Dodaj do ulubionych

watki znikaja (serio) !!!

18.07.02, 00:03
myslalem, ze nie bede mogl sie do niczego doczepic, ale na
forum zawsze moge liczyc :D

sytuacja na forum Szczecin: wchodze na nie i widze
pierwszy z brzegu watek 'wiersze Germanusa'. wchodze
kilkanascie minut pozniej i tego watku nie ma. chociaz nie
doszedl zaden post, a liczniki poprzednich watkow sie nie
zmienily. szukam watku po podforach i tez zero.
zajrzalem po jakis 10 minutach i watek znowu jest !!

odjazd ! :-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: cbdo nie tylko wątki :) IP: *.darkzone.gliwice.pl / 80.48.53.* 18.07.02, 00:35
      Piszę ci ja na forum psychologia, wywala mnie, loguję się znowu, postu
      rozpoczętego znależć nie mogę, wchodzę na forum o forum, żeby się poskarżyć,
      klikam na odpowiedni "pasowny" wątek i co ...? wyskakuje mi jak Filip z konopii
      mój post rozpoczęty na psychologii.Gdybym go wysłała, do jakiego forum by się
      dolepił???
      A niech to...
    • Gość: cbdo Re: watki znikaja (serio) !!! IP: *.darkzone.gliwice.pl / 80.48.53.* 18.07.02, 00:48
      Zapomniałam !!!
      Kiedy chciałam się zalogować, nagle ku mojej wielkiej RADOŚCI ,pojawiła się
      strona starego forum !!!! Jak sen cudny, jak fata-morgana, jak wspomnienie
      pięknej miłości.
      I załkało serce moje...
      cbdo
      • mikolaj7 SERIO ?!!! 18.07.02, 01:08
        jakim cudem?!
        mozesz to bardziej opisac ?

ja go szukam od dawna, a jedyne co dorwalem to logowanie
        na domene www (bez 2) po staremu.

ale Ci zazdroszcze. nie dalas moze tamtej strony do
        ulubionych ?
        • kilroy_was_here Re: SERIO ?!!! 18.07.02, 08:40
          Czasem się pojawia stare forum. Spróbuję przypomieć sobie, kiedy:

Loguję się, piszę posta, chcę go wysłać, ale w międzyczasie forum mnie
          wylogowało, więc dostaję komunikat, żeby się zalogować przed wysłaniem posta i
          pojawia się takie tycie okienko do logowania. Wpisuję tam co trzeba, klikam OK
          i spodziewam się przez chwilę, że to wystarczy, że ja się zaloguję a post
          zostanie wysłany, ale nie - w efekcie tracę napisanego posta i to chyba właśnie
          wtedy pojawia się strona starego forum, ta na której się dawniej logowało.

Do napisanego, nie wysłanego, utraconego posta nie da się dojść wstecz. Ale on
          wróci, kiedy będziesz chciał napisać następnego, niekoniecznie na ten sam
          temat. Ja w każdym razie przed wysłaniem posta zaznaczam sobie całość i
          zapamiętuję przez Ctrl-C. Tak na wszelki wypadek.
          • eela Re: SERIO ?!!! 18.07.02, 09:34
            kilroy_was_here napisał:

> Czasem się pojawia stare forum. Spróbuję przypomieć sobie, kiedy:
            >
            > Loguję się, piszę posta, chcę go wysłać, ale w międzyczasie forum mnie
            > wylogowało, więc dostaję komunikat, żeby się zalogować przed wysłaniem posta
            i
            > pojawia się takie tycie okienko do logowania. Wpisuję tam co trzeba, klikam
            OK
            > i spodziewam się przez chwilę, że to wystarczy, że ja się zaloguję a post
            > zostanie wysłany, ale nie - w efekcie tracę napisanego posta i to chyba
            właśnie
            >
            > wtedy pojawia się strona starego forum, ta na której się dawniej logowało.

---------
            To chyba błąd, ze po logowaniu nie można powtórnie wysłać postu. System
            powinien go zapamiętać. Mnie też się to kilka razy zdarzyło.
            ---------

>
            > Do napisanego, nie wysłanego, utraconego posta nie da się dojść wstecz. Ale
            on
            > wróci, kiedy będziesz chciał napisać następnego, niekoniecznie na ten sam
            > temat. Ja w każdym razie przed wysłaniem posta zaznaczam sobie całość i
            > zapamiętuję przez Ctrl-C. Tak na wszelki wypadek.

------------
            Ja również, nauczona doświadczeniem, robię to samo. Poprzednio kilka razy
            straciłam długie posty i drugi raz nie zawsze mi się chciało pisać.
          • mikolaj7 Re: SERIO ?!!! 18.07.02, 11:39
            mnie posty znikaly tylko pod IE...

ale chetnie sie na niego przesiade, jesli zobacze stare
            forum.
          • mikolaj7 i tu jest maly problem... 18.07.02, 11:42
            kilroy_was_here napisał:

> Czasem się pojawia stare forum. Spróbuję przypomieć sobie, kiedy:
            >
            > Loguję się, piszę posta, chcę go wysłać, ale w międzyczasie forum mnie
            > wylogowało, więc dostaję komunikat, żeby się zalogować przed wysłaniem posta i
            > pojawia się takie tycie okienko do logowania.

i wlasnie tak nie powinno byc w ogole. mnie tez sie zdarzalo
            podobnie, ale:
            1. jesli cie wyloguje to jestes gosciem i pojawia sie
            komunikat, zeby wypelnic pole autor
            2.nie wylogowuje przeciez podczas pisania postu ! ale jesli
            komus sie tak zdarzylo to ja poeksperymentuje....

Wpisuję tam co trzeba, klikam OK
            > i spodziewam się przez chwilę, że to wystarczy, że ja się zaloguję a post
            > zostanie wysłany, ale nie - w efekcie tracę napisanego posta i to chyba właśnie
            >
            > wtedy pojawia się strona starego forum, ta na której się dawniej logowało.
            >
            > Do napisanego, nie wysłanego, utraconego posta nie da się dojść wstecz. Ale on
            > wróci, kiedy będziesz chciał napisać następnego, niekoniecznie na ten sam
            > temat. Ja w każdym razie przed wysłaniem posta zaznaczam sobie całość i
            > zapamiętuję przez Ctrl-C. Tak na wszelki wypadek.
            • eela Re: i tu jest maly problem... 18.07.02, 12:11
              mikolaj7 napisał:

> 1. jesli cie wyloguje to jestes gosciem i pojawia sie
              > komunikat, zeby wypelnic pole autor
              > 2.nie wylogowuje przeciez podczas pisania postu ! ale jesli
              > komus sie tak zdarzylo to ja poeksperymentuje....

ad 1.
              nie każdy chce byc gosciem

ad 2.
              Wylogowuje w czasie wysyłania i wtedy jest tak, jak napisał nasz przedmówca,
              nie mozna wrócic do postu. Jeśli nie ma się go w schowku, to przepadł.
              • zdzicha Re: i tu jest maly problem... 18.07.02, 12:46
                Można wrócić do pisanego posta. Właśnie tak, jak napisała cbdo. Jak wyloguje przy próbie wysłania, nie należy wpadać w panikę, tylko spokojnie zrobić to, co portal chce, żebyśmy zrobili, znów kliknąć na post, na który chce się odpowiedzieć i w okienku, które z reguły jest puste pojawi się ten włąsnie napisany, a nie wysłany post. Proste jak budowa cepa.

zdrv
                zdzicha
                • kilroy_was_here Re: i tu jest maly problem... 18.07.02, 13:13
                  zdzicha napisała:

> Proste jak budowa cepa.

Ha! ha!
                  • mikolaj7 a mnie nie wyszlo :-( 18.07.02, 13:26
                    zrobilem, jak mowil Kilroy i co?

kiedy pojawila sie prosba o logowanie po zalogowaniu
                    pojawiala mi sie strona, ktora mialem w innym oknie.
                    absurd.
        • ta_mar_ta Re: SERIO ?!!! 19.07.02, 21:46
          mikolaj7 napisał:
          ( o "wyskoczeniu" starego forum)

> jakim cudem?!
          > mozesz to bardziej opisac ?

Wylogowało mnie. Kliknęłam zaloguj i pokazała sie strona główna Starego Forum (
          wzruszenie sciska krtań). Tam pieszcząc oczy najmilszym widokiem zalogowałam
          sie uroczyście jak w wielkie święto. Po zalogowaniu pokazało sie niestety juz
          nowe forum. Ze zdumienia i wzruszenia nie zapisałam strony :(((

cbdo= Ta_
    • kilroy_was_here Tak. Wątki znikaja (serio) !!! 19.07.02, 12:13
      Może godzinę temu był na forum "Bezpieczeństwo na drodze" wątek nazwany
      "foteliki ?"
      Teraz go nie ma. Są dwa inne z fotelikami w tytule, ale tamtego nie ma.
      Czytałem posta, ciekawy był. Jest szansa, że znowu się pokaże?
      • abc2001 Re: foteliki 19.07.02, 22:06
        kilroy_was_here napisał:

> Może godzinę temu był na forum "Bezpieczeństwo na drodze" wątek nazwany
        > "foteliki ?"
        > Teraz go nie ma. Są dwa inne z fotelikami w tytule, ale tamtego nie ma.
        > Czytałem posta, ciekawy był. Jest szansa, że znowu się pokaże?

interesujący Cię post jest na oślej ławce
        DLACZEGO????
        • kilroy_was_here Re: foteliki 19.07.02, 22:19
          abc2001 napisała:

> interesujący Cię post jest na oślej ławce
          > DLACZEGO????

Nie do wiary! Czy teraz losują, który post tam trafia?
          Bo jeśli nie, to ja już nic nie rozumiem.
          • eela Re: foteliki 19.07.02, 22:31
            Ja tez zajrzałam tam. To jakieś nieporozumienie. Autorka wątku powinna zapytac
            na forum, dlaczego wątek trafił na osla ławkę. Może wyrzucali hurtem i
            niechcacy fotelik wyleciał?
            • eela Re: foteliki 19.07.02, 22:44
              Zajrzałam jeszcze raz na osla ławke, bo tak mi sie zdawało, ze widziałam tam
              coś dziwnego i rzeczywiście. Jest tam wątek założony przez eksperta....tez nie
              widze powodu do wywalania. Dziwne, chyba ławka zaczeła działac wg zasady: na
              kogo popadnie, na tego bęc"
              • abc2001 Re: foteliki 19.07.02, 22:46
                eela napisała:

> Zajrzałam jeszcze raz na osla ławke, bo tak mi sie zdawało, ze widziałam tam
                > coś dziwnego i rzeczywiście. Jest tam wątek założony przez eksperta....tez
                nie
                > widze powodu do wywalania. Dziwne, chyba ławka zaczeła działac wg zasady: na
                > kogo popadnie, na tego bęc"

chyba masz rację :)))
                • maas Re: foteliki 22.07.02, 11:10
                  Rzeczywiscie oba watki z nieznanych przyczyn znalazly sie Oslej Lawce. Juz je
                  przywrocilam, przepraszam za zamieszanie.
            • Gość: fanka Re: foteliki IP: 213.77.91.* 22.07.02, 10:28
              Witam forumowych wydajaczy ;-)

1. Faktycznie - pisałam, zniknęło, więc pomyślałam, że być może goście forum
              nie mogą zakładać nowych wątków czy coś w tym stylu i dopisałam się do
              istniejącego.

2. Przeczytałam Wasze posty i próbowałam odnazleźć swój zaginiony post w oślej
              ławie, ale szukanie tam czegokolwiek przypomina grzebanie w szambie, więc
              szybko dałam sobie spokój, tym bardziej, że posortowanie wg. czekolwiek [daty
              założenia wątku, tematu, autora] nie zwróciło mojego posta w spodziewanym
              miejscu...

3. Miło mi, że mój post Was zainteresował - w takim razie chyba się o niego
              upomnę ;-) Czy zrobić to w tym samym miejscu, w którym zniknął, czy jest
              jakieś fourm do upominania się o wątki ?

dzięki i pozdrawiam,
              f.
              • Gość: fanka Re: foteliki - jak królik z kapelusza... IP: 213.77.91.* 22.07.02, 10:31
                Witam,
                no tak - wysłałam poprzedniego posta, wróciłam na forum 'Bezpieczeństwo...'
                i...
                HOKUS-POKUS
                - mój post rozpoczynający wątek jest się pojawił !

f. [lekko skołowana ;-)]
                • eela Re: foteliki - jak królik z kapelusza... 22.07.02, 11:22
                  Pojawił się, bo go przywróciła Maas :-). Przeczytaj post od niej (czerwony
                  nick) - tam jest wyjasnienie. Foteliki jakiś złośliwy skrzat przeniósł na oślą
                  ławkę, zeby narobic zamieszania :-). Jeśli masz problem, którego nikt nie
                  porusza aktualnie, lepiej założyć nowy wątek.
                  pozdrawiam
                  • eela Re: foteliki - jak królik z kapelusza... 22.07.02, 11:32
                    Zapomniałam dopisać do poprzedniego postu, że upominać się możesz tu na "Forum
                    o forum".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka