Dodaj do ulubionych

Kupię Trabanta w każdym stanie

10.03.12, 14:47
Witam!

Jestem zainteresowany kupnem samochodu marki Trabant oraz części. Samochód może być nie sprawny, nie kompletny, nie zarejestrowany. Interesują mnie Trabanty w każdym stanie, oraz części. Wraki najchętniej z Częstochowy, Kłobucka i okolicznych wsi, bo po auto w dobrym stanie mogę jechac dalej, nawet sporo dalej.
Uprzejmie proszę o kontak:
886-624-662
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 16:58
      tablica.pl/oferta/trabant-601-limuzyna-hycomat-CID5-ID1Pr6L.html
      • Gość: Mam trabanta Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: *.kwidzyn.mm.pl 11.04.13, 17:48
        Witam Co prawda mój trabant jest w dość dobrym stanie. Jeździ nieźle - jeżdżę nim po Polsce Jest to trabant rocznik 1991 na bazie polo. Silnik 1,3 golf II benzyna/gaz. Dwa komplety kół -letnie na szprychach, zimowe na stalowych felgach. W środku fotele z bmw. Zakonserwowany, przednie amortyzatory już proszą o wymianę. Silnik po dużym przebiegu ale nie ma z nim problemów. Maks szybkość 150km/h przy skrzyni biegów 4 Żużycie paliwa - ok 9 litrów gazu na 100 km przy szybkościach do 100km/h Przy jeździe 110 - 120 /h pali 10 litrów a może trochę więcej. Zbiornik gazu 35 litrów starcza przy spokojniej jeździe na ok 330 km. Jeśli jest Pan/ni zainteresowany proszę o kontakt
        doremi114@poczta.onet.pl
    • Gość: Daniel Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: *.105.rev.vline.pl 22.12.12, 02:53
      Witam, Mam do sprzedania Trabanta 601 z 1988r z powodu braku czasu, stoi on u mnie na dzialce pod wiata juz troche poniewaz mialem go odrestaurowac ale niestety czas... Cena jaka mnie interesuje to 2,500 zl

POwiem ktorko co zrobilem, podwozie zabezpieczone myty latem czesto silnik po remoncie zalany olejem mixol s, calu przedni naped z sankami i skrzynia biegow wymontowalem w tamtym roku i wszystkie czesci wymienilem ktore byly koniecznie do wymiany. sa zabezpieczone i oczyszczone, byl problem z instalacja elektryczna i sciagnalem deske rozdzielcza ale nie potrafilem sobie poradzic z podlaczeniem i tak jest bo jest zrobione . Elementy tap[icerki jak i fotele i wnetrze zadbane stan . B. d. Dokladam dodatkowo, 4 szt opon w stanie idealnym osobno oraz mase czesci wraz z plastikami ktore leza schowane. Łacznie wszystko oddam z Trabem w dobre rece. Sprzedaje to jako calosc na czesci Łacznie. W razie pytan prosze o kontakt 797 426 284 Cena Mysle nie jest duza jak na to co juz jest zrobione jak i pelno czesci jakie posiadam napewno kolekcjoner badz posiadacz Traba wykorzysta czesci nawet i do Swojego obecnego samochodu, chcialbym oddac go w dobre rece bo nalezy mu sie. Szkoda jest mi go oddawac na zlom bo wszystko jest praktycznie zrobione procz instalacji elektryczniej, dlatego postanowilem dac ogloszenie moze komus sie przyda...
    • felix.lynx Re: Kupię Trabanta w każdym stanie 10.07.13, 08:36
      601 grudzień 1981, nadający się do jazdy, choć wymaga robót blacharskich. Silnik około 5000 km po naprawie głównej, w zasadzie 99% części oryginalnych, przegląd ważny do końca września. Trochę różnych części. Ostatnio zrobiona kompleksowa naprawa hamulców (tłoczki, gumki, przewody sztywne, niektóre elastyczne). Nowe tłumiki (po dwóch latach mało intensywnej eksploatacji). Stoi w Warszawie. Alternator wymaga wizyty u elektryka (chyba 1 dioda padła).

tel. 5011689051.
    • Gość: Robert Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: *.play-internet.pl 12.09.13, 16:53
      Wiatam. Czy nadal jest Pan zainteresowany trabantami? Bo posiadam jednego na sprzedaz. Jesli tak to prosze o kontakt 511-752-466.
    • Gość: woj22 Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.14, 16:19
      To może zobacz też na tej stronie.
    • Gość: wery Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.14, 22:53
      Tutaj masz trabant 601, no i jaka dziewczyna na masce :)
    • Gość: Magdalena Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 13:14
      Witam, jestem z zachodniopomorskiego i posiadam trabanta na chodzie. to jest mój email, gdyby chcial sie Pan skontaktowac ze mna : magdalenamichelle@gmail.com
    • Gość: Michał Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: 192.162.147.* 22.06.14, 11:21
      Witam,
      proponuję 601 z 88 roku, cały czas w użyciu, z ważnymi opłatami, ale stanowczo do poprawek blacharskich (trochę gnije + pęknięta maska i błotnik po lekkiej stłuczce). ogólnie sprawny, czasem jeżdżę nim w trasy rzędu 400 km i wszystko gra:), ale nieco zużyty i potrzebuje renowacji. Zeszłej jesieni wymieniłem wszystkie przewody hamulcowe i tylne cylinderki.
      • Gość: tomeczek Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: 109.95.26.* 06.09.14, 14:08
        Jeżeli ktoś ma do sprzedania Trabanta proszę o kontakt telefoniczny: 500-264-63jeden
      • Gość: Pawel Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.15, 16:00
        Jesli jest Pan ciagle zainteresowany trabantem to prosze o kontakt (510 029 575) warszawa
    • Gość: Pawel Re: Kupię Trabanta w każdym stanie IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.15, 16:02
      Mamy trabanta kombi po rodzicach.rosba o kontakt jesli temat aktualny 510029575 wawa.
    • januszcholuj63 Re: Kupię Trabanta w każdym stanie 16.01.18, 23:36
      Witam mam trabanta w dobrym stanie, na chodzie, dwusów, nigdy nic przy nim nie było robione, jest żywcem przeniesiony w czasie z lat 80-tych, silnik igła, nigdy nawet śrubka nie była w nim wymieniona, pięknie chodzi, tylko ,,blacharka'' i środek są do zrobienia bo tak jak pisałem wcześniej nigdy nic przy nim nie było robione, prosze o kontakt 608 461 276
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka