Dodaj do ulubionych

Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny?

IP: 195.94.207.* 25.06.03, 10:48
Bo wiem z dobrze poinformowanych źródeł, że takie są plany. To znaczy płatna
miałaby być poczta i założenie konta, bez których nie będzie dostępnych wiele
opcji. Podobnie ma być z cafe i korzystaniem z katalogu, a także z
możliwością patrzenia na archiwizowane wątki forum.

Kiesy wprowadzicie opłaty i w jakiej mniej więcej wysokości?
Obserwuj wątek
    • niech Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 10:53
      Portal juz jest platny. Oplaty sa potracane z pensji. Przestan sie w koncu
      dziwic ze tak malo zarabiasz.
    • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 11:06

To Ty nic nie słyszałeś?
      Już na razie w Agorze nie potrzebują tych 17 mln, więc na razie projekt, o
      którym mówisz został wstrzymany.
      • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 11:09
        Sprawa się rypła, bo nie przypuszczali,że tym razem wyślą im Rywina, zawsze
        wysyłali ludzi z ulicy i dlatego teraz byli czujni...myśleli,ze ktoś chce ich
        wystawić...
    • Gość: nie-cierpek Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:07
      Gość portalu: Normals napisał(a):

>
      > Kiesy wprowadzicie opłaty i w jakiej mniej więcej wysokości?

Wprowadzenie oplat przy tak dzialajacej poczcie = samobojstwo, wiec nie martw
      sie troche to jeszcze potrwa.
      • Gość: Normals Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? IP: 195.94.207.* 25.06.03, 11:09
        Gość portalu: nie-cierpek napisał(a):
        >
        > Wprowadzenie oplat przy tak dzialajacej poczcie = samobojstwo, wiec nie martw
        > sie troche to jeszcze potrwa.

Uwierz mi, że to prawda. Wcześniej mówiło się podobno o 2005 roku, ale z powodu
        bardzo dużej popularności serwisu (prognozy były bardziej pesymistyczne) mają
        podobno przyspieszyć termin wprowadzenia opłat. Nie mogę powiedzieć skąd to
        wiem, bo proszono mnie o anonimowość, ale to fakt! Prawda materialna :)
        • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 11:11
          To się na forum ogłosi oficjalny bojkot portalu!
          • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 11:16
            A jak na Onecie wprowadzili alternatywną, płatną pocztę, to ta darmowa od razu
            jakoś tak nie wiadomo dlaczego, zaczęła nawalać..., ale Oni w tym Onecie w
            porządku są, więc od razu Ci się wyświetlała informacja,że możesz sobie
            założyć płatną pocztę :)
          • Gość: Normals Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? IP: 195.94.207.* 25.06.03, 11:18
            Ja tam będę płacił. W życiu nie ma nic za darmo. Dlaczego agora miałaby nam
            fundować przyjemności? Podobnie rzeczsię miała z cronixem - serwisem gier on-
            line. Też na początku była mowa o bojkocie, a skończyło się tym, że wszyscy
            zaczęli wysyłać SMS-y, by dostać hasła.
            • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 11:21
              A kiedy Oni mi zapłacą,za to,ze ja tu czytam im tyle reklam, chcąc nie chcąc?
              I nabijam im kasę...chcąc nie chcąc?
              • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 11:23
                ja chcąco czytam. w tym portalu reklamy sa najciekawsze. sa pogodne i daja mi
                poczucie bezpieczenstwa oraz inne potrzeby zaspokajaja.
                • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 11:27
                  Że najciekawsze, trudno się nie zgodzić, tylko o czym to moze świadczyć?
                  :)
                • Gość: nie-cierpek OJ Aniela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:29
                  aniela napisała:

> ja chcąco czytam. w tym portalu reklamy sa najciekawsze. sa pogodne i daja mi
                  > poczucie bezpieczenstwa oraz inne potrzeby zaspokajaja.

He he he zapukaj w drzwi admina a Aniela sie odezwie, chyba spadne z fotela. Co
                  masz u nich pol etatu ? a moze liczysz na ta kolacje z Adamem he he he

````````````````````````````````````````````````````nie-cierpek``````````
                  • zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:31
                    Kto Ci pozwolił rozmawiać z moimi gośćmi?
                    • aniela Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:32
                      aha moze przedstaw mi pana inecierpka. bo mu ta autoprezentacja zle wyszla ;)
                    • Gość: nie-cierpek Re: OJ Aniela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:34
                      zalogowana napisała:

> Kto Ci pozwolił rozmawiać z moimi gośćmi?

kto to widzial rozmawiac z goscmi w przedpokoju

`````````````````````````````````nie-cierpek````````````````````````````
                      • zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:35

> kto to widzial rozmawiac z goscmi w przedpokoju

Garderoba?
                  • aniela Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:31
                    yyy? (zadziwie sie roztropnie)
                    • zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:33

Nie, ja nie do Ciebie:) Do nie-cierpka, wlazł i się rządzi :)
                      • aniela Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:35
                        aha no też ja oczy szeroko otwieram w jego kierunku wlasnie.
                        i co mam powiedziec? ze ja to wszystko z milosci do blizniego? nie uwierzy
                        • aniela Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:36
                          ps. o, a czy gdzies licytują te kolację z adamem? bo przeoczylam
                          • zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:39
                            aniela napisała:

> ps. o, a czy gdzies licytują te kolację z adamem? bo przeoczylam

Może to o tą kolację Adasia Michnika z Urbanem chodziło ?
                            Jak tak, to juz po fakcie...

• zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:36

Powiedz mu ,że Łaska Boska właśnie na mnie spadła, bo wczoraj uwierzyłam :)
                        • Gość: nie-cierpek Re: OJ Aniela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:37
                          aniela napisała:

> aha no też ja oczy szeroko otwieram w jego kierunku wlasnie.
                          > i co mam powiedziec? ze ja to wszystko z milosci do blizniego? nie uwierzy

ano masz racje, chyba ze sie myle i nazywasz gitmana bliznim he he he

``````````````````````````````nie-cierpek```````````````````````
                          • aniela Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:40
                            zalogowana: aha i wczoraj juz zasiadlas w krolestwie, wiedz :)

niecierpek: aha czyzbym miala w Tobie wielbiciela o ktorym nie wiem?
                            • Gość: nie-cierpek Re: OJ Aniela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:43
                              aniela napisała:

>
                              > niecierpek: aha czyzbym miala w Tobie wielbiciela o ktorym nie wiem?

liczysz na kolejne forum reaktywowane no tak kobietom nigdy dosc he he he

`````````````````````````````````````````nie-cierpek```````````````````````
                              • aniela Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:43
                                yyy, bede strzelac: edzioszka?
                                • zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:45
                                  Moze jednak znawca...bardziej sie kojarzy z reaktywacją...
                                • Gość: nie-cierpek Re: OJ Aniela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:48
                                  aniela napisała:

> yyy, bede strzelac: edzioszka?

coz moge tylko powiedziec ze nie trafilas ale bedac przezornym wole zniknac
                                  zanim trafisz w dziesiatke he he he

ps. udaje sie na zasluzona kawe a Tobie zycze przyjemnej zabawy Anielu :-)

```````````````````````````````````nie-cierpek````````````````````````````
                                  • aniela Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:51
                                    e-e Frene znawca zameldowanie ma inne. a Niecierpek jest niemal tak rozesmainy
                                    jak Edzioszka. i skad te info o reaktywacjach for? przeczuwam ze hoduje jakas
                                    zmije na wlasnym łonie :)
                                    • zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:56

A urwałaś może w kolebce łeb hydrrze ?
                                      Bo jak tak, to młoda zdusisz Centaury...przepowiednie taką Mickiewicza
                                      czytałam:)
                            • zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:44
                              aniela napisała:

> zalogowana: aha i wczoraj juz zasiadlas w krolestwie, wiedz :)

Po prawicy ? Bo bym wolała...w czerwonym źle wygladam:)
                              • aniela Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:45
                                a tak tak, mam jeszcze jedną wolna prawicę (drugą zajął Baloo z nozyczkami)
                      • Gość: nie-cierpek Re: OJ Aniela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:36
                        zalogowana napisała:

>
                        > Nie, ja nie do Ciebie:) Do nie-cierpka, wlazł i się rządzi :)

nie wlazl a wszedl i tak przy okazji o kulture sie uprasza he he he

````````````````````````````````````````nie-cierpek````````````````````
                        • zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:38

> nie wlazl a wszedl i tak przy okazji o kulture sie uprasza he he he

Dobrze,ze choć zrozumiałeś o co chodziło haha
                          • Gość: nie-cierpek Re: OJ Aniela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:40
                            zalogowana napisała:

>
                            > > nie wlazl a wszedl i tak przy okazji o kulture sie uprasza he he he
                            >
                            >
                            > Dobrze,ze choć zrozumiałeś o co chodziło haha

w przeciwienstwie do ciebie he he he ale moze z czasem i do ciebie dotrze

````````````````````````````````````nie-cierpek````````````````````
                            • zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:43

Skoro do Ciebie dotarło, to co dopiero do mnie... haha
                              • Gość: nie-cierpek Re: OJ Aniela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:45
                                zalogowana napisała:

>
                                > Skoro do Ciebie dotarło, to co dopiero do mnie... haha

do ciebie tylko echo he he he

ps. masz moze jakis problem ?

``````````````````````````````````nie-cierpek````````````````````````````
                                • zalogowana Re: OJ Aniela 25.06.03, 11:47

A co? Znasz Kasię?
                                  :)))))))))
                                  • Gość: nie-cierpek Re: OJ Aniela IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 11:51
                                    zalogowana napisała:

>
                                    >
                                    >
                                    > A co? Znasz Kasię?
                                    > :)))))))))

odpowiem dyplomatycznie co by nie urazic kogos, znam wiele osob rowniez
                                    Kasie :-)

ps. przepraszam ale jestem kofeinozerca wiec nalog wzywa . pozdrawiam

```````````````````````````````````````nie-cierpek````````````````````````````
                                    • niech Zalogowana... 25.06.03, 11:54
                                      ...chcesz placic za czytanie moich postow? To godne podziwu.
                                      • zalogowana Re: Zalogowana... 25.06.03, 12:00
                                        .

Za papier toaletowy też płacę, chociaż nie ma tam nic do czytania, więc
                                        analogicznie...

• zalogowana Re: Zalogowana... 25.06.03, 12:01

Poza tym, to Normals chciał płacić, widać przyzwyczajony,ze wszystko
                                          kosztuje...
                                          • niech Re: Zalogowana... 25.06.03, 12:06
                                            Jesli chcesz uzywac moich postow zamiast papieru toaletowego to bedzie to ze
                                            strata dla monitora i twojej higieny. Jesli oczywiscie dbasz o takowa.
                                            • zalogowana Re: Zalogowana... 25.06.03, 12:13

Nie jest to na szczęście mozliwe, gdyż papier toaletowy i Twoje posty łączą
                                              tylko dwie rzeczy...są takie szare...i do d..., a ja zawsze wybieram coś
                                              bardziej rozwijającego, w tym wypadku jest to papier toaletowy.
                                              • zalogowana Re: Zalogowana... 25.06.03, 12:15
                                                Acha/aha o higiene umysłu nie dbam...nie da się w rozmowie z Tobą...
                                                • niech Re: Zalogowana... 25.06.03, 12:23
                                                  Slusznie, wybierz papier, jest ci bardzo potrzebny.
                                                  PS. A o higiene nie dbasz, nie musialas o tym wspominac.
                                                  • zalogowana Re: Zalogowana... 25.06.03, 12:27

Na początek alfa, zacznę się uczyć greki...
                                                  • zalogowana Re: Zalogowana... 25.06.03, 12:29
                                                    niech napisała:

> PS. A o higiene nie dbasz, nie musialas o tym wspominac.

Ps. Przy Tobie na pewno nie musiałam...
                                                • zalogowana Re: Zalogowana... 25.06.03, 12:24
                                                  Co? Za drogi czas antenowy,ze żadna reklama się nie pojawiła ?
                                                  Oprócz mojej:)
    • Gość: Normals Nie odwracać kota ogonem!!! IP: 195.94.207.* 25.06.03, 14:01
      Bardzo proszę kompetente osoby o udzielenie odpowiedzi!
      • zalogowana Re: Nie odwracać kota ogonem!!! 25.06.03, 14:06
        Kompetentne są w ubikacji...
      • niech Re: Nie odwracać kota ogonem!!! 25.06.03, 14:06
        Platne bedzie tez korzystanie z czatu i forum, ale to zrozumiale bo samo
        wejscie na portal bedzie platne. Oprocz platnego zalogowania bedzie platne
        wylogowanie. No i oczywiscie beda tez oplaty za odebrane maile.
    • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:11
      i czy za bana tez trzeba bedzie zaplacic. a pozniej czy bedzie mozna nimi (tymi
      banami) handlowac na rynku wtornym.
      i ile bedzie zarabiac spoleczny admin?
      • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:18

Bany dostaniemy z Niemiec,...znaczy sie z Unii Europejskiej, razem z tymi
        samolotami, za darmo.

• basia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:21
          U-bany?
          • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:24
            Wykopią Nas z Unii, bo norm nie spełniamy...przyzwoitości...nawet.
            • basia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:43
              ale mi o analogię do ubota chodziło,a nie o UE
    • Gość: Normals Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? IP: 195.94.207.* 25.06.03, 14:13
      Stroicie sobie żarty, ale jak wprowadzą drakońskie opłaty to dopiero
      zobaczycie. Będzie się śmiać... baranim głosem!
      • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:15

Za głupotę trzeba płacić...
        • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:17
          yhy a kazda z tych oplat ovatowana bedzie oakcyzowana oraz ozusowana.
          • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:22
            Ne bis in idem Ich nie obowiązuje , jak w procesie karnym?
            • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:26
              ale kazda z danin do innego worka wpada przeciez. roznia sie ie tylko
              wielkoscią.
              • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:28

Ale z jednej kieszeni :)
                • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:33
                  aha wazne ze nie z mojej. :)
                  • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:37
                    a co węża masz ?

• aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:39
                      aha uwaga zły wąż.
    • Gość: Normals Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? IP: 195.94.207.* 25.06.03, 14:36
      Jak widać opłacane przez wiadome siły sympatyczki Gazety.pl probują wywieść
      rozmowę na manowce. Celowo dezinformują! Ja na to nie pozwolę! Niech lud wie o
      niecnych planach pana Michnika i spółki
      • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:38
        ja nie wodze dla pieniedzy. robie to za kolację. z adamem
        • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:43

No tak z głodu to człowiek różne rzeczy zrobi:)
          • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:48
            aaaaaaaaa wodzisz...u mknęło mi gdzieś:)
            • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 14:50
              wy-wodzisz niewlasciwe wnioski :)
    • eela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny?/do Admoi 25.06.03, 14:45
      Kiedyś, parę miesięcy temu była na FoF mowa o płatności w przyszłości, ale to
      były informacje udzielone półgębkiem i bez konkretów. Ciekawe...
      • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny?/do Admo 25.06.03, 14:52
        Jakby kolacja Anieli z Adamem nic nie dala, to trudno, niech bedzie, moge
        oredowac w sprawie nieplacenia za korzystanie z portalu w trakcie kolacji z
        Piotrem N (z v-ce prezesem Agory, jakby kto nie wiedzial).
        • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny?/do Admo 25.06.03, 14:54
          znaczy zeby jasnosc byla w temacie maioli, uzylas czasu jakiego? przyszlego czy
          przeszlego odnosnie piotra n.?
        • Gość: Normals Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny?/do Admo IP: 195.94.207.* 25.06.03, 14:57
          miltonia napisała:

> Jakby kolacja Anieli z Adamem nic nie dala, to trudno, niech bedzie, moge
          > oredowac w sprawie nieplacenia za korzystanie z portalu w trakcie kolacji z
          > Piotrem N (z v-ce prezesem Agory, jakby kto nie wiedzial).

Piotr N. jest homoseksualistą podobno. Dalej chcesz tej kolacji?
          • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny?/do Admo 25.06.03, 15:06
            A Ty podobno jesteś człowiekiem...i masz mózg...
            • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny?/do Admo 25.06.03, 15:11
              aniela napisała:

> znaczy zeby jasnosc byla w temacie maioli, uzylas czasu jakiego? przyszlego
              czy przeszlego odnosnie piotra n.?

He, he, Z Piotrem N kazdy czas dobry.

Do Normalsa.

Nie wierz plotkom rozpuszczanym przez zazdrosnikow i odrzucone kobiety.
              • Gość: Normals Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny?/do Admo IP: 195.94.207.* 25.06.03, 15:13
                A może ja to wiem nie od odrzuconej tylko od przyjętego?

Tak naprawdę wiem to od kobiety. :(
    • maas Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 15:23
      No to wiesz wiecj od nas... Czesci serwisow i dodatkowe uslugi juz sa lub moze
      beda platne, ale podstawowe uslugi raczej nie.
      • Gość: Normals Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? IP: 195.94.207.* 25.06.03, 15:27
        Wreszcie ktoś, kto wie mniej ode mnie. Podniosłaś mnie na duchu. Dziękuję.
        • Gość: niech Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? IP: *.MAN.atcom.net.pl 25.06.03, 15:29
          A skad Normals wiesz co jest dodatkowa usluga luc czescia serwisu? Jesli forum
          nie jest to nadal jestes ugotowany.
          • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 15:31
            Gość portalu: Normals napisał(a):

> Tak naprawdę wiem to od kobiety. :(

Cooo? Jakiej kobiety, co z nia robiles, o czym rozmawiales? Niech no ja
            dopadne, to....

Ps. Czy to byla ta podstepna Buggi?
      • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 15:44

A czy wszystko to co sie wiąże z eroticą, uchodzi w Agorze za podstawowe
        usługi?

Niejeden by tam chciał pracować chyba...

• miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 15:45
          W podstawowych uslugach erotycznych czyli w Agorze? Dobrze zrozumialam?
          • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 15:53

Agora...Rzymianie...Córy Koryntu...może coś jest na rzeczy:)
            • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 16:06
              Raczej Grecy nie Rzymianie po agorze sie przechadzali, mozliwe ze z corami.
              • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 16:11
                A Forum Romanum ?
                • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 16:13
                  He, he no niby tak. Forum na Agorze!
                  • zalogowana Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 16:17
                    Sama widzisz...wszystkie drogi prowadzą do Rzymu, niewykluczone,ze na Plac
                    wiadomego Piotra, ale czy rzeczywiście Świętego ?

Chyba,ze trzeba być świętym,żeby z Michnikiem współpracować:)
                    • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 16:43
                      To moge sie na te swieta zglosic, gdyz od zarania dziejow jestem wielbicielka
                      Michnika.
                      • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 16:58
                        a i ja uwazam ze uroku w nim wiele. choc urodą ustępuje takim przystojniaczkom
                        jak najsztub np
                        • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 17:06
                          Mnie sie nawet troche z urody podoba i z jakania baaardzo. Uroda i on i
                          Najsztub zdecydowanie ustepuja Piotrowi N.
                          • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 17:08
                            aha piekny jest ten piotr. odrobine nawet za piekny jak na moj wsiowy gust ;)
                            • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 17:25
                              No niemozebnie piekny jest. To dobrze, ze Ci sie tak podoba, ze az niepodoba.
                              Po co mi kolejna konkurentka, jak sie bede wybierala do niego reklamowac portal.
                              • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 17:28
                                aha bierzesz udzial w jakichs reklamach? czy reklamacjach raczej? bo ja
                                niepelnosprawna umyslowo dzis jestem
                                • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 17:48
                                  To wszystko jedno, aby z Piotrem N.
                                  • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 17:51
                                    aha imie piotr dziala na mnie jak druga strona magnesu, wiec bede Ci sie
                                    dziwic ale z daleka :)
    • mmpm Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 17:54
      100
      • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 17:54
        100 :) (kup se liczydlo)
    • mmpm Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 17:54
      To juz trezcia setka dzisiaj...
      • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 17:57
        Jakimi Ty sie latwymi zwyciestwami zadowalasz. :-((((
        • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 18:00
          co gorsza cieszy go ta przegrana. to naprawde smutne
        • mmpm Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 18:00
          To tylko trening. Celuję w post 10 mln na forum.

PS. No dobra, przyznaję, tym razem udało się Anieli. (Uczciwy jestem w
          przeciwieństwie do niektórych, co to się nie chcą przyznać do porażki.)
          • aniela Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 18:01
            aha zapil do mnie. badzo wyraznie zapił. az dziw ze sie nie zakrztusil ;)
            • mmpm Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 18:05
              A nienie, to było do tych dwóch, co chcieli mnie oszukać...
              • miltonia Re: Kiedy portal Gazeta.pl będzie płatny? 25.06.03, 18:15
                O i jaki Ty podejrzliwy jestes! To nieladnie nieufac blizniemu swemu nadaremno.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka