wiktoria53 19.09.21, 14:38 Co oznacza ten komunikat, który pokazuje się od wczoraj. Gdzie szukać przyczyny, co jest uszkodzone, bo zdjęcie, które chcę umieścić na forum na pewno nie. Umieszczałam je wcześniej bez problemu. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria53 Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 19.09.21, 14:45 Dodam jeszcze, że wczorajsze zdjęcia innych użytkowników widzę, a dzisiejsze już nie. Pokazuje się adres zdjęcia, który otwiera się w google. Czy ktoś może mi pomóc ? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 19.09.21, 15:37 wiktoria53 napisała: > Czy ktoś może mi pomóc ? Chyba nie bardzo, bo nie mamy ani zdjęcia ani namiaru forum, na którym dzieje się coś dziwnego. Wyszukiwarka nie widzi twojej aktywności w ostatnim okresie, więc albo używałaś innego nicka, albo forum jest ukryte. Będziesz musiała napisać maila do administracji na forum@agora.pl Spróbuj umieścić zdjęcie na forum testowym. Jeśli nie wejdzie - prześlij mi je na maila gazetowego do sprawdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_22 Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 19.09.21, 18:16 Co tutaj się dzieje? Wiktoria53 jest uczestniczką mojego Forum a ja założycielką. Teraz sama nie mogę się dostać. Czy forum ukryte to już na straty? 4 września obchodziliśmy dwunastolecie założenia. Aby mieć dostęp do treści na tym forum musisz zostać jego uczestnikiem. Napisz dlaczego chcesz dołączyć do forum (opcjonalnie): forum.gazeta.pl/forum/f,92442,Jesien_niejedno_ma_imie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_22 Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 19.09.21, 19:44 Wreszcie jestem u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 19.09.21, 20:36 jaga_22 napisała: > Co tutaj się dzieje? No właśnie - nie wiadomo, co się dzieje. Jeśli możesz, sprawdź co z tym publikowaniem zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 19.09.21, 20:59 Na forum testowym też nie mogę umieścić zdjęcia. Pokazuje się ten sam komunikat: zdjęcie jest uszkodzone. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 19.09.21, 22:22 Dotyczy to konkretnego, czy dowolnego zdjęcia? Czy nie działa opcja ZDJĘCIE, czy również link (URL) do zahostowanego zdjęcia? Prosiłem jagę_22 o pomoc i próbę umieszczenia zdjęcia z jej konta. Nie mam dostępu do waszego forum. Jeśli dobrze zrozumiałem próbujesz umieścić zdjęcie korzystając z opcji ZDJĘCIE. W tym przypadku plik hostowany jest na fotoforum gazety i tam może być problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 20.09.21, 16:14 Wygląda na to, że jest problem z dodaniem zdjęcia z dysku. Zgłosiłam, dam znać, jak poprawią. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 20.09.21, 16:25 Próbowałam kilka razy z różnymi zdjęciami, ale moimi tzn. wykonanymi aparatem fot. i umieszczonymi na moim laptopie. Zawsze tak robiłam, a od kilku dni klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 20.09.21, 16:34 Na testowym też wyskakuje ten sam komunikat: zdjęcie jest uszkodzone :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 20.09.21, 16:53 Tak, zgadza się, dzięki za zgłoszenie. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu, w międzyczasie polecam Ci skorzystać z trybu incognito - tam powinno działać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 20.09.21, 17:07 Na jakiej przeglądarce tak masz (wersja i numer)? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 20.09.21, 18:36 Masz aktualną wersję Google Chrome Wersja 93.0.4577.82 (Oficjalna wersja) (64-bitowa) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 20.09.21, 19:09 kasi.aa napisała: > Wygląda na to, że jest problem z dodaniem zdjęcia z dysku. Zgłosiłam, dam znać, > jak poprawią. Dzięki, jesteś niezawodna. Na Firefoxie nie mam problemu ze zdjęciami. Na Vivaldi również. Chrome takoż. Wygląda jakby problem dotykał tylko konkretnych kont użytkowników. Na chromopochodnych miałem problem z otwieraniem PDF-ów Straży Granicznej, ale to raczej uchybienie po ich stronie, z którym FF sobie radzi, a Chrome odmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 21.09.21, 15:07 Dziś zrobiłam kilka zdjęć, zmniejszyłam jedno z nich i jestem w szoku! Coś nieprawdopodobnego! Tak się cieszę i nie wiem jak mam Wam dziękować, bo podejrzewam, że to tylko i wyłącznie dzięki Waszej pomocy ! :) Nie zmieniałam przeglądarki. Spróbuję wkleić jeszcze zdjęcie z zasobów jakie mam na pulpicie. Działa ! Dziękuję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 21.09.21, 15:44 Tak jest - chwilę temu dostałam informację, że już naprawione :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 21.09.21, 15:56 Dlatego jeszcze raz bardzo dziękuję Jesteście niezawodni ! :) Dziękuję kasi.aa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Komunikat: zdjęcie jest uszkodzone 21.09.21, 16:00 Przekażę Technologii, miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś