graneta 24.08.23, 17:20 Czy forum wnętrza mieszkań jeszcze istnieje? Nie mogę go namierzyć. Jeśli zostało wchłonięte przez inne, to poproszę jego nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: forum wnętrza mieszkań 24.08.23, 18:02 graneta napisała: > Czy forum wnętrza mieszkań jeszcze istnieje? Nie mogę go namierzyć. > Jeśli zostało wchłonięte przez inne, to poproszę jego nazwę. Fora 35 Wnętrza mieszkań oraz 794 Plany i wizualizacje zostały zlikwidowane wraz z Fotoforum z początkiem maja zeszłego roku. Zdjęcia były do odzyskania do listopada. Więcej informacji można uzyskać u Administracji, jako likwidator występował bagienny. Czy można zapytać, co konkretnie interesuje cię w sprawie byłego forum? Trochę danych po byłym Fotoforum udało mi się w porę zabezpieczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: forum wnętrza mieszkań 24.08.23, 20:36 Ja chciałam spytać, czy pozwolenie na spam wszędzie (i zwalanie tego problemu na userów) oznacza, że gazeta traktuje forum jako swego rodzaju relikt? I dlaczego administracja ignoruje moje zgłoszenia wątku niezgodnego z prawem? Na forum agora pisałam i oni też ignorują, w ogóle przestali mi odpisywać. Tak wygląda moderacja? Odpowiedz Link Zgłoś