Dodaj do ulubionych

Zaloba narodowa PROSBA DO ADMINOW

29.01.06, 14:52
Prosze o zdjecie kolorow takze z forum. Niech i tu tez przez chwile choc
bedzie tylko czern i biel
Obserwuj wątek
    • markus.kembi Re: Zaloba narodowa PROSBA DO ADMINOW 29.01.06, 15:55
      Jak chcesz to możesz zdjąć we własnym zakresie - i wtedy kolory twoich oczów już
      więcej raziły nie będą (tak długo aż zmienisz na powrót).

Klikasz na przykład tu:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=63&setup_skorka=biale

W skrajnym przypadku - jeśli nie podobają ci się czerwnone cyferki i nagłówki:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=63&setup_skorka=none
      • markus.kembi Re: Zaloba narodowa PROSBA DO ADMINOW 29.01.06, 15:59
        Oj, przepraszam za drobną pomyłkę - zamiast na FoF dałem Ci linka na własne
        forum regionalne (taki link miałew w schowku). Ale nic nie szkodzi - ważne, że
        link zmieni Ci kolory, zgodnie z moimi intencjami. Ten się nie myli kto nic nie
        robi. Pozdrawiam.
      • Gość: Wrrrrrrr do dowcipnego markusa_kembi IP: *.aster.pl 29.01.06, 23:48
        nie rób jaj z ludzi i przywróć normalne ustawienie forum,
        na loginie, na ktorym kliknęłam w twój wynalazek mam sieczkę, co bardzo mi sie
        to nie podoba
        wrrrrrrr:((

• Gość: juz Re: do dowcipnego markusa_kembi IP: *.aster.pl 29.01.06, 23:56
          poradziałam sobie. choćbyś linki nafaszerował brylantami to ich nie otworzę
          • markus.kembi Re: do dowcipnego markusa_kembi 30.01.06, 00:30
            Oj co się złościsz - to normalna zmiana kolorów, taka jak przy kliknięciu w
            któryś z kolorowych prostokącikówna dole, zresztą pierwszy link był równoznaczny
            z kliknięciem w biały kolor na forum "Łódź". Fakt że Administracja nie dość
            wyczerpująco wyjaśniła (a moze raczej rozpropagowała) działanie tych
            "prostokącików", ale jeśli nie wiesz jak się zmienia kolory to zamiast się
            wściekać wystarczy spokojnie zapytać - tyle tu na forum życzliwych dusz.

I nie był to wcale dowcip tylko zupełnie poważna rada dla pytającego - kolory
            każdy ustawia sobie indywidualnie, więc jeśli jedna osoba ma chęć na zmianę
            "skórki", to nie muszą tego samego robić pozostali internauci.
    • valdivia Re: Zaloba narodowa PROSBA DO ADMINOW 29.01.06, 23:40
      Bez przesady... Zaloba to nie kolory, to cos w twojej glowie, Twoim sercu...
      Zreszta zawsze mozesz zredukowac kolory w swoim monitorze...
      PdV
      • markus.kembi Re: Zaloba narodowa PROSBA DO ADMINOW 30.01.06, 00:36
        valdivia napisał:

> Zreszta zawsze mozesz zredukowac kolory w swoim monitorze...

O - i to jest chyba najlepsze rozwiązanie, nawet bannery będą czarno-białe.

Szanowny Panie Admin - proszę o znaczek "experta" dla przedmówcy. A wszystkim
        życzę miłej nocy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka