle w32.beagle. Jesli go nie ma na tej liscie to znaczy ze nie ma zadnej listy. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:37 niech napisała: > A ja dostaje ciagle w32.beagle. Jesli go nie ma na tej liscie to znaczy ze nie > ma zadnej listy. Ostatnio pojawiła się nowa odmiana tego wirusa. Link Zgłoś
niech Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 21.07.04, 20:10 Ale ja dostaje stara odmiane. Mniejsza o wielszosc skad to wiem ale wiem to na 100%. Link Zgłoś
orissa Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 21.07.04, 12:15 tebe napisał: > Przekazałem rzecz postmajstrowi, baza jest aktualna. W takim razie jak to jest, że ciągle przychodzą wirusy w załącznikach na gazetową pocztę i skaner gazetowy ich nie kasuje? Dziwnym trafem z pocztą na Tlenie nie ma takiego problemu. Link Zgłoś
tebe Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 21.07.04, 14:31 To jaka jest lista zależy od producenta. Z tego co wiem, zmienimy go. Link Zgłoś
orissa Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 21.07.04, 14:50 tebe napisał: > To jaka jest lista zależy od producenta. Z tego co wiem, zmienimy go. To już daje jakąś nadzieję. Przydałoby się nieco zwiększyć pojemność poczty (wielkości przesyłanego załącznika), bo do zdjęć się nie nadaje, ale to pewnie nierealne. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:36 Nie wystarczy Ci 250 MB na O2? ;-) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 19:36 Sorry, chodziło o załączniki - w O2 20 MB. :-) Link Zgłoś
orissa Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 21.07.04, 23:09 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Sorry, chodziło o załączniki - w O2 20 MB. :-) Piecyku Drogi, ale mi się marzy jeden login, jedna skrzynka, jedno forum...wszystko, co najlepsze w jednym miejscu ;-) Dobranoc :-) Link Zgłoś
niech Niesforne Beagle... 23.07.04, 12:15 Teraz faktycznie dostaje nowe wersje (AG@mm ma dwa dni). Dzis - jak dotad - cztery. Problem tkwi nie w tym ze on jest nowy ale w tym ze jest niezwykle popularny (to 95% dostawanych wirusow) i firma ktora uaktualnia zabezpieczenia powinna wpisywac go na liste w momencie wykrycia. Jesli tego nie robi to albo zatrudniliscie kuzyna albo zmiencie te firme. Link Zgłoś
aniela Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 22.07.04, 09:04 aha potwierdzam ze dostalam ladnie zapakowane 32bcostam. i to nei zgadniecie od kogo! ps. a przy okazji: czy jesli po kliknieciu na a przed decyzja o zapisaniu na dysk zalacznika pojawil mi sie z nortona komunikat o skanie i wirusie, po ktorym anulowalam poprzeednie akcje, to czy zawirusowalam fabryke czy zdazylam ja uchronic przed kataklizmem? (nosz nie zgadniecie kto mi noz w plecy wbil. sam Brutus to byl) Link Zgłoś
tebe Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 22.07.04, 09:34 Fabryka bezpieczna (no powiedzmy ;-). Link Zgłoś
aniela Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 22.07.04, 10:24 o. i az sie Ciebie z przyjemnoscia czyta. :) Link Zgłoś
wojtek33 Re: proszę uaktualnić bazę wirusów na poczcie 29.07.04, 13:07 Oglądacie nagłówki tych wiadomości z wirusami? 90% z nich nie przechodzi przez serwery gazety, mają własne serwery SMTP. A tak z 30% pochodzi z Waszych własnych kompów. Link Zgłoś