c.t.k 13.06.23, 22:22 Pojawia się jeżeli chcę kogoś "zaplusować":)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 13.06.23, 22:51 oraz dodać komentarza też nie można z tym samym komunikatem nowe szykany in town Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 14.06.23, 01:53 a u mnie Nie udało się dodać komentarza pomimo, że dopiero wstałem i nie zdążyłęm dzisiaj zgrzeszyć Odpowiedz Link Zgłoś
simon.01 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 14.06.23, 07:54 Czyli coś kombinują po całości. U mnie to samo, ani plusowania, ani komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
simon.01 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 14.06.23, 07:58 Mam pewne podejrzenia co do numerów IP. Może tak próbują ograniczyć ruską trollerkę, ale przy okazji nas wyleją jak dziecko z kąpielą. Ale jeśli ma to ograniczyć ruskie boty, to trudno, niech zrobią cokolwiek, bo to już straszne bagno było. Odpowiedz Link Zgłoś
c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 14.06.23, 09:27 Możliwe, ale pozostawił trolle ukraińskie, a to już jest niesprawiedliwe:)))). Taki wpis sprzed chwili: "Tomasz Rodak 27 minut temu Jebac putina sku...syna. Smierc ruSSkim sku...elom. 36 2" Pomijając tekst, to jeszcze dopisane punkty, takie zachowanie jak widać portal toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
simon.01 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 14.06.23, 09:33 Daruj sobie I tak każdy widzi kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
michalstr3 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 14.06.23, 08:47 U mnie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 14.06.23, 09:28 dziś ewoluowało do "nie udało się dodać komentarza" Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 14.06.23, 11:34 może to część kontrofensywy? jakkolwiek, na sporcie działa, w innych nie próbowałem. Chyba poczytam tajmsa i telegraf o tym zachodnioafrykańczyku z pierwszej strony. Albo Bank Millennium się mści. Odpowiedz Link Zgłoś
simon.01 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 14.06.23, 11:45 Już działa wszystko. Czyli tylko coś pochrzanili w aplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 14.06.23, 12:23 Wszystko działa, ale z dopisywaniem plusów, czy też minusowaniem to sobie nie poradzili. Odpowiedz Link Zgłoś
michalstr3 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 14.06.23, 13:20 U mnie ten problem występuje od wczorajszego wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 15.06.23, 09:10 u mnie to samo ale od kilku dni, na serwisach wiadomości i gazeta. W dziale sport bez problemów Odpowiedz Link Zgłoś
c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 15.06.23, 09:14 Od rana komunikat: " nie masz uprawnień, wal się", powrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 15.06.23, 09:50 czekaj na TSUE Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 15.06.23, 10:12 u mnie występuje kumulacja, jak chcę dodać komentarz, to "nie udało się dodać...", a jak chcę ocenić, to "nie masz uprawnień" a do kosza klikać, to mam jakoś uprawnienia :D Odpowiedz Link Zgłoś
c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 15.06.23, 11:02 Może jakiś admin z "forum o forum" by się odezwał i napisał o co chodzi?. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 16.06.23, 13:40 możesz do mnie napisać, ten sam efekt :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielebnyelvis Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 15.06.23, 12:13 Tylko pisiory mają uprawnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 15.06.23, 12:58 Mamy w komentarzach awarię: forum.gazeta.pl/forum/w,654,176209278,176209278,_Nie_udalo_sie_dodac_komentarza_.html?p=176216136 Dam znać, jak naprawią. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 15.06.23, 13:04 Z rozpędu zapomniałam: wiem, że to spore utrudnienie i że się już kolejny dzień powtarza. Przepraszamy za utrudnienia, techno pracuje intensywnie nad naprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 15.06.23, 13:35 Ok. Jeżeli przy okazji udałoby się zlikwidować możliwość plusowania/minusowania, byłoby ekstra.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasi.aa Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 15.06.23, 15:01 Awaria została usunięta, już powinno wszystko poprawnie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
analogowy_digitalizer Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 16.06.23, 09:04 kasi.aa napisała: > Awaria została usunięta, już powinno wszystko poprawnie działać. szkoda a jeszcze większa szkoda, że zamiast zablokować przy okazji ruskie trolle takie jak ctk to jeszcze je wspieracie bardzo się dopominał o przywrócenie komentarzy, bo awaria zabrała mu możliwość szerzenia ruskiej propagandy Odpowiedz Link Zgłoś
c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 19.06.23, 12:43 Nie jestem ruskim trollem, nie zamieszczam ruskiej propagandy, a jedynie artykuły z innych portali. Nierosyjskich, nie rosyjskojęzycznych, a wyłącznie z państw NATO. Niestety wojna nie jest jednostronna i to nie jest tak, że tylko Ukraińcy zwyciężają. Nie widzę powodu dla którego polscy forumowicze mają nie mieć dostępu do informacji z innych źródeł niż tylko ukraińskie. Odpowiedz Link Zgłoś
analogowy_digitalizer Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 19.06.23, 15:16 c.t.k napisał: > Nie jestem ruskim trollem, nie zamieszczam ruskiej propagandy, a jedynie artyku > ły z innych portali. Nierosyjskich, nie rosyjskojęzycznych, a wyłącznie z państ > w NATO. Niestety wojna nie jest jednostronna i to nie jest tak, że tylko Ukraiń > cy zwyciężają. Nie widzę powodu dla którego polscy forumowicze mają nie mieć do > stępu do informacji z innych źródeł niż tylko ukraińskie. jasne, a jak sprawdzam co zamieszczasz to jakoś zawsze wychodzi mi ruska strona i żywcem przeklejona treść z translatora fakt, że strona nie jest po rosyjsku nie oznacza, że nie jest rosyjska. Nie trzeba wiele by to zweryfikować a poza tym gdybyś nie wiedział to kopiowanie treści bez wskazania na źródło to kradzież :P Odpowiedz Link Zgłoś
c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 19.06.23, 17:15 Zawsze podaję źródło, które cytuję, tłumaczę sam na ile potrafię. Źródła są greckie, brytyjskie, amerykańskie, bułgarskie, nigdy rosyjskie. Problem polega na tym, że jeżeli portal gazeta.pl cytuje "wywiad brytyjski" to zamieszcza jedynie informacje o klęskach Rosjan i stratach przez nich poniesionych, ale jeżeli wejdzie się na stronę "wywiadu brytyjskiego", to tam są również informacje o klęskach i stratach ukraińskich. Jeżeli zacytuję to samo źródło, tylko inną informację, od razu staję się "ruską onucą", to bez sensu. No, a teraz proszę o padanie jakiś rosyjskich stron, które rzekomo cytowałem, dla ciebie przecież to nic trudnego. :)) Mógłbym oczywiście iść na łatwiznę i napisać "spalić ruSSkich", "śmierć kacapom i putlerowi", mieć dużo lajków, ale zostawiam to takim jak ty. ' Odpowiedz Link Zgłoś
analogowy_digitalizer Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 20.06.23, 08:47 c.t.k napisał: > Zawsze podaję źródło, które cytuję, to pokaż przykład, bo ja takiego nie widzę :P Odpowiedz Link Zgłoś
analogowy_digitalizer Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 21.06.23, 09:40 tak myślałem, że nic nie będzie ;) zamiast tego kolejne ruskie wypociny pod artykułami publikujesz zgłaszam twoje konto do właściwych służb skoro gazeta sobie z wami nie radzi Odpowiedz Link Zgłoś
c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień 19.06.23, 17:26 Aha, jeszcze zapomniałem o jednym źródle, czyli OSW. Czyli Ośrodek Studiów Wschodnich, ale wy uważacie tę instytucję za "onucę", bo nie chce się wam sprawdzić gdzie ma siedzibę. Z tego mam największy ubaw.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men9 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 20.06.23, 15:08 ''Nie masz uprawnień'' Bo ''nie masz prawa głosu'' To jest ''wolność słowa i demokracja'' o którą Michnik ''walczył'' przy okrągłym stole Odpowiedz Link Zgłoś