b_a_g_a
01.04.22, 23:10
Czy ktoś odpowiedzialny z Administracji może mi powiedzieć dlaczego po zamknięciu FF nie będą widoczne dotychczas wprowadzone tam treści? Rozumiem, że nie umiecie już obsługiwać tego, ale dlaczego likwidować dostęp?
Z bólem serca pogodziliśmy się z faktem zamknięcia FF, ale chcemy mieć szansę zachowania w jakikolwiek sposób treści, które na nim publikowaliśmy. To są lata żmudnej pracy, wyszukiwania informacji, dzielenia się nią, dyskusji, w których kolejne osoby dorzucały swoją wiedzę. Wielokrotnie posługiwaliśmy się nią jak encyklopedią. Dlaczego to wszystko lekką ręką ma być wyrzucone na śmietnik?
Pozwólcie nam w jakikolwiek sposób przenieść to na nową platformę. Choćby Forum Gazety, na którą nas zapraszacie. Ale nie każcie teraz żmudnie wszystkiego ręcznie przepisywać! Jak policzyłam, na jednym tylko Forum mamy 400 wątków po 100 postów. Jak mamy to skopiować ręcznie?
Dajecie instrukcję jak skopiować SWOJE zdjęcia! A na cholerę mi kopiować MOJE zdjęcia? Przecież mam je na swoim komputerze, z którego je wrzucałam na FF! Ja potrzebuję ich opisów, komentarzy do nich, kontynuacji opisów uczynionych przez innych!
A jeśli już nie umiecie pomóc w przeniesieniu, to przynajmniej dajcie nadal dostęp do czytania, żebyśmy mogli, działając na innym forum, linkować odpowiednie posty, w których zawarta jest ta wiedza.
Błagam! Nie zostawiajcie nas bez pomocy!