Dodaj do ulubionych

Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.13, 19:38
Witam, zapraszamy na stronę Wypożyczalnia samochodów Warszawa (cargarden.pl). Oferujemy profesjonalną obsługę, oraz najlepszą ofertę wynajmu krótko i długoterminowego. W naszej ofercie znajduje się również autoserwis i wulkanizacja - czynna w sezonie 24h na dobę.

Zapewniamy, iż korzystając z naszych usług będziecie Państwo w pełni usatysfakcjonowani. Nasza oferta kierowana jest zarówno do osób prywatnych jak i firm. Wypożyczamy samochody na przyjęcia okolicznościowe czy jako auto zastępcze.

Zapraszamy - Warszawa, ul. Czarnomorska róg Bonifacego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Misiek Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.centertel.pl 09.01.14, 12:38
      Najlepsza wypożyczalnia w jakiej byłem, a wierzcie mi często wynajmuję samochody, to Cargarden, wcześniej zostałem oszukany w innych wypożyczalniach i był problem ze zwrotem depozytu, doliczyli mi 100zł za paliwo a oddałem tyle samo co wziąłem.
      U chłopaków w Cargarden wypożyczałem samochód już z 10 razy i zawsze wszystko cacy.
      Wrzucam linka do strony:www.cargarden.pl
      • Gość: AMKB Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.07.15, 16:26
        Nie wierzcie w recenzje pisane przez kolegów!
        Ostrzegam przed korzystaniem z usług tej wypożyczalni!
        Moja żona wypożyczyła tam "tanio" samochód zostawiając 500 zł. depozytu. Przy zwrocie samochodu Pan Piotr Elbruda odkrył na tylnym zderzaku ryskę długości 3 cm. Ta ryska, (której zdjęcia posiadam) wystarczyła mu do obciązenia mojej żony rachunkiem w wysokości... 400 zł!
        Skandaliczne zachowanie i skandaliczna cena. Żadna wypożyczalnia (a korzystamy z wielu!) nie wpadłaby na taki pomysł.
        Niska cena jest tylko pułapką, rzeczywista cena pożyczenia samochodu jest znacznie wyższa!
        Uważajcie - Zdecydowanie NIE POLECAM
        • Gość: CarGarden Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: 46.188.151.* 01.08.15, 19:45
          Klasyczna sytuacja, Pani wynajmuje auto, (które jest z 2015r) twierdzi że "to było", idzie z żalem do męża i ten się wytrząsa na forum jacy to źli jesteśmy........ Pani uszkodziła zderzak do czarnego plastiku czyli element do malowana cały a nie "pędzelkiem część za 50zł", cena policzona naprawdę uczciwie, jeśli Państwo chcecie, niema problemu możemy wstawić auto do ASO i tam cena będzie inna. Reasumując na miejscu Pani podpisała notę obciążeniową i sprawę uznaliśmy za rozwiązaną polubownie, jak widać nie......
          Nie życzę innym wypożyczalniom takich klientów, ponieważ nie tak załatwia się sprawy, że rozliczamy szkodę, podpisujemy notę na 400zł i potem twierdzimy że to oszustwo............
      • aidarkk31 Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 29.07.19, 12:41
        Ze swojej strony mogę polecić wypożyczalnię samochodów economybookings.comCeny zaczynają się już od 39 zł. Poza tym zaskoczyła mnie miła obsługa, odpowiedzieli na wszystkie pytania i starali się sprostać moim wymaganiom.
    • Gość: pp Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 15:51
      Zapraszamy na nową stronę wypozyczalniasamochodowwarszawa.pl
    • pitek713 Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 26.05.14, 19:38
      ja za to polecam wynajem samochodów warszawa byłem bardzo zadowolony z tej wypożyczalni, wszystko odbyło sie sprawnie i co ważne tanio :)
      • Gość: Taj40 Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.centertel.pl 02.09.14, 10:05
        Witam, nie wiem nic o takich praktykach Fin, ja średnio co miesiąc - dwa wynajmuję od nich auto i nie miałem takiego przypadku. Raz nawet była sytuacja że miałem lot opóźniony o 2 godz, a nie wziąłem ze sobą telefonu i na lotnisku wylądowałem o 17:20 zamiast o 15 i nic nie miałem doliczonego z tego powodu choć kierowca czekał 2 godz. Osobiście poznałem już Kamila i Piotrka (właścicieli), i jakoś nie było problemu. Dodam że kilka innych chłopaków z którymi pracuje w Norwegii też wynajmuje od Cargarden auta i wiem na 100% ze też nie zabrali im nigdy depozytu za nic. A co Tobie zabrali że taki oburzony jesteś?
      • krisu1198 Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 04.10.14, 21:24
        Jeśli ktoś szuka naprawdę taniej wypożyczalni to tylko serwis taki jak www.RentCar.pl może to zapewnić. To działa jak polskie allegro. Wiele wypożyczalni na jednej platformie www. Możliwość porównania ofert najmu z wielu wypożyczalni, bogata oferta ....
    • Gość: Taj40 Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.centertel.pl 02.09.14, 10:06
      Witam, nie wiem nic o takich praktykach Fin, ja średnio co miesiąc - dwa wynajmuję od nich auto i nie miałem takiego przypadku. Raz nawet była sytuacja że miałem lot opóźniony o 2 godz, a nie wziąłem ze sobą telefonu i na lotnisku wylądowałem o 17:20 zamiast o 15 i nic nie miałem doliczonego z tego powodu choć kierowca czekał 2 godz. Osobiście poznałem już Kamila i Piotrka (właścicieli), i jakoś nie było problemu. Dodam że kilka innych chłopaków z którymi pracuje w Norwegii też wynajmuje od Cargarden auta i wiem na 100% ze też nie zabrali im nigdy depozytu za nic. A co Tobie zabrali że taki oburzony jesteś?
      • Gość: rafi Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.15, 22:38
        miałem od nich astona bmw7 lexusa i wiele innych pojazdów ucciwe chłopaki polecam;-) profesorzy w swojej dziedzinie.
        • Gość: CarGarden Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.06.15, 20:46
          Dziękujemy za wszystkie pozytywne opinie. Konkurencji podszywającej się pod niezadowolonych klientów dziękujemy za próbę konstruktywnej krytyki. Polecamy się, i napewno nie zawiedziemy. Tylko przykro słyszeć że jest się prymitywem jeśli dopełnia sie swoich obowiązków. Cóż - wsród takich ludzi żyjemy i trzeba sie z tym pogodzić. Nie brać do głowy 😀
    • Gość: asd Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: 217.153.87.* 20.04.15, 14:38
      Witam, bez problemów i wszystko jak należy ... jedyna wada trzeba z lekkim wyprzedzeniem wynajmować bo inaczej mogą nie mieć samochodu w interesującym terminie. To jednak oznacza, że auta jeżdżą a klienci im ufają ... a jeśli kogoś naliczyli to pewnie był powód ... ja wynająłem tam auto już 4 razy i nigdy samochód nie ucierpiał - blokada z karty (kaucja) zwolniona tego samego dnia! Polecam.
    • Gość: Hubert Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.static.chello.pl 17.07.15, 13:28
      W dniu dzisiejszym bardzo zawiodłem się na wypożyczalni Cargarden. Nie polecam nikomu korzystania z usług tego przedsiębiorstwa. Auto zarezerwowałem miesiąc temu, a pracownik wypożyczalni z którym się kontaktowałem napisał dzisiaj (dzień przed odbiorem pojazdu) do mnie wiadomość mailową, że auta po prostu nie ma. To jest absurdalne i bardzo nieprofesjonalne postępowanie z klientem. Zwracam na to uwagę tym bardziej, że dzisiaj jest piątek i wypożyczenie auta w Warszawie graniczy z cudem.
      • Gość: Cargarden Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.play-internet.pl 17.07.15, 14:02
        Witam

Tak, zgadza się, klient, który miał zdać auto w sobotę nie poinformował nas o tym, że " sobie sam przedłuża auto " do poniedziałku, a to auto miało jechać dla Pana Huberta, niestety tak jak napisał Pan Hubert jest sezon i nie ma już wolnych aut, więc grzecznie go o tym poinformowaliśmy, niezwłocznie jak się o tym dowiedzieliśmy, nie mamy żadnego wolnego auta, ani małych ani dużych, niestety współczynnik ludzki jest nie do przewidzenia i nie jesteśmy w stanie przewidzieć, że ktoś nie odda auta na czas, a nie mamy w zapasie 20 aut tak na wszelki wypadek...
        • Gość: loko Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: 195.85.249.* 26.08.15, 15:53
          Ja u Panów miałem mieć wypożyczoną A6 na swoj slub. 2 dni przed okazało się że nie ma możliwości wynajęcia samochodu ponieważ była stłuczka i auto nie nadaje się do użytku. Panowie zadziałali tak szybko że udało im się znaleźć dla mnie nową E klasę. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Bardzo polecam.
    • anna_kuglewska Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 07.11.15, 13:28
      Witam serdecznie,
      Z czystym sumieniem pragnę polecić firmę cargarden. Samochody prosto z salonu,obsługa ekspresowa i w naprawdę dobrej cenie. Panowie bardzo sympatyczni i pomocni.
      POLECAM
    • anna_kuglewska Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 07.11.15, 13:36
      Witam serdecznie,
      Pragnę z czystym sumieniem polecić wypożyczalnie cargarden, samochody z salonu, ekspresowa obsługa i naprawdę korzystna cena. Ponowię mili i pomocni. POLECAM !!!!
    • celina.regtien Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 17.08.17, 13:15
      NIE POLECAM nikomu wypozyczalni Cargarden!!! To porazka a nie wypozyczalnia! Jeszcze w zyciu nie spotkalam sie z tak zlym servisem!!!! Po pierwsze upewniali mnie ze dostane auto dokladnie takie jak zamowilam przez maila Ford Focus a dostalam Toyote. Nastepnie wypozyczyli mi samochod z rezerwa paliwa, chociaz przy jego odbiorze pracownik powiedzial mi ze jest do pelna zatankowany i w takim samym stanie musze go oddac. Ledwo dojechalam do stacji paliw na drodze do Bialegostoku gdzie szosa jest w przebudowie i stacji paliw prawie nie ma. Wielki stres i rozczarowanie. Nastepnie po wyjezdzie z lotniska moje dziecko nie moglo zapiac pasa. Okazalo sie ze klamra pasa jest gdzies pod siedzeniem. Po kontakcie telefonicznym z Piotrem dowiedzialam sie ze moge przeciez sama poszukac i wyciagnac sobie te klamerke. Wiec jaki to serwis??? Przed wypozyczeniam samochodu sprawdza sie wszystko czy jest w porzadku. Plyn do wycieraczek szyb tez na drugi dzien sie skonczyl. Na trzeci dzien wlaczyla sie lampka kotrolna, ktora nie moglam sprawdzic od czego bo nie bylo w samochodzie zadnej instrukcji oblugi auta. A na zakonczenie calej niemilej historii przyjechalam na lotnisko o godz. 8 rano tak jak sie umowilismy (na papierach z wypozyczlni godzina byla tez wyraznie napisana) zeby oddac auto ale niestety nikogo z pracownikow nie bylo. Po kilkunastu probach dodzwonienia sie do Piotra i Kamila wreszcie ktos z pracownikow do mnie oddzwonil a kiedy zapytalam sie kiedy i kto odbierze samochod poweidzial mi ze jemu nic o tym nie wiadomo. Ludzie czy to nazywa sie profesjonalizm???? Okolo godziny 8.30 laskawie zadzwonil Piotr ktory ze zdziwieniem zapytal mnie o co mi chodzi??? Ja opowiedzialam mu cala historie tak jak opisalam a on po prostu zaczal mnie obwiniac, ze ja powinnam sama sprawdzic paliwo, ze istrukcje auta przeciez mozna znalezc na internecie, ze pracownik przeciez moze zaspac itd itp. Malo tego objechal mnie ze stanelam na drogim parkingu i ze mam podjechac na inny parking. Ja stalam dokladnie tam gdzie sie umowilismy. To jest po prostu skandal!!! Kpiny sobie robia z ludzi a do tego Piotr byl agresywny i ublizal mi slownie i nie ma zielonego pojecia co to znaczy profesjonalnie obsluzyc klienta. Byl impertynentny i bezczelny. Ublizyl mi kilkakrotnie...
      Jestem tak ogromnie rozczarowana ze w ogole istnieja jeszcze takie zacofane dzialalnosci. Tak nieprofesjonalnych wypozyczlni jeszcze w zyciu nie spotkalam, a wypozyczam regularnie auta w roznych krajach juz 20 lat. SKANDAL!!!!
      Napisze te wiadomosc na wszystkich portlach jakie znam i w kilku jezykach zeby niekt nigdy nie spotkal sie z ta porazke, ktora nazywa sie CARGARDEN- beznadzieja!!!!
    • dariuszkk_90 Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 31.08.17, 16:55
      Ja korzystałem z Panek parę razy i nie było nigdy u nich żadnych problemów. Warto wybrać duże i znane marki, wtedy jesteśmy bezpieczniejsi i unikamy problemów.
    • Gość: PawełJanosz Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.01.18, 10:09
      Z czystym sumieniem mogę polecić Wam wypożyczalnię samochodów dostawczych BZIUK. Spodobała mi się ich oferta bo mają szeroki wybór samochodów i możliwość wynajmu godzinowego a nawet długoterminowego, nawet miesiąc czasu. Co więcej nawet widziałem że jest możliwość wynajmu wraz z kierowcą. Naprawdę super sprawa.
    • Gość: https://www.expres Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.logitus.pl 08.02.18, 18:30
      www.expres-auto.pl/ - wynajem samochodów Gdańsk. Zapraszamy do skorzystania z usług wynajmu samochodów osobowych.
    • dawidglobal Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 17.04.18, 13:22
      Jeśliby ktoś szukał aut z wyższej półki - luksusowe lub sportowe to warto zajrzeć na stronę globalelitecar.pl/ . Fajne auta w dobrych cenach.
    • Gość: Hanavald Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa IP: *.icpnet.pl 21.12.18, 14:59
      Ostatnio dużo podróżuje po Polsce wypożyczonymi autami w celach biznesowych i korzystałem już z wielu wypożyczalni. Jeśli mógłbym doradzić komuś to sugerowałbym wypożyczalnie autocash24.pl/, najjaśniejsze warunki wypożyczenia, dużo flota aut, atrakcyjne ceny na tle konkurencji
    • michaltrg Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 11.01.19, 11:43
      Cześć, ze swojej prawej strony warszawy i swojego doświadczenia mogę polecić chłopaków z FleetCorp, najbardziej profesjonalna obsługa klienta z jaką się spotkałem, auta w stanie nienagannym. Co najważniejsze mają bardzo niskie ceny.
      Polecam sprawdzić ich stronę www.fleetcorp.pl
    • adam.grabowski75 Re: Cargarden - Wypożyczalnia samochodów Warszawa 25.07.19, 09:52
      Najlepsza wypożyczalnia? Masakra. Od dwóch tygodni użeram się z tymi ludźmi o zwrot kaucji 500 złotych. Nie odbierają nawet telefonu bo po co? Szkoda że przy wystawionej fakturze zapraszają do ponownego korzystania z ich usług, taki marketing, szkoda że to tylko na papierze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka