Dodaj do ulubionych

Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?.

13.06.23, 22:22
Pojawia się jeżeli chcę kogoś "zaplusować":))
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 13.06.23, 22:51
      oraz dodać komentarza też nie można z tym samym komunikatem

nowe szykany in town
    • a.jej.rkoniak Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 14.06.23, 01:53
      a u mnie Nie udało się dodać komentarza
      pomimo, że dopiero wstałem i nie zdążyłęm dzisiaj zgrzeszyć
      • simon.01 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 14.06.23, 07:54
        Czyli coś kombinują po całości. U mnie to samo, ani plusowania, ani komentarzy.
      • simon.01 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 14.06.23, 07:58
        Mam pewne podejrzenia co do numerów IP. Może tak próbują ograniczyć ruską trollerkę, ale przy okazji nas wyleją jak dziecko z kąpielą.
        Ale jeśli ma to ograniczyć ruskie boty, to trudno, niech zrobią cokolwiek, bo to już straszne bagno było.
        • c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 14.06.23, 09:27
          Możliwe, ale pozostawił trolle ukraińskie, a to już jest niesprawiedliwe:)))).
          Taki wpis sprzed chwili:
          "Tomasz Rodak
          27 minut temu
          Jebac putina sku...syna. Smierc ruSSkim sku...elom.
          36 2"

Pomijając tekst, to jeszcze dopisane punkty, takie zachowanie jak widać portal toleruje.
          • simon.01 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 14.06.23, 09:33
            Daruj sobie I tak każdy widzi kim jesteś.
            • c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 14.06.23, 10:12
              :))))))))))
    • michalstr3 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 14.06.23, 08:47
      U mnie to samo...
    • six_a Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 14.06.23, 09:28
      dziś ewoluowało do "nie udało się dodać komentarza"
    • a.jej.rkoniak Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 14.06.23, 11:34
      może to część kontrofensywy?
      jakkolwiek, na sporcie działa, w innych nie próbowałem. Chyba poczytam tajmsa i telegraf o tym zachodnioafrykańczyku z pierwszej strony.
      Albo Bank Millennium się mści.
      • simon.01 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 14.06.23, 11:45
        Już działa wszystko. Czyli tylko coś pochrzanili w aplikacji.
      • c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 14.06.23, 12:23
        Wszystko działa, ale z dopisywaniem plusów, czy też minusowaniem to sobie nie poradzili.
    • michalstr3 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 14.06.23, 13:20
      U mnie ten problem występuje od wczorajszego wieczora.
      • polsz Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 15.06.23, 09:10
        u mnie to samo ale od kilku dni, na serwisach wiadomości i gazeta. W dziale sport bez problemów
        • c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 15.06.23, 09:14
          Od rana komunikat: " nie masz uprawnień, wal się", powrócił.
          • a.jej.rkoniak Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 15.06.23, 09:50
            czekaj na TSUE
          • six_a Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 15.06.23, 10:12
            u mnie występuje kumulacja, jak chcę dodać komentarz, to "nie udało się dodać...", a jak chcę ocenić, to "nie masz uprawnień"
            a do kosza klikać, to mam jakoś uprawnienia :D
            • c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 15.06.23, 11:02
              Może jakiś admin z "forum o forum" by się odezwał i napisał o co chodzi?.
            • a.jej.rkoniak Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 16.06.23, 13:40
              możesz do mnie napisać, ten sam efekt :D
    • wielebnyelvis Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 15.06.23, 12:13
      Tylko pisiory mają uprawnienia?
    • kasi.aa Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 15.06.23, 12:58
      Mamy w komentarzach awarię: forum.gazeta.pl/forum/w,654,176209278,176209278,_Nie_udalo_sie_dodac_komentarza_.html?p=176216136

Dam znać, jak naprawią.
      • kasi.aa Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 15.06.23, 13:04
        Z rozpędu zapomniałam: wiem, że to spore utrudnienie i że się już kolejny dzień powtarza.
        Przepraszamy za utrudnienia, techno pracuje intensywnie nad naprawą.
      • c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 15.06.23, 13:35
        Ok. Jeżeli przy okazji udałoby się zlikwidować możliwość plusowania/minusowania, byłoby ekstra.:))
    • kasi.aa Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 15.06.23, 15:01
      Awaria została usunięta, już powinno wszystko poprawnie działać.
      • c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 15.06.23, 18:21
        Działa.:))
      • analogowy_digitalizer Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 16.06.23, 09:04
        kasi.aa napisała:

> Awaria została usunięta, już powinno wszystko poprawnie działać.

szkoda
        a jeszcze większa szkoda, że zamiast zablokować przy okazji ruskie trolle takie jak ctk to jeszcze je wspieracie
        bardzo się dopominał o przywrócenie komentarzy, bo awaria zabrała mu możliwość szerzenia ruskiej propagandy
        • a.jej.rkoniak Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 16.06.23, 13:43
          👏 🍻
        • c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 19.06.23, 12:43
          Nie jestem ruskim trollem, nie zamieszczam ruskiej propagandy, a jedynie artykuły z innych portali. Nierosyjskich, nie rosyjskojęzycznych, a wyłącznie z państw NATO. Niestety wojna nie jest jednostronna i to nie jest tak, że tylko Ukraińcy zwyciężają. Nie widzę powodu dla którego polscy forumowicze mają nie mieć dostępu do informacji z innych źródeł niż tylko ukraińskie.
          • analogowy_digitalizer Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 19.06.23, 15:16
            c.t.k napisał:

> Nie jestem ruskim trollem, nie zamieszczam ruskiej propagandy, a jedynie artyku
            > ły z innych portali. Nierosyjskich, nie rosyjskojęzycznych, a wyłącznie z państ
            > w NATO. Niestety wojna nie jest jednostronna i to nie jest tak, że tylko Ukraiń
            > cy zwyciężają. Nie widzę powodu dla którego polscy forumowicze mają nie mieć do
            > stępu do informacji z innych źródeł niż tylko ukraińskie.

jasne, a jak sprawdzam co zamieszczasz to jakoś zawsze wychodzi mi ruska strona i żywcem przeklejona treść z translatora
            fakt, że strona nie jest po rosyjsku nie oznacza, że nie jest rosyjska. Nie trzeba wiele by to zweryfikować

a poza tym gdybyś nie wiedział to kopiowanie treści bez wskazania na źródło to kradzież :P

• c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 19.06.23, 17:15
              Zawsze podaję źródło, które cytuję, tłumaczę sam na ile potrafię. Źródła są greckie, brytyjskie, amerykańskie, bułgarskie, nigdy rosyjskie. Problem polega na tym, że jeżeli portal gazeta.pl cytuje "wywiad brytyjski" to zamieszcza jedynie informacje o klęskach Rosjan i stratach przez nich poniesionych, ale jeżeli wejdzie się na stronę "wywiadu brytyjskiego", to tam są również informacje o klęskach i stratach ukraińskich. Jeżeli zacytuję to samo źródło, tylko inną informację, od razu staję się "ruską onucą", to bez sensu. No, a teraz proszę o padanie jakiś rosyjskich stron, które rzekomo cytowałem, dla ciebie przecież to nic trudnego. :)) Mógłbym oczywiście iść na łatwiznę i napisać "spalić ruSSkich", "śmierć kacapom i putlerowi", mieć dużo lajków, ale zostawiam to takim jak ty.
              '

• analogowy_digitalizer Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 20.06.23, 08:47
                c.t.k napisał:

> Zawsze podaję źródło, które cytuję,

to pokaż przykład, bo ja takiego nie widzę :P
                • analogowy_digitalizer Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 21.06.23, 09:40
                  tak myślałem, że nic nie będzie ;)
                  zamiast tego kolejne ruskie wypociny pod artykułami publikujesz
                  zgłaszam twoje konto do właściwych służb skoro gazeta sobie z wami nie radzi
            • c.t.k Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień&# 19.06.23, 17:26
              Aha, jeszcze zapomniałem o jednym źródle, czyli OSW. Czyli Ośrodek Studiów Wschodnich, ale wy uważacie tę instytucję za "onucę", bo nie chce się wam sprawdzić gdzie ma siedzibę. Z tego mam największy ubaw.:))))

• men9 Re: Co znaczy komunikat "nie masz uprawnień"?. 20.06.23, 15:08
      ''Nie masz uprawnień''
      Bo ''nie masz prawa głosu''
      To jest ''wolność słowa i demokracja'' o którą Michnik ''walczył'' przy okrągłym stole

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka