siwa 01.07.08, 23:51 Wprowadzamy drobne poprawki: - właściciel i administrator forum prywatnego z prawami właściciela będą mieli kolor czerwony Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ja Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra IP: *.zb.lnet.pl 02.07.08, 00:08 czy to w związku z tymi pracami odrzuca moje hało /bynajmniej nie zmieniane przez mnie/ i nie mogę się zalogować ? Link Zgłoś
siwa Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 00:26 Nie sądzę. W sprawie konta pisz na pomoc@agora.pl Link Zgłoś
Gość: . Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 01:54 siwa napisała: > Wprowadzamy drobne poprawki: > > - właściciel i administrator forum prywatnego z prawami właściciela będą > mieli kolor czerwony Link Zgłoś
brezly `Znowu kula w plot 02.07.08, 07:44 Wiesz jak to sie pieknie splata z zaznaczaniem przyjaciol na zielono? Czesc zaprzyjaznionych ludzi mi zniebieszczala :-(( Z wami sie nie mozna nudzic, coraz to nowe pomysly. Idzcie, zapadnijcie w sen zimowy na pare lat, co? Link Zgłoś
brezly Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 07:48 Dodatkowo przyjaciele sa zieloni lub niebiescy w zaleznosci od tego ktore forum. Przy czym niebieskosc ma priorytet. Pewnie wazniejsze czy kto admin niz czy przyjaciel :-) Piekna perspektywa myslowa sie pokazuje. No, zamieszaliscie czysto w swoim stylu. Dobrze ze nie slyszycie co ja sobie o was pod nosem mowie. Jestem bliski robienia waszych woskowych lalek, tylko szpilki znajde:-)) Link Zgłoś
jan-w Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 08:36 Nie mylisz czegoś? Niebieski to ekspert. Administrator (z priorytetem koloru) ma czerwony. Link Zgłoś
e-irene Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 08:41 Nie myli. Żadną ekspertką nie jestem, a u siebie na forum występuję w niezbyt twarzowym niebieskim. Link Zgłoś
jan-w Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 09:44 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ee17480984233da.html ? Każdy ma oczywiście prawo nazywać kolory jak ma ochotę ;-) Link Zgłoś
e-irene Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 09:52 U mnie jest to paskudnie niebieskie;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42106&w=81545225 Karta graficzna? Bo to co zalinkowałeś jest jakieś sine. Zresztą nie tylko ja twierdzę, że jest na niebiesko, na innych forach też tak piszą. A moze chodzi o to, że kolorek jednak jest twarzowy? ;-) Link Zgłoś
wacikowa Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 09:56 Zauważcie że po naciśnięciu nicka(niebieskiego) kolor zmienia się na czarno:) Link Zgłoś
jan-w Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 10:17 Sine? Moim zdaniem twój nick na tym obrazku jest czarny. Link Zgłoś
e-irene Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 10:49 Szanowny Janie, "każdy kocha tak jak chce", każdy widzi to, co może;) Tutaj widzę się na niebiesko: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42106&w=81607601&wv.x=1&a=81615388 Ale co tam;D Link Zgłoś
wacikowa Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 10:50 Wejdź na swoją wizytówkę(nicka) i będziesz na czarno:) Link Zgłoś
pozarski Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 12:40 e-irene napisała: > Szanowny Janie, "każdy kocha tak jak chce", każdy widzi to, co może;) > Tutaj widzę się na niebiesko: Ja tez cie widze na niebiesko.Pan janek musi zdjac swoje rozowe(?)okulary i popatrzec na swiat,jakim jest,a nie jakim on sobie go koloruje.;)) Link Zgłoś
e-irene Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 14:27 pozarski napisał: > > > > Tutaj widzę się na niebiesko: > Ja tez cie widze na niebiesko.Pan janek musi zdjac swoje rozowe(?) okulary i > popatrzec na swiat,jakim jest,a nie jakim on sobie go koloruje.;)) Ja na swoim forum widziałam się na niebiesko, teraz jestem "czerwona" i ni cholery nie podoba mi się to. Czy ja jestem kameleon? Link Zgłoś
brezly Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 08:44 Nie, nie myle. Jasiu, please.... Siwa nie napisala tego, ale na forach prywatnych osoby z uprawnieniami adminskimi - zsinialy. Ja chyba nawet wiem o co idzie. Adminom nie przyszlo do glowy ze ktos moze zaznaczyc na zielono (jako przyjaciela) kogos kto jest adminem :-)) Link Zgłoś
pozarski Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 11:01 To tlumaczy sprawe.Nie wiedzialem,dlaczego te nicki zsinialy,a teraz wiem, ze osob z uprawnieniami "to kill" na pewnym forum jest bez liku.;)) Link Zgłoś
jan-w Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 11:05 pozarski napisał: > To tlumaczy sprawe.Nie wiedzialem,dlaczego te nicki zsinialy,a teraz wiem, ze > osob z uprawnieniami "to kill" na pewnym forum jest bez liku.;)) Dobrze że nie wszyscy widzą ten niebieski. Może tylko przewidziani do "odstrzału" aby się pilnowali? Widzący na niebiesko, niech sami wyciągną wnioski ;-) Link Zgłoś
pozarski Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 12:05 Nie strasz,nie strasz...Choc z drugiej strony,kto cie tam wie.;) Link Zgłoś
immanuela Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 11:57 brezly napisał: > > Ja chyba nawet wiem o co idzie. Adminom nie przyszlo do glowy ze ktos moze > zaznaczyc na zielono (jako przyjaciela) kogos kto jest adminem :-)) ja na ten przykład. W życiu bym się nie zaprzyjaźniła z żadnym adminem. Brezu, muszę przemyśleć to, co nas łączy ;-))) Link Zgłoś
snajper55 Re: `Znowu kula w plot 02.07.08, 13:52 brezly napisał: > Ja chyba nawet wiem o co idzie. Adminom nie przyszlo do glowy ze ktos moze > zaznaczyc na zielono (jako przyjaciela) kogos kto jest adminem :-)) Wszystkie nicki adminów na prywatnych są na niebiesko (u mnie). Także te, które nie były zielone. S. Link Zgłoś
voker Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 08:38 a skad kolor niebieski na forum prywatnym zamknietym u wlascicielki? :)P Link Zgłoś
e-irene Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 08:45 voker napisał: > a skad kolor niebieski na forum prywatnym zamknietym u wlascicielki? :)P Znów na forum im nie wyszło... ;-) Link Zgłoś
brezly Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 08:49 siwa napisała: > - administracja zawodowa będzie miała kolor pomarańczowy I dostaniecie odpowiedniego koloru kamizelki? Swietny pomysl, to bardzo dobrze pasuje. Zwlaszcza jak trza posprzatac, jak sie serwer sypie :-) Link Zgłoś
zlota-puma Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 08:58 Czy ktoś jest w stanie udzielić mi wyczerpującej odpowiedzi PO CO te zmiany ? Bo ja widzę szereg innych problemów; na przedwczoraj, na cito do rozwiązania ! Link Zgłoś
brezly Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 09:05 Jak mieli zebranie w Noc Kupaly to wymyslili ze trzeba lato powitac w nowych kolorach. Odswiezyc wizerunek. No, nic. Musze znowu przytoczyc ten rysunek. Chcieli jak najlepiej, wyszlo jak zawsze. Poczatki sa trudne: img229.imageshack.us/img229/425/earlyexperimentsoq3.jpg Link Zgłoś
wacikowa Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 09:37 Kolejna gazetowa porażka. Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu jak to po co te zmiany? 02.07.08, 09:48 teraz jakbym nie ccial byc niebieski na swoim forum to zaloze nowe konto a im wzroscie statystyka ze wiecej uzytkownikow maja na portalu a w zwiazku z tym bede mieli sie czym pochwalic przed reklamodawcami Link Zgłoś
wacikowa Re: jak to po co te zmiany? 02.07.08, 09:53 Ja u siebie widzę się na czarno ale to chyba przez charakter:D Link Zgłoś
fettinia Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 10:11 Wlasnie sie zdziwilam wchodzac rano na forum.. Link Zgłoś
fettinia Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 10:16 Poza tym na niebiesko nie na czerwono:) Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 10:21 Okropnie teraz to wygląda. Jak na bazarze. ;) Link Zgłoś
drzejms-buond ale od czego zależy niebieskość? 02.07.08, 10:25 admin sobie ustala? czy moze odgórnie kolor jest ustalany w zależności od ilości postów? Link Zgłoś
chiara76 Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 10:31 nie zdziwiłam się, bo żadnego koloru nie posiadam;) nie to, żebym jakąś traumę z tego powodu miała. A na serio, co trzeba zrobić, żeby na forum prywatnym jako adm mieć ów kolor?? Link Zgłoś
europa.1 Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 10:33 Faktycznie, ja mam teraz wszystkich na czarno... gdzie moi przyjaciele? Tacy fajni, w kolorze zieleni??? Link Zgłoś
eela Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 10:44 Nic nie trzeba robic. To się dzieje automatycznie. Link Zgłoś
chiara76 Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 11:51 eela napisała: > Nic nie trzeba robic. To się dzieje automatycznie. u mnie się nie dzieje, stąd pytanie... Link Zgłoś
snajper55 Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 14:01 eela napisała: > Nic nie trzeba robic. To się dzieje automatycznie. Jak często ? ;) S. Link Zgłoś
voker Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 10:51 a nie mozecie odwrocic tego? czerwony dla Was, a rozowy/pomaranczowy dla reszty? Link Zgłoś
siwa Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 14:22 voker napisał: > a nie mozecie odwrocic tego? > czerwony dla Was, a rozowy/pomaranczowy dla reszty? Tak naprawdę my pisujemy tutaj i naprawdę incydentalnie na innych forach i jest nas zdecydowanie mniej. Link Zgłoś
paulinaa Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 11:12 az oczy bola od tych zmian... Link Zgłoś
brezly A pomysleliscie np. o tym 02.07.08, 11:13 ze czesc ludzi, co od zalozyciela forum dostali uprawnienia adminskie moze wcale nie byc zainteresowanym tym zeby to bylo widoczne? Zwlaszcza na forach doswiadczonych przez trolle? Nie ma co, Siwa. Wyciagnaliscie dolna puszke ze stosu. I wszystko sie sypie. Jak zwykle. Link Zgłoś
fettinia Re: A pomysleliscie np. o tym 02.07.08, 11:14 O tym samym pomyslalam jak to zobaczylam.. Link Zgłoś
jureek Re: A pomysleliscie np. o tym 02.07.08, 11:44 brezly napisał: > ze czesc ludzi, co od zalozyciela forum dostali uprawnienia adminskie moze wcal > e > nie byc zainteresowanym tym zeby to bylo widoczne? Zwlaszcza na forach > doswiadczonych przez trolle? A tu akurat mi się podoba to ujawnienie adminów. Jako piszący mam prawo wiedzieć, z kim można bez obaw pogadać, a kto może mnie wyciąć. Rozumiem, że wycinanie to dla niektórych wstydliwe zajęcie może być (taki Pascal do tej pory wstydzi się przyznać pod jakim cywilnym nikiem pisał, zanim aesem został), ale lepsza jawność niż skrytonożycowi. Jura Link Zgłoś
fettinia juz wiem:) 02.07.08, 11:13 Jako administrator-Fettinia widze siebie i innych na niebiesko.Pod innym nickiem,ktory nie ma administratora na czerwono. I po zagadce:PP Link Zgłoś
zlota-puma Re: juz wiem:) 02.07.08, 11:33 Ja siebie na czerwono... chyba zawsze, jeszcze nie wnikałam. Ale nadal nie wiem po jakie licho ta zmiana. Co mi to daje, że wiem kto ma jakieś tam prawa, a ktoś inny jest z kolei "zwykłym" użytkownikiem. To musiał wymyśleć ktoś z kompleksami ... Link Zgłoś
eela Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 11:14 Siwa, coś Ci zblakły bojówki. :-) Zrobiłaś się jakby mniej groźna w tej pomarańczowej aureoli. :-) Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 11:17 Drobne zmiany kolorystyczne od jutra Wielkie zmiany od dzisiaj ..i tak to FORUM nam się podzieliło na LEPSZYCH i GORSZYCH o to chodziło? Link Zgłoś
eela Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 11:20 Jak to na lepszych i gorszych? Nic się nie zmieniło przecież oprócz kolorów. Kolory dostali dodatkowo tylko założyciele prywatnych, niektórzy tego chcieli. Link Zgłoś
brezly Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 11:25 eela napisała: > Siwa, coś Ci zblakły bojówki. :-) Zrobiłaś się jakby mniej groźna w tej pomarań > czowej aureoli. :-) Ale jest grozniejsza w skutkach. :-(( Dlaczego adminini nie zapadaja w sens zimowy, wiosenny, letni i jesienny. Spokoj by byl. Link Zgłoś
jureek Re: OT - bo wiem, że Brezly lubi takie kwiatki 02.07.08, 11:39 "Hamilton perforuje w PR" www.sport.pl/sport/1,65025,5415995,Kubica_pracuje__Hamilton_baluje.html Potrafi to ktoś przetłumaczyć na polski? Jura Link Zgłoś
eela Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 11:57 Lubią się dzielić nadmiarem adrenaliny??. :-) Link Zgłoś
europa.1 Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 11:26 "pojawi się podwójne sortowanie użytkowników w forum prywatnym powyżej 100 użytkowników" A to oznacza, że...??? Fora prywatne mamy otwarte, ukryte i zamknięte. Jak to ma być?? I w jakim celu? Link Zgłoś
siwa Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 14:31 Jeśli na forum masz pow. 100 uzytkowników, to pojawia się sortowanie alfabetyczne. Link Zgłoś
immanuela Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 11:48 siwa napisała: > - pojawi się podwójne sortowanie użytkowników w forum prywatnym powyżej 100 > użytkowników ja nie chcę być podwójnie sortowana! Link Zgłoś
immanuela Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 11:49 do Strasburga wniosę! No! Link Zgłoś
info-tw Ale marudzicie 02.07.08, 12:00 ładnemu człowiekowi to w każdym kolorze do twarzy :) Link Zgłoś
immanuela Re: Ale marudzicie 02.07.08, 12:19 mnie tam do twarzy w czerwonym. Ale to sortowanie? Będą sortować jak jajka i każdemu na czole pieczątkę? Link Zgłoś
info-tw Re: Ale marudzicie 02.07.08, 12:33 Ja chyba do okulisty się wybiorę od rana siedzę na forach i nigdzie czerwonego nie widziałam a wszyscy krzyczą, że czerwono. Link Zgłoś
info-tw Re: Ale marudzicie 02.07.08, 12:41 Zrobiłam i nic. Mam styl forum militarny, może tutaj jest pies pogrzebany? Link Zgłoś
wacikowa Wyszedł Wam 02.07.08, 12:44 Pic na wodę - foto montaż :D Jak było tak jest! Ciekawe czy dostajecie kasę za buble? Link Zgłoś
brezly Jak to sa drobne zmiany to strach pomyslec 02.07.08, 12:54 o powaznych. Wszyscy sie pouciekali, Wszechsysadmini, jakescie zobaczyli efekty swej wytezonej pracy umyslowej? Link Zgłoś
brezly Co jeszcze lud forumowy wkurza 02.07.08, 13:02 to ze opcyjnie jest nastawione nadawanie jak admin. Za kazdym razem jak nie chce zeby ludzie mnie na czerwono widzieli (kwa, na czerwono!! Jakby nie bylo inynch kolorow!!) to musze odklikiwac. A moze ja mam ochote sam decydowac co mam wkliniete. --- Cala wasza psychologia bezmyslnego wprowadzania zmian wychodzi. I zamordyzmik. Plebs sie i tak przyzwyczai. Dobrze, kurcze ze wy domow nie budujecie. Link Zgłoś
drzejms-buond drobna zmiana dla admina... 02.07.08, 13:17 ...ogromna dla forumności ament :[ Link Zgłoś
eela Re: drobna zmiana dla admina... 02.07.08, 13:33 A na czym niby polega ta ogromna zmiana? Link Zgłoś
brezly Re: drobna zmiana dla admina... 02.07.08, 13:37 Bo sie wszystko pozmienialo a na dodatek sie mieni bez sensu kolorami. Dodatkowo potracilem zielonych przyjaciol :-((( Link Zgłoś
eela Re: drobna zmiana dla admina... 02.07.08, 13:52 Tak? A ja siebie widzę na zielono. Na pewno będa jeszcze zmiany, bo np. nie ma możliwości pokasowania kolorów na prywatnych forach w już napisanych postach i założonych wątkach. Wszystko krwawi, np. tu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47618 Ciężko sie przez taki kalejdoskop barw przedziera. O kolory dopominali się niektórzy założyciele prywatnych forów. Sa na FoF posty na ten temat. Link Zgłoś
snajper55 Re: drobna zmiana dla admina... 02.07.08, 14:15 eela napisała: > Na pewno będa jeszcze zmiany, bo np. nie ma możliwości pokasowania kolorów na > prywatnych forach w już napisanych postach i założonych wątkach. Wszystko krwawi, > np. tu > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47618 A u mnie nie krwawi, tylko jest na niebiesko. Ciekawe od czego to zależy ? Od przeglądarki czy stylu forum ? Autor ! Autor ! Autor ! S. Link Zgłoś
eela Re: drobna zmiana dla admina... 02.07.08, 14:22 Zmieniłam przeglądarkę i skórkę i też mam na czerwono. Wyczyść pamięc podręczną. Link Zgłoś
snajper55 Re: drobna zmiana dla admina... 02.07.08, 14:32 eela napisała: > Zmieniłam przeglądarkę i skórkę i też mam na czerwono. Wyczyść pamięc podręczną. Może lepiej nie... Z dwojga złego wolę wszechobecny niebieski od wszechobecnego czerwonego. ;) S. Link Zgłoś
snajper55 Re: drobna zmiana dla admina... 02.07.08, 14:39 snajper55 napisał: > eela napisała: > > > Zmieniłam przeglądarkę i skórkę i też mam na czerwono. Wyczyść pamięc pod > > ręczną. > > Może lepiej nie... Z dwojga złego wolę wszechobecny niebieski od wszechobecnego > czerwonego. ;) No i mam wszechobecny czerwony. A Siwa zbladła. ;) S. Link Zgłoś
e-irene Re: drobna zmiana dla admina... 02.07.08, 15:07 snajper55 napisał: > > A Siwa zbladła. ;) > > S. Jeszcze kilka ulepszeń i zrobi się niewidoczna;-) Link Zgłoś
drzejms-buond Re: drobna zmiana dla admina... 02.07.08, 14:34 eela napisała: > Tak? A ja siebie widzę na zielono. widocznie jesteś dla siebie NAJLEPSIEJSZYM przyjacielem... ;] Link Zgłoś
nimeska Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 13:44 a jak to jest jesli ktos nie jest moderatorem na jakims forum a na tym forum sie swieci na czerwono ? Link Zgłoś
Gość: . brrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 13:51 zaintrygowany wypowiedziami o teczowych efektach na forum, zalogowalem sie i natychmiast utwierdzilem sie w przekonaniu, ze nielogowanie sie to w wiekszosci przypadkow lepszy pomysl nielogowany widze siwa na czerwono:)) Link Zgłoś
snajper55 Jak wolność... 02.07.08, 14:03 A nie mógłby każdy sobie własnego koloru wybrać ? S. ;)) Link Zgłoś
maith Litości, tylko nie ta waląca po oczach czerwień 02.07.08, 14:10 Może zielony? Granatowy? Nie będzie odstraszał. Link Zgłoś
pozarski Re: Litości, tylko nie ta waląca po oczach czerwi 02.07.08, 14:24 Absolut.A moze wszyscy na bialo,a admini na czerwono. I jak beda chcieli,to pochwala jakiego forumowicza i wyjdzie na bialo-czerwono. Kazdy by tak chcial! Na marginesie,Maith,masz swietna sygnaturke.;))) Link Zgłoś
szeptana_propaganda chcesz wprowadzić dobre zmiany? 02.07.08, 15:12 To sama się wymień na kogoś kto wie co jest dobre dla użytkowników!! Link Zgłoś
nimeska czy jest mozliwe by byc "czerwonym" nie bedac 02.07.08, 15:17 moderatorem na forum ? bo mamy przypadek ze ktos nie jest moderatorem na naszym forum a na tym forum sie swieci na czerwono Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: czy jest mozliwe by byc "czerwonym" nie bedac 02.07.08, 15:42 nimeska napisała: > moderatorem na forum ? > > bo mamy przypadek ze ktos nie jest moderatorem na naszym forum a na tym forum > sie swieci na czerwono > > ~To kolega siwej. Link Zgłoś
mali.sa Re: powaznie sie pytam ;D 02.07.08, 17:04 Daj proszę link - jak nie chcesz tu, wyślij na forum@agora.pl Link Zgłoś
nimeska Re: powaznie sie pytam ;D 02.07.08, 17:42 swietnie, wyslala na priva dzieki z gory za odpowiedz pozd Link Zgłoś
snajper55 Re: czy jest mozliwe by byc "czerwonym" nie bedac 02.07.08, 17:15 nimeska napisała: > moderatorem na forum ? > > bo mamy przypadek ze ktos nie jest moderatorem na naszym forum a na tym forum > sie swieci na czerwono Kolor przenosi się drogą płciową. ;) S. Link Zgłoś
yoma Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 15:53 A ja mam wszystkich na czarno, tylko nieadmini są wytłuszczeni :D Link Zgłoś
shachar Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 16:03 Siwa, czy mozesz odpowiedziec na proste pytanie, po co te kolory? . Link Zgłoś
snajper55 Re: Drobne zmiany kolorystyczne od jutra 02.07.08, 17:17 yoma napisała: > A ja mam wszystkich na czarno, tylko nieadmini są wytłuszczeni :D Wyczyść sobie pamięć podręczną, a od razu zrobi Ci sie kolorowo. :) S. Link Zgłoś